• 9 readers

Likes

Comments

Har inte skrivit på ett tag nu haha.
Vi börjar med alla hjärtans dag, som jag spenderade med Marija genom att äta sex chipspåsar till middag, sörjde våra icke existerande förhållanden och kollade på söta bilder av par på instagram. Vi hade mysigt och det är huvudsaken!
I onsdags åt jag och Leo 3 pizzor och senare mot kvällen gick jag, Marija och Leo och köpte en tårta, två baguetter och en Cola och spenderade sedan resten av kvällen med att kolla på Spartacus tills vi somnade.
På torsdagen for jag hem och packade.
I fredags var det kladdkaronka och min klass hade bebisar som tema. Dagen var riktigt rolig även om jag blev tagen till fängelsehålan två gånger på raken och var helt sönder kladdad efteråt haha. Efter skolan for jag till Marija en stund förrän jag gick till Leo som fyllde år. Efter en stund drog vi vidare för att fira Leo och kom hem igen först vid 5 tiden.
Så jag kan verkligen säga att den här veckan har varit full av roligheter även och jag ska spendera hela lovet hemma och bara ta det lugnt, vilket också är väldigt skönt!

  • 10 readers

Likes

Comments

Hej! Idag har jag gjort absolut ingenting förrän ca. klockan 11 då jag fick världens abstinens och ville sminka mig. Det är alltid så att man lyckas bäst när klockan är mycket, man inte ska någonstans och snart ska sova. Man vågar satsa mycket mer då och kör mer på säkra kort när man väl ska någonstans. Jag tycker att det är så himla kul med smink, och inte för att försöka imponera på någon annan eller för att andra ska tycka att det ser bra ut, utan för att jag själv mår bra av det och tycker att det är kul! Det är så mycket viktigare att göra saker för att man själv vill det än att göra saker bara för att det anses rätt. Våga vara dig själv, våga vara udda, bara du själv trivs och mår bra.

  • 395 readers

Likes

Comments

Så skönt med helg. Redan efter första dagen i skolan kändes det som om man varit där i flera veckor. Så den här helgen bestämde jag mig för att göra precis ingenting. Sååå himla skönt då jag knappt var hemma alls under lovet och inte alls tog tid att låta mig själv vila, vilket jag egentligen tycker är bland det skönaste som finns! Att bara vara ensam och ta det lugnt ibland. Att varva ner med en stor kopp te.
Så hittills den här helgen har jag bara varit hemma, legat i min säng halva dagen, ätit massvis med godis och chips eftersom det är mitt största beroende och jag klarar mig inte en dag utan att äta något sött hehe.
Jag har försökt att kolla på någon film men har verkligen inte hittat en enda som har fångat mitt intresse. Jag har inte sett en enda film sen jag såg på History x med min bror förra helgen, det är en film som jag starkt rekommenderar!
Själv tycker jag att den har ett så himla viktigt budskap, den visar att alla är lika mycket värda i slutändan oavsett kön eller ras! Att rasism inte är något man föds med utan något som man växer upp med och tar på sig under livets gång men att vem som helst kan ändra sin uppfattning. Den är ganska hemsk och är en rätt tung film, men som sagt så har den ett så himla starkt budskap enligt mig och det tog verkligen hårt i bröstet av att se den.

  • 584 readers

Likes

Comments

I onsdags hade vi avslutning och det kan vara bland de bästa dagarna jag varit med om. Älskade Star wars teatern och efter avslutningen överraskade jag, Ellen, Maya och Cia, Marija som fyllde år i måndags. Det var inte lätt att överraska henne då hon inte alls hade tänk fara hem som vi räknat med. Så det slutade med att jag, Maya och Cia fick ditcha henne ett tag medan Ellen uppehöll henne hos Cia. När vi fixat alla presenter överraskade vi henne och det blev rätt lyckat till slut. Sedan gick vi och åt på Diablo vilket var riktigt mysigt med både pizza och bra sällskap. Sedan for vi hem till Marija innan det bar av vidare på kvällen. Hela dagen var jätterolig och fylld av skratt, något jag absolut skulle göra om!

  • 931 readers

Likes

Comments

Hej! Nu är det bara 3 dagar kvar av provperioden vilket är sjukt skönt, men ändå så jobbigt eftersom jag fortfarande har tre prov kvar att skriva.
Idag har jag druckit hinkvis med glögg (2 tetror) och umgåtts med hela min familj. För en gångs skull var alla hemma här i Saltvik. Jag har också beställt en klänning till avslutningen (!!) och en väska från Nelly. Känns skönt att ha klännings problemet avklarat!

  • 1313 readers

Likes

Comments

Firade halloween lite sent i år men vad gör det? Det är trots allt min favorit tid på året. Alltid lika kul när folk klär ut sig, att låta kreativiteten och fantasin flöda. Jag, Vanessa och Lova började med att fixa oss hos Lova, vi drog sedan vidare till en ny bekant. Det var rätt underhållande att gå igenom stan, man fick många konstiga blickar men det var bara kul. Vi blev rätt många i slutändan och det blev en bra kväll till slut!

  • 1660 readers

Likes

Comments

Är allt för dålig på att uppdatera, ska försöka bättra mig.
På senaste tiden har jag haft fullt upp med dansträningar mellan 3-5 gånger i veckan. Vi har haft massa extra träningar inför cancergalan som var förra helgen. Det var sjukt stressigt att hinna med men så himla kul! Nu är det höst lov och jag började lovet med en rätt så spontan shopping tur till Sverige med Vanessa och måste säga att jag är väldigt nöjd med allt jag köpt och sällskapet gjorde resan ännu bättre. Resten av lovet har jag hittills bara slösat bort i min säng, framför datorn med en kopp te haha. Känns ändå rätt bra att äntligen ta det lite lugnt, tror det behövts.

  • 1841 readers

Likes

Comments

Provperioden börjar nästa vecka. Skulle kunna säga att jag är nervös och att det kommer bli tufft, men jag har bara TVÅ prov den här perioden vilket är otroligt skönt! Men eftersom jag har 32 kurser första året så får jag nog förbereda mig på betydligt mycket värre perioder framöver.
Det enda jag gjort i veckorna, förutom läxor, är att dansa, äta, dansa och äta lite mer. Igår var nog den jobbigaste dagen på länge. Jag var i skolan till 5, åt middag till 6 satt i biblioteket och gjorde läxor till 8, dansade till 9 och kom hem ca. halv 10. Annars är det då himla skönt att ha börjat med dansen igen!

  • 2325 readers

Likes

Comments

Jag älskar onsdagar. Jag börjar 09.35 och slutar 14.20 (om jag inte har info timme). Det första jag gjorde när jag kom till skolan var att dricka kaffe, har blivit stammis vid Handels caféet och tror att ungefär all deras vinst beror på mig haha. Är där alldeles för ofta och slösar alldeles för mycket pengar. Det är helt galet hur mycket jag konsumerar på en skoldag för att inte ens gilla kaffe så särskilt mycket.
Min första lektion var bildkonst, vilket bara var skönt, min andra timme var finska som inte är mitt favorit ämne men inte det farligaste heller och min sista lektion hade jag teater. Det är SÅ kul och jag hoppas verkligen att vår pjäs blir bra. De första lektionerna var jag inte så jätteförtjust i teater, men vart efter har jag börjat gilla det mer och mer. Jag tycker om gruppen och känns skönt att kunna göra annat än att bara sitta vid en skolbänk och skriva hela dagarna.
Har egentligen dans på onsdagar också, men både idag och igår blev inställt på grund av blodgivning. Jag älskar att dansa men det känns ändå rätt skönt att få komma hem tidigt och bara slappna av.

  • 2556 readers

Likes

Comments