View tracker

Hej! Nu är det bara 3 dagar kvar av provperioden vilket är sjukt skönt, men ändå så jobbigt eftersom jag fortfarande har tre prov kvar att skriva.
Idag har jag druckit hinkvis med glögg (2 tetror) och umgåtts med hela min familj. För en gångs skull var alla hemma här i Saltvik. Jag har också beställt en klänning till avslutningen (!!) och en väska från Nelly. Känns skönt att ha klännings problemet avklarat!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 129 readers

Likes

Comments

View tracker

Firade halloween lite sent i år men vad gör det? Det är trots allt min favorit tid på året. Alltid lika kul när folk klär ut sig, att låta kreativiteten och fantasin flöda. Jag, Vanessa och Lova började med att fixa oss hos Lova, vi drog sedan vidare till en ny bekant. Det var rätt underhållande att gå igenom stan, man fick många konstiga blickar men det var bara kul. Vi blev rätt många i slutändan och det blev en bra kväll till slut!

  • 476 readers

Likes

Comments

View tracker

Är allt för dålig på att uppdatera, ska försöka bättra mig.
På senaste tiden har jag haft fullt upp med dansträningar mellan 3-5 gånger i veckan. Vi har haft massa extra träningar inför cancergalan som var förra helgen. Det var sjukt stressigt att hinna med men så himla kul! Nu är det höst lov och jag började lovet med en rätt så spontan shopping tur till Sverige med Vanessa och måste säga att jag är väldigt nöjd med allt jag köpt och sällskapet gjorde resan ännu bättre. Resten av lovet har jag hittills bara slösat bort i min säng, framför datorn med en kopp te haha. Känns ändå rätt bra att äntligen ta det lite lugnt, tror det behövts.

  • 657 readers

Likes

Comments

Provperioden börjar nästa vecka. Skulle kunna säga att jag är nervös och att det kommer bli tufft, men jag har bara TVÅ prov den här perioden vilket är otroligt skönt! Men eftersom jag har 32 kurser första året så får jag nog förbereda mig på betydligt mycket värre perioder framöver.
Det enda jag gjort i veckorna, förutom läxor, är att dansa, äta, dansa och äta lite mer. Igår var nog den jobbigaste dagen på länge. Jag var i skolan till 5, åt middag till 6 satt i biblioteket och gjorde läxor till 8, dansade till 9 och kom hem ca. halv 10. Annars är det då himla skönt att ha börjat med dansen igen!

  • 1141 readers

Likes

Comments

Jag älskar onsdagar. Jag börjar 09.35 och slutar 14.20 (om jag inte har info timme). Det första jag gjorde när jag kom till skolan var att dricka kaffe, har blivit stammis vid Handels caféet och tror att ungefär all deras vinst beror på mig haha. Är där alldeles för ofta och slösar alldeles för mycket pengar. Det är helt galet hur mycket jag konsumerar på en skoldag för att inte ens gilla kaffe så särskilt mycket.
Min första lektion var bildkonst, vilket bara var skönt, min andra timme var finska som inte är mitt favorit ämne men inte det farligaste heller och min sista lektion hade jag teater. Det är SÅ kul och jag hoppas verkligen att vår pjäs blir bra. De första lektionerna var jag inte så jätteförtjust i teater, men vart efter har jag börjat gilla det mer och mer. Jag tycker om gruppen och känns skönt att kunna göra annat än att bara sitta vid en skolbänk och skriva hela dagarna.
Har egentligen dans på onsdagar också, men både idag och igår blev inställt på grund av blodgivning. Jag älskar att dansa men det känns ändå rätt skönt att få komma hem tidigt och bara slappna av.

  • 1371 readers

Likes

Comments

Beställde lite saker och nu har dom äntligen kommit, så nöjd. Finns det ens något bättre än att ha väntat ett tag och äntligen få sina saker? Svar nej. Extra bra när man får dem på en lördag, lite mindre bra att det är söndag och skola imorgon. Orkar verkligen inte. Satsar på några kaffe koppar och hoppas på det bästa imorgon, får väl se hur det går.

  • 1401 readers

Likes

Comments

Klockan är alltså 00.42 och jag ligger vaken. Tänkte varför inte göra ett inlägg nu? Så ja, varför inte? Den här veckan har känts rätt bra, trodde dock att det var fredag i tisdags och det var ju mindre kul.
I måndags slutade jag 1 och 20 över 4 hade jag dans. I tisdags dansade jag också, känns så skönt att komma tillbaka till rutinerna.
I dag, onsdag, fick vi våra datorer också! Har inte ens startat den ännu haha. Vet inte ens varför. Men har inte haft 'tid' då jag direkt när jag kom hem kokade te och satte mig framför tv:n och såg på serier.

  • 1454 readers

Likes

Comments

Bara fyra månader kvar tills jag fyller sjutton, hur sjukt är inte det?
Just nu känner jag att jag har lite för mycket på gång. Allt med skolan, grammatik provet, dansar 4 ggr i veckan och jobbar på helger. Har inte riktigt hunnit sätta mig ner och andas.
Hur som helst har jag varit sugen hela sommaren på att fixa naglarna och funderar strakt på att göra det snart. Men har världens beslutsångest över färgen! Jag vill antingen ha lite ner naturlig färg, någon nude, eller svart. Jag har blivit besatt av svarta naglar på senaste och tycker verkligen att det är så snyggt och simpelt men kan inte komma fram till ett bra beslut gällande färgen ändå haha.

  • 1499 readers

Likes

Comments

Nu har jag avklarat min första dag i Lusse. Eller ja, första riktiga dagen. Var där några timmar i måndags för att få info osv. Hittills trivs jag helt okej, känner knappt någon i min klass och skulle önskat mig en klass där jag åtminstone kände någon lite bättre! Men jag antar att jag kommer få umgås rätt mycket med mina vänner ändå pga mina kurs val. Idag hade jag 3 lektioner, bild, matte och svenska. Lite jobbigt att jag egentligen började först 11 då jag måste vara på plats 8 eftersom det var första dagen. Känns ändå skönt att det är så mycket nytt folk. När man började i högstadiet kände man igen de flesta men nu i gymnasiet har jag sett flera obekanta ansikten och varit rätt förvånad över hur många det är!

  • 1622 readers

Likes

Comments

Skolan börjar på måndag, och ångesten börjar slå in. Får panik för vill verkligen inte börja skolan. Det är säkert inte så farligt men jag har inte hört så många positiva saker, att det är lätt/kul osv. Jag har det inte svårt i skolan men inte jättelätt heller så därför kniper det lite i magen. Ny skola, nya personer, nya lärare, ny omgivning. Det är såklart spännande men nerverna håller inte riktigt. Särskilt orolig är jag över grammatik provet som kommer två veckor in på Lusse. Inte för att jag har svårt för svenska, för det har jag inte, utan för att jag två veckor innan jag slutade nian fick veta att jag missat hela åttans grammatik pga att våran dåvarande lärare inte var härifrån och inte fått (?) våran läroplan. Ett helt års grammatik som jag inte kan något utav. Samtidigt känns det väldigt skönt att få komma till ny skola då många av mina vänner går där och man kommer kunna träffa dom lite mer på daily basis. Känner mig ändå inte helt redo och är väldigt otaggad på att ta bussen från Saltvik till stan varje morgon.

  • 1670 readers

Likes

Comments