Är allt för dålig på att uppdatera, ska försöka bättra mig.
På senaste tiden har jag haft fullt upp med dansträningar mellan 3-5 gånger i veckan. Vi har haft massa extra träningar inför cancergalan som var förra helgen. Det var sjukt stressigt att hinna med men så himla kul! Nu är det höst lov och jag började lovet med en rätt så spontan shopping tur till Sverige med Vanessa och måste säga att jag är väldigt nöjd med allt jag köpt och sällskapet gjorde resan ännu bättre. Resten av lovet har jag hittills bara slösat bort i min säng, framför datorn med en kopp te haha. Känns ändå rätt bra att äntligen ta det lite lugnt, tror det behövts.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Provperioden börjar nästa vecka. Skulle kunna säga att jag är nervös och att det kommer bli tufft, men jag har bara TVÅ prov den här perioden vilket är otroligt skönt! Men eftersom jag har 32 kurser första året så får jag nog förbereda mig på betydligt mycket värre perioder framöver.
Det enda jag gjort i veckorna, förutom läxor, är att dansa, äta, dansa och äta lite mer. Igår var nog den jobbigaste dagen på länge. Jag var i skolan till 5, åt middag till 6 satt i biblioteket och gjorde läxor till 8, dansade till 9 och kom hem ca. halv 10. Annars är det då himla skönt att ha börjat med dansen igen!

  • 487 readers

Likes

Comments

Jag älskar onsdagar. Jag börjar 09.35 och slutar 14.20 (om jag inte har info timme). Det första jag gjorde när jag kom till skolan var att dricka kaffe, har blivit stammis vid Handels caféet och tror att ungefär all deras vinst beror på mig haha. Är där alldeles för ofta och slösar alldeles för mycket pengar. Det är helt galet hur mycket jag konsumerar på en skoldag för att inte ens gilla kaffe så särskilt mycket.
Min första lektion var bildkonst, vilket bara var skönt, min andra timme var finska som inte är mitt favorit ämne men inte det farligaste heller och min sista lektion hade jag teater. Det är SÅ kul och jag hoppas verkligen att vår pjäs blir bra. De första lektionerna var jag inte så jätteförtjust i teater, men vart efter har jag börjat gilla det mer och mer. Jag tycker om gruppen och känns skönt att kunna göra annat än att bara sitta vid en skolbänk och skriva hela dagarna.
Har egentligen dans på onsdagar också, men både idag och igår blev inställt på grund av blodgivning. Jag älskar att dansa men det känns ändå rätt skönt att få komma hem tidigt och bara slappna av.

  • 717 readers

Likes

Comments

Beställde lite saker och nu har dom äntligen kommit, så nöjd. Finns det ens något bättre än att ha väntat ett tag och äntligen få sina saker? Svar nej. Extra bra när man får dem på en lördag, lite mindre bra att det är söndag och skola imorgon. Orkar verkligen inte. Satsar på några kaffe koppar och hoppas på det bästa imorgon, får väl se hur det går.

  • 747 readers

Likes

Comments

Klockan är alltså 00.42 och jag ligger vaken. Tänkte varför inte göra ett inlägg nu? Så ja, varför inte? Den här veckan har känts rätt bra, trodde dock att det var fredag i tisdags och det var ju mindre kul.
I måndags slutade jag 1 och 20 över 4 hade jag dans. I tisdags dansade jag också, känns så skönt att komma tillbaka till rutinerna.
I dag, onsdag, fick vi våra datorer också! Har inte ens startat den ännu haha. Vet inte ens varför. Men har inte haft 'tid' då jag direkt när jag kom hem kokade te och satte mig framför tv:n och såg på serier.

  • 800 readers

Likes

Comments

Bara fyra månader kvar tills jag fyller sjutton, hur sjukt är inte det?
Just nu känner jag att jag har lite för mycket på gång. Allt med skolan, grammatik provet, dansar 4 ggr i veckan och jobbar på helger. Har inte riktigt hunnit sätta mig ner och andas.
Hur som helst har jag varit sugen hela sommaren på att fixa naglarna och funderar strakt på att göra det snart. Men har världens beslutsångest över färgen! Jag vill antingen ha lite ner naturlig färg, någon nude, eller svart. Jag har blivit besatt av svarta naglar på senaste och tycker verkligen att det är så snyggt och simpelt men kan inte komma fram till ett bra beslut gällande färgen ändå haha.

  • 845 readers

Likes

Comments

Nu har jag avklarat min första dag i Lusse. Eller ja, första riktiga dagen. Var där några timmar i måndags för att få info osv. Hittills trivs jag helt okej, känner knappt någon i min klass och skulle önskat mig en klass där jag åtminstone kände någon lite bättre! Men jag antar att jag kommer få umgås rätt mycket med mina vänner ändå pga mina kurs val. Idag hade jag 3 lektioner, bild, matte och svenska. Lite jobbigt att jag egentligen började först 11 då jag måste vara på plats 8 eftersom det var första dagen. Känns ändå skönt att det är så mycket nytt folk. När man började i högstadiet kände man igen de flesta men nu i gymnasiet har jag sett flera obekanta ansikten och varit rätt förvånad över hur många det är!

  • 968 readers

Likes

Comments

Skolan börjar på måndag, och ångesten börjar slå in. Får panik för vill verkligen inte börja skolan. Det är säkert inte så farligt men jag har inte hört så många positiva saker, att det är lätt/kul osv. Jag har det inte svårt i skolan men inte jättelätt heller så därför kniper det lite i magen. Ny skola, nya personer, nya lärare, ny omgivning. Det är såklart spännande men nerverna håller inte riktigt. Särskilt orolig är jag över grammatik provet som kommer två veckor in på Lusse. Inte för att jag har svårt för svenska, för det har jag inte, utan för att jag två veckor innan jag slutade nian fick veta att jag missat hela åttans grammatik pga att våran dåvarande lärare inte var härifrån och inte fått (?) våran läroplan. Ett helt års grammatik som jag inte kan något utav. Samtidigt känns det väldigt skönt att få komma till ny skola då många av mina vänner går där och man kommer kunna träffa dom lite mer på daily basis. Känner mig ändå inte helt redo och är väldigt otaggad på att ta bussen från Saltvik till stan varje morgon.

  • 1016 readers

Likes

Comments

I tisdags tog jag en day off från rockoff. På dagen hängde jag på stranden med Felicia och lyckades få världens fulaste bränna. Det var så skönt att komma bort lite och umgås med en fin.
Vi båda somnade i solen och jag antar att det är så jag fick min bränna haha. Det var iskallt i vattnet till en början men när man väl kommit i var det riktigt skönt!
Efter en fin dag på stranden begav vi oss tillbaka till staden där jag träffade Josephine en stund och for sedan vidare till Elins mosters lägenhet där jag sov från tisdag tills idag. Eftersom att vi skippade rockoff bestämde vi oss för att se på skräckfilm, och såklart så somnar jag någonstans i mitten och vaknar i den brutalaste scenen i hela filmen. Var inte det bästa ögonblicket.
Här kommer lite bilder från senaste tiden!

  • 1143 readers

Likes

Comments

Hej!
I onsdags var jag till Sverige för att hälsa på släkt från USA, som kommit hem till Uppsala på besök.
Min moster och hennes man bor tillsammans i Texas med deras lilla son. Som för övrigt är SÅ söt! Gulligaste och gladaste ungen någonsin.
Förutom att hälsa på släkt passade jag på att shoppa "lite" också. Jag var bara över dagen men mamma och Tara, min lillasyster, stannade en dag extra. Det var rätt skönt att bara vara över dagen, att få komma hem och sova i egen säng när jag bara är ledig 3 dagar åt gången!
Jag köpte rätt mycket kläder men har ändå den där jobbiga känslan av att jag inte nått mitt mål. Haha, galet med tanke på hur mycket av min lön jag spenderade på endast kläder! Dock så var näst intill allt jag köpte på rea så det var ett stort plus.
Efter att jag träffat släkt tog jag bussen till båten. Vi var tre personer på hela bussen så det slutade med att jag somnade längst bak. Jag sov ca. tre gånger från och till på bussresan.
Sen kom jag fram till hamnen och fick sitta jättelänge i terminalen. Det tog säkert en kvart efter att båten hade anlänt till att vi faktiskt fick gå ombord.
Sen satt jag där i 2 och en halv timme tills vi var framme på Åland och fick äntligen komma hem till min egna säng.
Det var tröttsamt och ännu tröttare kommer jag att vara den närmsta veckan eftersom rockoff har börjat. Det började i fredags, hittills har det varit bra men lite synd att jag jobbat så att jag inte har kunnat umgås lika mycket med mina vänner!
Hoppas hur som helst på att rockoff blir över förväntan det här året.

  • 1187 readers

Likes

Comments