Jag har tänkt på detta länge och nu har jag bestämt mig. Jag kommer ta en paus från bloggandet, under en obestämt tid, och anledningen är simpel. Tiden finns inte. Jag är en person som alltid går in 110% i allting och jag känner inte att jag kan göra det.

Det är mycket som pågår i livet just nu och jag måste prioritera mig själv först, vilket är synd i detta fall. MEN vem vet, jag kanske ändrar mig en vacker dag...?


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När min bästa kompis Sandra var i USA så köpte hon med sig hem ett par hörlurar till mig, det var en studentpresent från Sandra och hennes pappa. Jag älskade dom redan efter första gången jag provade dom! Så bekväma, snygga, praktiska och ljudet är något att skryta om. Jag har använt dom i princip varje dag sen jag fick dom, alltifrån när jag tränar till att koppla dom till datorn. Eftersom att det är bluetooth så underlättar det något enormt, man slipper trilskas med sladden som bara är i vägen. Jag kan inte komma på en enda nackdel med dom, och jag är så glad att jag fick dom. Tack så mycket :-)

Likes

Comments

Sitter och äter frukost innan jobbet, 4 arbetsdagar innan ledighet. Kämpa Malin!
Blåbärskvarg+grekisk yoghurt. Granola och knäckemackor.

Likes

Comments
Lunch- pestostekt kyckling, melon och gurka. Hade tänkt att äta kvargen men blev för mätt haha
Mellis- kvarg och nötter

Idag är det vilodag för mig. Jag ska snart äta middag och sedan bege mig hemifrån för lite festligheter idag igen :-)

Likes

Comments

Idag blev det 5 km löpning följt av 2,5 km power walk för att gå ur benen lite. Träningsvärken från onsdagens pass är inget att leka med, men det var ändå skönt att svettas lite! :-)

Nu äter jag lunch och ikväll står det festligheter på schemat!


Likes

Comments

Hämtade upp Linnéa vid 11 och sedan drog vi till kalkbrottet, så fint och så mysigt. Min lunch ser ni i förra inlägget :-) Vi drog hem runt 16 och då tog jag det lite lugnt och slängde sedan ihop middag. Det blev köttfärsbiffar på endast mager köttfärs, ägg och kryddor. Till det rostade jag potatis i ugnen, gjorde tzatsiki på matyoghurt och fixade en god sallad.
Vid 21 ungefär drog jag till gymmet, biceps triceps och mage stod på schemat. Avslutade med tabata som bestod av planka, situps och snea situps. Nu ligger jag i sängen och äter lite kvarg och dricker en proteinshake :-)


Likes

Comments