I fredags natt blev ju min mamma och pappas postlåda sprängd, igår kväll när vi satt och kollade på tv hörde vi en rejäl smäll, sprang och kollade men såg inget. Nu på dagen när vi skulle gå på promenad såg vi att vår postlåda var sprängd!
Jag är så jävla förbannad just nu och kan inte hjälpa att jag tycker det är lite obehagligt att det bara är våran och mammas postlåda som råkat ut för detta, kan det finnas nåt samband eller är det bara en jävligt konstig tillfällighet?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Natten till lördag sprängde tydligen någon/några mina föräldrars postlåda.. De hade hört en rejäl smäll strax innan halv två. Detta är polisanmält och jag hoppas verkligen (även om jag vet att det inte kommer ske) att de skyldiga blir tagna..
Vad är det för nöje i att förstöra för andra..

Nu ikväll satt vi och kollade film hela familjen och plötsligt hör vi en rejäl smäll, ungefär som en "thunderking" precis utanför fönstret.. Nu är det ju rätt svårt att avgöra vart ljuden kommer ifrån då det studsar rätt bra bland husen och kunde inte se nåt när jag tittade ut men undrar vad det var...

Ibland blir man faktiskt lite mörkrädd.. Men gonatt på er! 💓

Likes

Comments

Vi var ute och gick hela familjen (nästan, Liam var med sina kompisar och kollade bandy hela dagen) idag i finvädret, vad jag gillar våren, när knopparna börjar komma upp, när solen börjar värma, när man vet att kyla och baciller är på väg bort!
Imorgon är promenad med familjen, hela familjen denna gång inplanerad, samt årets första grillning 👌
Godnatt alla!

Likes

Comments

I fredags efter skolan följde Liam med en kompis hem, han skulle sova där till idag. Tidigare har han bara sovit hos sin kusin så han tyckte det skulle bli riktigt kul, de har spelat dator men mestadels varit ute och jagat pokemons, de hade gått över en mil 👌

Imorse vaknade Oliwer fem i sju och skulle gå upp, hade ju önskat liite längre sovmorgon men lika bra att komma upp, Liam hade bandymatch på morgonen också.

Nu har han stuckit ner till hallen igen, hans kompisar var där, de skulle kolla på bandymatcher hela dagen tydligen, min lilla pojke börjar bli stor! 💗
Han märker också att när vi kan lita på honom, att han är där han säger att han ska vara och inte gör några hyss, att han även får mer frihet, det är nyttigt för honom att man släpper lite på tyglarna, så han får utvecklas och stå lite på egna ben. Självklart har vi fortfarande regler, som ska hållas men de är han väl medveten om! 👍🏻

Nu sätta igång en tvättmaskin och softa lite i soffan innan det är dags att ta itu med middagen!

Min busunge som passat på att hälla ut all potatismjöl i badrummet, det gäller att vara med varje sekund 😂

Likes

Comments

Godmorgon! Här vaknade jag med ett ryck och tänkte direkt att nu har vi försovit oss! Kollade klockan ute i vardagsrummet, kvart över sex, puh!
Nu var jag ju redan uppe så ingen idé att gå och lägga sig igen, så nu är allt förberett, bara börja väcka barn nu då!

Vill tipsa om en jättebra app, life360 heter den. Man laddar hem den till både de vuxnas och till barnens mobiler, så kopplar man ihop dom och kan då se vart barnen rör sig (om de är ute med kompisar ex), det är inte för att snoka utan mest för att själv slippa oroa sig, dels att de inte går nån annanstans än de sagt och dels för att man ibland blir lite mörkrädd av allt som händer därute i världen..

Vega har varit så hård i magen de senaste dagarna då hon börjat lite smått med att äta riktig mat, hon har svårt att bajsa just nu.. Så nu ska här kokas egen katrinplommonpuré, hoppas att det hjälper!

Oliwer älskar verkligen sin storasyster, tror att det är mest på grund av att han varit hemma med henne om dagarna innan hon började skolan. Så en stor höjdpunkt på dagen det är när vi ska hämta henne i skolan! När de ses, springer han emot henne, skriker LEEEIIAA och så får hon en stor kram, syskonkärlek, finns det nåt bättre?! 💖💖

Likes

Comments

Varför passa på att vila när man kan sätta en dubbel sats bulldeg på jäsning efter man lämnat barnen i skolan 😉
Oliwer hjälpte till med allt, vilket resulterade i en del deg i magen, pärlsocker överallt och en hel del bullar! Men huvudsaken att han fick hjälpa till och tyckte det var kul!

Kommer ha ett gäng lyckliga kids härhemma sen, lyxmellis! 🤗

Likes

Comments

Min barnmorska var så bra, hon tog allt på allvar och hjälpte mig mycket genom graviditeten.. Hon skickade in oss efter förlossning då Vegas siffror för gulsot låg för högt, vi fick stanna och sola, toppen och jättebra att de tog det på allvar!

Vi hann dock prata om efterkontrollen och att jag önskade spiral.. De skulle tillgodose mina önskningar och jag skulle få spiral insatt, på rätt sätt denna gång! Efterkontrollen sker när barnet är tre månader, jag har fortfarande inte fått nån tid och dottern är nu sju månader.. Jag tycker personligen att det är riktigt dåligt behandlat, dels för att man vill lita på sjukvården, att inte alltid behöva tjata och ligga på och dels för att man själv är dålig att ta tag i såna saker och boka tid själv..

Likes

Comments

Nu har vi börjat lite smått med att låta Vega smaka på mat, hon har ätit både bitar av blodpudding, köttfärssås, korv Stroganoff och pillar ofta med bitar av smörgås eller rån. Och det märks..
Hård i magen har pluttan blivit och inte gjort ifrån sig ordentligt på flera dagar, när det kommer är det ytterst lite..

Idag har hon mest gråtit och knölat och det har märkts att det är bökigt i magen!
Hon fick några skedar katrinplommonpure nu innan hon somnade så hoppas det löser sig snart! 👍🏻

Likes

Comments

De pratar om skolsnusket pÄ nyhetsmorgon nu pÄ morgonen, jag tror (hoppas) pÄ att vi överlag har en ren skola men nÄgot jag har att anmÀrka pÄ, Àr toaletterna.. Mina söner gÄr inte pÄ toaletten i skolan, de vill inte ens gÄ in dÀr.. De sÀger att det Àr ospolat, bajs i toaletten, pink pÄ hela golven och allmÀnt jÀtteÀckliga och luktar illa.. Jag tycker inte att det Àr okej att hÀmta barnen jÀttekissnödiga, som hÄllt sig hela dagarna för att de vÀgrar gÄ pÄ toaletten..

Jag förstÄr att det Àr mycket elevens ansvar, att spola, hÄlla rent men jag kan inte förstÄ att inte barn gör det, gör de likadant hemma? LÄter bajs flyta runt i toastolen, slÀnger papper pÄ golvet, kissar utanför?! Det Àr ju för allas trevnad att stÀda efter sig.

Nej jag hoppas att det blir Àndring pÄ det, dÄ det inte Àr speciellt bra att gÄ och hÄlla sig en hel skoldag och ha ont i magen vid hÀmtning..

För övrigt har jag varit vaken sen fyra imorse och inte kunnat somna om, inte okej! Är ju döslut.. SĂ„ nu sitter jag hĂ€r i soffan tillsammans med Oliwer och Liam som heller inte kunde somna om sen sextiden..

Glömde köpa kaffe igÄr, Fredrik skulle köpa pÄ macken innan han kommer hem, men det Àr ju först om en timme.. FÄr försöka överleva!

God morgon alla!

Likes

Comments

Elias klagar på huvudet då och då, lite väl för ofta på senaste tiden.. Då han har förträngning på aortan så blir man lite orolig att det är trycket som spökar, alltså att det har något med förträngningen att göra..
Vi går ju på kontinuerliga undersökningar med arbetstest, blodtryckskontroller, ultraljud, magnetröntgen mm men nu vet jag inte när det kommer att ske nästa gång så imorgon kommer jag ringa in och be om en extrakoll, bara för att kolla upp så det inte är något annat än "bara" trötthetshuvudvärk eller liknande..

När det gäller Elias, som varit med om en hel del genom åren, då reagerar man med lite mer oro än om de andra barnen klagar över ex huvudvärk.. Men det är ju inte så konstigt..
Hoppas på att det inte har något med förträngningen att göra! 💖

Likes

Comments