En av mina närmsta tjejkompisar har börjat träffa en kille, eller ja, kille och kille, en man. Han är 43... hon är 22. Det är alltså 21 år mellan dem. Ganska stor åldersskillnad om ni frågar mig. Dem kommer från två helt olika generationer, är på helt olika plan i livet, hon är ung och har hela livet att upptäcka, han är äldre, har upptäckt livet, har barn och så vidare. Min första reaktion var "UÄK fan vad äckligt!!!!!!!!!!!!!" när hon berättade det. Fy fan han kan ju vara hennes farsa! Är han pervers eller vad är grejen? Men efter att ha sett dem tillsammans så verkar det helt... normalt. Dem får det att fungera. Mina fördomar gentemot stora åldersskillnader ändrades en aning.
Då började jag fundera över hur gammal den äldsta jag vart med är. Jag var 16 och han var 26. Det är om ni frågar mig, ÄCKLIGT från hans sida. Jag var ju jätteung! Tonåring! Han var vuxen! Fast betedde sig som ett barn. Han pruttade när vi hade sex och sånt. Äckel. Min tjejkompis är ändå "vuxen" nu och har lite mer livserfarenhet än lilla mig när jag var 16. Men 10 år i åldrarna 16-26 är äckligt. Av han, inte mig. Gris. Vem fan pruttar mitt i akten? Kläm ihop rövhålet för helvete.

Jag har också funderat kring det här med åldersskillnader, varför är det mer accepterat om det är mannen som är många år äldre än tjejen? Då är det liksom lite "häftigt" att han sätter på en ung brutta. Men om en kvinna är med en mycket yngre man, så är hon patetisk? VARFÖR är det så? Vi kanske också vill ha lite lammkött när vi är skrynkliga UTAN att bli dömda?

Hur gammal är den äldsta ni vart med? Och hur ung är det yngsta?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments