Igår rivstartade vi vår tredje termin på HLK med en helt amazing kväll på Akademiens dansgolv. Kvällen får helt klart 10/10 poäng - härliga människor, god mat och dricka, bra musik och massa glada studenter som omringade mig. Vad mer kan man begära?

Nu är skolan igång igen och det blev ingen mjukstart, det vill jag lova. MEN! faktum är att min dåliga känsla inför kursstarten i princip är puts väck. Lärarna verkar otroligt duktiga på vad dom gör, mina goa klasskompisar smittar av sig utav sin positiva inställning och energi och jag känner att jag sakta men säkert går in med en helt ny attityd redan andra dagen. Tack gud för det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder från gårdagens skogstur, tänk att vi hann med både blåbärs- och svampskogen. Blåbären kommer frysas in och blandas ner i mina smoothies och kantarellerna kommer smörstekas ihop med lök och bacon. Mums! Tänk vad fantastiskt att kunna ta tillvara på naturens tillgångar, för att inte tala om den totala lyckan i att hitta kantareller. Jag nästan sprang fram till kantarellerna när jag fick syn på dom. Eller inte "nästan", jag sprang bokstavligen fram.. Fniss!

Jag är evigt tacksam över att mina föräldrar introducerade skogen för mig som barn. Jag vill minnas våra skogsturer som de tillfällena då jag fick vara fri, fri som en fågel. Medan mamma och pappa letade svamp sprang jag runt bland rotvältorna och lekte Ronja Rövardotter varvat med att låtsas vara Celine Dion och sjunga så högt jag bara kunde ut i det tomma intet.

Skogen kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat och om jag själv får den stora förmånen att bli mamma en vacker dag kommer jag, utan minsta tvivel, introducera mina barn för skogen.

Likes

Comments

I veckan som kommer..

🌸 ..börjar jag skolan igen. Det ser ut att bli en mjukstart med tre föreläsningar, måndag, torsdag och fredag.
🌸 ..träffa mina klasskompisar, umgås, förfesta och förmodligen skaka lite rumpa med dom på Akademin.
🌸 ..veckohandla med Lisa, vilket äntligen kommer bli en tradition igen. Jag har längtat efter våra mysiga storhandlingar.
🌸 ..fira min älskade lillebror som fyller 15 (!) år i veckan. Det ser ut att bli minigolf och middag om vädret tillåter.
🌸 ..plocka kantareller med min kära mor. Jag fick definitivt försmak för det när jag hittade ett par stycken idag.
🌸 ..åka till Borlänge och stötta Fille i Sverigefinalen tillsammans med familjen. GO FRÖDÉN!

Utöver det som står vill jag försöka hinna med lite vardagsmotion, tvätt-fix, matlåde-lagning och städa ur mitt badrumsskåp. En fullproppad vecka med andra ord, därför kändes det så viktigt och värdefullt att spendera hela min söndag i skogen. Det är balsam för själen på hög nivå.

Likes

Comments

Efter en heldag i skogen ihop med mamma, farmor, ate Flerida och Isa är jag nu påfylld med massa ny energi. Energi som förhoppningsvis räcker för den kommande veckan. Med oss hem från skogen fick jag inte bara ny energi utan också blåbär och kantareller (happy me).

Nu strosar jag runt här hemma och fixar och trixar inför skolstarten. Imorgon är jag tillbaka i "skolbänken" och som jag tidigare har nämnt är jag inte redo för fem öre. Wish me luck!

Hoppas ni har haft en fin vecka, love.

Likes

Comments

Djupa samtalsämnen som varvas med galenskap och skrattanfall - det är lite utav vår grej. Ikväll fick vi även med oss älskade Oscar och Fille och kvällen får högsta möjliga betyg. Spelet "3 snabba svar", chips och Cola och så givetvis massa snack summerar min lördag. Med er i mitt sällskap blir hela tillvaron så enkel, mysig och avslappnad. Tack.

Och Lisa, tack för att du finns i mitt liv och vill dela allt möjligt tänkbart med mig. Kan inte föreställa mig en värld där du inte finns vid min sida. Det kanske låter klyschigt men vi är fasiken gjorda för varandra och det finns ingenting jag inte skulle göra för dig.

Likes

Comments

"Grönt är skönt" och att dekorera hemmet med blommor och blad kan vara bland det roligaste jag vet. Väcka liv i döda orkidéer, så små paprika-frön, pyssla om tomatplantor som jag fått i present.. eller ja, varför inte sno ett ett skott ifrån min Elefantöra-planta och ta hand om?

Intresset för blommor har inte alltid funnits där men för varje dag som går märker jag att det växer. Några säger att det är ett klockrent ålderstecken, några säger att det är ärftligt.. jag vet inte vad jag tror på men jag är glad att intresset faktiskt finns där.

Likes

Comments

Efter en mysig utflykt ihop med en full bil av filippinare är jag nu helt slut i både kropp och knopp. Destinationen var Ullared och oh-så-mycket vi har fyndat idag! Fem köp-galningar och ett Ullared slutade i en fullproppad bagagelucka, mängder av skratt och riktigt bra shopping om du frågar mig. Bland annat fyndade jag ett superfint iPhone-skal!

Hoppas ni har haft en fantastiskt fredag och att den i så fall fortsätter i den riktningen. Stor kram från mig! 💕

Likes

Comments

17e augusti och älskade Bellas födelsedag. Åh så mysigt det är med födelsedagar, de där speciella dagarna då man definitivt har en anledning att skämma bort sina nära och kära. Ses över en födelsedagsfrukost, lunch eller middag, ge något litet som symboliserar tacksamheten över att dom finns i ens liv och krama om dom lite extra hårt.

Ikväll har vi uppvaktat vår fina Bella med en trerätters-middag och givetvis lite presenter. Jag blir alltid lika boostad med kärlek och ny energi efter våra mysiga hemmakvällar, jag bara älskar dem. Och mina tjejer. Vad vore jag utan er..? Den frågan ställer jag mig gång på gång.

Likes

Comments

Någonting som jag återigen har fått upp mina ögon för är appen Pinterest. För er som inte har en blekaste aning om vad Pinterest är för app så är min uppfattning av den att det är en app som är till för att finna inspiration till olika saker och ting genom bilder. Det går ut på att skapa sina egna anslagstavlor, vilka kan följa vilket tema som helst.

Jag älskar det! Det är kreativt och roligt, fullt av inspiration och dessutom ett perfekt tidsfördriv, hehe.. Följ min Pinterest för att se mina anslagstavlor "I wish..", "Home", "Flowers", "Till dukningen" och "Wedding"! Kram. 🌸

Likes

Comments

Nedan följer en rad av bilder ifrån vad jag har hunnit med sedan jag faktiskt bloggade ordentligt sist, I hope you like it.. 💗

Håkan Hellström på Ullevi den 29 juli i år. Vilken magisk kväll, såhär i efterhand är jag fortfarande tom på ord när det kommer till denna kväll. Min tacksamhet och lycka över att ha fått den stora äran att uppleva det hela är total och jag kan inte tacka dig nog Bella. Det är tack vare dig jag fick uppleva allt ihop. Tack älskade älskade du.

Ja ni känner ju mig vid det här laget. Utan god mat, ingen Sophia, och givetvis har det blivit en och annan frukost/brunch/lunch och middag med vänner och familj. Det är någonting jag värdesätter väldigt högt, en mysig middag med ett sällskap där samtalsämnena flyger från höger till vänster och där det inte finns några gränser för vad man kan och inte kan prata om. Jag bara älskar det.

Ett försenat födelsedagsfirande på Pablo ihop med Emma, Isa och så givetvis födelsedagsbarnet, ate Flerida. Pablo var en supertrevlig restaurang med god mat och dricka. Jag rekommenderar er som läser att absolut testa den någon gång innan sommaren är slut (upplever restaurangen som somrig, that's why).

Från torsdag-söndag var jag hundvakt åt den, förmodligen charmigaste hunden som jag har haft att göra med - lille Joey. Jag vet inte hur många blickar han fick på sig samt hur många som kom fram och gosade en minut eller två. Jag har alltid en bild av oss svenskar som ganska tillbakadragna och avståndstagande men med Joey i koppel bredvid sig bevisades motsatsen, det vill jag lova.

Sist men inte minst så har enstaka kvällar spenderats på lugna och harmoniska platser så som i Hook. Nu när Fille tränar golf där flera dagar i veckan kan man följa med ut och suga åt sig av den himmelska omgivningen som finns där. Känslan av att höra tystnaden är väldigt speciell för mig, den talar dessutom rakt till mitt hjärta. Att få uppleva lugn och stillsamhet är två viktiga faktorer för att orka med den hektiska vardagen ibland.

Likes

Comments