Väskorna är packade och jag är klar. Men inte redo eller färdig att åka hem. Jag älskar Shanghai och jag vill ta med er alla hit! Det är verkligen är storstad som har något för alla. En månad har nog aldrig gått så fort och jag har aldrig upplevt så mycket. Dessa veckor här i Kina har varit fantastiska! Jag vill inte hem till kalla Sverige där ni skrapar bilrutorna.. Så om ni som läser detta kunde pallra er hit istället så vore det en bra deal. Även om all of The Leos verkligen har fått mig att känna mig som en i familjen. Sen kom aldrig min tredje klänning idag, så Jonas har lovat att åka dit ✃☠☹. Så det löser sig det med:)

Är så nöjd med allt. Har tagit mig runt till olika platser bara för att kolla läget. Det är oerhört kul att se vilka skillnader det är mot lilla landet lagom. (Som 9/10 kineser aldrig hört talas om). Men det ska bli skönt att komma till Sverige så man kan kommunicera med folk igen.

Tillbaka till verkligheten. Jag har levt i en bubbla här borta. En bubbla som tar 12,5h (extremt långa å tråkiga) att kliva ur.

Älskade älskade älskade Shanghaiiiz!♡♕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Haha, ja de va kul... Fick hänga över båda väskorna för att få igen dom, får åka med lite extra kläder på mig, en kasse vid sidan av samt ett par skor i handväskan.

Allt går om man vill

Likes

Comments

Alltså jag har (på riktigt) en klump i magen över om jag får ihop mina väskor..

Det är bara att börja kämpa!!

Likes

Comments

Efter vi hade käkat middag på klubbhuset så tog jag och Vilma metron downtown. För att andas in den sista luften av Shanghai så gick vi The Bund!

Det var typ som att kineserna vallfärdade hit.. Har aldrig varit bland så mycket folk i hela mitt liv. Och då har jag ändå gått på Våmbskolan.

Likes

Comments

Nuuu har jag fina naglar igen! Supersöta (och jävligt snabba) tjejer som fixade. Blev jättenöjd. När vi var klara åkte vi till simhallen, framme lagom till Sagas sista heat.

Solen skiner, så nu ska jag och tjejerna gå fram till poolen och bada☼

Likes

Comments

Godmorgon!! Just nu sitter jag och Vilma å äter pannkakor till frukost. Tidigare imorses åkte Jonas iväg med dom andra barnen. Saga har simtävling i Honggqiao. Om 1,5h kommer mr chaffis och hämtar mig och V. Vi ska åka till Hongqiao för att fixa naglarna och sen sluta upp i simhallen.

Likes

Comments

Åkte som sagt till skräddaren och frågade efter min sista klänning. Hon hade ingen aning om vart den kunde vara, så dom skulle sy en ny och komma hem med imorgonkväll. Så nu får jag hålla tummarna att det går bra och att den passar!

Efter det körde chauffören hem mig. Så nu har jag ätit lunch, samt varit och handlat. Ska läsa min tredje bok nu (får läsa snabbt då den är på över 500 sidor. Nej, har faktiskt tillåtelse att ta med den till Sverige), sen ska jag hämta tjejerna. Lucas har fotboll idag (vilket kan längtat efter heeeela veckan) och slutar därför senare.

Kineser petar i näsan överallt och hela tiden. Det ser nästan utan som om att dom gräver efter guld eller liknande... Usch

Likes

Comments

Godmorgon! Idag måste jag åka till fabric market eftersom att bara 2/3 klänningar kom hit hem. Jonas ska jobba på pudong, så då passar det utmärkt att jag åker med i bilen mot stan! Kanske drar en runda på stan när jag ändå är inne☼❣

En leverans från eBay på väg till Sverige kanske?

Likes

Comments

Ja, efter lunch tog jag moppen på sightseeing. Åkte till en gata med affärer i närområdet. Mysigt att bara strosa runt lite!

Nu i eftermiddag har jag suttit ute i solen och LÄST. Ja, är faktiskt snart klar med min andra bok. Jonas gav mig två böcker när vi kom hem från Filippinerna, så jag har kämpat på✰ Just nu är jag inne på slutet av Analfabeten som kunde räkna. Faktiskt riktigt bra!!

Likes

Comments

Idag är det väldigt fint väder och jag har inget jag känner att jag måste göra! Så en dag, i solen, på altanen känns väldigt skönt.☼ Det kanske blir någon utflykt på moppen i eftermiddag!

Bilkö, bilkö och återigen bilkö. En anledning till att det är skönt att bara vara hemma och njuta!

Likes

Comments