Header

Går du runt med en molande känsla i magtrakten? Och du är säker på att du inte är laktosintolerant, utan faktiskt har på känn att din partner är otrogen? Då ska du läsa Nyheter24:s Quetzala Blancos guide till att se om din partner är otrogen.

Din partner köper dig ett fång röda rosor, du hittar en tändsticksask från nåt hotell i din älsklings jacka och innan du vet ordet börjar din livskamrat plötsligt att "jobba över".

Ja, vi kan det där.

Men det var då. Hur vet man nu för tiden om ens partner är otrogen? Nyheter24:s Quetzala Blanco guidar dig i otrohetsdjungeln.

1. Ny look
Plötsligt börjar din partner gå till gymmet oftare än vanligt och väljer outfits framför spegeln med samma frenesi som Jay Alexander i "Top Model". En ny parfym, en helt ny garderob, kanske till och med en ny jargong av ord och uttryck du aldrig hört din partner använda tidigare.

2. Mobilen upp och ner
Tidigare låg din partners mobil framme för det mesta. Plötsligt ligger den upp och ner och din partner vaktar sin mobil som att det vore ett falkägg. Om din partner dessutom plötsigt har PIN-kod eller börjar fiffla med lösenordsmappar och tumavtryck så kan du utgå från att mobilen är rena rama Fort Knox.

3. Anklagar dig för att vara otrogen
När din partner helt out of the blue plötsligt börjar anklaga dig för att vara otrogen eller börjar bli extremt svartsjuk så tyder det oftast på att personen själv är väldigt osäker och projicerar sina egna otrohetsaffärer på dig.

4. Ni ligger inte längre – eller så ligger ni hela tiden
Antingen så distanserar sig din partner från dig, och slutar kanske helt att ta iniativ till sex. Eller så slår det tvärtom. Om du har att göra med en mästarmanipulatör så kanske din partner plötsligt vill ha ännu mer sex, och har ändrat taktiken i sängen och kör med olika ställningar du aldrig kunnat drömma om eller att de ändrar taktik på hur de slickar/suger eller bara överröser dig med komplimanger, gos och gåvor – allt för att du inte ska misstänka något, och samtidigt för att döva sitt eget dåliga samvete.

5. Vad ska du göra?
Plötsligt är din partner extremt intresserad av ditt veckoschema – allt för att kunna planera in sina otrohetsaffärer utan att behöva skylla på att den "måste jobba över".

6. Det är de små sakerna
Höj din perception. Har du haft en magkänsla så stämmer den ofta. Håll utkik efter de små detaljerna. Plötsligt hittar du två vinglas i diskmaskinen, eller så luktar bara din partner annorlunda. Använd alla sinnen. Lukt, hörsel, syn, allt. Du är ett rovdjur nu.

7. Är lynnig och bråkig
Plötsligt börjar din partner mucka och tjafsa om småsaker. Kanske stör sig hen på små beteenden hos dig, eller tar upp gammalt groll. Varför? För att otroheten kanske är ett tecken på att något inte står rätt till i relationen, och din otrogne partner kanske undermedvetet vill driva dig till att göra slut, eller bara få dig att känna dig skyldig och dålig. Så att den otrogne slipper göra det.

8. Nya vänner på Facebook och Instagram
Plötsligt följer din partner nya tjejer eller killar på Instagram, eller har fått nya följare som det helt enkelt är nåt lurt med. Eller så är det plötsligt nya fräscha vänner på Facebook. Kanske inte per se personen som din partner bedrar dig med, men väl älskaren/älskarinnans vänner. Luska lite på egen hand.

Likes

Comments

1. Sex sänker blodtrycket och får dig att varva ner 👍🏻
Sex gör dig lugn och sänker ditt blodtryck. Studier visar att personer som nyligen haft sex fick lägre blodtryckshöjning vid stressiga situationer än de som inte haft sex.

2. Sex skyddar hjärtat
Att ha sex skyddar dig från hjärtsjukdomar. En långtidsstudie visade att män som hade sex minst två gånger i veckan löpte hälften så stor risk att dö i hjärtattack än de som hade sex mindre än en gång i månaden.

3. Sex stärker immunförsvaret 🤧
Att ha sex regelbundet kan öka immunförsvarets viktiga ämne lgA med upp till 30 procent. Det skyddar även mot infektioner på lång sikt.

4. Sex ökar välbefinnandet och självförtroendet 💋
Forskning visar att sex stärker vårt självförtroende. Dessutom gör det oss friskare och gladare överlag.

5. Sex gör dig snyggare 💅🏻
Det är sant. Den ökade blodcirkulationen minskar hudproblem och ökar produktionen av kollagen (ämnet gör huden elastisk). Dessutom ökar kroppens förmåga att tillgodogöra sig näring, vilket stärker hår och naglar.

6. Sex minskar risken för cancer 💊
Regelbunden utlösning minskar risken för prostatacancer. För kvinnor minskar regelbundet sex risken för bröstcancer.

7. Sex fördjupar din relation 💑
Fysisk närhet ökar närhetshormonet oxytocin. Det får oss att känna ökad trygghet och tillit till vår partner.

8. Sex lindrar smärta 🤕
Närhetshormonet oxytocin ökar även nivåerna av kroppens må-bra-hormoner endorfinerna. Det gör att sex kan minska allt från huvudvärk till PMS.

9. Sex förbättrar din sömn😴
Vid orgasm frigörs en stor mängd oxytocin som gör det lättare för oss att somna. En god sömn är i sin tur bra för både immunförsvaret, vikten och blodtrycket.

Ha kul ikväll 👌🏻😉

I samarbete med Sexleksakeroutlet.se

Likes

Comments

Helt klart mer upphetsande & spännande att ha ögonbindel, att låta partnern bestämma där du inte har någon aning om vad som händer. Helt klart för dig som gillar lite spänning och som litar på din partner 😉 Kanske han/hon använder en sexleksak och ger dig en upplevelse du sent kommer att glömma!

För dig som vill ha allt på samma gång?

Vibrator och din partner samtidigt, kan det bli bättre? Det här är helt klart en sexleksak/penisring att rekommendera för dig som vill ha allt och lite till. Den skaver inte eller dylikt, den hjälper till på traven.

Jag själv har bara gott att säga om denna produkt.

Har du svårt att nå orgasm och blir frustrerad? Stressar upp dig och känner att du bara är jobbig när det kommer till din partner? Lugn bara lugn 😉

Detta glidmedel värmer inte bara utan det stimulerar också. Glidmedlet innehåller ginseng dvs ett stimulerande medel som ger dig extra mycket njutning och som stimulerar och hjälper dig att nå orgasm. Vare sig med hjälp av sexleksaker eller med din partner.

Likes

Comments

När vi säger sex under mens, vad säger du då? Många brukar tänka ”ohygieniskt, kladdigt och pinsamt”, men glöm allt sånt! Här är 7 anledningar till varför det är bra för dig att ha sex när du har mens och varför du verkligen inte ska skämmas över att ha det.


1. Du är en människa och mens är normalt

Mens är också något fantastiskt som visar att din kropp fungerar som den ska! Varför ska vi försöka dölja att vi blöder en gång i månaden? Tamponger göms i handen och en blodfläck på lakanet är för många höjden av pinsamhet. Nej, bara nej. Mens är mänskligt och varför ska det stå i vägen för din njutning? Puh-leez!

2. Det lindrar smärtan

Hurra för endorfiner – de är våra vänner! En orgasm frigör hormonet oxytocin, som ger en ström av endorfiner i kroppen, som i sin tur kan lätta på flera olika spänningar, bland annat mens- och huvudvärk.

3. Det är sällan så kladdigt som du tror
Kanske föreställer du dig något i stil med detta:

Hej dramaqueen! Om du använder tampong eller menskopp, fram tills dess att det är dags för myset, så blir det inte särskilt blodigt under akten – tro oss! Vill du ändå gardera dig? Kör loss i duschen eller på en handduk.

4. Doktorn säger ”just do it!”

Doktorer och experter säger alla att det är heeelt okej att sexa under mens och att det är säkert för alla parter. Kombinationen mensblod och könsorgan innebär alltså ingen särskild infektionsrisk. Och man bör ju följa doktorns order, eller hur? (Men psst! Kom ihåg att det finns en liiiten risk att du kan bli gravid, även när du har mens.)

5. Det kan ofta vara bättre än vanligt sex

Har du märkt att du kan känna dig lite kåtare runt den perioden av månaden? Du är också mer känslig och det i sig kan ju öka njutningsgraden. (Har vi övertygat dig än?)

6. Du behöver inget extra glidmedel

Brukar du använda glidmedel vid sex? Well, moder Jord skötte den biten åt oss under menstider. #winning Men känn efter, många blir ömma vid mensen också. Pröva er fram.

7. Och, om det nu hjälper: Andra gör det

Andra kanske inte pratar om det, men andra gör det. Enligt mens-appen Clue säger 30% att de har sex under mensen. Det är var tredje person, det vill säga många i din umgängeskrets (om du nu själv inte har upptäckt härligheten i det ännu). Inte deeen polaren… men… den! Och den!

Det är bara att köra på, det är det mest naturliga i världen. 💕

Likes

Comments

❤ Saker som lyckliga par gör tillsammans ❤

1. De går och lägger sig samtidigt

Gemensamt säng-gående är ett bra sätt att runda av och avsluta dagen tillsammans – även om det inte alltid leder till sex. Se också till att alltid somna som vänner.

2. De har gemensamma intressen

Du behöver inte dela alla dina fritidsintressen med din partner – att göra egna saker är också viktigt – men se också till att ha aktiviteter tillsammans som ni båda som par ser fram emot.

3. De rör vid varandra

Efter många år tillsammans är det lätt att tappa bort den lilla, men viktiga intimiteten. Det kan till exempel vara sådant som att hålla handen, lägga armen om eller ge en lätt kram eller smekning när man går förbi.

4. De ägnar sig inte åt meningslöst tjat

Lyckliga par ser de positiva sidorna hos sin partner – småsaker är inte värda att tjafsa om. Och om det är något riktigt viktigt som stör så ser man till att prata ut ordentligt. Inga gamla surdegar tillåts ligga på jäsning.

5. De pussas och säger att de älskar varandra

Innan ni skiljs åt på morgonen, ge varandra en hej då-kyss och säg att ni älskar varandra. När ni ses igen på kvällen – gör om samma sak. Små saker som gör verklig skillnad och som får er att se fram emot att ses varje gång.

6. De glömmer inte varandra

Det är lätt att bli så upptagen och uppslukad av annat att man helt enkelt glömmer bort sin partner. Försök istället återskapa pirret från när ni var nykära. Hitta på små saker som gör din partner lycklig och var tacksam över att du har någon du älskar som älskar dig tillbaka.

7. De går på dejt

Att gå ut tillsammans är viktigt. Och precis som när ni var nykära, bör en av er planera hela dejten. Även om det kan verka fånigt att klä upp sig och gå ut – bara ni två – så håller det romantiken vid liv.

8. De njuter av varandras sällskap

När ni har varit tillsammans i en hel massa år, är det lätt att ta varandra för givet – att vara nära vän med sin partner kräver en del jobb. Prata om vad som intresserar dig, vad som har hänt, personer du känner – ja, som du skulle prata med din bästis.

9. De går inte på rutin

En relation får inte gå på rutin. Ringer ni varandra vid samma tid varje dag? Ser varje kväll likadan ut? Växla upp! Livet som par får inte bli förutsägbart. Omfamna det spontana och överraska varandra med roliga saker.

10. De lägger undan sina mobiler

När lyckliga par tillbringar tid tillsammans, fokuserar de fullt ut på varandra. Sociala medier kan faktiskt vänta. Nyckeln är att vara närvarande så att tiden tillsammans blir värdefull på riktigt.

Louise Hallins tids-knep för en lycklig relation. Enligt Vardagspuls psykoterapeut Louise Hallin är nyckeln till en lycklig parrelation att göra saker tillsammans som vuxna – utan barn.

Och det är tiden tillsammans som är det viktiga. Den här tiden ska ni minst öronmärka för varandra:

Likes

Comments

Din partner har utvecklat ett nytt intresse för sitt utseende

Har din partner nyligen införskaffat ett gymkort, en ny frisyr eller en ny garderob? Om din partner plötsligt har börjat anstränga sig inom detta område så kan detta vara en varningssignal. När man träffat någon ny vill man ofta imponera denna person och visa sig från sin bästa sida. Ett nyväckt intresse för det fysiska kan självklart vara helt orelaterat till otrohet, men är även ett av de tydligaste tecknen på att något kan vara annorlunda och i förändring, på gott eller ont.

Din partner gömmer sin telefon

Om du märker att din partner ser till att aldrig lämna dig ensam med sin telefon, till exempel när hen går in i badrummet, eller att hen har den på flygplansläge så att du inte ska kunna se inkommande meddelanden, kan något vara på tok. Självklart måste man respektera sin partners önskningar om denne inte vill dela sin inkorg med dig. Det kan vara lätt att frestas att kolla någons inkorg när osäkerheten sätter in, men försök kom ihåg att tilliten ni byggt upp kan ta väldigt lång tid att reparera om du gör detta och att behandla andra som du själv vill bli behandlad.

Fysisk närhet och sex har minskat i er relation

Minskande, eller icke-existerande, intimitet i ett tidigare kärleksfullt och fysiskt förhållande kan vara ett tecken på otrohet. Har ni slutat ha sex helt och hållet? Detta kan såklart bero på allt från psykiska till medicinska skäl, men om din partner är intim med någon annan så kan ert sexliv vara en av de första beståndsdelarna av ert förhållande som ändras.

Sociala mönster och jobbtider har plötsligt ändrats

Att ”jobba över” är den kanske största otrohets-klyschan av alla. Men om din partners arbetstider och jobbmöten ändrats drastiskt på sistone kan det vara för att göra tid för något annat eller annan. Om din partner ofta befinner sig på platser med noll mottagning och ber dig att inte ringa under särskilda tidpunkter under dygnet som tidigare inte varit något problem kan detta vara en varningsflagga att något inte stämmer.

Blir lättirriterad och skyller på dig att du är otrogen

Att skylla ifrån sig på dig, att du döljer saker eller att du är otrogen. Allt pekar på dig, det kan vara ett klart tecken på att din partner vill dölja sin skam av att vara otrogen och ljuga för dig genom att skylla på dig att du är otrogen, ljuger, döljer en massa. Att även bli lättirriterad om du frågar din partner vars han/hon har varit osv kan vara ett tecken att du håller på att avslöja hans/hennes hemlighet.


En mystisk ’ny vän’

Din partner inte kan sluta prata om, eller ler, vid nämnandet av en ny bekantskap. Även om detta verkar nästintill dåraktigt kan det vara svårt att motstå att prata om denna ’spännande’ nya del av livet, men givetvis maskerad som vänskap.

Din magkänsla

’Kvinnlig intuition’ är ett välkänt begrepp - men inte utan anledning. Människor har en förmåga att läsa av subtila nyanser och känna på sig när något är fel eller skaver utan uppenbara anledningar. Att vara svartsjuk och smått paranoid är en annan femma och kan förstöra ditt förhållande på grund av osäkerhet, eller till och med i längden leda till otrohet.


Oskyldig till motsatsen bevisats?

Det finns otaliga tecken på otrohet - men försök att inte läsa in för mycket i tecken utan satsa på att vara så rak som möjligt med din partner och våga kommunicera om vilka tvivel du kan ha. Pålitlighet och tillit är grundpelare till varje hälsosamt förhållande, om du känner att du inte kan lita på din partner längre och att din partner vägrar att kommunicera eller bara stänger ner vid försök till ett samtal kan till exempel parterapi vara ett alternativ.

Till slut - ta dessa tecken på otrohet som en möjlig vägvisare, inte som fakta eller bevis. Det finns såklart en god chans att din partner inte är otrogen alls - försök istället att öppna en ärlig konversation och att få svar på detta vis.

Likes

Comments

1. Tryck på magen

"Medan vi har samlag, pressar min partner sin ena hand hårt in mot mitt underliv. Det gör att jag får helt fantastiska orgasmer."

Därför fungerar det

Fenomenet hänger sannolikt ihop med g-punkten, som befinner sig cirka fem centimeter in i slidan på den sidan som vetter framåt mot magen. Många kvinnor har aldrig lyckats hitta sin g-punkt, men det kan bero på att punkten kan ligga en bra bit in i slidväggen och därför är svår att nå - i synnerhet vid vanligt samlag. Genom att trycka på magen utifrån kommer emellertid g-punkten i nära kontakt med penis, och då händer det grejor.

Så skall du göra

G-punkten är något av ett mysterium, och den kan sitta på olika ställen från person till person. Du får alltså prova dig fram. Börja med att trycka försiktigt cirka tio centimeter under naveln medan du stöter. Du kommer garanterat att märka, när du prickar rätt.

2. Tätt intill

"När jag har klätt av mig, ställer min partner sig ibland framför mig. Han för sina handflator längs hela min kropp från topp till tå, utan att egentligen röra vid mig."


Därför fungerar det

Genom att röra händerna över kroppen nuddar du de små hårstråna på huden, och det ger en härligt, kittlande känsla. Samtidigt kan känslan av att nästan bli smekt vara väldigt upphetsande. Det ger henne en föraning om vad som komma skall, och visar dessutom att du tycker om och åtrår hennes kropp. Positiva förväntningar är en viktig del av den kvinnliga sexualiteten.

Så skall du göra

Hjälp henne att klä av sig (vilket ju i sig är trevligt). Ta hennes hand, och ställ dig precis framför henne. Stryk tillbaka hennes hår, och börja ända uppe vid tinningarna. Låt därefter händerna glida långsamt ned över axlar, bröst, mage, skinkor och lår så nära du kan utan att röra vid. Ju långsammare, desto bättre.

3. Upp och ned

"Medan vi älskade, vände min kille mig, så att jag låg tvärs över sängen med huvudet ut över kanten. Jag skulle precis protestera, när jag kände hur skönt det var. Strax därpå fick jag en kraftig orgasm."


Därför fungerar det

När man har huvudet nedåt rinner blodet till hjärnan, och man kan bli lite yr. Den känslan i kombination med fysisk njutning kan göra att vissa kvinnor upplever orgasmen kraftigare.

Så skall du göra

Lägg henne med huvud och axlar ut över sängkanten. Träng in långsamt, och var lite försiktig, när du stöter. Det är dumt om du knuffar ned henne från sängen. Ta det även lugnt, om du märker att hon börjar bli svimfärdig. Ställningen fungerar bäst om ni redan har hunnit en bit på vägen, så den är inte bra att börja med.

4. Byt till slow motion

"Min man kan ibland hejda sig mitt i en stöt. Då går han över till ultrarapid, och rör sig ut och in, centimeter för centimeter. Några minuter av det, så blir jag hel vild."


Därför fungerar det

Ett säkert sätt att göra en kvinna upphetsad är att vara oförutsägbar. Om hon aldrig är riktigt säker på vad nästa steg blir, växer hennes förväntningar. Därför är det bra med små överraskningar. Du kanske inte skall dra fram jättedildon utan förvarning, utan istället hitta på små, oväntade saker. Det kan du till exempel göra genom att ta en konstpaus och ändra stöthastigheten. Då undviker du samtidigt att överstimulera klitoris, vilket många kvinnor kan tycka är obehagligt - i varje fall i början av samlaget. Samtidigt kan du ju utnyttja knepet för att lugna ner dig, om du känner att du är nära att komma.

Så skall du göra

Hejda dig mitt i en stöt. Det kan vara medan du är halvvägs inne, eller medan ditt ollon bara precis nuddar vi hennes blygdläppar. Fånga hennes blick, ta några sekunders paus, och börja sedan stöta igen. Manövern får bäst effekt, om du börjar så långsamt som möjligt och sedan ökar takten gradvis. Det är tillåtet att se hemlighetsfull ut.


5. Prova med en kudde

"Min man lägger en hård kudde under min stjärt, innan vi börjar på missionärsställningen. Det ändrar vinkeln, så att hans stötar känns mycket bättre, och jag kommer snabbare."


Därför fungerar det

När det gäller stötteknik är vinkeln A och O. Slidan är full med känsliga nervändar, men du måste variera vinkeln för att stimulera dem maximalt. Om hennes underliv är lite upplyft, har du lättare att röra dig, så att du stöter från olika håll. Ett extra plus är att din penis lättare kommer i kontakt med klitoris, om hon ligger i en sådan vinkel.

Så skall du göra

Lägg en kudde under henne, innan ni skall börja med missionären. Det bästa är om hon själv får placera den så att hon ligger bekvämt. Börja med en ganska platt kudde och testa hur det fungerar. Om det känns bra kan du eventuellt komplettera med ytterligare en kudde. Du kan även variera ställningen genom att sätta dig upp på knä och hålla henne i ett fast grepp under skinkorna, medan du stöter.

6. Gå in för det

"Jag blir helt tokig, när min pojkvän slickar mig. Det är inte så mycket hur det känns, utan snarare den hängivelse han lägger i det som tänder mig."


Därför fungerar det

Många kvinnor är rädda att de inte skall lukta eller smaka gott nedtill. Om du kan få henne att koppla bort den rädslan, kommer hon garanterat att njuta av allt som du gör i den regionen.

Så skall du göra

Om du tycker om att slicka henne, så gör det uppenbart för henne. Stöna, sucka, grymta, eller tala helt enkelt om hur mycket du gillar det. Det enda du inte skall göra är att börja sjunga.

7. Knåda på

"Det bästa jag vet är att ligga ovanpå en man, medan han ger mina skinkor en rejäl genomknådning. Samtidig vill jag känna hans penis inuti mig. Det är det säkraste sättet för mig att få orgasm."


Därför fungerar det

Hos vissa kvinnor är stjärten en mycket erogen zon - mer än brösten. Om skinkorna blir rejält masserade, medan penis befinner sig i slidan, rör den samtidigt på sig därinne och kommer åt en massa känsliga ställen.

Så skall du göra

Börja med att hon sitter ovanpå dig, och låt henne därefter lägga sig ned. Ta tag i hennes skinkor, och ge dem en ordentlig knådning. Om du når, så låt gärna fingrarna glida ända ned till skrevet, och smek henne försiktigt där.

8. Var tungan på viktskålen

"När min man slickar mig, och jag är nära att komma, sveper han med tungan upp och ned för min klitoris i längdriktningen. Några sekunder av det, och jag är slut."


Därför fungerar det

De flesta män tror att klitoris bara är en liten knopp ovanför slidöppningen, men organet sträcker sig faktiskt långt in i kroppen och är omkring åtta centimeter långt. Om du för tungan snabbt fram och tillbaka över den synliga delen, så stimulerar du inte bara den, utan du får hela klitoris att röra sig.

Så skall du göra

Det avgörande är att se till att den lilla hudflik som täcker klitoris är ur vägen. Det sker ofta automatiskt, när kvinnor blir väldigt upphetsade, eftersom den synliga delen av klitoris sväller. Annars kan du dra bort huden med ett finger, så att du kommer åt med tungan.

9. Slicka och blås

"Min pojkvän gör en lustig grej: han slickar mig på ett mindre område, till exempel naveln, halsen eller skinkorna. Därefter blåser han på stället, slickar och blåser igen. Det ger en oerhört upphetsande känsla i hela kroppen."


Därför fungerar det

Hur gör du om du skall äta soppa som är för varm? Jo, du blåser på den. Samma princip gäller för vätska på hud - den känns kall om man blåser på den. Ju större kontrast det är mellan två erotiska upplevelser - hård/mjuk eller varm/kall - desto intensivare blir känslan. Därför är kontrasten mellan ditt kylande blåsande och din varma tunga en mycket effektiv igångsättare.

Så skall du göra

Du kan fukta en yta med vatten (saliv), men alkohol är bättre. Alkohol avdunstar lättare, och därför sker nedkylningen betydligt snabbare. Så ta med konjaken in i sovrummet efter middagen. Låt den skölja runt i munnen, och slicka på ett utvalt område (magen är ett bra ställe att börja). Blås därefter försiktigt, och slicka igen.

10. Skapa vakuum

"Jag var tillsammans med en man, som sög fast sina läppar kring min bröstvårta. Sedan började han omväxlande suga in och blåsa ut. Det var en härlig känsla, när det först uppstod ett vakuum omkring bröstvårtan och därefter ett tryck på den."


Därför fungerar det

Precis som det kan verka oerhört upphetsande att växla mellan varmt och kallt, kan växelverkan mellan vakuum och tryck ge en sexuell kick. Det är olika nerver, som registrerar att bröstvårtan utsätta för tryck respektive vakuum, och därför blir upplevelsen hela tiden omväxlande.

Så skall du göra

Nyckelordet är försiktighet, i varje fall i början. När du har sugit varsamt några gånger, kan du klämma åt med läpparna, så att du helt kapslar in bröstvårtan. Sug först in så att bröstvårtan står in i munnen på dig. Dra därefter in luft genom näsan, och blås ut genom munnen. Om det får henne att spinna som en katt, kan du gradvis öka sugstyrkan.

Likes

Comments