Fredagsfeelingen är på TÖPP! Bikini och chill vid poolen. Kan det bli bättre? Svar: Nej.

Det här med #metoo. Så jävla bra grej. Älskart. Kan förstå att det är svårt för killar/män att förstå. Men för oss brudar är det vardag. JAPP VARDAG. Vardag att alltid bli särbehandlad för att man är tjej. Bli tafsad på och har man inte skinn på näsan sörrni så blir man fan uppäten levande om man vill leva livet i denna värld. VARDAG.

Jag själv har blivit utsatt för saker som jag inte är redo att dela med mig om här. Men att var och varannan tjej har blivit utsatt för sexuellatrakassarier är ingen nyhet. Så så jävla bra att det äntligen kommer fram. Alla som vågar dela med sig av sina historier och sprider detta är jävla queens. Åh jag bara längtar efter att börja min praktik på Backa systerskapet. Ska bli så kul att ta denna fråga till en helt ny nivå och verkligen stötta unga tjejer.

Och alla ni killar och män som inte tar det här på allvar och bara tycker att det är trams. Ni kan dra åt helvete. Ta varandra i handen och gå dit ihop vettja.

Nu ska jag och min halvnakna kropp gå till poolen och njuta av att det händer grejer. Bra grejer. #metoo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Galen shopping igår i Downtown haha. Vi sprang runt som två lyckliga yrahönor och drogboxh åker i varje par skor och väska som fanns haha. Jag fick med mig två väskor hem, lite smink och en jättefin långklänning. Får vi sen.

Hanny kirrade äntligen drömskorna med både glitter och lack och även hon köpte en väska. KUL!

Likes

Comments

Idag var vi på LAs högsta rooftop och drack bubbel. Baren heter Spire 73 i Downtown. Alla som är i LA, åk dit dirrrrrrr!!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Mycket shopping här i LA just nu. Köpte en till ny väska idag. Steve Madden. Röd. Superfin. Helt galet att jag har blivit en väsktjej alltså.

Likes

Comments

Efter att vi hade varit så duktiga och promenerat lite idag så tog vi en uber till In n out och tryckte burgare. Nu har vi provat Fatburgers och In n out. Jag tycker Fatburger har varit bäst hittills. Vi ska prova Johnny Rockets, Shake Shack och 25 Degrees med. Jag ska allt betygsätta dem ställena med. Det är viktigt med burgare. Väldigt viktigt.

Likes

Comments

För några timmar sen sörrni så gick vi i bergen mot Hollywoodskylten. Galet att en sån skylt kan bli så känd haha. 

Så himla fin natur. Lite törrt, men det har sin charm med. Skönt att röra lite på sig.

Likes

Comments

Köpte nya marsvinstofflor igår. Så söta och fina. Steve Madden han kan han.

Likes

Comments

Nu sitter vi här på Beverly Hills gator och äter frulle ihop. Älskar livet. Älskar även att man väljer att älska livet och resa mycket. Så jävla det bästa som finns.

Likes

Comments

Igårkväll mötte vi upp CACKAN!!!!! Så underbart att få krama på henne igen! Världens bästa Cack.


Sen åt vi på Urth café och var coola. Det brukar vara mycket kändisar där. Men vi såg ingen som vi kände igen som vi vet i alla fall haha.

Underbar kväll!

Likes

Comments

Instagram@shakiramallan