Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag blev skolan inställd så det har blivit en pluggdag. Började med att plugga hemma sen möttes jag drog jag hem till Asse där Linda, Calle och Hanna också var. Myz

Likes

Comments

Här är lite bilder på mitt lilla krypin. Soffan är ny och mina kuddar och min nya älskade fluff-filt. Soffan kommer från Ikea och alla kuddar och filten från H&M home.

Likes

Comments

Miss utnyttjarn, det är jag det. En liten fågel viskade i mitt öra att Adde från klassen skulle ha med sig en bil från Örebro nu till Stockholm. Och självklart ska ju detta underbara ögonblick utnyttjas. Så jag haffade han och bilen idag och drog till Ikea. Jag bjöd honom på sushi och vi traskade runt på Ikea ett bra tag och han körde min vagn och bar mina saker. Rätt gött att ha ont i knät ibland.

Jag shoppade ett badrumsskåp och en rullvagn till köket som mikron ska stå på och lite smått och gott. Så underbart att bo i egen lägga!!!!

Likes

Comments

Köpte denna råsnygga sammetsklänningen från Zara. Asså så snygg. Typ mörkgrön. Så snyggt med grönt när man är brunhårig hehe. Sjukt billig med, 139 kr.

Kul ändå att jag köper en massa nya klänningar hela tiden. Det plagget jag använder som minst. Men denna klänning tänkte jag skulle passa perfekt till att ha när jag ska gå på ett coolt cocktail party. Som jag brukar göra så ofta. Haha, så kul hur ens shoppinghjärna fungerar (aldrig ens varit  ett cocktail party, vad är det ens?).

Likes

Comments

Idag har jag shoppat lite. Släppte kryckorna och gick väldigt försiktigt på stan en sväng innan jag drog hem till goa Jossen på fika. 

Shoppade fan en filt jäkel för 699 kr... Och en massa nya kuddar och kuddfodral till min nya fina soffa. Åååh det börjar bli så mys här nu. Lyckoruuuuus. Köpte även en sammetsklänning. Haha vet inte varför jag håller på och shoppar klänningar hela tiden. Men det är lika bra att passa på när man hittar något billigt och känner shoppingsug.  Provade även en skitsnygg skinnjacka men den var för liten... Så det var lite synd.

Likes

Comments

Idag är det en ny dag. Tack och lov för det. Nu på morgonen har jag myst till det med morgonpasset, go frulle och mätt en massa saker i läggan. Sedan gjort en lista på allt jag behöver köpa till lägenheten. Gillar att göra listor och så. Få lite ordning. Men sen brukar man ju aldrig följa upp dom. Men ändå en skön känsla att tro att man ska göra det haha.

Idag ska jag träffa Jossen! Känns jättekul. Ska åka hem till henne och se hur hon bor. Myzzzzzz

Puss och kram. Gillar att ni är så många som besöker min blogg. Jag blir glad i magen liksom. Men tyvärr så kommer inte min blogg alltid vara så rolig och härlig och en massa fina bilder. Denna blogg använder jag mest för att jag tycker det är kul och för min skull. När jag känner att livet suger och är nere så kommer jag skriva det. Inte låtsas. För livet är inte alltid på topp. Det finns så mycket andra bloggar som bara publicerar om deras "drömliv". Vill man bara läsa om det så kan man besöka deras. Fan vi alla är mänskliga, tänk på det. Jag gillar er supermycket för att ni tittar in här och gillar det jag lägger upp. Puss på er

Likes

Comments