​back on track! Nu får ni ett ypperligt tillfälle att önska framtida inlägg! Ta nu chansen ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1. Blommor

Har du lekt den där leken när någon kittlar dig med ett grässtrå och du ska blunda och säga var det kittlas mest? Lek samma lek över hela kroppen, utan kläder och byt ut grässtrået mot en mjuk blomma. Det blir en sensuell upptäcktsfärd…

2. Hetare i bastun

Har du bastu på sommarstället? Sex i en lagom varm bastu är redan ångande hett som det är. Men för att öka lusten, stänk några droppar eteriska oljor i bastun, det ökar blodtillförseln i kroppen.

3. Sensuell massage

Är din hud torr efter en dag på stranden? Få din partner att smörja in dig med en doftande lotion. Få honom att massera din rygg, ner mot rumpan och benen. Och när du vänder dig får han ge dig samma sensuella massage där.

4. Sexiga sms

Har du semester med inte din partner? Skicka SMS till honom om det heta sex som väntar honom när han kommer hem – det kommer garanterat få honom att sluta tidigt!

5. Sexiga mms

Hetta till det lite extra med en bild eller två. OBS! Skicka till din partner, ingen annan.

6. Glass-sex

Lägg ett lakan på golvet eller balkongen som ni kan sitta på. Placera mjukglass på varandras kroppar med fingrarna. Slicka och kyss bort den.

7. Älska under stjärnorna

Vill du njuta av sommarnatten – i ditt eget hem? Bädda en mjuk bädd på balkongen, tänd ljus och älska under stjärnorna

Likes

Comments

Idag har jag jobbat hela dagen och igår hade jag en riktigt sexig kväll och morgon! Och jag undrar var min andra killtjusare har tagit vägen??? Hon har ju bloggat men hon har la hittat nån riktigt sexig kille för har inte hört från henne o då brukar det va så att hon fått en riktigt snygging! Dock vet jag att hon ska ut ikväll och supa och det är jag lite avundsjuk för eftersom där finns dem allra bästa godbitarna att sätta tänderna i men min säng får duga eftersom jag jobbar imorn med............ aja känns bättre när lönen kommer och jag kan belöna mig med någon rolig leksak eller något annat sexigt och spännande ;) ha en bra kväll ch knulla o sup för mig som e fast i sängen ;) dock inte det sämsta att ligga i sängen med min sjukt heta kropp grrr vem vet vad som kan hända ;)Likes

Comments

1. Raka vägen ner

Dags att trimma bikinilinjen för en dag på stranden? Låt honom göra jobbet med en hyvel och rakskum. Be honom göra det varsamt och mjukt, och när han är färdig, låt honom tillfredsställa dig med munnen.

2. Förspel på print

Byt ut deckaren mot en erotisk novell! Ligg vända mot varandra i hängmattan och turas om att läsa, högt såklart. Ge varandra sensuella blickar och smek varandras händer och ben.

3. Ta vara på sensommarnatten!

Gå ut i sommarnatten och ha sex på en filt i gräset.

4. Suktas utan trosor

Gå utan trosor under kjolen eller klänningen (som inte bör vara för kort den här gången). Viska det till din partner under kvällen och låt honom sukta.

5. Sex on the beach

Bada nakna som förspel. Få saker är så sensuella som att simma helt naken med sin partner en ljus sommarnatt. Kramas, smek och kyss varandra. Fortsättningen tar ni på stranden…

6. Is är hett

Använder du bara isbitar i drinken? Tänk om! Sug en stund på en isbit innan du går ner på honom. Kylan som sedan övergår i hetta är något utöver det vanliga. Be sedan honom att göra samma sak på dig!

7. Sex i poolen

Ensamma i poolen? Maka bikinitrosan åt sidan och hjälp honom in. Utnyttja er lätta vattenvikt åt att prova på nya, spännande ställningar.


 

Likes

Comments

kaninte få nog utav rumpor! de är så sjukt sexiga! det borde vara lag för att alla måste ha en snygg rumpa!
Likes

Comments

Visste ni att om du som kvinna äter p-piller så kan din sexlust försvinna? Det är ju dumt att dom ska minska sexlusten för det är ju dom som gör så att man ska kunna ha sex utan att råka ut för att bli gravid med ett one night stand eller så. DUMT!!                                                                  

                                                        

Likes

Comments

Dagen har varit stressig! inte ens hunnit öppna datorn och det ber vi om ursäkt för :( blir bättre imorgon!! Nu ska vi vidare på äventyr och hoppas alla våra läsare får en sexig kväll!! kanske någon som haffar ikväll?? Tell us! vi älskar att höra på sexhistorier;)


Likes

Comments

Vad tycker ni om tjejer som tatuerar sig? sexigt eller osexigt? själva tycker vi det är as hett!! självklart när det är snyggt gjort och snygga brudar med snygga tatueringar! ;) 

Likes

Comments

Hallå tjejer! Har ni hört talas om den magiska trosan som är din bäste vän för din rumpa? Iallafall så finns det en trosa som gör så att din tråkiga platta rumpa blir till en stor fyllig och sexig rumpa och vi tycker att om ni har en sån tråkig rumpa så borde ni testa på detta. alla kvinnor bör ha sexiga rumpor för det är kvinnans viktigaste kroppsdel!! såklart behöver inte sexgudinnorna det men skulle vara kul om någon av våra läsare testade och gav ett omdöme!!

detta hittar ni här ------------> http://www.stylebytyra.se/

 

Likes

Comments