Vi hade ett event igår och jag fick ta med mig fina blommor hem. Vackört vackört.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det här med livet. Livet som jag brukar älska så mycket.

Men nu har det hänt saker i mitt liv som gör att det kommer ta tid. Tid att bli hel. Tid att digga allt som har med det här underbara livet med att göra.

Men.

Det finns en mening med allt. Även fast det suger. Även fast det gör så jävla ont att man inte vet vart man ska ta vägen. Så kommer det bli bra. Tillslut.

Nu längtar jag efter att vara 100 procent glad och lycklig igen. Det var ett bra tag sen jag var det nu har jag märkt. Jag har ljugit för mig själv. Inte bra Mallan. Men jag har gett allt. Kämpat.

Så ta hand om varandra. Så som mina vänner och familj tar hand om mig. Dom är bäst. Vore ingenting utan dom just nu. Alla är värda det bästa. Glöm inte det.


Likes

Comments

Burgare och bille= DRÖÖÖÖÖM!

Likes

Comments

I helgen fick jag ta revansch i min outfit och lockiga hår. Förra helgen när jag hade på mig dessa kläder och lockat håret så fint så kom livet emellan. Men inte nu i lördags tack och lov.

Har en sån bra locktång! Blir SÅ fina lockar med den. Får visa hur den ser ut i ett annat inlägg. Blir så bra när man lockar håret, sedan borstar ut lockarna och sprayar sen.

Likes

Comments

Har verkligen haft en panghelg! Får skriva mer sen. Måste bara visa upp dessa underbara bilder på mig och mina babes. Så härliga!!!!!

Likes

Comments

Tjabba. Nu sitter jag på tåget hem. Är bjuden på dyng-fest-röj i Degerfors. Klart man måste åka hem då.

Igår jobbade jag. Emma, Asse, Adde och Martin kom och drack öl hos mig. Jättekul!!!

Älskar mina nya brillzzzz. Känner mig så fab. Asgött när man inte har smink på sig med. Känner mig extra fräsch och cool liksom.

Likes

Comments

Nu är jag påväg hem från Cack. Slaggade där igår. Supermys!!!! Tränade även med David igår och efter träningen drog vi på en AW. Trevligt! Mer sånt.

Nu när jag kommer hem ska jag springa i min dödstrapp påväg ner till vattnet. Sist när jag gjorde det så mådde jag illa ända fram till lunch.  Men måste verkligen börja röra på mig mer nu. Både för bikinisäsongen och huvudet. Fan snart dags för Malta med!!!

Likes

Comments

Idag kom mina fina tjejer till mig. De pysslade om mig och jag fick värsta presenten. Vi gjorde även den där omtalade ansiktsmasken! Haha det var skitcoolt. Men gjorde så jäääävla ont att dra av den haha. Emmsangummsan tjöt som en stucken gris haha. Det kom allt lite tårar ifrån mig och Asse med. Men inte alls lika klena som Emmsangummasan.

Älskar dom så.

Dock skulle jag inte rekommendera denna mask till någon.  Min hy blev helt rödflammig efteråt.

Likes

Comments

Har varit i Gävle med praktiken och haft möten. Vi ska anordna Gefle Metal (metalfestival) där i sommar. Så vi träffade en massa folk och gled runt. Snackade om att banden bara får ha fake-blod på scenen och inga döda djur och sånt. Bra att veta. Mysigt.

Vi käkade även på Pinchos. Köttet var inge vidare.. Smakade skumt.

Imorse vaknade jag dyngtidigt av alla bajstankar. Så gick upp och tog mig en morgonpromenad. Gävle är väldigt fint faktiskt. Imorgonbitti ska jag nog ut och springa om jag vaknar tidigare är alla tuppar i hela världen tillsammans.

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@shakiramallan