Jag var i stan hela helgen. På fredagen var jag hos Marija och det var meningen att vi skulle ha hemma kväll, men det slutade med att jag, Marija och Cia for till en bekant och kvällen var riktigt kul! Vi kom hem runt tre tiden och såklart käkade vi pizza förrän vi gick och la oss.
På lördagen hade jag, Marija, Cia, Maya och Ellen bestämt att vi skulle ha tjejkväll med varsin plus one även om majoriteten av dem bara var bekanta och nära vänner. Vi var hos Cia till runt ett tiden förrän jag och Marija gick till diablo och delade på en pizza inne på Cias toalett. Badrums picknick var något nytt men det funkade det med.
Efter att vi käkat drog vi vidare till en annan bekant innan jag och Marija till sist begav oss hemåt vid tre tiden igen.
Vi vaknade relativt sent på söndagen och bestämde oss då för att gå ner till vattnet för att ha en liten picknick i det fina vädret. Jag tyckte att det var en bra ide eftersom det var rena sommarvädret på Marijas balkong, men när vi väl kom ner till vattnet blåste det riktigt kallt och vi stannade inte särskilt länge.
Vid fem tiden kom min bror och hämtade mig och helgen slutade hemma i Saltvik med en stor kopp te och massa serier.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

  • 264 readers

Likes

Comments

På mitt sportlov var jag hemma nästan hela tiden. På fredagen fyllde Leo år som jag redan sagt och sen umgicks jag med Marija tills måndag då jag tog bussen hem. Dagarna efter spenderade jag mestadels i min säng, framför en massa olika serier och en hel del godis. På onsdagen for jag till stan och fikade med Josephine och for sedan och hämtade Maya som följde med hem till Saltvik. Vi hade det jättemysigt och snackade till klockan sex på morgonen. Samtalsämnena ville inte ta slut.
På söndagen for jag, mina föräldrar och min lillasyster på en liten picknick och tog en lång promenad med våran hund. Jag har alltså inte gjort så mycket på mitt lov och hade gärna gjort mer, men det har varit skönt att bara ta det lugnt i en vecka! Det behövdes verkligen.


Likes

Comments

  • 818 readers

Likes

Comments

Har inte skrivit på ett tag nu haha.
Vi börjar med alla hjärtans dag, som jag spenderade med Marija genom att äta sex chipspåsar till middag, sörjde våra icke existerande förhållanden och kollade på söta bilder av par på instagram. Vi hade mysigt och det är huvudsaken!
I onsdags åt jag och Leo 3 pizzor och senare mot kvällen gick jag, Marija och Leo och köpte en tårta, två baguetter och en Cola och spenderade sedan resten av kvällen med att kolla på Spartacus tills vi somnade.
På torsdagen for jag hem och packade.
I fredags var det kladdkaronka och min klass hade bebisar som tema. Dagen var riktigt rolig även om jag blev tagen till fängelsehålan två gånger på raken och var helt sönder kladdad efteråt haha. Efter skolan for jag till Marija en stund förrän jag gick till Leo som fyllde år. Efter en stund drog vi vidare för att fira Leo och kom hem igen först vid 5 tiden.
Så jag kan verkligen säga att den här veckan har varit full av roligheter även och jag ska spendera hela lovet hemma och bara ta det lugnt, vilket också är väldigt skönt!

  • 820 readers

Likes

Comments

Hej! Idag har jag gjort absolut ingenting förrän ca. klockan 11 då jag fick världens abstinens och ville sminka mig. Det är alltid så att man lyckas bäst när klockan är mycket, man inte ska någonstans och snart ska sova. Man vågar satsa mycket mer då och kör mer på säkra kort när man väl ska någonstans. Jag tycker att det är så himla kul med smink, och inte för att försöka imponera på någon annan eller för att andra ska tycka att det ser bra ut, utan för att jag själv mår bra av det och tycker att det är kul! Det är så mycket viktigare att göra saker för att man själv vill det än att göra saker bara för att det anses rätt. Våga vara dig själv, våga vara udda, bara du själv trivs och mår bra.

  • 1205 readers

Likes

Comments

Så skönt med helg. Redan efter första dagen i skolan kändes det som om man varit där i flera veckor. Så den här helgen bestämde jag mig för att göra precis ingenting. Sååå himla skönt då jag knappt var hemma alls under lovet och inte alls tog tid att låta mig själv vila, vilket jag egentligen tycker är bland det skönaste som finns! Att bara vara ensam och ta det lugnt ibland. Att varva ner med en stor kopp te.
Så hittills den här helgen har jag bara varit hemma, legat i min säng halva dagen, ätit massvis med godis och chips eftersom det är mitt största beroende och jag klarar mig inte en dag utan att äta något sött hehe.
Jag har försökt att kolla på någon film men har verkligen inte hittat en enda som har fångat mitt intresse. Jag har inte sett en enda film sen jag såg på History x med min bror förra helgen, det är en film som jag starkt rekommenderar!
Själv tycker jag att den har ett så himla viktigt budskap, den visar att alla är lika mycket värda i slutändan oavsett kön eller ras! Att rasism inte är något man föds med utan något som man växer upp med och tar på sig under livets gång men att vem som helst kan ändra sin uppfattning. Den är ganska hemsk och är en rätt tung film, men som sagt så har den ett så himla starkt budskap enligt mig och det tog verkligen hårt i bröstet av att se den.

  • 1394 readers

Likes

Comments

I onsdags hade vi avslutning och det kan vara bland de bästa dagarna jag varit med om. Älskade Star wars teatern och efter avslutningen överraskade jag, Ellen, Maya och Cia, Marija som fyllde år i måndags. Det var inte lätt att överraska henne då hon inte alls hade tänk fara hem som vi räknat med. Så det slutade med att jag, Maya och Cia fick ditcha henne ett tag medan Ellen uppehöll henne hos Cia. När vi fixat alla presenter överraskade vi henne och det blev rätt lyckat till slut. Sedan gick vi och åt på Diablo vilket var riktigt mysigt med både pizza och bra sällskap. Sedan for vi hem till Marija innan det bar av vidare på kvällen. Hela dagen var jätterolig och fylld av skratt, något jag absolut skulle göra om!

  • 1741 readers

Likes

Comments

Hej! Nu är det bara 3 dagar kvar av provperioden vilket är sjukt skönt, men ändå så jobbigt eftersom jag fortfarande har tre prov kvar att skriva.
Idag har jag druckit hinkvis med glögg (2 tetror) och umgåtts med hela min familj. För en gångs skull var alla hemma här i Saltvik. Jag har också beställt en klänning till avslutningen (!!) och en väska från Nelly. Känns skönt att ha klännings problemet avklarat!

  • 2123 readers

Likes

Comments

Firade halloween lite sent i år men vad gör det? Det är trots allt min favorit tid på året. Alltid lika kul när folk klär ut sig, att låta kreativiteten och fantasin flöda. Jag, Vanessa och Lova började med att fixa oss hos Lova, vi drog sedan vidare till en ny bekant. Det var rätt underhållande att gå igenom stan, man fick många konstiga blickar men det var bara kul. Vi blev rätt många i slutändan och det blev en bra kväll till slut!

  • 2470 readers

Likes

Comments