tack Erika!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Droppat 24cm på kroppens olika delar sen 3/11 sammanlagt! toknöjd!
önskar er alla en trevlig fredag!

pussa
XxPKxX

Likes

Comments

Ligger på golvet o försöker undvika o spy. Jä**a cellgifter...:/ har ju varit bra i flera månader...och nu börjar biverkningarna igen illamående och tryck i käkarna.... suck bebis försöker iaf så gott de går o hjälpa till

pussa
XxPKxX

Likes

Comments

Ja om en stund börjar det!
Alltså nu går de utför när man/jag kollar på sådant. Har alldeles för lite o göra!

Idag fick jag kört armar ordentligt riktgt bra kändes det. Öka i vikter oxå smile smile;) Efter gymmet blev det en tur hem till Malin så mys så. Efter det har jag inte gjort nå vettigt alls. shit va mycket dötid de är. Lägga sig i tid morgonkaffe med Erica och sen gymmet! Kämpigt kämpigt efter det blir det enterprenörsmöte.

nääää nu är jag galet rastlös uttråkad o allt

pusssa
XxPKxX

Likes

Comments

taggar och laddar inför gymmet! har precis käkat frukost blev havregrynsgröt som vanligt... ska ner o ge mig på aset (crosstrainern) Får chilla lite så frukosten hinner sjunka så man inte spyr ;) Anledningen till att jag har svårt för crossen är pga min höft. Jag har ju min sjukdom. Enligt läkarna kan man inte göra så mycket mer än o lindra. Det jag kan göra är att ta en spruta via ryggraden. Fråga läkaren hur ont de kommer göra på en skala 1-10 han sa "ska jag va helt ärlig tippar jag på 15" man får ingen bedövning :/ Har inte vågat ta den ännu utan står ut med smärtan. vissa dagar är ju bättre än andra. får la se hur länge man klarar sig.

ska ta mig en tur ut till min absolut bästa finaste vän sen efter träningen! Malin betyder otroligt mycket för mig. finns ingen människa som ja trivs så mycket hos som hos henne och Patrik. Underbara människor.

Näää nu ska man kanske byta om.

pussa
XxPKxX


Likes

Comments

Tjaaa vad ska man säga...jooo visst vill man finna någon och dela sitt liv med men de verkar vara en omöjlighet. Är det inte det ena så är det de andra. Jag har träffat en kille lite si sådär. problemet för mig är att jag känner väl lite att han inte menar de han säger. Det låter bra och det känns nog bra han menar det nog just då men när han är hemma sen är det en helt annan sak. Det är säkert mig det är fel på. Det kan ju inte vara fel på alla andra.

Om jag ska vara helt ärlig tror jag inte jag har släppt mitt förra förhållande. Alltså han som person har jag släppt och vill aldrig ha tillbaka. Utan mer hela grejen. Jag hade ALLT. Jag har aldrig upplevt sån lycka i hela mitt liv, och det skrämmer väl mig att släppa in någon så igen. Det var den bästa och den värsta tiden i mitt liv. Jag kanske låter lite B nu men just nu är jag i en svacka kroppen sviker stelare mer värk mycket runt om med myndigheter sjukhus läkare mm. På det har man alla svek. Min ångest blir värre och blir mer o mer asocial. Känner mig konstig som nån jäkla outsider. Nog om de nu ytterligare mediciner ska intas kolla klart på paradise hotell o sova. imorgon är det gymmet som gäller som vanligt. Har tänkt ge mig på aset sk crosstrainern hatar den men bara gilla läget o övervinna tristessen. Får bli armar och mage på det oxå.

pussa
XxPKxX

Likes

Comments

Ja vad ska man säga? hoppas de får vad de förtjänar. Även de som skyddar gärningsmannen. tragiskt att man vet och jobbat tillsammans med sånna här människor. Så lågt så det finns inte. Visar de sig nu att de är skyldiga må dom ruttna alltså.

Tankarna går till Idas familj o anhöriga. Framförallt till de 2 små barnen som nu inte har någon mamma.

pussa
XxPKxX

Likes

Comments

Dax o vakna vilken natt alltså knapp5 sovit men ändå pigg. Nu blir det till att väcka liam köra han till skolan och dra till gymmet.

Likes

Comments

Så var årets fitnessfestival avklarad. självklart var man på plats en stund iaf. träffa på lite polare osv. Vart nere tillsammans med Micke och Teresia. Jätteimponerad av min underbara speciella vän "you always makes me smile" Han kom trea i sin klass!

I år måste jag nog ändå säga att det var mycket sämre tok för mycket folk alltså. Samt att många saknades som ja önskat hade träffat. Har visserligen full förståelse för att vissa inte dök upp.

Alltid lika roligt som de är jobbigt o generande när killar kommer fram o vet vem man är o man själv inte har en aning om vem personen är. Jag kanske verkar vara en sån person som pallar allt och ja det gör jag när de gäller negativa saker men så fort de blir snällt och charmigt blir jag nollställd.

Har senaste tiden haft lite mycket omkring. känslor går upp och ner. Det blir inte riktigt som jag tänkt mig om jag ens har tänkt mig något. Så tar några steg tillbaka o ska fokusera på mig själv. försöka tänka på mig själv i första hand iaf.

Grymt jobbat alla som tävla på fitnessfestivalen och Luciapokalen 2013. Vila nu och kämpa vidare!


Trevlig kväll!
pussa
XxPKxX


Likes

Comments