Så skönt med helg. Redan efter första dagen i skolan kändes det som om man varit där i flera veckor. Så den här helgen bestämde jag mig för att göra precis ingenting. Sååå himla skönt då jag knappt var hemma alls under lovet och inte alls tog tid att låta mig själv vila, vilket jag egentligen tycker är bland det skönaste som finns! Att bara vara ensam och ta det lugnt ibland. Att varva ner med en stor kopp te.
Så hittills den här helgen har jag bara varit hemma, legat i min säng halva dagen, ätit massvis med godis och chips eftersom det är mitt största beroende och jag klarar mig inte en dag utan att äta något sött hehe.
Jag har försökt att kolla på någon film men har verkligen inte hittat en enda som har fångat mitt intresse. Jag har inte sett en enda film sen jag såg på History x med min bror förra helgen, det är en film som jag starkt rekommenderar!
Själv tycker jag att den har ett så himla viktigt budskap, den visar att alla är lika mycket värda i slutändan oavsett kön eller ras! Att rasism inte är något man föds med utan något som man växer upp med och tar på sig under livets gång men att vem som helst kan ändra sin uppfattning. Den är ganska hemsk och är en rätt tung film, men som sagt så har den ett så himla starkt budskap enligt mig och det tog verkligen hårt i bröstet av att se den.

  • 120 readers

Likes

Comments

Det här har varit det bästa nyåret hittills. Jag spenderande hela dagen tillsammans med Maya, Marija, Cia och Ellen och tillsammans lagade vi mat, dansade i massor och hade djupa konversationer på norska. Jag, Maya och Marija fixade oss tillsammans och sedan inväntade vi Ellen och Cia. Efter att vi käkat och dansat for vi vidare till några vänner där vi var ett tag och sen åkte vi tillbaka till stan för att se fyrverkerierna. När vi hade sett fyrverkerierna gick vi hem till en skolkamrat där vi var några timmar, vilket var riktigt kul!

  • 348 readers

Likes

Comments

I onsdags hade vi avslutning och det kan vara bland de bästa dagarna jag varit med om. Älskade Star wars teatern och efter avslutningen överraskade jag, Ellen, Maya och Cia, Marija som fyllde år i måndags. Det var inte lätt att överraska henne då hon inte alls hade tänk fara hem som vi räknat med. Så det slutade med att jag, Maya och Cia fick ditcha henne ett tag medan Ellen uppehöll henne hos Cia. När vi fixat alla presenter överraskade vi henne och det blev rätt lyckat till slut. Sedan gick vi och åt på Diablo vilket var riktigt mysigt med både pizza och bra sällskap. Sedan for vi hem till Marija innan det bar av vidare på kvällen. Hela dagen var jätterolig och fylld av skratt, något jag absolut skulle göra om!

  • 467 readers

Likes

Comments

Hej! Nu är det bara 3 dagar kvar av provperioden vilket är sjukt skönt, men ändå så jobbigt eftersom jag fortfarande har tre prov kvar att skriva.
Idag har jag druckit hinkvis med glögg (2 tetror) och umgåtts med hela min familj. För en gångs skull var alla hemma här i Saltvik. Jag har också beställt en klänning till avslutningen (!!) och en väska från Nelly. Känns skönt att ha klännings problemet avklarat!

  • 849 readers

Likes

Comments

Firade halloween lite sent i år men vad gör det? Det är trots allt min favorit tid på året. Alltid lika kul när folk klär ut sig, att låta kreativiteten och fantasin flöda. Jag, Vanessa och Lova började med att fixa oss hos Lova, vi drog sedan vidare till en ny bekant. Det var rätt underhållande att gå igenom stan, man fick många konstiga blickar men det var bara kul. Vi blev rätt många i slutändan och det blev en bra kväll till slut!

  • 1196 readers

Likes

Comments

View tracker

Är allt för dålig på att uppdatera, ska försöka bättra mig.
På senaste tiden har jag haft fullt upp med dansträningar mellan 3-5 gånger i veckan. Vi har haft massa extra träningar inför cancergalan som var förra helgen. Det var sjukt stressigt att hinna med men så himla kul! Nu är det höst lov och jag började lovet med en rätt så spontan shopping tur till Sverige med Vanessa och måste säga att jag är väldigt nöjd med allt jag köpt och sällskapet gjorde resan ännu bättre. Resten av lovet har jag hittills bara slösat bort i min säng, framför datorn med en kopp te haha. Känns ändå rätt bra att äntligen ta det lite lugnt, tror det behövts.

  • 1377 readers

Likes

Comments

Provperioden börjar nästa vecka. Skulle kunna säga att jag är nervös och att det kommer bli tufft, men jag har bara TVÅ prov den här perioden vilket är otroligt skönt! Men eftersom jag har 32 kurser första året så får jag nog förbereda mig på betydligt mycket värre perioder framöver.
Det enda jag gjort i veckorna, förutom läxor, är att dansa, äta, dansa och äta lite mer. Igår var nog den jobbigaste dagen på länge. Jag var i skolan till 5, åt middag till 6 satt i biblioteket och gjorde läxor till 8, dansade till 9 och kom hem ca. halv 10. Annars är det då himla skönt att ha börjat med dansen igen!

  • 1861 readers

Likes

Comments

Jag älskar onsdagar. Jag börjar 09.35 och slutar 14.20 (om jag inte har info timme). Det första jag gjorde när jag kom till skolan var att dricka kaffe, har blivit stammis vid Handels caféet och tror att ungefär all deras vinst beror på mig haha. Är där alldeles för ofta och slösar alldeles för mycket pengar. Det är helt galet hur mycket jag konsumerar på en skoldag för att inte ens gilla kaffe så särskilt mycket.
Min första lektion var bildkonst, vilket bara var skönt, min andra timme var finska som inte är mitt favorit ämne men inte det farligaste heller och min sista lektion hade jag teater. Det är SÅ kul och jag hoppas verkligen att vår pjäs blir bra. De första lektionerna var jag inte så jätteförtjust i teater, men vart efter har jag börjat gilla det mer och mer. Jag tycker om gruppen och känns skönt att kunna göra annat än att bara sitta vid en skolbänk och skriva hela dagarna.
Har egentligen dans på onsdagar också, men både idag och igår blev inställt på grund av blodgivning. Jag älskar att dansa men det känns ändå rätt skönt att få komma hem tidigt och bara slappna av.

  • 2091 readers

Likes

Comments

Beställde lite saker och nu har dom äntligen kommit, så nöjd. Finns det ens något bättre än att ha väntat ett tag och äntligen få sina saker? Svar nej. Extra bra när man får dem på en lördag, lite mindre bra att det är söndag och skola imorgon. Orkar verkligen inte. Satsar på några kaffe koppar och hoppas på det bästa imorgon, får väl se hur det går.

  • 2122 readers

Likes

Comments

Klockan är alltså 00.42 och jag ligger vaken. Tänkte varför inte göra ett inlägg nu? Så ja, varför inte? Den här veckan har känts rätt bra, trodde dock att det var fredag i tisdags och det var ju mindre kul.
I måndags slutade jag 1 och 20 över 4 hade jag dans. I tisdags dansade jag också, känns så skönt att komma tillbaka till rutinerna.
I dag, onsdag, fick vi våra datorer också! Har inte ens startat den ännu haha. Vet inte ens varför. Men har inte haft 'tid' då jag direkt när jag kom hem kokade te och satte mig framför tv:n och såg på serier.

  • 2174 readers

Likes

Comments