Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu gör jag snart mitt sista pass på Saffran och Kardemumma. Har varit superkul att jobba lite här. Stället är även tillsalu. Så ifall det är någon som vill köpa Karlskogas mysigaste café så är det bara att hojta till!

Så mys att ha lärt känna goa Fia med. Och självklart jobba med Mary och Alwa. Mysisar hela bunten faktiskt.

Likes

Comments

Linnsan fortsatte att leverera igår! Hon bjöd även på grillat! SÅ GÖTTTT

Likes

Comments

Idag började jag dagen med att åka hem till Linnsan. Hon styrde brunch den queenen (nytt ord, queenen?)!!

Sen solade vi och pratade om våra underbara resor som vi gjort tillsammans. Fan älskar livet ändå. Älskar verkligen att jag har rest mycket med. BÄSTA INVESTERINGEN EVERRRRR

Likes

Comments

Det har verkligen varit jättekul att jobba på Putte i parken! Det har varit slitit och långa dagar. Så nu måste jag sova som bara fan så att jag är ordentligt utbildad till midsommarhelgen hehe. För de kommer inte bli mycket sömn då inte. Hähä

Likes

Comments

Hann med att mysa ordentligt med Emmsangummsan när jag var i Linkan med!!!!

Likes

Comments

Haha helvete va underbar hjärnan är alltså. Äter jag för mycket snabbmat så känns det som om jag väger 100 kg. Men så fort jag äter sallad så försvinner allt sörrni. Då jävlar säger hjärnan till mig att jag är tajt som fan. Asbra ju. Så jag kan äta pizza och burgare sex gånger i vecka och sallad en gång. Då blir allt bra igen. Underbart!

Likes

Comments

Igår festade vi till klockan fem. Vi hade askul! Hängde med några grannar från festivalen och vi avslutade natten med att lira fotboll. HUR KUL SOM HELST! Och titta på den fina soluppgången!

Likes

Comments

Putte rullar på bra som fan. Delar rum med underbara Ellen! Nu kör vi en torsdagsfylla! YAAAAAAAS

Likes

Comments

Instagram@shakiramallan