Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag och Emmsangummsan har fått äran att hålla i efternamns-kampen på Asse och Bellas bröllop. Deras familjer och vänner ska tävla om vilket efternamn de ska välja. Och jag och Emmsangummsan ska styra upp detta. SÅ KUL! Jag kommer vara lagledare för team Westin och Emma team Hyltingö. GO TEAM WESTIN!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jahapp. SISTA skolåret. Känns sjukt. Men taggat på något sett. Fast just nu är jag mer taggad på livet och att härja runt än att plugga hähä. Så gäller det att hitta fokus och leverera.

Likes

Comments

Blev ju som sagt inringd på sista minuten jobb på wow. Så kul! Fixade så att Sättermann också fick följa med och jobba såklart. Hon kan ju som sagt inte låta mig va.

Så vi jobbade järnet och kollade på jättebra spelningar. Vi hade tre timmars rast per dag så vi såg alla vi ville se. Asfett. Migos var bäst. Sen gillade jag Frank Ocean också. Man blir ju så kär när man lyssnar på han live. Supermys.

Sedan festade vi järnet också dårå såklart. Vi blev vänner med våra underbara ljud och ljus snubbar. Så på fredagen hängde vi på dom och lekte vi stekare med vevade  händer i luften och spritbord. Sen avslutade vi kvällen på Push. ASBRA DJ! Dansade självklart hela natten lång.

På lördagen sprang vi rent ut sagt till Yaki da och kom in där. Galet. Hela lördagen var faktiskt helt jävla galen haha. Det var SÅ mycket känslor på så kort tid. Haha. Allt från att nästan somna på Yaki da till att vara queens på dansgolvet och hänga med kändisar och vinkat till pimps. Otroligt bra dag men ännu bättre natt.

ÄLSKAR ATT FLÄNGA RUNT. Nu ska jag bara sova ikapp all missad sömn hähä.

Likes

Comments

Likes

Comments

TRE INTENSIVA DAGAR.

Helvete vad vi har jobbat haha. Har verkligen inte haft tid att blogga något. Har jag inte jobbat så har jag festat eller sovit haha.

Men vi har jobbat med att glittra människor Och sälja cigg haha. Och helvete vad vi har glittrat folk! 12h om dagen i tre dagar. Galet. Men gud vad roligt det här varit.

Likes

Comments

Soap bar stod på schemat igår. Jossen och Julia var med och förfestade i min lägga och kolla på himmelen! SÅ FIN! Dock följde de inte med ut. Så det blev dubbel trubbel på Soap bar (jag och Sättermann). Vi röjde sönder. Hade jättekul! Kvällen avslutades med en massa konstigt halvgott vin. TREVLIGT.

Likes

Comments

När Sättermann kommer till Stöck så är det ju givet att dra till Riche. Haha närrå. Men kul att äta där, aldrig gjort det. Käkade köttbullar för 200 spänn. Asgött. Tur att jag är Sveriges rikaste student så det gör ju inget. Drack en äcklig cider med för 90 spänn. Men servitören varnade mig. Älskar ärlig personal. Bästa.

Likes

Comments

Hellu hellu! Gissa vart jag ska? WAY OUT WEST WOOP WOOP!

Sitter i bilen just nu faktiskt haha. Åker med fyra härliga tjejer som jag aldrig har träffat förut. En tjej skrev ut på facebook att hon skulle åka från Stockholm till Göteborg och självklart hakade jag ju på det. Ingen känner varandra så vi har det supermys här i bilen. LIVET!!!!!!!!!! ÄLSKART

Lovisa är så underbar att jag får bo henne. Och jag ska dit för att jobba. Bra de. Cashen måste in! Inte riktigt helt klart än vad det är exakt jag ska göra. Men det är väl att stå i någon monter. Känns kul. Älskar när det blir spontant!

Likes

Comments

Instagram@shakiramallan