Hallå snyggingar!

Hoppas ni mår bra, det gör jag. Gjorde ni något speciellt igår? Det gjorde jag... jag fick nämligen manligt besök. Nej, jag skoja. Jag låg hemma ensam och hade mens. Kvällen varvades med gråt och sen skratt, gråt, skratt, gråt, skratt. Humörsvängningar. *The fabulous life of a blogger*
Jag fick frågan igår om jag gjort det med en tjej. Definiera gjort. På fyllan när man var fjortis hånglade ju man med sina tjejkompisar men det är liksom allt. Jag har aldrig haft sex med en tjej, aldrig pillat på någons mutta om man säger så. Men jag och mina vänner klämmer varandra på pattarna ibland! Fast det är ju mer på ett skämtsamt sätt.
Nej, jag vet inte.. man har ju tänkt på det här med tjejgrejen men sen slutar det alltid med att jag drömmer om att bli hårt påsatt. Snopp är min grej liksom, jag gillar dem jävla snopparna. Det har aldrig riktigt lockat mig att ha sex med en tjej. Tjejer är ju sjukt snygga och vackra varelser men det pirrar aldrig till i muttis som det gör när en stor sexig man tar tag i mig. Men vem vet, kanske ändrar det sig i framtiden. Mina tjejkompisar som haft sex med tjejer säger att det är hundra gånger bättre? Intressant.
När jag och mina kompisar var i tonåren råkade jag komma på mina två närmsta tjejkompisar ha sex, det var stelt då. Men vi skrattar åt det idag.
Har ni gjort det med samma kön?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments