Idag vaknade jag upp av en otroligt jävla bra dröm, därefter åt jag frukost med mamma och fortsatte min dag lika bra. Kvällen slutade med biomys med underbara Sara,även om filmen hade ett otroligt dålig avslutning, så hade vi det skoj under filmen då vi fick ett mycket gott skratt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bilder på vissa saker som jag måste snart köpa!
Skorna ser inte så fula ut i verkligheten...


Likes

Comments

Just nu sitter jag och väntar på att kvällsmaten ska vara klart, idag har jag varit på min topp humör eftersom jag har kunnat shoppa en hel del som jag har tänkt och visa för er imorgon. Jag har fortfarande en del och köpa in och de ska ni få se ikväll. Tänkte att jag kunde ta en random selfie medan maten lagas..


Likes

Comments

Godmorgon alla underbara läsare, ursäkta för mycket dålig uppdatering. Jag har inte hunnit göra flera inlägg pågrund av att jag har haft så mycket fullt upp. Det har jag idag med fast lite mindre. Som tidigare sagt kommer inte Filippa uppdatera lite ofta som jag, och lycke har mycket att göra som sagt. Det var allt om de två.
Själv sitter jag och äter min frukost, blev så att jag vaknade ganska sent och behövde snabbt äta frukost för att jag ska iväg med mamma till väla, därefter ska jag träffa Sara som jag inte har träffat på ett tag, så att det ska bli skoj, efter det ska jag städa mitt rum och iväg för att låna ett par böcker. Vad ska ni göra?
Likes

Comments

Ohhh nu känner jag mig så himla mätt, allt gick som det skulle och vi har precis påbörjat kvällen. Så mycket skratt,glädje och motivation som min familj ger mig gör mig motiverad och redo för allt i livet!
Jag ville bara önska er en fin kväll!
Ciaooow/Safa
Likes

CommentsHej kära läsare, tänkte bara berätta hur glad jag är just nu!!
Jag blev precis överraskad av mina underbara kusiner från Danmark, ikväll kommer vi festa hårt och imorgon kommer det att hända mycket bättre saker! Bättre helg får man helt enkelt leta efter. Nu måste jag sluta skriva för jag måste hitta någon fin klänning för ikväll.
Trevlig helg på er!!

Likes

Comments

Ja!! Äntligen är det höstlov och det ska jag och Filippa fira genom att skriva en massa blogginlägg till er, ja det låter hur kul som helst!
Idag har jag och Filippa vart på skolan och som alla vet är det FN dagen idag så att vi hade inga vanliga lektioner på skolan,vilket var väldigt skönt!
Nu är jag hos Filippa och försöker fixa designen på vår blogg. Tyvärr så är lycke på träning och kan inte vara med oss, hon saknad faktiskt!
Ja.. Det var nog det, snart måste jag iväg för att äta middag hemma och därefter kommer lycke och Filippa för att fotograferas. Det var vår plan för idag. Vi får se ifall jag är hemma under helgen så att jag kan vara med de och bli fotograferad, och bilder från fotograferingen ikväll kommer antingen upp direkt efter eller imorgon. Nu måste jag fortsätta jobba med designen, ha det så bra!/Safa&FilippaLikes

Comments


Jag tänkte att jag kunde starta bloggandet med ett nytt inlägg om mig själv och lite om vad jag gillar och göra osv..hah, jag börjar med att säga att jag är en mycket dålig bloggare, men har alltid velat blogga eftersom jag alltid tyckt att det är kul när man får skriva om sin vardag. Det är lite svårt för mig och blogga här på Nattstad eftersom jag delar denna blogg med två andra tjejer som tidigare har bloggat, och jag hoppas inte att mina inlägg blir lite för tråkiga för jag kan va lite tråkig ibland.. Aja, det får bli som det blir. Som person är jag mycket glad,pigg och en översocial människa! Jag älskar att prata med människor, det är det bästa jag vet!
På fritiden spenderar jag det mesta av tiden med min familj, annars så är jag med kompisar och hittar på nått skoj. Jaa.. Det var nog allt jag hade tänkt och skriva, snart ska jag lägga mig, hoppas ni tycker om våra kommande inlägg, ni får ha det bra så länge.
PUSS/Safa


(bild2)
(bild3)

Likes

Comments

Vi är tre tjejer som har beslutat oss för att slå våra kloka huvuden ihop och strata en gemensam blogg. Våra namn är Lycke, Safa samt Filippa. På vår blogg kommer ni kunna läsa om vår vardag, se outfit-bilder och få ta del av tips med mer. Vi kommer hålla er uppdaterade med minst ett inlägg om dagen. Hoppas ni kommer gilla vad vi gör.

/Shadee

Likes

Comments