Har varit på pinchos många ganger förr i Sverige men nu har det även öppnat i Norge å Oslo var först med det :) så vad gör denna resturang unik än många andra restauranger, ju det ikke som alla andra resturanger att du beställer på vanliga måtte utan på pinchos så har kite sån cirkus tema, maten beställer du via pinchos app sen när maten klar så får du mld via appen att maten är klar att henta så du går själv henta maten :) tenk er ungefär tapas, all mat man beställer så får man i såna små söta stekpanna, små tallrik, små bestick osv. Resturangen ligger ved Oslo å jeg anbefaler.

Likes

Comments

Gledjar meg så massa till att kunna vara på latter ikväll å få skratta en hel del :)

Jeg ska se Johan glans som är en kjämpe morsom komiker fra Skåne akurat som Meg :) Dere som ikke känner till Johan glans så sysn jeg att ni söker upp han på Youtube så jeg kan lova er att ni kommer love him :)

Peace out people!


Likes

Comments

Hello people

Det var en stund sen man var inne på bloggen. Har varit veldigt upptatt med sonen, jobben å lite andra ting. Imån är det 1 december å sommaren närmare sig med raket fart så fint å svettas på trening senter.

God helg.

Likes

Comments

hello people!

elskar ni komedi, vill ni le lite xtra då kan jeg anbefalla "White Famous" som ær på sin førsta sesong å 7 avsnitt.

Jeg ønskar att det fanns många många sesonger av serie som denna så inn å se på denna serien så kommer ni att tacka meg =)

peace out b****es =)


Likes

Comments

Helt amazing med pankaker på en söndag som denna :) kallt ute, det är söndag så spsise pankaker då blir dagen helt fantastiskt 😜

Likes

Comments

Det blev en tur mot fjorden då en kompis skulle ut å fiske så jeg hengde med han. Det blev några små fiskar å vi drack varm te. Det var första gången jag fisk å det var ganska kul men lite kallt bara. Vi hade helt fantastiskt solnedgång.

Likes

Comments

Good morning people

Lördag morgon, ca -1 grader. Jeg hade veldigt lust å springa ut men tanke på att det är glatt överallt så riskerar jeg ikke att jeg skadar meg så då blev det gå tur bara. Jeg kan säga så här att detta vädret är helt amazing till å gå tur, små kyligt å det är ikke så mye bilar eller människor ute så då blir det perfekt power Walk :)

Tenkte ni få se en flott bild fra turen.


Likes

Comments

Lilla Sverige har slagit Italien å det betyder att Italien missar Vm för första gången på 60 år 😁😜

Likes

Comments