Jag läste i en bok där det stod något i stil med " om du hade en sprillans ny och dyr bil skulle du kunna tanka den med fel sorts bensin? " Det liksom slog mig att vi kan liksom vara jätte försiktiga och ta extra hand om materiella saker men väljer att små fuska med sig själv. Varför ge din kropp det som inte är bra för den. Vet liksom att det inte lätt att sluta med alla onyttigheter på en gång men tycker det väldigt intressant att vi kan ge kroppen det vi veta är skadligt för den medvetet. Sjukt hur hjärnan funka.

Påminnelse för mig och för er, trevlig kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Nu så slump valde jag en kategori igen och det blev en som jag inte ville skriva om ännu en gång men vad gör man.

Mina studier hmm. Tycker det känns lite jobbigt och stressande att tänka på höst termin, får liksom ångest när jag tänker på den eftersom jag tror att jag kan ha tagit på mig mer än jag kan bära liksom men vi får se hur det går. Jag vill inte skriva så mycket mer nu då jag inte är hundra på hur det kommer se ut i höst än. Kommer nog uppdatera er början av september, ha det bäst än så länge. Pussokram

Likes

Comments

​Hej alla fina idag är det lördag den 11 juni, tiden går såååå fort! jag valde slumpmässigt en kategori som jag ska skriva om och det blev körkortet kategorin, vilket känns konstigt då jag inte har så mycket att skriva om när det gäller körkortet. Men jag kan uppdatera er om vad som har hänt och vad som händer :)

Det är så att mitt mål var att ta den 18mars men det blev tyvärr inte så eftersom jag hade mycket migrän den tiden och fick ställa in en hel del lektioner, och efter en stund så tappade jag helt enkelt lusten totalt.

Men nu har jag ett nytt mål och mitt nya mål är att ta den slutet av september, så nu ska jag fokusera på att läsa in teorin och förhoppningsvis börja köra igen, början av augusti.

så nu vet ni hur det ser ut i den fronten :D

Ha en toppen lördag !

Likes

Comments

Hej alla fina? Är det nån av er som fastar under Ramadan ?

Idag är det dag 5 av ca 30, jag måste säga att jag inte fastat dag 2 alltså är jag personligen på dag 3. Jag tycker det här årets fasta en så länge vart riktigt jobbig. Jag känner mig helt orkeslös och extremt trött och känner att jag behöver mer energi, det kan ju bero på att jag har blivit vegetarian och kanske inte får i mig tillräckligt med näring, vem vet. Hur som helst försöker jag äta så nyttigt som möjligt och näringsrik mat men tycker det blir så svårt och krångligt, jobbigare än vad jag trott faktiskt. 

Här på bilderna kan ni se vad jag åt dag 4 och dag 5 , alltså är bilderna två olika dagar!, får inte i mig så mycket mer, känner mig mätt och känner att jag inte kan äta mer så det blir typ allt jag får i mig i en dag, vilket är enormt lite. Vad gör ni ? Skulle va skönt och få lite tips på hur jag kan få i mig mer mat och tips på mer hälsosam mat.


Likes

Comments

SÅ GÖR DU :
Värme 2,5 dl mandel-,kokos-eller sojamjölk i en kastrull.Den ska inte koka. Vispa i 1tsk malen gurkmeja, 1 nypa kardemumma och 1 nypa kanel. Vill du ha den sötare, lägg i lite honung.

Må bra och njut !

Likes

Comments

​Hej! ursäkta mig ännu en gång för dålig uppdatering här på bloggen,det har vart lite oregelbunden uppdatering som nu förhoppningsvis kommer upphöra :D

Så hur mår ni? Själv mår jag bra och ville berätta en av orsakerna för er , Det är så att jag har helt slutat dricka kaffe och har på sista tiden letat efter drycker jag kan ersätta mitt kaffe intag med och lyckades snubbla över en ny förälskelse, nämligen TURMERIC LATTE som även kallas Golden milk, denna varma dryck innehåller Gurkmeja som som ska ha en kraftig antioxidant som är tio gånger starkare en vitaminer, ni kan även läsa mer om Gurkmeja och dess egenskaper HÄR

Eftersom jag inte vet hur ofta man ska dricka eller gränsen till för mycket drickande av drycken vill jag att ni själv kollar upp detta och ni får jätte gärna informera mig om det. Själv dricker jag typ varannan dag :)

Jag kommer att lägga upp receptet på TURMERIC LATTEN under veckan, så håll utkik !

Likes

Comments

Dagens to do: plugga körkortsteorin samt fixa med bloggen

Dagens klädsel: Mina svarta acne jeans och enkel vit blus

Dagens pepp: Tänka positivt och sikta framåt mot mina mål

Dagens vill ha: En fin bil

Dagens mat: Jag ska äta vegetariskt till lunch idag, mums

​Det blev kyckling med ris till lunch 🙈

Dagens bästa: Att jag bockat av uppgifter som legat och väntat!

Likes

Comments

Ingredienser

1 portion
  • 2 dl mjölk, valfri 
  • 3 msk chiafrön
  • 1 msk kakao

Topping

  • Frysta bär hallon,blåbär
  • Gojibär
  • Pumpafrön
  • Valnötter
  • Riven kokos

Så här gör du

  1. Blanda alla ingredienser i en skål och ställ i kylen i 3 timmar eller över natten. Rör om innan du äter. Toppa med frysta bär,pumpafrön,gojibär,valnötter och riven kokos.

Likes

Comments

Instagram @shamso.nur