​Nu sitter jag på Urban deli med allt julmys och pluggar. Eller pluggar och pluggar. Jag har precis snackat i telefon med älsklingsizza i typ en timma. Känner mig verkligen SÅ storstadscool när man åker till ett cafe själv och "puggar/gör viktiga saker".  

Mitt mål med dagen är att jag ska göra en enkät om sexuella trakasserier. Så nu jävlar lär jag börja. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan svejsan. 

Jahapp. Nu är vi ju här igen. Jag och min reshjärna. Vi vill ju bara iväg. Resa, resa och resa. Det är allt vi vill. Ligga på en härlig strand och chilla. Festa på kvällen och bada i havet. BARA HA DET FÖR JÄVLA GÖTTTTTTT.

Detta år har jag ju ändå varit i Costa Rica, Grekland, Malta och LA. Det borde ju räcka. Men det tycker inte min reshjärna va. Hen vill ju iväg igen. Och vem är jag att säga emot egentligen? Jag har ju tid nu och pengar. Som sagt, jag är världens rikaste student hähä. 

Har beställt lite nya bikinis i alla fall. Så vi får se vad det bliiiiiiiiiiiiir.

Likes

Comments

Igår kom älsklingsizza och Linnsan till Stöck!!! Jättekuuuul. Jag jobbade på dagen och på kvällen gick vi ut och käkade och firade Jossen. Vi avslutade på Spyan. Rolig kväll!

Nu sitter jag på jobbet och ska börja jobba om 2 min. Otroligt härligt att jobba varje jäkla helg. Aja. Får tänka på paran. Pengar pengar peeeengar.

Likes

Comments

Nu börjar jag se mitt liv lite mer klart. Lite mer klart än förra veckan som jag tyckte var en helvettesvecka. Sättermann flyttade ju ifrån mig till sina FINA och underbara lägga på Götgatan. Inte undra på att jag mådde skit. Jag är så otroligt glad och tacksam över de BÄSTA månaderna ever som jag har haft i Stöck när hon bodde hos mig. Vi både visste ju att hon bara skulle bo hos mig tills hon hittade sitt eget.

Men jag var absolut inte beredd på att det skulle göra ont när hon flyttade till sitt eget boende. Hon är min familj här. Och jag har aldrig bott med någon så underbar person. Vi passar kalasbra ihop. Med allt liksom. Hoppas att jag kommer kunna ha ett sånt bra samboliv med pappan till mina barn (som förhoppningsvis blir min nästa pojkvän, om du är pappan till mina barn och läser detta så får du gå i skola hos Sättermann om hur jag vill ha det).

Sättermann du ska ha tack. Tack för att du alltid finns där för mig och tack för att du älskar mig lika mycket som jag älskar dig!!!!

Likes

Comments

Idag är det är min favoritdaaaag! FREDAG! På g till jobbet. Ska jobba 06.45-17.00 idag. Sweeeet. Så kom till Designtorget idag och hälsa vettja. Ha en underbar dag. PÖSS

Likes

Comments

Igår redovisade vi våra projektarbeten som vi har arbetat med under hela terminen. Vi hade ju Sthlm food and wine. Så det är så jävla gött att allt är klart nu!

Efter skolan drog AW:n igång och vi slutade kvällen på Soap. Jag kom in denna gång. Skönt. Sist så fick jag inte komma in pga att jag hade adidastajts på mig haha. Jag och vakten diskuterade en sväng om mode (jag skriker ut: SER DU INTE HUR FASHION JAG ÄR ELLER?!?!? JAG HAR JU FÖR FAN LÅRHÖGA STÖVLAR PÅ MIG!) Men det hjälpte inte.

Men igår kom jag in och vi dansade som alltid järnet. Fick till och med dansa lite salsa. Så kul!! Älskar mina klasskamrater.

Likes

Comments

Slog just nu personligtrekord att springa till tunnelbanan. Sprang under tre min. Det var ett bra jävla klipp i mina steg kan jag säga. Höll även på att springa över en gubbe. Men det viktigaste av allt. Jag hann. Nu sitter jag på tuben med jackan i knät och svetten rinner både i pannan och längs med ryggen. MyZ.

Ni får en fin bild på älskade Jordan att titta på. Varsågoda.

Likes

Comments

Var och tryckte sushi på K25 och gick på bio i fredags. Solsidan. FAN vad bra den var. Gå och se den hörrni. För jävla bra alltså.


Älskar K25. Restaurangen ligger på Kungsgatan och det är en food court. Så en massa olika restauranger liksom. Mys! Jättebra om man inte kan komma överens om vad man är sugen på.

Likes

Comments

Förra veckan var jag på ett event med min blivande praktik Backa systerskapet. Superkul! Är så jävla taggad på att börja köra igång alltså. Börjar den 22 januari och ska vara där ca fyra månader.

Hanna Widell, Amanda Schulman och min handledare är de som har tagit initiativet och startat rörelsen Backa systerskapet. Så peppen är enorm! 

Likes

Comments

MÅNDAG! NY ENERGI!

Har massa roligheter att dela med mig om nu sörrni. Har en faktiskt en "blogglista" i min kalender. De ni! Men det får jag göra senare idag. Är på väg till skolan nu. Ska bli kul att träffa alla. Inte många skoldagar kvar nu alltså!

Här får ni avnjuta Stöcks familjefoto 2017! Otroligt fint om man frågar mig. Bra kontent!

Likes

Comments

Instagram@shakiramallan