Postad i: GODNATT

hej på er hoppas ni mår bra

Nu ska jag sova! det har varit tuft vecka med gäster och jag är helt slut. imorgon blir det träning och teori som gäller för att klara körkortet. jag tycker att jag ska satsa som nyårslöfte båda träning och körkortet.

hoppas att ni har haft bra jul och nyår, gott nytt år allihopa. som jag säger alltid nya tag nya möjligheter.

kommentera gärna era nyårslöfte och följ med så att jag lär känna nya bloggare.

vi ses, god natt <3

Likes

Comments

Postad i: Text

Motiverande Text

Stå upp för dig själv och låt inga trampa på dig hur som helst för alla framtida personer/individer kommer inte att vara eller ha lika idiotiska personlighet som hen.

Du kallar mig idiot trots allt jag litade på dig mest

Du kallar mig idiot inför andra medan du viste att jag inte tålde och är skärat

Du kallar mig idiot medan jag är mentalt inställd att du är en vän till mig

Du kallar mig idiot för du vet att jag är båda såra inuti och utåt

Du kallar mig idiot för att du vill allas uppmärksamhet

Du kallar mig idiot för du vet att jag är en ärligt, snäll och omtänksam person

Och när väll jag visste att du inte är bra för mig då bakade jag och klippte relationen mellan oss för att du inte värt en lojal vän som mig.

By Shukri

Likes

Comments

Postad i: JAG ÄR FÖRKYLD.


Hej FINA NI HOPPAS ATT NI MÅR BRA, DOCK MÅR JAG SKIT dåligt OCH LIGGER I SÄNGEN med värsta huvudverk samt FÖRKYLNING.

Hela dagen har jag spenderas på att sova, dricka vart och titta på TV OCH Netflix.

tips när man är för förkyld.

Tips 1:Nässkölj; Du ska alltså skölja näsan med ljummet saltvatten. Det funkar även i förebyggande syfta, den delen missade jag denna gång. Men nu har jag börjat skölja näsan igen, det är lite läskigt i början men när man väl får till det så är det grymt. Testa!

Tips 2: Gurkmeja, Citron och Honung. Koka och drick ljummen. För mig hjälper det att dricka mycket när jag känner mig hängig. Just nu dricker jag ljummet Gurkmeja, Citron och Honungsvatten. Gurkmeja sägs vara antiinflammatoriskt och ska även ha en massa andra hälsofördelar.

Tips 3: Kanske det bästa tipset Sömn! Jag försöker gå och lägga mig ännu tidigare än vanligt, sova mig frisk är nog det som funkar bästa för mig. Då får kroppen chansen att återhämta sig ordentligt..


gurkmeja

Jag hoppas att ni har en fortsättning trevligt helg på er allihopa, så se vi snart

stort kram <3 <3 <3..<3


Likes

Comments

Postad i: Dagens Inlägg Nya Tag Nya Möjligheter

Blogginlägg

Hör ni/Hej fina läsare har ni haft bra helg, det hoppas jag. I alla fall har min det varit en väldigt härligt helg för min del.

Måndag och jag är ledig båda idag och imorgon. Jag började dagen med en löprunda tillsammans med en kompis för att testa min nya träningströja. 4 kilometer ute i skogen med mycket backar. Det var tufft i början men härligt när jag kom in i andra andningen rätt snabbt och sedan flöt det på fint – kände att formen var över mina förväntningar. Det blev årets första löprunda ute. I plusgrader, som tur var ute.

Bildresultat för blommor

Inspirations bild fina blommor <3 <<3..


Likes

Comments

Postad i: Vrdag, Foto, Mode, Veckanstips och trix och Youtube


Hej fina ni! Jag hoppas att ni mår jätte jätte bra! det här är min allra första inlägg på min blogg och jag hopas att ni vill följa mig. Jag är så spänd över med mitt nya jobb som jag kommer att börja inom kort. jag har haft semester för länge nu och det är dags att komma igång igen. För tillfället pluggar jag Distans med kurs rester från gymnasiet, men det kommer jag att berätta det någon annan gång.

puss och kram, vi ses😊.


Likes

Comments