Idag fyller min minsta hela 3 år! Tänk att jag har fått ha dig sovandes intill mig i TRE hela år 💞
Du är en sådan otroligt envis liten tös med hjärtat på rätt plats, en charm som man bara kan drömma om och humor som få! Vi kan skratta oss lyckliga som fick just dig i vår lilla familj.
Stort grattis till dig Alvis, hoppas din dag varit till belåtenhet. 🎈

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Varje fredag köper jag med mig snittblommor hem. Detta började när jag var föräldraledig med Alvis, så det har gått ett par fredagar nu, hon blir 3 om 2 veckor. Solrosor fick det bli denna fredagen, de ger en härlig sommarkänsla, trots att det öser ner utanför, men samtidigt en försmak på hösten med sina färger. Barnen är hos sin pappa denna helgen så min fredag består utav tvätt och städ - i lugn och ro.

- Catarina

Likes

Comments

Det känns lite som att skriva ett CV om jag ska sitta och presentera mig här, jag tänker att det kommer märkas under tidens gång. Däremot kan jag berätta varför jag valt att blogga/instagrama.

Jag har ett väldigt intresse för inredning och foto vilket är en väldigt bra kombo. Tidigare har jag endast delat med mig utav ett fåtal bilder på min förra instagram, men nu väljer jag att börja om helt från början.
Dock är inte inredning mitt främsta intresse utan det står mina barn för. Tillsammans med Mio och Alvis bor jag i en trea i centrala Malmö, sex trappor upp. De kommer också få synas här och allt som hör till.

Ni hittar mig även på instagram, SexTrapporUpp.

Hoppas ni vill följa vår vardag i bild och text!
- Catharina


Likes

Comments