View tracker

Det är alltid lika uppskattat att träffa alla fantastiska kvinnor över god mat och dricka. Jag gick därifrån full av ny positiv energi samt en extra liten gnutta självförtroende, dom vet precis vad dom ska säga för att fylla mig med kärlek och glädje. Underbara människor!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Veckan har hittills rullat på bra. Skolmässigt har jag hunnit bocka av ett seminarium och varit och askulterat på en grundskola. Jag har kommit igång med träningen igen då min sjukgymnast har skräddarsytt ett träningsschema åt mig (och det känns jättebra), ryggen värker fortfarande men jag hoppas på att se resultat snart. Jag har umgåtts med Lisa och planerat lite smått inför nyårsafton och jag har lika så fått hälsa på lilla Lupita som får stå för detta inläggets bilder - sååå söt!

I helgen väntar plugg, jobb, mys med mina fastrar och aw ikväll med ett härligt gäng undersköterskor! Yaayyy! Hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments

View tracker

Mestadels av helgen har spenderats med familjen, och enbart familjen - så värdefullt om du frågar mig. Min familj är det absolut viktigaste jag har och jag skulle verkligen gå genom eld och vatten för dom.

• I fredags stod mamma för maten så det blev filippinsk mat ihop med mamma, pappa och Johanna. Vi bokade även resa och mer om det ska jag berätta, wieee!

• I lördags umgicks jag med farmor och farfar och sen fixade pappa sjömansbiff hemma på Kättilstorp som vi åt.

• Igår stod jag och Fille för maten då det var farsdag och vår tur att få skämma bort våra föräldrar! En otroligt värdefull helg som sagt, hoppas er helg har varit minst lika bra! Kram.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nackdelen med vinter är att man fryser ihjäl om varenda kroppsdel oavsett hur varma kläder man har på sig när man heter Sophia.

Fördelen med vinter är att det är så otroligt vackert i naturen när solen lyser och vattnet ligger spegelblankt. Kolla bara vilka fantastiska bilder jag knäppte tidigare idag! Fina Sverige.

Likes

Comments

Imorse bar det av hyfsat tidigt för att åka och hämta lilla Bella som är farmor och farfars nya hundvalp. En oemotståndlig golden reteriver! Så det är vad dagen har gått åt till, bilåkning och valpmys, ni ska få en bildbomb på Bella inom kort!

Hoppas ni har haft en fin lördag hittills, kram!

Likes

Comments

Här kommer ett gäng bilder från helgens Halloween-fest. Med tanke på att jag har varit krasslig tidigare så blev festen otroligt lugn för min del men det var roligt så länge det varade. Det är alltid lika uppskattat från min sida att umgås med vänner!

Likes

Comments

Vad vore jag utan dig min lilla lillebror? Tack för att du får mig att vilja vara en bättre människa, dig älskar jag.

Likes

Comments

Krasslig som jag är har jag stannat hemma från skolan idag för både min och mina klasskompisars skull. Det har gjort mycket att bara vila, för ja - jag har sovit mestadels av dagen.

Lillebror lyckades släpa med mig på en kort sväng ner till golfbanan i förmiddags så påpälsade fotade vi lite i solen. Det var skönt men utmattande, somnade som en stock sen.

Tänk att första snön redan har kommit, wow.. igår var det riktigt ruggigt, storm nästan hela dagen. Idag har det nästan varit klarblå himmel och det har påmint mig om hur fint det är när snön ligger tätt på marken. Vi får se hur länge snön stannar, tror tyvärr att det bara blir en kortvisit..

Likes

Comments

Jag har tyvärr bara blivit värre och fick lämna skolan efter halva dagen där, så trist, jag är en alldeles för rastlös människa för att må såhär. Bläää.. Det lutar åt att stanna hemma även imorgon, vill inte bära runt på baciller och smitta andra stackars människor så får låsa in mig hemma.. hehe!

När jag kom hem gick älskade lillebror och köpte pizza, vi käkade och kollade på Pirates of the Caribbean. Nu är jag hemma på Kättilstorp där natten och morgondagen kommer spenderas, så mysigt med tänd brasa, omgiven av familjen..

Likes

Comments