Vi begav oss ut på en prommis efter lunchen, Elias åkte hem till en hockeykompis. Det var fint, härligt, mem riktigt uppfriskande med iskalla vindar 😉
Gick ner och matade änderna och det är sant som ryktena säger, de är helt galna! De kom i hundratal, omringade oss och totalt orädda, barnen blev smårädda och Hampus fick panik och klättrade på vagnen.. Trodde seriöst änderna skulle börja klättra upp i vagnen 😂

Vidare till lekparken en sväng, blev inte så lång vistelse då det var iskallt.. Förbi apoteket, köpte lactrase, då Leia ska på kalas hos en klasskompis imorgon så slipper hon tänka på laktosfritt 👍
Handlade hem mat och lagade både tortillakyckling och nuggets då alla var oense om vad de ville ha till middag 🙈

Härligt med "lediga" dagar, från både skola och fritidsaktiviteter och bara vara!
Imorgon är det bandymatch för Liam, kalas för Leia och träning för tre grabbar, fullt ös med andra ord!

Oliwer vägrade vagn och gick hela vägen ner på stan, ville väl inte vara sämre än syskonen 😉❤

Likes

Comments

Upp tidigt imorse, iväg på sportlovshockey med samling 9, tre lag, brorsorna kom i samma, lika bra för husfridens skull 😉
Varje lag vann varsin match så hängde på målstatistiken vilka två lag som kom till final, de andra två lagen hade fått in tio mål vardera och vårat nio, så riktigt jämt!
I sista matchen blev det 3-2 varav Hampus gjorde ett av målen och Liam två 👌

Nöjda grabbar, gick och åt pizza med några lagkamrater och sen var det dags för träning, några ur äldre laget medverkade också, kul 👍
Efter det envisades alla om att åka friåkning men alla föräldrar var så trötta och ville bara hem, hur orkar ungarna?! 😂
Nu slapp i soffan och försöka få upp värmen igen efter 10 timmar i en iskall ishall!

Likes

Comments

..Jag befarade.. Ingen snö hela vintern knappt, man har precis börjat få lite vårkänslor då solen faktiskt värmde, hockeysäsongen är snart slut och knoppar hade börjat komma upp.. Då kommer det massa snö igen.. Såklart, vi är ju faktiskt bara inne i februari än så det vore vi konstigt med vår redan men man hade ju hoppats lite 😉

Nu kaffe sen ishallen hela dagen, först sportlovshockey 9-16 för de tre grabbarna och sen vanlig träning för Liam & Elias 17-18.45 👍
Vi hinner inte ens hem för middag, så får äta på pizzerian, det tyckte barnen skulle bli kanon 👌
Godmorgon alla! ❤

Likes

Comments

Vi har ju gått förkylda en längre tid, det går bara runt och vägrar släppa taget om vår familj, just nu är det Fredrik, Liam börjar tillfriskna, Vega har hostat till lite ibland men imorse vaknade hon och var väldigt rosslig och skällande hosta.. Jag är livrädd för RS och har hört att just skällande hosta kan vara ett symtom på det..
Ska ringa vc nu, man kanske kan få komma upp och kolla upp det, det finns väl nåt test man kan ta för att se om det är det?!

Likes

Comments

Idag har det varit tufft med bebis.. Bara skrik, inget duger, inget hjälper.. Börjar bli förkyld?! Hon hostar till ibland mestadels på morgonen så ligger ju nära till hands då både mannen och Liam är krassliga just nu.. Jag har fullt upp med henne i vanliga fall, hon är inte jättenöjd under dagarna så denna dag har varit extra tuff..

Jag var till apoteket för att i förskaffa mjölkfri ersättning, jag vill långtidsamma men nånstans går gränsen och efter denna dag kände jag att gränsen var nådd.. Men man kanske bara ska stå ut, det kanske vänder snart?
Har läkartid på onsdag, ett standard läkarbesök, ska ta upp allt då så får vi se vad som sker..

Imorgon föräldramatch, hade tänkt spela, hoppas bebis vill vara samarbetsvillig då, det är ju så kul 🙂
Elias har det jättebra ute hos kompisen, tror det är jätteskönt för honom att komma från syskonen ett tag och ha roligt 🙂
Godnatt alla! ❤

Likes

Comments

Man väljer lite själv hur man vill leva sitt liv, en del väljer den negativa vägen, ser allt grått, ser bara problemen, medan en del väljer den positiva, att se lösning på problem, att dela med sig av sin ödmjukhet och ge andra positiv energi. Varför bara klaga på allt, vi lever så kort stund så varför inte försöka göra det bästa av det..

Min man är inte den positivaste men han är under bearbetning 😉
Mina syskon och syskonbarn är min positiva energikälla, de gör mig glad och jag älskar att umgås med dom, de fyller på min positiva energi.

Ta ut de negativa ur ditt liv och fyll på med de positiva, för din skull och för att du ska må bra! ❤
Godmorgon alla fina, sänder extra kärlek till er alla!

Tyvärr är inte Vega med på bilderna på detta är gamla bilder men självklart tillhör hon också min positiva energikälla! ❤

Likes

Comments

Vi hann väl vara friska i någon dag innan vega fick hosta och Liam blev dunderförkyld.. Fredrik vaknade upp imorse med feber och halsont..
Jaja det hör till, men kan inte hjälpa att jag längtar lite till värmen nu!

När gubben är sjuk får man bjuda på go'middag och ikväll blir det mys och ev film. Ha en fortsatt trevlig söndag!

Syskonkärlek är underbart! ❤

Likes

Comments

Ja, den här vintern blev ju ingen vidare vinter, barnen hann åka lite i backen när den första snön kom, men sen har det bara varit slask, is och snö som smält bort fort igen.
Men som det är nu får det gärna fortsätta vara!
Så glad man blir, mer ork får man när solen är framme! Fast vi är inne i februari och fast det är sportlov så känns det verkligen som vår! Första knopparna börjar redan komma upp och det var fyra plusgrader ute imorse!

Nu kaffe för denna dag ska spenderas i ishallen, Liam & Elias hockeylag har match mot Wings och Enköping, heja ÖSK! 👏

Likes

Comments

Vega har alltid varit en famnbebis, vill inte sitta eller ligga nånstans, enda gången hon kan vara nöjd är när man bär runt på henne.. Hon är sex månader nu, tycker väl att det borde avta snart? Okej då och då och självklart är inte bebisar jämt nöjda men när det är från att hon vaknar på morgonen tills hon somnar på kvällen, blir det påfrestande..

Jag tycker det är supermysigt att ha barnen nära, hela tiden men om man tex lagar mat, vill inte jag ha henne nära spisen och när man sitter i soffan så vill man ju att hon ska vara nöjd men det är så mycket skrik, hela tiden..
Det tar på mitt psyke och de andra blir ju också lidande när jag bara måste bära runt på henne hela tiden..

Tack och lov sover hon nu bra på nätterna men skulle vara skönt att iallafall hinna på toa utan att stressa för att hon skriker..
Nån som varit med om liknande?

Hon är självklart glad ibland också men de gångerna per dag går att räkna på en hand och håller inte i sig vidare länge..

Likes

Comments

Började med att Hampus var trött imorse när det var dags att gå upp innan skolan, till slut fick jag bara upp honom till soffan, där satt han under täcket tills det var dags att åka, då fick jag klä på han och bära ut honom till bilen..
Ledde in honom halvt gråtandes till sin plats och sa hejdå lite fort, skyndade mig till bilen, när jag åkte slängde jag en blick mot kapprummet och då såg jag honom stå där utanför, i strumplästen..

Parkerade bilen, ner till kapprummet igen, tog in honom på toaletten, satte honom i min famn, torkade tårarna och pratade med han, till slut fick jag med honom till klassrummet igen, då kom läraren ut, tog honom i famnen, kramade honom och pratade om vad de skulle göra för roliga saker under dagen, lugnade honom, då sa jag hejdå igen och åkte därifrån, medan han satt i famnen på läraren, inte höll fast honom utan mer fick honom att sitta kvar, gråtandes..

Så alla ni som mötte mig på väg från skolan, bölandes som en gris imorse, ja det var en fruktansvärt jobbig lämning återigen.. 😢

Fick ett sms runt tiotiden, att nu gick det bra igen och jag hämtade en glad kille efter skolan var slut, som berättade att han nu hunnit med all matte.
Jag förstår inte.. Antar att trötthet är största boven, han hade lite svårare att somna ogår kväll och då blir det helt stopp..

Men det tar på krafterna och det är ju inte bara jobbigt för Hampus utan tar även på mina krafter.. 😢

Vi tog en liten stödvila på morgonen, Oliwer hade målat sina naglar så fint med nagellack igår 😉😍

Likes

Comments