Har tilbragt weekenden på landet med yngsten hos mormor og morfar. Virkelig lækkert med lidt kvalitetstid.

Vi fandt det skønneste loppemarked. Havde seriøst taget det hele med hjem hvis jeg dog bare vidste hvor jeg skulle gære af det.

En tur på havnen blev det heldigvis også til selvom vejret har været mega utilregneligt . Det er så dejligt den ro der er ved vandet.

Og is skal der jo også til. 😊

Hvad har I lavet i weekenden?

Knus ❤️

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Har jævnligt migræne. Ikke så ofte som for et par år siden men ofte nok. For et par år siden fik jeg lavede Daith piercinger i begge ører og det har hjulpet en del. Men i går havde jeg så et anfald og Jesus Christ ! Altså det er ulideligt. Havde travlt på arbejdet og en aftale hos øjenlægen hvilket indebar billeder af øjnene.

Nu er det jo ikke fordi at jeg ikke er vant til at have alle mulige aftaler som altså ikke lige kan aflyses bare pga migræne men i går var bare en sej dag at komme igennem. Så øv til mig.

Jeg plejer lige at nappe 2 af disse her så snart jeg mærker noget er på vej. Og de virker 99% af tiden.
Jeg køber mine fra USA - det er håndkøbs medicin derover. Jeg forstår simpelthen ikke at vi ikke har den slags i Danmark, men skal til lægen først.Knus ❤️

Likes

Comments

Når lysten til at strikke kommer over mig er det et sikkert tegn på at sommeren er over og at efteråret nærmer sig.

Det er ikke mere end et par år siden jeg lærte mig selv at strikke strømper- via youtube ! Jeps , sad oppe nat efter nat i en jule ferie for det kunne da ikke være rigtigt at det skulle være SÅ svært. Og det er det faktisk heller ikke når man lige fanger teknikken . Charlotte kaae laver de mest fantastisk videoer der er super nemme at følge med i. Så hvis der er en hausfrau gemt i jer så hop på youtube og lær at strikke strømper på rundpind. Jeg strikker 2 ad gangen hvilket er neget meget nemmere end at strikke en af gangen. Synes aldrig de bliver samme størrelse så det lærte jeg sørme også lige mig selv.

Knus ❤️

Likes

Comments

Har tilbragt min fridag i selskab med den skønneste veninde og tidligere kollega. Det er ved at være lang tid siden at vi har set hinanden så det var helt vidunderligt bare at sidde og hygge snakke

Det er faktisk lidt skægt den måde vi mødtes på. Jeg startede med at være hendes elev under min Sosu uddannelse, så blev vi veninder og derefter kollegaer. Uanset hvor lang tid siden det er at vi sidst har set hinanden er det som om vi sås i går. Disse venskaber er dem man skal værne om og passe godt på for det er sjældent man får sådan et.

Lidt kage skal der jo til🤣🙈 der røg den diæt lige ad h-til.

Seriøst jeg trillede hjem.

Armen vi prøvede da at være lidt fornuftige👆🏼den kom da med i haven .

Knus ❤️

Likes

Comments

Sønnike trængte til nye badebukser og de skulle altså være fra Tommy Hilfiger jo jo dyre vaner har han. Men det er vel helt normalt i teenagealderen ? Ik? Nå men da der er udsalg over hele linjen overgav jeg mig- tror I vi fandt badebukser øhhh nej ligesom. Trøjer , T-shirts og alt muligt andet ....

Og selvfølgelig lige et par sko til moren som jeg lige står og mangler host host.

Nå men der er rigtige gode køb at gøre i øjeblikket, ( op til 50%!) specielt hvis man har en teenager der er blevet for stor til børneafdelingen.

Knus ❤️

Likes

Comments

Har lige bestilt disse hjem fra Nelly. Troede faktisk jeg allerede havde bestilt dem men da pakken kom var det kun blusen. Heldigvis for lige nu er de på udsalg til 91kr!

Sparede lige 60%! Mega billigt. Regner med at bruge sættet på min kommende tøserejse i flyet. Synes altid det er en smule koldt når man flyver og så er dette sæt helt perfekt .

Likes

Comments

👆🏼ovenstående er min all time favorit når det kommer til hjemmetræning. Blogilates er en kombi af yoga/pilates og cassey er super motiverende i videoerne.

Blogilates findes som en app og på youtube. Fordelen ved appen er at man ikke lige skal finde videoerne det på youtube . Man kan se de nyeste videoer, gemme favoritterne og hvis man gerne vil fokusere på en bestemt kropsdel er de angivet i katagorier. Super duper nemt.

Man vælger helt selv hvordan tid man har lyst og tid til at træne da der er trænings videoer der varer lige fra 5 min til 30 minutter- så ingen undskyldninger for ikke at træne.

Knus ❤️

Likes

Comments

Skulle faktisk kun lige ind og kigge men endte med at købe en masse i min absolutte ynglings butik - Buch.

Nu hvor efteråret nærmer sig syntes jeg altså ligeee at jeg manglede et par ting.Buch laver altså det fineste boheme tøj ever, med fine detaljer . Se bare dem på bukserne på billede 2- glitrende palietter ved lommerne ikke for meget ikke for lidt .

Priserne ligger så alle kan følge med . Kvaliteten er i top og skulle man have en reklamation er der ingen problemer med at få det byttet.

Pigerne der arbejder der er mega søde og hjælpsomme selv når de har travlt bliver man betjent med et smil.

Noget af det allerbedste er at ALT hvad Buch sælger kan sammensættes på kryds og tværs, så man behøver ikke lige tænke på om man nu har noget der matcher hjemme det gør det nemlig. 

Jeg er vist det man kalder en Buchaholic by heart. Knus❤️

Likes

Comments

Modtog for et stykke tid siden denne lækre æske fyldt med Gliss fiber therapy hårprodukter fra Schwartzkopf .

Ved altså ikke lige om det er noget jeg har vundet eller hva for der var ikke nogen seddel i æsken, anyway har prøvet kuren og Repair oilen.

Begge dufter skønt. Kuren har en lækker cremet konsistens og er nem at arbejde med, mit hår bliver blødere efter brug.

Olien er et lækkert nok produkt men mine tykke krøller kræver lige lidt mere men super god med at friske op med i løbet af dagen , da det er en spray og ikke fedtet. Den er tilpas lille så den nemt kan være i tasken

Jeg har ikke prøvet shampoo og conditioner da jeg fortrækker en shampoo uden SLS og alkohol for ikke at udtørre mine krøller.

Knus ❤️

Likes

Comments

Gud fader bevares det her bliver et surt opstød! Beklager.

Søndag aften kører M sønnike tilbage på Godhavn, der skal sættes nogle hylder op så han er der i et par timer. Ja faktisk kærer han først omkring kl 18:00 og på intet tidspunkt bliver hverken sønnike eller ham tilbudt aftensmad?! Altså en ting er at M ikke bliver budt på aftensmad men at vores søn ikke bliver er uacceptabelt .....

Klokken ca 19 ringer Sønnike -han er sulten og der er ingen der har lavet mad? Say what!!!! Nu er mit pis på kogepunktet så jeg mailer straks vores sagsbehandler og forstanderen.... da klokken nærmer sig 19:40 bliver jeg igen ringet op , nu er de gået igang med at lave mad. Mine damer og herre DET er hvad Godhavn kalder "forudsigelighed og struktur". Jeg er dybt chokeret vred og føler mig helt hjælpeløs.

Gudskelov at sønnike fik noget mad på vej op til Godhavn.

Likes

Comments