Morgonen börja perfekt... Sen kom tjafset från både den ena o den andre! Orka!

Gjorde iaf om mitt skåp! Så de blev sysselsättningen idag! Nu får mina mediciner plats oxå nu när ja slutat med nästan alla behöver jag ju inte ha större :)

Någon som vet vet jag kan köpa penna som är som griffelkrita fast de ska inte gå o ta bort? Eller nått liknade ?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

....får väl hoppas på att det bara är en kass dag med kass väder så deprimerande uttråkad rastlös off... Hela fm spenderades med att fixa håret i brist på annat o göra. Drog sedan till Trollhättan hälsa på Gun drack kaffe o tjöta! Marcus o Malin kom förbi alltid lika kul o träffa dem oxå! Träffa världens underbaraste charmigaste Mojje oxå... :)

Okej de har fyra st men Mojje har alltid betytt mycket för mig sen jag såg honom första gången! Har inte träffat honom så mycket senaste mer än genom staketet då Loke inte passar så bra ihop med dessa små. Nu idag va vi inne en sväng o Mojje kom springandes o ville komma upp direkt stod o studsade såå söööt fick massa pussar lille going nästan lite tårögd blir man naaaawee en kort sväng men ack så mysigt han stensomna i knät.

Nu är man "hemma" o har så varit ett tag. Deprimerande. Ställer mig frågan om och om igen va fan åkte jag hit för... Kanske för jag inte fått min lägenhet ännu så har inget val. Älskar inte min situation älskar inte att vara här. blir att man tänker alldeles för mycket o försöker förstå vilket är helt idiotiskt för de finns inget att förstå...

Nåja lär inte hända speciellt mycket mer idag folk är upptagna med sitt och jag är inte speciellt sugen på flänga runt för den delen heller...


Ha en fortsatt trevlig helg gott folk

Pussa

Likes

Comments

Att sova är en konst!

Hoppas de blir bättre med den varan när jag flyttat och har mitt egna! Borde sova men är rastlös och uttråkad och inga är vakna vid denna tid... Gilla läget!

Saknar min älskade ozz extra mycket idag! Hitta ju massa minnesbilder här i bloggen! Usch hemska dag! Saknaden är grymt stoooor finfina Ozzy!

Nää sova eller dra iväg? Hmm...

#insomnia #saknad #mylove

Pussa

Likes

Comments

.... Utan skog och musik... Inte mycket! Har inte uppdaterat speciellt mycket då de fram till ett par veckor sen varit ett h*lvete.

Nu har jag fått min lägenhet! Flyttar 1 september. För varje dag som går mår jag bättre o bättre.... Allt känns lättare och enklare! Är grymt mycket starkare! Det som varit har varit nu är nu och framtiden den kommer! Är så otroligt tacksam för de stöd jag fått av mina vänner de är få men ta mig f*n bäst! En ny vän har oxå påverkat mitt liv så otroligt mycket! Alltid så glad o positiv o får mig alltid på bra humör! En fantastisk människa på så många sätt! Otroligt tacksam iaf...

En annan stoooor förändring i mitt liv är att jag slutat helt med nästan alla mediciner! Enbart cellgifter kvar. Mår fantastiskt mycket bättre. Okej borde meddela läkarna men ville testa först o nu har jag varit utan i flera veckor o ja de va piss i början men nu underbart! Fixar att träffa folk. Fixar gå i affärer (tycker ff inte det är roligt) men att klarar av det. Ska snart in på ytterligare prover så får la ringa o meddela läkarn innan han får provsvaren så han inte blir arg över att ja slutat med medicinerna. Vill sluta med cellgifterna oxå men vågar nog inte experimentera med de där själv.

Fått klartecken o börja träna oxå så det är oxå underbart dock lugnt men alltid något... Så håller fokus nu på rörlighet! Vill tillbaka ännu bättre ännu starkare! Ner ett gäng kilon. Bygga muskler. Slankare smidigare. Gamla formbilder lägger inte ut på toppform får ju dödsångest haha ;)

Dagen för övrigt en Walk på en timme i skogen! Inte gjort speciellt mycket. Varit i Uddevalla en sväng. Nu powersoft! Imorgon en ny dag! Whoooppaaaa

#selfie #me #myself #I


Pussssaaaa

Likes

Comments