Det är inte bara jag, utan flera av mina fantastiska vänner som har varit i en relation som gjorde mig och dem olycklig. "Men jag älskar ju honom..." har jag fått höra tusen gånger från mina vänner och dem har fått höra det från mig. "Jag kan inte lämna han, jag älskar ju han" fast att han hotar mig, kallar mig för hora, tar mig för givet, har ingen respekt mot mig, kontaktar andra tjejer, lyfter inte upp mig, gör mig osäker, ignorerar mig i mellan åt, allt på hans villkor, ber mig dra åt helvete och en rad andra grejer. Det är för mycket för att skriva.
Jag gråter varje dag, jag är osäker, mitt självförtroende är borta, jag känner mig tagen för givet, som smuts under hans sko, är jag värd detta? Varför lämnar jag han inte bara? Varför lämnar inte han?
Han är så mycket jag vill ha. Han har så mycket goda sidor och bra egenskaper. Också. Och om jag lämnar honom är jag rädd för att sakna våra fina stunder, jag är rädd för att jag ångrar mig, rädd för att må ännu sämre utan honom än vad jag gör med honom. För så fort jag inte är med honom, kan jag inte andas. Det är precis som han är mitt syre. Utan honom har jag ingen luft, jag har panik.
Jag gör allt för att passa in i hans liv, jag uppoffrar allt, anpassar mig till allt, jag är en toffel. Hur ska han kunna respektera mig när jag inte har någon självrespekt? Hur ska han kunna respektera mig när han accepterar att han kallar mig för hora?
När vet man att det är dags att lämna? Hur hittar man styrkan att lämna den personen man älskar? Han är hela min värld och om jag lämnar honom kommer hela min värld att falla sönder, i tusentalsbitar.
Kärleken räcker inte alltid till. Hur stark den än är. Om den negativa skålen väger mer än den positiva, då är det dags att lämna.

Hur många känner igen sig i det här?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1. Vibratorn uppfanns för någonting annat.
Japp, på tidigt 1900-tal uppfanns vibratorn av doktorer för att bota kvinnor med "hysteri". Dem skulle alltså få orgasmer och på så sätt skulle deras "kvinnliga hysteri" försvinna.

2. Orgasmer är faktiskt bra för dig.
Varför? Jo för att det minskar risken för hjärtsjukdomar, stroke, bröstcancer och depression. Heja orgasm!

3. Jonah Falcon har världens största penis.
Amerikanen har en penis på hela 24 cm i slak och 35 cm i stånd. Slå det! (Btw, hade blivit rädd om han slängde fram den framför mig)

4. Homosexualitet finns inte bara bland människans ras, homosapiens.
Nej, det har även visat sig finnas bland djurriket. Jag tittade på Animal Planet en gång och där visade det sig att homosexualitet förekommer bland bland annat gaseller. Det fanns även ett par pingviner på Central Park Zoo, Roy och Silo som visade sig ha ett förhållande i några år, dem uppfostrade till och med en liten pingvinbebis tillsammans.

5. 20% av Englands män är omskurna.
Medan 80% av USA:s män har omskurit sig.

Likes

Comments

Godkväll på er

Så.. jag kom hem från den här dejten för en liten stund sen då. Och alltså, själva dejten i sig gick jättebra! Men slutet...
Okej jag ska berätta, så jag mötte upp den här killen i stan. Han är snygg, lång, vältränad, trevlig och snäll. Vi promenerar till ett café för att sätta oss och ta en kaffe. Samtalen flyter på bra, han kanske pratar lite väl mycket om sig själv men jag tog för mig och babblade på som fan ändå. Jag hade kul, vi skrattade, drack kaffe och pratade på om allt mellan himmel och jord och jag var typ i chock, kände mig dum som tänkte att han var en fuckboy från början. Efter några timmar säger jag att jag måste hem så han följer mig till bilen, riktig gentleman. Men när vi skulle säga hejdå kramas vi, och sen säger han "du är inte lite kåt då? Du vill inte följa med hem till mig?" Och jag ba öööh, *hahahha* "kul skämt" sa jag. Men han ba "nej jag undrar på riktigt", så tackade jag för dejten men sa att jag inte kunde följa med honom hem. Haha och idioten säger "men skit i det då, kan ändå få vem jag vill". Jag var i chocktillstånd, han var ju så vänlig på caféet?!?!?! Alltså WHY??? Varför kan man aldrig träffa någon normal? Vart är dem? Upptagna redan säkert. Jävla stolpe. Ingen respekt över huvud taget ju. Han hade verkligen två ansikten. Kommer inte träffa han igen och om han mot förmodan skulle höra av sig kommer jag inte svara.

/Arg tjej.

Likes

Comments

God morgoooon mina eaters!

Det är torsdag idag men jag får hela tiden den där fredagskänslan. Det blir liksom fel i huvudet. Vet ni vad som händer idag?! Idag ska jag på dejt med en kille! Vi ska ta en fika i stan. Får se hur det går, är lite nervös men men! Det kan inte gå värre än åt helvete am I right?Har vart lite skeptisk att gå ut med denna snubbe eftersom han visar tydliga tecken på att vara en fuckboy, ni vet, lättklädda bilder, massa tjejer etc. Mer om det i ett annat inlägg. Men man ska inte döma för snabbt. Han är 2 år äldre än mig och vi träffades på genom några gemensamma kompisar, sen skrev han till mig på Facebook. Alltså vad hade människor gjort utan Facebook idag? Vad ska jag ha på mig?? Iih Wish me luck! Hoppas han inte förväntar sig att få ligga, då kan han dra. Pucko.

Likes

Comments

Ibland undrar man varför killar tro sig ha rätten att va på en fast att man inte vill. Detta gäller ju såklart inte alla killar men det har hänt så himla många gånger nu. Speciellt på min före detta jobb. Jag jobbade tidigare som försäljare och asså, det är så många killar som inte har respekt och håller på, jag menar, jag är ju på mitt jobb. Det var en man som ofta brukade komma dit jag jobbade. Jag var trevlig och så eftersom han var en kund. Innan jag slutade jobba på det jobbet frågade han om vi kunde gå ut tillsammans. Jag sa nej, eftersom jag hade pojkvän då och var ändå inte intresserad. Men jag sa det på ett vänligt sätt. Han verkade ta det bra och inte illa vid sig.
På något sjukt sätt har han sedan lyckats hitta mig på Facebook, konstigt eftersom han endast visste mitt förnamn (jag har ett vanligt förnamn) och ingen av mina kollegor säger att dem har gett honom mitt efternamn. Och det var här helvetet bröts ut. Han skrev.. skrev.. skrev.. skrev.. att vi skulle gå ut, att han vill krama mig, att han inte kan sova för att han tänker på mig, att jag ska ringa honom och yadayadayada, en dag skickade han bild på den gatan jag bor på och skrev "vilken söt gata" då blev jag rädd på riktigt och blockerade han. Jag blockade även ett telefonnummer jag tror kan ha varit han eftersom det ringde skumma tider. Nu har det varit lugnt ett tag men jag svär, så fort jag går utanför huset är jag rädd att han typ står bakom busken och väntar på mig.

Vadå svårt att ta ett nej? Psykopatvarning på det där...

Likes

Comments

Fick en fråga igår av en läsare som jag tänkte jag kunde svara på i ett inlägg. Fick denna fråga ofta ställd när jag bloggade förr.

Svar: Hej hemligt! Grejen är såhär, det finns inga regler eller någon annan människa som kan avgöra för dig om du är redo att bli av med din oskuld eller inte. Det är endast DU och hur DU känner. Om du känner dig redo för att ha sex för första gången, ha det. Men tänk på att det är för att DU vill och du inte känner att du måste för att exempelvis din partner vill. Känner du dig inte redo, ha inte sex! Oavsett om du känner att partnern blir sur. Det är jättejätte viktigt att tänka på hur du känner inför detta, inte någon annan. Det enda jag kan komma med är lite tips (eftersom jag är lite äldre än va du är) Ha inte för bråttom att bli av med din oskuld! Rusa inte in i det, då är det lätt att det blir fel. Ha sex första gången med någon du känner och tycker om och som respekterar dig (jag anser att det är det bästa) Att bli av med oskulden är känsligt för dem flesta och man vill vara säker på den man ligger med. Och ha kondom! Då är det bara att köra på!

Puss & kram

Likes

Comments

Att göra en omskärelse innebär att männens förhud på penis tas bort. Man skär bort den helt enkelt med ett snitt. Omskärelsen har sitt ursprung redan från Egypten 2300 före Kristus! Sjukt att det är så gammalt! Oftast tas männens förhud bort på grund av religiösa och kulturella skäl men det kan också vara på grund av medicinska eller estetiska skäl.
Det är inte vanligt att svenska män är omskurna eftersom det oftast har med religion eller kultur att göra. Jag har faktiskt aldrig träffat en omskuren svensk man. I USA däremot, där är det väldigt vanligt att männen låter sig omskäras på grund av estetiska skäl, alltså att kuken ser finare ut utan förhud. Där är det mer vanligt att männen är omskurna än icke omskurna.
Det har dessutom diskuterats fram och tillbaka huruvida det är mer renligt att ha en omskuren penis än en icke omskuren. Detta är dock en myt eftersom det handlar om hur noggrant och ofta man tvättar sig.
Jag personligen föredrar en omskuren penis men det är ju inte så att jag skulle bojkotta min framtida man för att han har förhud. Jag kan dock inte sluta få upp bilden i huvudet hur en kille jag träffade en gång drog ner förhuden och fram kryper massa vit flensost. Det luktade så jävla äckligt... Har nog fått men för livet.
Vad föredrar ni?

Och om ni undrar varför ollonet är märkt med ordet "glans" är det just för att glans betyder ollon på latin. Haha.

Likes

Comments

En kille kan vara hur snygg som helst, men råkar han göra minsta lilla grej som är avtändande är det kört. Jag glömmer inte det sen och äcklas, jättemycket. JAG VET det är hemskt, det är jobbigt för mig också som är så känslig. Så vad är topp 5 avtändande grejer killar har gjort mot mig, eller som jag råkat ut för? Let me tell you...

5. Han bjöd ut mig och splittade sedan notan.
Om han bjuder ut mig så är det exakt vad han gör, han bjuder. Så jävla avtändande och snålt att inte bjuda. Det slutade med att jag betalade hela notan på restaurangen typ för att markera haha. A ain't need no man!

4. Jag hittade hur många snusprillor som helst under hans säng.
Så jävla VIDRIGT. Jag träffade en kille ett tag så var vi hemma hos han en dag och spelade tv-spel. Vi ligger i hans säng och jag ligger innerst mot väggen. Mellan hans säng och väggen fanns det en glipa så jag lät min arm hänga ner där av någon konstig anledning. Så känner jag massa konstiga saker, vissa fuktiga, blöta, vissa torra. Så tar jag upp och kollar vad de är. ANVÄND SNUS så jävla äckligt, hela golvet under sängen var full av det. Jag ba: fan vad äcklig du är. Han ba: mamma har inte städat än. MAMMA? STÄDAT? Han var 23 år.

3. Krockade på första dejten.
En gång träffade jag en kille som kom och hämtade mig i sin sletna jävla volvo. Vi skulle typ dra och käka eller något och på vägen dit kör han in på en parkering som är tom. Det är mitt i vintern och mörkt. Han ska styla och typ sladda runt där på parkeringen och vara allmänt cool. Jag sitter bredvid och skäms. Det blev ju inte bättre direkt, han sladdar in i en lyktstolpe och förstör hela fronten på bilen så vi kommer alltså inte därifrån. Han börjar typ grina som en liten unge och jag började bara promenera hemåt.

2. Snorkråkor bakom sänggaveln.
Jag var hemma hos en kille och chillade i hans säng med honom. Han låg och spela och jag typ kollade på eller något. Jag sitter mot sänggaveln vid huvudkuddarna och av någon konstig anledning håller jag händerna bakom sänggaveln för att ta stöd eller något. Det är helt buckligt där bak och något ramlar ner i min hand när jag känner. Jag tar fram det och frågar vad det är för något. Han skrattar typ lite och ba det är snorkråkor. Jag vart typ i chock och ba öh.. snorkråkor? FOR REAL? Jag ba varför hämtar du inte papper om du måste peta dig i näsan? Han ba jag pallar inte gå ner för att göra det. Heeeeeeeeej då.

1. Han la världens brakare inte en... utan två gånger.
Jag hade träffat en kille ett tag och efter en fest drog vi hem till mig för att sexa till det lite. Vi var väl en aning alkoholpåverkade. Vi tar av oss och själva akten drar igång (som förövrigt var helt jävla värdelös) Vi kör missionären varpå han lägger världens brakare?! Man hörde hur blöt den var och det ekade i rummet. Jag knuffar undan honom och säger att usch det där var äckligt och nu var jag inte kåt längre. Han stönar och ber om ursäkt och vill att vi ska fortsätta. Jag går med på det tillslut vilket jag inte borde gjort. Denna gången kör vi doggystyle och helt plötsligt lägger han världens blötaste jävla brakare igen? Ännu högre ännu blötare. Så den gången fick jag nog och ba du måste härifrån nu. Jag följde han till dörren och sa hejdå. Efteråt fick jag spraya rummet med hårspray eftersom hela rummet stank ruttet ägg.

Likes

Comments

1. Tjejer får stånd.
That is true! När vi kvinnor blir upphetsade svullnar klitoris till det dubbla, vi får alltså också bånge.

2. En illerhona dör om hon inte får ha sex på 1 år.
(Same here, hehe)

3. Det är inte bara människor som har oralsex.
Nope, vi är inte ensamma. Även björnar, vargar och fladdermöss är kända att ha oralsex.

4. Onani kan bota depression.
Eftersom det frigör känslor och lyckohormoner. Onanera mera!

5. 1% av alla kvinnor kan nå klimax genom att endast stimulera brösten.
Här behövs ingen klitta minsann inte!

6. 1 av 5 personer pillar med sin telefon samtidigt som dem har samlag.
Hallå, why? Byt partner! Ni måste ha dåligt sex.

7. En spermasats är kalorisnål.
Så var icke rädda för att svälja! En tesked innehåller endast 36 kalorier.

8. Pulsen är 140 när man når orgasm.
För både män och kvinnor.

Likes

Comments

Jag älskar att vara kvinna. Faktum är att det är det bästa jag vet! Jag är sensuell, känslig, omtänksam, varm, moderlig och så vidare, precis som dem flesta kvinnor är. Men det är inte alltid så enkelt att vara kvinna. En gång i månaden hatar jag att vara kvinna. Och det är när jag har fucking MENS. Jag är så jävla trött på att ha mens ni anar inte. Jag har mensvärk en vecka i sträck innan, jag svullnar som en ballong, jag lipar för fucking allting, jag trycker i mig choklad, samtidigt som jag lipar, tycker synd om mig själv, blöder som en jävla åsna, KLUMPAR? Why? Är det bara jag som blöder värsta klumparna när jag har mens?! Jag kan inte ha tampong eftersom det förvärrar mensvärken med 100%, jag får använda sådana extremt stora bindor, som jag måste byta stup i kvarten. På toppen av det blöder jag alltid mellan 7-10 dagar i sträck. Det är min lingonvecka det. Känns som århundraden. Sen kan man inte ligga heller. Killar hatar ju mens. Jag med.
Jag älskar att man börjat normalisera mens och att det inte längre är tabu... Men snälla.. Det är ett helvete att ha mens. Ni som blöder lite grann i 3-4 dagar, ta inte det för givet.

/Arg PMS-tjej

Så jag just nu.

Likes

Comments