Jag får ibland höra att jag inte är ensamstående! Men jag anser mig själv som ensamstående då barnen bor hos mig och är hos sin pappa varannan helg.

Med detta menar jag inte att barnen endast träffar sin pappa varannan  helg. M och jag har en väldigt bra relation även om vi har mindre bra stunder där vi har väldigt svårt att förstå varandra, men vi har båda ett mål - att alltid hålla ihop för barnens skull.

Vi försöker ha en dag i veckan som M kommer hit och äter med oss och leker med barnen. Tanken är att jag ska kunna handla, träna eller tvätta - sådant som blir lite extra omständligt ensam med två barn. Han är även alltid välkommen att hämta de om han vill göra något med de.

Det är viktigt för mig att barnen har en fin relation till sin pappa. Att han "bara" har barnen varannan helg betyder inte att han inte vill ha de mer, utan vi har bestämt att det är det som blir bäst för oss fyra.

Men oavsett vad så är jag väldigt tacksam över att få så mycket tid med mina två små 💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I helgen firades Alvis med massa ballonger och framförallt massa fina människor som vi har äran att ha omkring oss.
Min mamma hade fixat precis allt till lördagens kalas som vi hade i deras trädgård där vi åt god mat och god tårta som min moster gjort 💗

Likes

Comments

Idag fyller min minsta hela 3 år! Tänk att jag har fått ha dig sovandes intill mig i TRE hela år 💞
Du är en sådan otroligt envis liten tös med hjärtat på rätt plats, en charm som man bara kan drömma om och humor som få! Vi kan skratta oss lyckliga som fick just dig i vår lilla familj.
Stort grattis till dig Alvis, hoppas din dag varit till belåtenhet. 🎈

Likes

Comments

Varje fredag köper jag med mig snittblommor hem. Detta började när jag var föräldraledig med Alvis, så det har gått ett par fredagar nu, hon blir 3 om 2 veckor. Solrosor fick det bli denna fredagen, de ger en härlig sommarkänsla, trots att det öser ner utanför, men samtidigt en försmak på hösten med sina färger. Barnen är hos sin pappa denna helgen så min fredag består utav tvätt och städ - i lugn och ro.

- Catarina

Likes

Comments

Det känns lite som att skriva ett CV om jag ska sitta och presentera mig här, jag tänker att det kommer märkas under tidens gång. Däremot kan jag berätta varför jag valt att blogga/instagrama.

Jag har ett väldigt intresse för inredning och foto vilket är en väldigt bra kombo. Tidigare har jag endast delat med mig utav ett fåtal bilder på min förra instagram, men nu väljer jag att börja om helt från början.
Dock är inte inredning mitt främsta intresse utan det står mina barn för. Tillsammans med Mio och Alvis bor jag i en trea i centrala Malmö, sex trappor upp. De kommer också få synas här och allt som hör till.

Ni hittar mig även på instagram, SexTrapporUpp.

Hoppas ni vill följa vår vardag i bild och text!
- Catharina


Likes

Comments