View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

NU DRAR JAG TILL BARCELONAAAAAA! Woop woop! Vi ska dit med klassen och gå på mässa och festa järnet!

Likes

Comments

Ååååh! Mår dåligt att jag inte har något julpynt i läggan! Jag brukar ju liksom förvandlas till tomtemor själv och pyssla, fixa och trixa. Ha underbara Crille Sjögrens vrål i bött i högtalarna och betygsätta alla mina fina tomtisar som jag gjort själv.

Men inte nu.. Glömde mitt julpynt sist jag var hemma. Är för snål att köpa massa nytt för jag har ju förjävla mycket redan nu.. MEN jag blev så glad när jag pratade med Jöjje sist och han höll på att julpynta i sin lägenhet. Och det är ju där jag kommer bo under julen. Så det blir ju bra ändå. Inte långt kvar nu!

Likes

Comments

Sådär. Världens finaste lilla bebbe är född. Lilla Nova. Nea och Crilles underbara mästerverk. Helt sjukt att man kan känna så mycket kärlek till lilla tussan utan att jag ens träffat henne än. Men snart blir det ändring på det!

Haha jag och Jöjje kan inte ens prata normalt i telefon nu. Utan det blir mest bebisspråk om lilla Nova och bilder skickas emellan hela tiden. Ååååh längtar så tills jag får träffa henne. Och självklart de stolta underbara föräldrarna med. Mycket tussinussi-ord här nu. Men det kommer de vara framöver när det handlar om lilla gullitussinussinussan.

Likes

Comments

Har fått jobb på People Partner som "eventvärdinna". Det kan vara allt mellan himmel och jord. Igår och idag så jobbar jag med att lansera Colgates nya tandkräm haha. Cachen måste iiiiiiin. Ska man vara partyqueeeen i Stöck och ha mottot man lever bara en gång så måste man jobba. För fan va pank man blir annars. Så nu jävlarrr ska jag stå och le för underbara Colgate! Visste ni att Colgate är ett större varumärke än Coca Cola? De ni! PÖSSSS

Likes

Comments

Ägg är ju bland det bästa som finns. Älskar fan hönor. Se till nu alla där ute att inte köpa de billigaste äggen. Köp bra ägg från glada hönor. De ligger så fint i min fina glasburk så ujujuj.

Likes

Comments

I fredags hade jag litte parteeeey i läggan! Jättekul! Sedan drog vi ut och dansade järnet. Känns skönt att veta att man kan spela hög musik och ha folk hemma utan klagomål.

Likes

Comments

Likes

Comments