Efter en ferie på 1 måned i varmen og noget hårfavning, blev mit hår virkelig tørt. Hvilket ikke er noget der er særlig godt, i forhold til Miss Danmark konkurrencen, for mit hår skal være sundt og se flot ud. Så hørte jeg heldigvis om DNCscandic, som er et firma der beskæftiger sig med kosmetiske produkter der er bestående af 100% naturlige ingredienser. Jeg var så heldig at få tilsendt en olie til mit meget tørre hår, som hedder "Genopbyggende olie hårstruktur", og jeg må sige at det virkelig har hjulpet. Mit hår er blevet så blødt, og mine spidser er slet ikke så splittede som de plejede at være, udover det voksede mit hår rigtig meget på ferien, da jeg brugte olien inden jeg rejste. Olien indeholder bl.a castor oil, som er kendt for at få ens hår til at vokse, og mit hår er også vokset mere end normalt på 1 måned, for mine udgroninger er blevet meget tydelige nu.

Ud over den lækre genopbyggende hårolie fik jeg en olie til mine ellers ekstrem korte vipper. Men efter at have brugt denne olie, er mine vipper vokset 3 mm, da jeg fik målt dem inden jeg brugte olien for første gang, og det har faktisk gjort ret meget på 1 måned, selvom jeg er rigtig dårlig til at få smurt det på, har det stadig hjulpet rigtig meget.
Det bedste ved de her produkter er ikke kun at de er 100% naturlige, men at prisen virkelig er overskuelig.
"Genopbyggende hårolie, hårstruktur, 55 ml" - 75 dkk, kan købes her http://dncscandic.dk/shop/genopbyggende-haarolie-219p.html

"Øjenvippe olie, øger vækst, 10 ml" 69 dkk, kan købes her http://dncscandic.dk/shop/oejenvippe-olie-oeger-208p.html


Xxx Shania

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Perfection - ordet der oversat fra engelsk betyder perfektion. Stræben efter det perfekte er noget vi alle gør. Man kan benægte det, ligeså meget man vil. Men vi mennesker vil nærmest for det perfekte.

Den perfekte fyr, eller pige for den sagsskyld, den perfekte uddannelse, det perfekte job, de perfekte v'er (Volvo, Villa & Vovse), den perfekte familie, den perfekte krop og det perfekte liv.

For lige at starte det her blogindlæg ud, vil jeg fortælle jer at perfektion faktisk findes. Så her vil jeg ikke fortælle dig at du skal leve dit liv som det er nu, da det perfekte aldrig vil komme. Du skal dog selv gøre noget ved det.

Vi mennesker er meget kristiske og negative. Vi sætter for høje standarter til os selv. Vi vil have en krop som Alexis Ren, men spise så meget som jeg ved ikke hvad. Udover det orker vi ikke lige søndagstræningen, og den sunde mad. Vi vil have den perfekte person, men alligevel kan vi ikke se over deres små fejl. Vi vil have den perfekte familie, men alligevel taler onklen ikke med moren, kusinen ikke med morfaren og faren ikke med datteren.


Sociale medier har fået os til at præstere mere end nogensinde. Vi skal vise det perfekte liv vi har. Men jeg sidder også og græder inden jeg går i seng? Det poster jeg ingen steder. Jeg har også lorte dage, men det poster jeg heller ingen steder. Vi skaber det her image af os selv. Men i bund og grund er vi lige værd alle sammen. Stræben efter perfektion er så naturlig, fordi det er det image vi skaber. F.eks bliver der postet over 1 million billeder på instagram hver dag. 900.000 er i gennemsnit selfies. Overvej hvor mange der ikke lige gør tænderne lidt hvidere, huden lidt glattere og øjenene lidt større. For hvad? Jeg gør ikke mine følgere gladere, og jeg gør bestemt ikke mig selv gladere. Det jeg prøver at sige her, at det er okay at stræbe efter det perfekte. Men den dag hvor du endelig kan sætte dig ned i en stol, og tænke over livet, og du ser tilbage på livet, som positive minder, den dag har du noget det jeg vil kalde perfektion.

Likes

Comments

NUDITY. 01 #insercurity

Mit tema nudity, handler om nøgenhed.
Dog ikke den fysiske af slagsen. Det handler om at åbne sig, og udviklingen af os selv som individer.

Ordet der på dansk betyder usikkerhed, spiller en stor rolle i manges liv. I livet bliver vi oftest inspireret af andre. Denne inspiration kan have en positiv eller negativ virkning. Jeg bliver oftest inspireret af mange mennesker. Folk på min skole, i min klasse, på min arbejdsplads, på sociale medier og rundt omkring på gaden. Jeg skriver ikke dette indlæg for at fortælle om hvor skønne vi alle er, eller fordi jeg synes vi skal se ud på en bestemt måde.

Jeg føler mig ofte usikker, og det gælder ikke kun udseendsmæssigt, men også når jeg skal sige noget. Jeg stammer meget, især når jeg er nervøs. Jeg hader at skulle stille mig op og fremlægge, for ordene kommer ikke altid ud, ellers tænker jeg for meget og kludrer i det. Men alligevel stiller jeg mig op hver gang. Jeg er bange for at blive gjort til grin, men sandheden er at alle oplever det. Selv de folk man ikke kan se en fejl i. Vi oplever alle en form for usikkerhed, det gælder både den kloge, smukke, og sjove person.

Det der uden tvivl hjælper på denne usikkerhed, er at virke så selvsikker som muligt. Men ikke kun det. Når jeg står i situationer hvor jeg føler mig usikker, siger jeg altid en sætning til mig selv. En sætning der giver mig et lille boost selvtillid og faktisk får mig til at præstere. "Jeg lever kun 1 gang, og hvis folk husker mig for mine fejl, husker de mig for den jeg er, og ikke en falsk udgave af mig selv".


Likes

Comments

NUDITY.00 #whoiam

Nudity? Hvad betyder det ord egenligt? Oversat fra engelsk betyder det nøgenhed. Dette indlæg er fyldt med nudity. Hvorfor? Fordi vi lever i en verden hvor vi får at vide det er okay at være den vi er. Men alligevel finder jeg mig selv i den situation, hvor jeg ikke lever op til de kriterier der bliver stillet til mig.
Da jeg gik i 0. klasse, var jeg så glad for at komme i skole, og lege med mine venner. Indtil min lærer en dag spurgte mig foran hele klassen "Shania, hvad er en dompap?". Jeg smilte til hende og sagde "Er det ikke en person der ikke er sød?". Der blev grint af mig den dag, fordi jeg som 7 årig ikke vidste at det var en fugleart. Hun havde længe udstillet mig dårligt i den klasse jeg gik i. "TO SPROGEDE BØRN ER DUMME" blev der sagt foran hele klassen, hvor jeg derefter blev drillet hver dag, fordi der blev talt spansk og dansk til mig, og det skulle gøre mig dummere end alle andre. (Det skal lige siges at jeg intet spansk kunne på det tidspunkt). Jeg blev efter spørgsmålet om dompappen, tvunget i ekstra dansk undervisning. Her gik jeg i klasse med flygtninge børn, og børn der kun havde været i Danmark i få år. Her fik jeg dog venner, og jeg klarede mig igennem alle de undervisningstimer, indtil min mor en dag fik nok. Jeg kom i anden skole. Og den dag i dag, går jeg på gymnasiet i 1.g, med to 12-taller i spansk, fordi min mor besluttede sig for at jeg skulle lære det efter den diskussion med min lærer. Så når jeg i dag hører at det ikke er okay at være homoseksuel, biseksuel eller for den sags skyld emo, fordi det er dummere mennesker, griner jeg inde i mig selv, og tænker på citatet "TO SPROGEDE BØRN ER DUMME". For jeg ved at de tager fejl. Det er okay at være sig selv. Jeg vil ikke udgive mig selv for noget jeg ikke er. Vi lever livet bag facader, MEN alligevel går vi alle igennem det samme. Vi har alle følt os udenfor, vi har alle følt os glemt. Men hvorfor lade som om man er okay, når man ikke er det?
I livet udvikler vi os hele tiden. So this is who I am. 

Likes

Comments