...är att Sheym får sova lite senare inatt.

Det här med att plugga 200% är väldigt nytt för mig. Jag har inte lärt mig riktigt ännu hur jag ska lägga upp en planering för att slippa sena nätter (omöjligt) och ångest/panik/stress. Blir jag inte stressad är det ännu värre. Jag hamnar i det stadiet där jag har såå mycket att göra och min hjärna får sömn och lathet verka som en lösning till mina problem, you feel me?

Jag blir lätt ofta stressad när jag inser mina deadlines. Dessa inser jag när jag gör något väldigt annat än pluggar eller tänker på plugget, typ när jag kollar på en film eller umgås med någon. Fick panik för en halvtimme sen över ett grupparbete jag inte har varit delaktig i och därmed inte förstått någonting, fick ett ryck, satte mig vid datorn för att halvhjärtat läsa igenom ett dokument om skuldkvotstak och sammanfatta till min text. Med hopp om att det blev godkänt skickade jag precis in det till Hanna som styr arbetet. Tänker att jag kanske kan sova gott och känna att jag har gjort något vettigt inatt och fått ännu en uppgift överstökat och klart! :)


Likes

Comments

Första inlägget, here we go! Som studentambassadör på KTH möter jag många gymnasieelever som verkar vara hur taggade som helst på att börja studera efter gymnasiet. Det finns den där lilla gruppen av elever som vet vad de ska göra, vilken skola de ska börja på, vilket program och inriktning de ska välja och är allmänt taggadeför framtiden. Under gymnasiet var jag också den eleven. Jag ville bli läkare, börja på Karolinska Institutet, gå läkarprogrammet och jag var jävligt taggad på det. Jag möter också den större gruppen av elever som inte alls har någon aning om vad de vill göra, har absolut ingen aning om vad de vill plugga, vilket universitet de vill gå på osv. Efter gymnasiet var jag en av de. För två år sedan alltså. 

Jag kom inte in på läkarprogrammet men hamnade av en jävligt skum anledning, som jag kallar för mirakel, på mitt 13:e handsval - juristprogrammet på SU. För första gången då var jag var jag den där eleven som var skiträdd och visste inte alls om det var det här jag ville. Men ordet "YOLO" var ju väldigt inne 2014 så jag körde på det och kastades rakt in på Juridiskt introduktionskurs...

...och idag är jag på andra seminariet i Familjerätt, termin 3.    


Likes

Comments