I oktober ska jag åka till Gdansk, har bara varit i Warsawa innan så detta ska bli kul.
Vi har bokat Spa i Sopot med olika behandlingar, ser fram emot lite wellness. 
Tips på olika saker att göra i Gdansk ?
Mat ? Shopping?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår, vilken dag med sol och värme.
Vi tog med oss sushi ifrån Nikkos Sushi bar i Mjölby. Supergott, 👏👏

Älskar sushi, supergott helt enkelt. En härlig myskväll med fina tjejer ❤

Likes

Comments

Herregud vart börjar man när man ser detta? Hur är det ens möjligt att jag har vart så stor ?
Inte för att jag inte var underbar som jag var men för hur kunde jag göra så emot mitt kropp och mitt mående. Jag har nästan inget att säga om det.
Men något förändrades en dag när jag flyttade utomlands , jag vet inte men jag kände mig nog för första gången väldigt fri. Jag gick långa promenader för det fanns så mycket att se, man hade ingen tid att passa heller. Jag åkte inlines väldigt långa sträckor varje dag, man tänkte inte på att man tränade lixom. Kosten var väldigt annorlunda utomlands mycket frukt , grönsaker , kött nästan inga såser och vatten i mängder. Så helt plötsligt gick jag ifrån 109 kg till 79 kg stod vågen på när jag satte min fot hemma i Sverige. Dock pga av jag är väldigt lång så såg detta inte så hälsosamt ut alls. Men jag hade blivit av med så mycket fett på min kropp utan att ha tänkt på det ens ?

Väl hemma i Sverige fortsatte jag med mina långa promenader. Sen skaffade jag mig mitt gymkort på Actic och började träna muskler, självklart öka jag på mig i vikt för att mina muskler växte. Idag kollar jag inte på vågen, utan jag kollar i spegeln. Och det viktigaste är inte siffran på vågen för mig eller spegelbilden egentligen. Det är hur jag mår som är viktigast för mig . Idag mår jag jättebra, har börjat traska igång efter sommaren här med ca 4 pass i veckan, följt av lite har cardio. Jag äter väldigt ren mat då jag har magkatarr, men jag begränsar mig inte. Som att du får inte äta detta, självklart som igår åt jag paj på fikat och en massa gott på kvällen men jag har inte ätit något sånt under veckan och det räcker kanske att äta lite gott ibland. Balansen är för mig det viktigaste, balans emellan kost och träning. Livet ska vara kul, och då måste man träna efter hur mycket man orkar och äta efter det man känner att man kan själv för att kunna nå ett mål som man har.

Sjuk resa men jag blir inspirerad av mig själv så här i efterhand.

Man kan allt bara man vill det !

Idag är det en vilodag är så trött i kroppen, kanske blir en promenad under dagen vem vet. ☀️☀️☀️

Likes

Comments

Hallåå!
Legat halv död förra veckan i en infektion, men nu är jag på benen igen skönt.
Men jag tänkte starta idag med en skogspromenad efter jobbet för att starta lite lugnt.
Skärpt kost, känns bra. Matlådor för denna veckan blev kycklingfärsbiffar med soltorkad tomatbulgur med broccoli. Toppen!
Tanken är att jag ska försöka tappa några kilon efter sommaren ca 7 till och börja med. Tänkte försöka gå ner 5 kg på 1 månad om det går eller 4. Fyra träningspass i veckan följt av promenader.
Har ni lite härliga tips att dela med er så släng gärna in en kommentar.
Ha en trevlig måndag, det ska jag ha med middag hos mamma och pappa ikväll 👏☀️☀️

Likes

Comments

Life goal nr 2.
Mitt andra Goal är min hälsa.
2. Hälsa/Välmående
Att man inte alltid mår bra det är ingen nyhet. Men att kroppsligt känna sig nöjd och bra, mentalt inställd på att man är grym och förtjänar bara det bästa i livet.
Att alltid må bra, skapa tid för mig själv att göra saker som gör mig glad och lycklig, är en prioritering i mitt liv numera. Att unna mig vissa saker för att njuta, ta en massage för att jag mår bra av det. Att njuta och alltid se till att jag mår bra, och att få känna att jag lever. Det är mitt andra life Goal. Viktigt!

Likes

Comments

Goals i livet har vi alla , eller? Har du funderat på vad du vill få ut av livet?
Det har jag så många kvällar jag ligger och tänker, vad vill jag med mitt liv. Vad har jag för mål ?
Jag tänkte börja med att berätta om mitt första mål.
1. Resa
Det är ingen hemlighet att detta är mitt absoluta nr 1 Goal i livet. Varför? Varför älskar jag det ?
Det känns som att när man lämnar Sverige och sätter sig på flygplanet emot en destination, som att jag verkligen kan slappna av. Jag kommer landa på ett ställe jag vart förut eller kanske inte vart. Bästa känslan är att komma ut och inte känna igen någon, vart du än kollar så är alla ansikten nya. Härligt!
Det finns så mycket att se, så mycket nya saker att uppleva. Därför har jag fastnat för detta, jag kan känna mig så uttråkad när jag inte har en resa inplanerad eller att se fram emot. För mig spelar det ingen roll om det är en weekend eller 2 veckor. Helst så ofta som möjligt bara. Det är underbart, att få vara på en annan plats. Jag blir oftast så rastlös hemma, det är skönt att komma hem men underbart när jag ska få åka iväg. Vad tycker ni ? Har ni något favorit resmål eller vad är erat livsgoal nr 1?
Nu har jag 2 resor att se fram emot sålänge.  Budapest i mars nästa år, och Fjätervålen en vecka  i januari med massa brädåkning och soliga dagar i nypistad snö. Underbart!!
Lifegoal nummer 2 tänkte jag skriva om imorgon !
Vad vill ni med erat liv ? ☀️

Likes

Comments

Jag prövade igår Lohilos glass, denna sorten. Jag blev så paff , den var så himla god. Smaka som en vanlig glass och den innehåller protein. Kanske inte är bra att äta denna jämt, men på riktigt. Nu när det är sommar vill man ju äta lite glass, och denna får verkligen 5/5 🌟 Jag kommer nu att äta Lohilos glass när jag är sugen på något gott ! 🎀🎀

Likes

Comments

Ångest.
Det finns säkert jättemycket människor som lider av ångest. Men det syns inte alltid utåt. Det behöver inte märkas alls. Det kan vara grannen som du har bott brevid och alltid hälsat på varje morgon i flera år.
Det kan vara sjuksköterskan som hjälper dig ta blodprov på vårdcentralen. Det kan faktiskt vara din lärare som du har haft i hela gymnasiet. Ångest kan finnas överallt.
Det finns ju många typer av olika ångest med. Det finns generaliserad Ångest, det finns panikångest , social ångest mm.
Förr var psykisk ohälsa nästan lite skamligt, men idag börjar vi ta fram det mer och mer i media. Vilket jag tycker är väldigt bra. Man är varken knäpp, konstig eller dålig för man har psykisk ohälsa. Det måste man verkligen förstå.
Hur yttrar sig ångest då?
I mina erfarenheter så för mig så blir min kropp stressad av ångest. Jag kan vara mitt ett torg fullt av folk och ha jättekul. Helt plötsligt så kan den krypa sig lixom och förstöra en hel kväll för mig . Förr kunde den det inte idag då jag kan hantera den väldigt bra. Men när den kryper sig blir jag stel i kroppen nästan så jag fryser till. Min hjärta ökar och slår snabbare, jag kan svårt att andas. Nu idag får jag inte så längre, dels för jag kan hantera den och för att jag inte är lika stressad. Dels för att jag accepterar idag att jag inte är perfekt och för att jag är en människa precis som alla andra. Min ångest har nog börjat med att jag alltid vart osäker i mig själv. Men det är jag inte längre.
Jag försökte förklara en panikångest attack för min kompis en gång. Hur det känns. Det känns som att någon jagar en och man blir räddare, och hjärtat slår snabbare. Tills personen kommer ifatt den och fäller en på marken. Man blir paralyserad och det känns som att man blir kvävd. Ojj det låter ju hemskt sa hon, jaa och det är det verkligen. Men som sagt n9u idag får jag inte dessa längre. Allt handlar om andning och fokus, Yoga och mindfulness är toppen för att ta sig igenom ångest.

Tyvärr måste man nästan leva med ångest om man väl fått det. Men det går att leva med det.

Vad har ni för tankar ? Hur har ni det med er Ångest? Bomba med berättelser.

Idag är det sol och det är absolut lika med bad. Underbart.

Kom ihåg att ingen är mindre värd, ingen.

Ha en fin söndag☀️☀️

Likes

Comments

Dessa dagar, finns inga ord för hur välbehövliga dom är. 
🌟🌟🌟

Likes

Comments

Idag har jag en sån sjuk feeling för att det är Fredag🌟
Glad fredag allihopa. Ta hand om er och ha en bra kväll.
Ha kul och må bra, det är det livet handlar om!

🌟🌟🌟

Likes

Comments