Flera som har spørt meg om jeg har instagram? Såklart jeg har det :) älskar fotografering å det är besta jeg vet om att ta bilder å dela med sig. Ni få gärna follow me @instagram @shake4real

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jupp du hörde rett, hösten är fin när det ser ut så här å ikke massa regn /vind hela tiden. Jeg önskar att man var helt fri fra jobb hela hösten så man kunde gå tur, besöka kaffe, trena å bara slappa å så när vinter kommer så skulle man bara varit i syden :)

Är ikke ni eniga eller?

Likes

Comments

Starta dagen på treningsenter 😍👌🏽 Helt amazing känsla att starta dagen med trening da får man besta starten på dagen så ni som ikke har motionerat ännu kan ta på era treningskor å få besta start på dagen med å att trena 👌🏽 #tuesdaymotivation

Likes

Comments

Da var man tillbaka fra semester å till virkligheten :) det blev lite løppning plus ben trening så hoppas jeg kan gå rett imån :)

Bästa känslan när man har trenat sen dusch å spise mat å lägga sig i soffan o bara chilla 😋😜😍🤙🏽

Men jeg ska ikke bara ligga hjemma etter trening utan jeg ska åka in till byen föratt shoppa lite ting som jeg må ha så peace bitchez 😜

Likes

Comments

Tenkte rekommendera er en bok som jeg lästklart å den var så spännande. Boken som

hetter ”Petter Stordalen hemlighet” å det handlar om hans framgång, hans styrke, hur han tänker, saker som han har gått igenom och hur han blev rik.


Jeg ger boken 5 av 5. Den är så galet inspirerande.

Likes

Comments

Da var det slutet på det hela idag, det har varit en helt amazing weekend i Göteborg. Bo på hotel, #spisegott, #sovagott, #hotelfrukost å bara massa chill 😍🤙🏽 men söndagen den 15-10-2017 var dags att avsluta kapitlett å vända sig hjm till verkligheten i Oslo.

Så nu väntar en ca 3 timmers buss reisa till home sweet home 😜.Likes

Comments

Första gången jeg testa ”shuffle” idag å jeg kan säga med en gång att det var riktigt kul familj underhållning. Trodde att det var ganska underhållning men fixk veta av min bror att han har spelat det veldigt längt så shuffle rekommenderas till alla :)

Likes

Comments

Det har varit en helt fantastiskt dag å nu kvällen börjar närmare sig till att dejta sängen så nu blir det att sova gotti gott :)


Helt slut efter en amazing dag.

Ni tänker sikert vilken hotel det är på bilden så det får ni tänka fram till imån å skriva ditt svar på kommentarsfält så den som gissar rätt får en lite belønning 😁

God natt folks 🤙🏽

Likes

Comments

Good morning alle samman!

Idag har jeg startat med vacation å da blir det en weekend i finaste Götebog :)

Det blir en weekend med familjen <3, få hoppas att det blir bra väder :)


Ska ni resa Göteborg - Oslo så rekommenderas varmt BUS4YOU, lite dyrare än de andra bussar men man åker så bekväm :)

Nu blir det chilla en stund :)

Wish ya all an amazing day 😋 peace

Likes

Comments