Att sex säljer är ingen hemlighet, speciellt inte för E.L James, eller Erika Mitchell, som hon egentligen heter som ju skrivit Fifty Shades of Grey-böckerna. 

Har ni läst dem? Själv har jag läst Greys version, dock inte Anastasias, vilket jag gärna vill.

Greys version hittade jag faktiskt i en affär, men har inte hittat Anastasias, och inte ''tagit mig tummen ur röven'' att beställa hem den heller, känner dock att det är dags för det snart!

Exakt antal miljoner (eller miljarder?) som Erika har tjänat på sina minst sagt erotiska böcker är svårt att svara på, men att det rör sig om en väldans massa pengar är en sak som är säker.

Kanske skulle man satsa på att bli ''snusk-författare'', eller vad säger ni?

Hade ni förresten tyckt att det var kul med sexnoveller här på bloggen? I så fall, hit me!

​Xoxo, Sex Och Skvaller

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Om ni vill får ni jättegärna följa Sex och Skvaller på Instagram @ sexochskvaller​Xoxo, Sex Och Skvaller

Likes

Comments

Något jag personligen finner irriterande är folk som missförstår. Folk som tror att man är ''jätte-kåt'' för att man skriver om sex. Alltså, nej. Nej, nej nej...

Kåthet är något som infinner sig i de flesta, så länge man inte är frigid (= att man inte känner sexuell upphetsning).

Kåt blir man när man blir upphetsad, och upphetsad kan man bli när man, till exempel ser något man ''går igång på'', låt oss säga ett par bröst, eller ''vad fan som helst''.

Det är inte direkt så att man (i alla fall inte jag) blir upphetsad av att skriva om sex. Kanske finns de som blir, men jag är inte en av dem.

Jag kan som ett exempel bli upphetsad av att tänka på porr, och då kanske jag kollar på porr, om jag har möjlighet, men jag sitter liksom inte och skriver om sex för att jag är kåt utan för att jag är öppen att prata om just sex, och tycker det är kul.

Alla är vi olika när det kommer till att prata om sex, men bara för att man pratar mer om sex betyder det ju inte att man är mer kåt, eller hur?


Xoxo, Sex och Skvaller

Likes

Comments

God morgon!

Igår låg Nouw nere, så därav ingen mer uppdatering förrän nu. Här har ni i alla fall Sex - Cheat Codes och Kriss Kross Amsterdam. Om det är någon låt som borde vara ''bloggens'' låt så är det ju denna, eller vad säger ni? 😉

Xoxo, Sex Och Skvaller

Likes

Comments

Hej och välkommen till ''sex och skvaller!''

Här kommer ni att få ta del av sex och skvaller relaterade inlägg. 

När det kommer till skvallret så vill jag bara påpeka att det kommer att vara helt ''vanligt'' skvaller om vad som händer i första hand i Youtube och bloggvärlden. 

Inga elakheter, inga påhopp, bara skvaller kryddat med kärlek.

​<3

​Xoxo, Sex Och Skvaller

Likes

Comments