Header

Gå kväll hörni!
Hoppas ni mår bra det gör jag!

Nu det senaste har det varit väldigt lugnt hos mig då jah har jobbat en del och så har jag varit sjuk,
Men innan detta så var jag i Varberg med Linus och vi stannade där 2 nätter, och sen var jag på Power meet med Alice och Johan å så var vi i Kungsbacka igår!

Nu ligger jag i sängen efter att jag ridit och ska strax sova tänkte jah då Alice kommer tidigt imorgon bitti gill mig! 😊 vi ska rida och sedan efter det vet jag faktiskt inte! Imorgon blir det nog inget mer än så Helle funderar på om man kanske ska träna lite grann 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 28 Readers

Likes

Comments

Godmorgon på er! Nu har jag precis vaknat och ska göra mig lite frukost och sedan röra mig mot stallet hade jag nog tänkt! 👍🏽

  • 36 Readers

Likes

Comments

Hej hörni!

Hur mår ni? Hoppas ni mår bra! Just nu jobbar jag natt precis som jag gjorde till idag!

Just nu händer det inte så jätte mycket faktiskt jag har varit hos ortopeden i måndags och det gick bra väntar på ett nytt brev om mitt knä! Och sedan har jag och Adam slutat å prata mer eller mindre utav lite anledningar... iaf imorgon ( torsdag ) ska Jag hem en snabbis till min häst och borsta lite på henne hade jag tänkt 😊 ( tror till och med att jag ska cykla! 😍) ( om det är bra väder... vilket jag hoppas ) sedan får vi se om Alice kanske sover hos mig eller inte! 😊 i helgen är det även SM i Borås som jag hade tänkt att jag ska röra mig mot för att kolla på Mona och Sophia när dom tävlar och ska även kolla på när några ifrån min viktklass ska tävla! 👍🏽 hoppas ni haft en bra dag idag så hörs vi senare! 😊

  • 35 Readers

Likes

Comments

Hejsan hörni! Har varit i Herrljunga sen i måndags råkat har jobbat på Molins Garden! Då min moster behövde hjälp där borta! ( och måste bara säga att ska ni köpa blommor/ buketter eller vad som & kan tänka er att åka en längre sträcka för det, så rekommenderar jag STARKT Molins Garden!! Finaste blommorna massa att välja på och även bästa personalen! Detta är inte sponsrat utan säger detta utav eget tycke!) iaf jag kom " hem " idag då jag bor för tillfället i Kinna då jag passar ett hus här!! Så ska bo här i ca 2 veckor till! 😻 och imorgon är det midsommar och jag har väl kanske inte planerat något jätte speciellt mer än att Alice och Johan kanske kommer!

Men nu ska jag göra en ansiktsmask och sätta mig å kolla på tv! Så hoppas ni alla får en toppen midsommar så får ni ha det så bra! 😘

  • 44 Readers

Likes

Comments

Hej hörni! Jag har varit lika dålig på att uppdatera som vanligt! Sorry för det!
MEN kan ju säga att en del saker har sen jag skrev sist! Minns dock inte vad jag nämnde sist! MEN kan ju garantera att det hänt en hel del!
1 så har jag börjat snacka med Adam igen mer eller mindre på olika sätt 🙈
2 så var jag på firas student fest vilket var riktigt kul! Så GRATTIS ännu en gång! 👍🏽
3 jag har varit och gjort en MR då jag skadade knät i min senaste fight mot en tyngre tjej och väntat nu på att få träffa en ortoped!
4 jag har nu listat ut hur man rider moonlight! Och det är genom en repgrimma som vi började med ( men nu bytt till sidepull ) och så rider man barbacka! Då moonlight får en sån himla stress varje gång man sätter på henne en sadel och ett träns!
5 jag har gått ner en hel del i vint senast ni såg mig! 👍🏽👍🏽
6 jag har ändrat om en hel del i mitt rum! ( ska försöka ta några bilder sen då jag är hos Alice och dom nu medan är jag skriver detta!
7 vi har fått hem beach igen till oss då hon ska stå hos oss ett tag och Alice ska få börja rida henne och sånt!
8 jag har varit på bal med Andrea ( dea) ifrån real gymnasiet! ( bild kommer )
MEN idag så ska jag på student firande för min älskade Andrea som tar studenten idag!! ( Ja min ena kompis heter också Andrea!! )
Min älskade Andrea som kämpar så fruktansvärt hårt å slitit som ett djur för att verkligen klara skolan! Tar studenten idag!! På jag kommer ju verkligen börja gråta när jag ser henne! Är verkligen så jävla stolt över henne!
Well uppdate gör just nu.
Jag sitter som sagt hemma hos Alice och Johan och väntar på att Alice ska komma tillbaka hem då hon varit och hjälpt sin lilla syster inför hennes skolavslutning! Och efter det ska vi åka hem till mig då Alice ska få rida beach för första gången idag! 😍👍🏽 och efter det ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt och sedan börja fixa iordning mig för att sedan åka till Deas studentfirande i Kinna! Och efter det ska jag åka hem till Alice och dom igen då jag inte kan vara hemma i helgen eftersom att mamma och pappa ska måla trappan och mitt rum är på övervåningen så måste jag vara borta i helgen!

Imorgon ska jag inte hitta på något underlagen ( vas jag vet ) men senare på kvällen ska kanske jag Alice och Johan åka till barnmödrakorset och se vad som kan hända där borta 👍🏽😏 söndagen vet jag inte riktigt vad som händer! 😊

  • 46 Readers

Likes

Comments

Hejsan! Hoppas eran helg varit bra! Det har min! Idaaag ska jag som planerat åka till träningen sen efter det får vi se vad som händer har ingenting planerat i alla fall! Så det ska väl bli intressant! 🤙🏽🤙🏽

  • 92 Readers

Likes

Comments

Hejsan! Hoppas eran helg varit bra! Det har min! Idaaag ska jag som planerat åka till träningen sen efter det får vi se vad som händer har ingenting planerat i alla fall! Så det ska väl bli intressant! 🤙🏽🤙🏽

  • 93 Readers

Likes

Comments

Hello! Hoppas ni alla haft/har en toppen dag! Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv!

Igår ( 9/4 ) så gjorde jag inte så mycket! Mamma och jag var å kollade på en häst och efter det så städa jag klart mitt rum som jag hade påbörjat innan och sedan efter det gick jag ut och red moonlight. Skulle åkt till Albert men det blev inte så då han var trött eftersom att dom hade vart i Stockholm och Uppsala hela helgen. OCH Albert nu då. Jo... han är en kille ;) som jag har träffat väldigt mycket nu det senaste! Och vi är väl på G? 😂 lite oklart om vad vi är faktiskt... men men.. det är så jag har sett det tidigare iaf.

Men senare IDAG 10/4 så ska jag åka till min träning och träna sen ska jag hem och sova! Så det är nog det som händer idag skulle jag kunna tro! :)

  • 152 Readers

Likes

Comments

Hej hörni! Som rubriken lyder så mår jag inte alltid så bra. Det år inte det att jag har ångest eller något sånt ( inget fel med att ha ångest! Min bästa vän har det! ) men jag har det " utskrivet " att jag har någon ångest.. men ibland så mår jag så jävla dåligt... å då kan jag må dåligt över allt och ingenting... kan få ångest över min vikt mitt utseende hur jag är som person hur jag har det hemma osv osv... jag jämför mig ALLTID med alla andra... och mitt självförtroende är ju verkligen inte det bästa... men jag försöker.. i really do..
ibland går jag och funderar på vafan killar set hos mig? ( tex Albert nu då, mer om han i nästa inlägg) men ibland så funderar jag på varför han liksom fortfarande stannar hos mig eftersom att det finns SÅ HIMLA många andra fina tjejer.. å då känner jag att det kanske är bättre ifall jag säger att vi ska skita i allt? För då känns det som att allt kommer skita sig till slut sen ändå... alltså Aa! Jag hopps ni förstår hur jag menar! Med andra ord.. jag tänker alldeles för mycket hela tiden! Och önska jag kunde gjort något åt det... men tyvärr inte... och detta gör att jag får sån sjuk ångest över min prestation under hela dagen eller så ligger jag bara och gråter...

  • 152 Readers

Likes

Comments

Hejsan alla! Har varit borta väldigt länge ifrån bloggandet då jag har haft VÄLDIGT mycket! Men jag var fått jobb på 2 ställen! Och vann idag min match som jag gick idag med 3-0 kommer absolut inte klara skolan... känner mig så jävla värdelös.. men men... nu ligger jag och kollar film men ska sova nu ändå! Är riktigt trött sen idah men hoppas ni har det bra! Så ska jag skriva snart igen! Puss och kram!

PS - följ mig på snapchat för att se vad som händer i min vardag! Uppdaterar så mycket jag bara kan! 😘

  • 157 Readers

Likes

Comments