Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Pizza, Hanna, Emmsangummsan, Linda och Asse. Det var vi som umgicks igår på älskade Orangeriet. SUPERMYS!!!!

Likes

Comments

Idag efter praktiken så ska jag iväg på AW med några från klassen. Åh va jag läääängtar. Herregud saknar alla SÅ. Så det ska bli mycket kuuuul. Vi ska även ses på Orangeriet. Ännu bättre. Ha en bra onsdag! PÖSSSSSSS

Likes

Comments

BEYOND RETRO.

I början när jag flyttade till Stockholm så visade Calle mig Beyond retro som ligger på Drottninggatan. Det finns SÅ mycket snygga kläder där att jag dör. Var där igår på lunchen en sväng och drömde. På fredag är det låning och första lönen från Makai.. he he he. Så ska nog köpa mig någon snygg tröja.

Jag har försökt att utöka min garderob med lite mer "smart casuel/business-kläder". Fick lite panik när jag skulle börja på praktiken och det enda jag typ har i garderoben är tusen magtröjor, hoodies och hål i varenda par jeans för fasen. Så har faktiskt köpt lite mer "neutrala" kläder nu. Men måste ju få till lite av mig i dem också. Så att jag mår bra och trivs i mina outfits liksom.

Och det blir ju ännu svårare att köpa snygga och bra "smart casuel/business-kläder" när man går in och drömmer sig bort i Beyond retro. Men jag får kämpa vidare!

Likes

Comments

Lagade kålsoppa med korv i för någon dag sedan. Ååååh vad jag älskar kålsoppa. Tänker så mycket på farmor med. Så mysigt! Sjukt bra studentkäk. Det enda man behöver är ju vitkål, kött buljong och svartpepparkorn. Jag brukar även ha i korv bara för att farmor jämt hade det. GÖTTTTT

Likes

Comments

Tiiiiisdag idag. Sitter på tbanan påväg till praktiken. Igår mötte jag upp David dirr efter praktiken och vi drog och tränade. Började med marklyft och körde sedan ett bröst och triccepass. Jättekul. Kul med träning nu igen.  Idag ska jag fan köra chins. Måste komma igång nu igen. Helt sjukt att jag kunde pumpa chins förut med 5kg hängandes runt midjan.. Nu klarar jag knappt av att göra en haha. Aja bara att kötta på så är jag där snart igen!

Likes

Comments

Här länge velat haft en klocka med blått ur liksom. Så hittade denna skönhet på Ur och penn för halva priset också. WINNING. Så smällde till direkt.

Likes

Comments

Drömväder idag juuuuuuuu! Så jävla najs. Har suttit på ballen och ätit oliver och virkat. Och lyssna på en jäkla massa poddar. ÄLSKAR SOOOOOOOOOL!

Annars då så har jag försökt att njuta av att vara helt själv denna söndag. Det har gått sisådär. Längtar hem när jag är här i Stockholm och inte har något att göra. Då saknar jag verkligen familjen, alla mina underbara vänner och Jöjje aaaasmycket. Att vara ensam på en helgdag är inte något som mitt psyke klarar av haha.

Likes

Comments

Instagram@shakiramallan