Största legenden genom tiderna, jag är glad att din musik fick vara en del av mig, du har inspererat mig på så många sätt, jag har alltid avgudat dig och det kommer jag alltid att göra. Du var ett mirakel.

rip my king

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag måste erkänna att jag fakiskt saknar att blogga här

Likes

Comments

varför ska jag alltid få panik när som här händer ? jag måste alltid lugna ner mig själv vilket är jävligt jobbigt med tanke på att man måste hinna med att få paniken, försöka tänka klart o lugna ner sig själv. jag vet inte om ni förstår den men jag bryr mig inte nu handlar det om mig! varför ska jag alltid få panik över sånt? okej chansen till att allting kommer bli bra är 70% och dom där jävla 30%en döödar mig verkligen. OH SÅÅÅÅÅÅÅÅ jobbigt.. helt plötsligt måste jag hinna med tusen saker...

Ne! nu är det jag i första hand!

Likes

Comments

min kärlek min vän min prins

 

i found u =)

Likes

Comments

im missing my baby..

Likes

Comments

så fittjobbigt att jobba natt.. har inte sett stan på mer än en vecka.. har inte sett dagsljus... har julklappar att handla och imån är sista dagen men tyvärr så jobbar jag natt idag med... min fittlön skulle komma idag men den fick helt plötsligt lust för att komma imån istället.

oh jag är så trött på det här.. orkar inte bry mig om någon eller något..

fuck you

Likes

Comments

det blev en natt vi inte förväntade oss..

goda drinkar, vi gick ut 2.. vi hamna på ett ställe vi inte ville hamna på men vi lyckades också ha så jävla kul!.. dj:en bjöd oss på två shottar var och garderobskillen var snäll med inträdet.. DET blev at räkans place senare med patatasmas och nudlar.. sen kom våran kära vän danny och hämtade oss :D

nattens citat..

"oj jag glömde att jag hade röv idag" hahahahah min "klänning" var magisk..
"jaa det var sooee"
"CROPEN" hahahhah
"vi måste sjunga snabbt" .. kimya tänkte säga "vi måste röka snabbt"


ja duuu nu ligger kimya och sover och jag ska bege mig hemmåt snart ;D tjingeling!
 

Likes

Comments

Sååå jäävla skön!

Metallica -All nightmare long

 

rekomenderas ej till människor som inte tål hårdrock

Likes

Comments

Folk säger att kärleken är överskattad
Jag säger att folk inte vet vad kärlek är!

Vissa korkade personer kan sitta framför mig och prata om hur löjligt och naivt det är med förhållanden, de kan tycka att det är äckligt att pussas med sin kille/tjej, och dom påstår att ett kärleken är en illusion. Ärligt talat !? Jag vet inte vad ni har upplevt för hemskt i era liv men det kan inte vara sött..
jag har älskat, blivit älskad och sårad tusentals gånger men ändå lärde jag mig att ställa mig upp igen och älska igen! Vad är ni för patetiska människor ?  tappa hoppet om hela innebörden av ordet KÄRLEK bara för att du inte fick dig förhållandet du alltid önskat dig ? helt löjligt!

kärleken är snarare underskattad...

Likes

Comments