Det har vart så mkt....carl dog.
tårarna rann o känslorna brann.jag kände nt hnm personligt men jag har ju träffat hnm snackat med hnm .Man kmr ju ihåg minnen o det är då tårarna rinner o man kan nt acceptera detta.men iallafall imorgon är det Carls begravning o jag ska gå annars ska jag va med amanda vid kl11 eftersom jag tog ledogt o efter begravningen ska vi fika o sen hem t Amanda det är nt bestämt vad vi ska göra där..men ha de så bra

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej, idag ska inlägget handla om hur jag gör min vardagliga hijab/slöja/sjal.

hoppas ni förstår steg för steg och prova gärna på hemma och se hur det kan passa dig,det kanske blir ditt vardagliga hijab/slöja/sjal

SLÖJAN OCH UNDERDELEN - SAMARA FRÅN JORDANIEN
steg1 .först så ska man göra sitt hur till en bulle och sedan lägga på huvudet slöjan som ska användas föt volym,det spelar inget om den är olikfärgad föratt den kommer inte att synas.ja,när man ha lagt på sig slöjan ska man knyta ihop sidorna på slöjan bakifrån

steg2. när man knyter klart ska den ena sidan va jätte lång föratt sedan ska man snurra runt slöjan om håret så att man får volym.

om man nt vill ha volym så skippa detta steget börja direkt med att ta på dig underdelen .

steg3. efter man har snurrat runt slöjan ska man knyta den långa sidan med den korta sidan.sedan så ska man välja en underdel (man behöver nt men jag föredrar det föratt dett sätter fast slöjan på ett bättre sätt) man vill ha på sig under slöjan.

steg4. när man ha valt klart vilken underdel man vill ha på sig så ska man ta på sig den över volymen.

steg5. när man har tagit på sig underdelan ska man välja en slöja. man ska vika slöjan så man får ett bättre framdel.vik slöjan som du ser på bilden du kan förkorta eller förlänga och om din slöja är för bred så tycker jag att du ska vika den i mitten så det nt blir krånglit att ta på sig slöjan.

steg6. när man har vikit klart slöjan så ska man lägga slöjan över underdelen på huvudet . ena sidan sla vara längre än den andra som ni ser på bilden.

steg7. sedan så ska man ta en säkerhetsnål och nåla fast båda delarna tillsammans som ni ser på bilden.

steg8. när man nålar de tillsammans så ska man ta den korta delen och lägga den under tröjan eller så kan man nåla den på andra sidan av axlarna.när man har gjort det ska man ta den långa sidan och snurra runt så tagiht nt så att man kvävs bara så att man får den så perfekt som möjligt sedan nålar man fast det som är över med slöjan och om man nt vill så kan man ha det så som i bilden.

steg9. när man har nålat fast den eller bara har det så ,så tar man och nålar fast där det känns att man behöver sätta fast det.nåla fast med din egen känsla!

steg.10 nu är det klart!!!

så ser det ut från sidan.

resultat ser ut så här.

Hoppas ni tyckte om det och förstådde steg för steg hur man gör

herrå,kram

Likes

Comments

jORDANIEN är fint på sitt sätt.Men det är ej mljövänligt det va sopor över allt typ men det va några ställen vilket såg så fint ut.jag har shoppat rätt mkt så det kmr komma en annan inlägg på det.jag har varit och besölt en känd tandläkare (intsa: drshadysh) och fotade å klart med honom det kmr komma en bild på honom 👇.jag va i Jordanien i 15 dagar då, resan va jätte jobbig .jag satt brevid ngn som kräkte jag äcklade mig som fan.det var soligt där man ba sommar .men sedan efter några dagar snöade det typ 1 cm och de gjorde värsta världskriget de ba gå nt ut annars halkar ni och så man ba kom till sverige då.aa det va allt ni få ha det så bra kram

Likes

Comments