Godmorgon onsdag! Jag önskar er alla en fantastisk dag som hittills ser ut att bli solig och varm. Stor kram från mig! ☀️

Likes

Comments

Nu när sommarjobbet är i full gång, vilket för min del innebär jobb mellan 7-16 måndag till fredag, gäller det att ta vara på stunderna om kvällarna. Trots att det inte blir allt för sena kvällar för min del så hinns det med sådant som är värdefullt för mig.

Veckans kvällsplaner har sett ut och ser ut såhär för min del:
☀️ Middag och fotboll hemma hos mamma och pappa.
☀️ Tapas på Pinchos tillsammans med Ludde och Thessan.
☀️ Mys hemma hos Lisa ihop med henne och Bella.
☀️ Vardagslyxar till det med ytterligare en fransförlängning hos Tamara.

Likes

Comments

Igår väntade ytterligare ett studentfirande då det var min kära kusin Alexanders tur! Det bjöds på tipspromenad, massaaa grillat kött och så såklart den berömda maräng-tårtan.

Stort grattis till studenten Alex! 🥂🎓

Likes

Comments

Nu äntligen är jag hemkommen efter en härlig helg i Göteborg. Jag kom sent igår natt och tog en rejäl sovmorgon imorse, vilket var välbehövligt. Dagen har gått åt förberedelser inför jobb - storhandling och matlådefix, inköp av nya blommor så jag slipper tänka på det framöver och sist men inte minst tvättid nu vid 19.

Imorgon går jag på mitt sommarjobb ute i Forserum. I fyra veckor fram väntar intensivt jobb och tidiga morgnar, sen går jag på tre veckors semester. Jag ser fram emot sommarjobbet, det blir lite annorlunda från tidigare somrar och det ska bli kul med nya utmaningar.

Likes

Comments

At the moment är Jullans studentfirande i full gång och vi har precis sett vår lilla prinsessa springa ut och åka iväg på sitt flak. Nu fortsätter festen på hemmaplan, tjohooo!

Ha en fantastisk fredag allihop, stor kram från mig. 🥂

Likes

Comments

Hurraaa för sommarlov. Äntligen säger jag bara, äntligen. Jag har väntat på gårdagen, då vi hade vår sista muntliga redovisning, sååå länge och nu äntligen är allt överstökat. Vårterminen har präglats av en hel del känslor - humöret har svajat, motivationen har varit på både toppen och botten och tänk att jag till och med har tvivlat på mitt yrkesval. Att däremot mötas av en stor och varm famn av en klasskamrat som jag aldrig tidigare har pratat med som säger:

"Varje gång jag ser dig där framme tänker jag: åh vilken fantastisk lärare hon kommer bli, jag hoppas, hoppas, hoppas att barnbarn hamnar hos dig i framtiden!"

...fick mitt eget hjärta att svämma över. Tänkt att några små ord kan betyda så mycket för en annan person. Jag blev så otroligt rörd och hennes varma ord gick rakt in i hjärtat. Mitt andra år på högskolan kunde inte slutat bättre. Nu har jag kommit halvvägs in i mina studier och det är hög tid att ladda om batterierna för ytterligare två år. Sommaren kommer bli fantastisk hoppas jag och jag har massa roligt att se fram emot som jag delar med mig av i ett annat inlägg tänkte jag.

Kram! 🌸

Ett fint sommarminne från förra sommaren. Italien.

Likes

Comments