Idag är det alla hjärtans dag. Detta år valde vi att inte göra något speciellt överhuvudtaget då vi varken hade ork eller fantasi för att hitta på något. Jag blev överraskad med 30 röda rosor imorse dock. Så himla gulligt! Valde att göra tre olika buketter för att kunna fördela blommorna i olika rum. En bukett fick stå på köksbordet och de två andra fick sin plats i vardagsrummet. Även fast röd kanske inte är den ultimata färgkombon för oss så kan jag ändå inte hjälpa att bli så glad av färska blommor.


​Nu fick ni även en sneakpeak på hur vårt vardagsrum ser ut.  Närmre bilder kommer inom kort!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sovrumsdags!! Vi har fått ordning på vårt älskade, harmoniska och mysiga sovrum. ÄNTLIGEN! Här ska jag sova gott minsann. Väggarna blev mörkt gråa med hjälp av Alcro rökgrå målarfärg. Har alltid haft vita sovrum innan, men det är något magiskt med mörka, gråa sovrum. Man får en helt annan sinnesro och man sover mycket bättre i mörker!

Tidigare var sovrummet i en kulör som jag inte kan sätta namnet på, ser ut som en smutsig vit/grå färg. Vi gjorde alltså inte en jättestor förändring men även detta lilla har gjort det lite mer personligt.

Jag valde att ha en väldigt basic kulör även i sängen. Kuddar/påslakan/överkast och löpare går i vitt och grått. De gråa gardinerna från IKEA döljer de fula sidopartierna väldigt bra också.

Här hänger en lampa från VIta, deras EOS modell. Jag älskar verkligen denna lampa och har en likadan fast i beige i vardagsrummet. Tavlan som hänger har vi fått av min svärmor som har haft den i sin ägo i mer än 20 år. Tycker att ramen är så fin! Under den är det en stoppad stol från IKEA. Det skulle faktiskt behövas en till nu när jag tänker efter.

Sängborden tillägnar jag ett eget inlägg som kommer inom kort.

Likes

Comments