ÄNTLIGEN SITTER JAG PÅ TÅGET HEM TILL KARLSKOGA!

Har haft en sådan sjukt hemlängtan nu! Har inte varit hemma sen jul. Asläääänge ju. Saknar mamma och pappa så sjukt mycket. Och Wickan och Orreporre med då såklart. Och alla mina underbara babes där hemma. Så ska bli så underbart att komma hem nu i helgen.

Börjar typ tjuta när jag ser hundar och sätter mig på knä och frågar om jag får klappa främlingars hundar, så antar att jag saknar hundarna ganska asjävlamycket med hehe.

Jöjjis var ju hos mig i lördags men jag saknar ju han med. Den lille jäveln. Kan antagligen inte få nog utav honom.

Och nu ska jag träffa Nea och Nova med. Ååh vilken toppenhelg detta kommer bliiiiiii! YEAH

Så nu sitter jag på tåget och skriver hemtenta i försäljning. Hoppas jag hinner göra så mycket som möjligt. Pösssss

Likes

Comments

Var på Pull and Bear för någon dag sen och hettsköpte världens snyggaste lårstövlar med platåklack. Och där stod dessa fina små godingar på REAbordet och jag kunde ju inte motstå dessa. Fan tror de kostade 129 eller 139 spänn. Asbilligt ju. Ni vet när man känner att man tjänar pengar när man spenderar? Exakt så kände jag när jag köpte dessa små godingar hehe. Fett värt! Man kan aldrig ha för mycket vita sneakers.

Likes

Comments

Har ÄNTLIGEN köpt mig ett par sköna lurar. Det fick bli ett par Marshall, trådlösa. Så jävla gött. Asbra är dom med. Passar mina små små små öron perfekt. Och de sitter nästan helt perfekt på mitt lilla ägghuvud. Liiiiite för stora, men tror det är en vanesak.

ASNÖJD är jag iallafall. Och känner mig sjukt cool när de är trådlösa och så va.

Likes

Comments

Hahaha herregud. Snacka om att en nattsömn kan göra mycket. Hoppas folk förstår att jag driver och att det är PMSen som talar haha. Jag menar alltså mitt föregående inlägg. När jag skriver ett sånt inlägg så är det ju med humor liksom. Men jag märker att det är svårt att förstå det haha. Just när jag är i min PMS-aura så lyser inte riktigt humor igenom som den ska haha. Aja ni som känner mig förstår.

Idag mår jag töpp! Det är sol i Stöck och jag har sovit i tio timmar. Välbehövligt! Nu är jag på g till gymmet och ska köra ett hårt ryggpass. Pössss

Likes

Comments

HOLA.

Haha snacka om att jag känner att jag är på krigsstigen. Idag har det varit en låååång dag. Jag är helt utmattad i hjärnan och helt slut i kroppen. Men ändå så känns det som om jag typ söker bråk. Skulle nästan bara va härligt att få bli arg på någon och slåss typ. Skulle gärna kunna slänga mer en och annan i backen..

Haha ingen bra egenskap. Men jag gillar att bråka ibland. Alltså fysiskt. Speciellt när jag blir arg. Tror det ligger kvar i mig sen fotbollen och brottningen haha. Det var lilsom härligt att kunna trycka till någon hårt som fan när man blev lite förbannad. Få ur aggressionerna liksom. Nu kanske jag låter lite psyk. Men så är jag. Kanske får börja i boxning eller något haha. För jag är ju inte arg på något? Haha helt sjukt.

Bra att jag ska åka hem i helgen så att jag har både farsan, Oskar och Jöjje att slåss och bråka med. Det behövs. Bitch please liksom.

Likes

Comments

Nu sitter jag på tuben och drömmer om pizza. En flötig, ostig, gärna Karlskogapizza. Är så jävla hungrig så att jag dör. Skulle kunna äta upp en hel ko, jag är även sugen på tre liter glass. Givetvis vanilj. Sen vill jag ha bullar med. Fy fan va gött.

Men nej.

Hemma väntar det en kycklingsallad.

...

Likes

Comments

Igår röjde jag och Emmsangummasan järnet på gymmet. Vi körde cirkelfys med stationer. 40 sekunder på varje station och tre varv. Tog ca 20 min. Perfectoooo. 

Nu sitter jag på tuben och ska gymma med Davve innan skolis. GÖTT KÖTT!

Likes

Comments

Igår fyllde Emmsangummasan 26 bast. Så hon styrde kalas med gofika. Supermys! Vi hade det jättekul och spelade spel. Det blev allt lite hett när vi diskuterade reglerna som ett gäng bestämda projektledare som vi är haha. Underbart.

Likes

Comments

Nu har jag PMS. Tuttarna värker, jag vaknar upp med munsår och det känns som om att jag väger 204 kg. Underbart.

Har ätit så mycket onyttigt nu att jag fan blir ostabil haha. Allt handlar om balans med kost och träning. Men nu har jag tryckt för mycket och inte tränat ett skit. Inge bra kombo. Har ätit våfflor med en massa grädde, burgare, pizza två dagar i rad. Underbart faktiskt. Men inte underbart när jag inte tränar. Nej usch. Det blir liksom pizzadeg i skallen på något sett.

Så idag ska jag träna!

Likes

Comments

Vår fina Asse ska ju gifta sig med sin goa Bella i sommar. Ett tredagsbröllop på Gotland! jag längtar fan ihjäääääl mig haha. Ska bli SÅ jävla kul.

För några dagar sedan var vi iväg och titta på brudklänningar. Hon var så vacker. Herregud. Tjöt som en gris haha. Nej men ärligt. Så fin.

Likes

Comments

Instagram@shakiramallan