View tracker

Badkalaset blev väldigt lyckat, barnen hade det jättekul och lite småtrötta allihopa efter, dock är det full fart härhemma fortfarande 😉 Kusinen är ju här och då har de lite svårare att varva ner..
Lite fikabröd och massa tårta blev över, funderar på att ta med mig det ner till ishallen och bjuda laget efter matcherna imorgon 👍
En lycklig pojke som lekt med presenter, byggt lego och som kommer somna med ett leende sen innan han nuddar kudden!

Imorgon spelar Liam första matchen, Elias och Elliot andra, sen ska Hampus få vara med på a-lagets uppvärmning, få byta om tillsammans med dom i deras omklädningsrum, de tre juniorlagen inom ösk får turas om att vara med och nu var det det yngre lagets tur, jag propsade lite på att Hampus skulle få vara med då han opereras på onsdag nästa vecka och kanske inte kommer kunna spela nån mer hockey resterande säsong.. Han är spänd och ser verkligen fram emot detta! 😍

Nu nedvarvning i soffan med ett glas vitt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har varit uppe sen nio och bakat, över hundra chokladbollar rullade och tårtbotten nummer ett står i ugnen! Har även hunnit med frukost, lunch och hämtat nyckel till badet. Snart kommer kusin Elliot, som ska sova här inatt, Leia följer med Maja hem och sover där.
Innan kalaset börjar klockan fem ska det även hinnas med att göras två tårtor, friåkning och middag.. Hämta kusin Theodor halv fem, lillasyster är förkyld så vi tar hand om honom under kalaset så han kan vara med 👍

Stressen börjar smyga sig på, hur ska jag hinna allt.. Får se om jag hinner klart till tre annars får pappan ta barnen ner på friåkningen själv..
Längtar lite till ikväll när man kan koppla av med ett glas vitt! 👌

Likes

Comments

View tracker

Hampus fick inget kalas förra året som syskonen, det blev bara inte av, så i år blev han lovad att ha ett "riktigt" kalas, han fick välja mellan tennishallen eller simhallen och han valde badkalas.
Så nu idag har jag försökt förbereda så gott det gått, bara för att man planerat att baka en massa har dottern varit osamarbetsvillig.. Men hann med kärleksmums iallafall, dock blev de lite torra, hade de nog för länge i ugnen.. Men kanske duger åt sockerstinna barn 😉
Fortsätter imorgon med kakor, bullar och tårta! 👌

Oliwer har varit gnällig hela dagen och nu på eftermiddagen upptäckte vi att han hade feber.. Därför han i princip inte ätit nånting på hela dagen.. Lite orolig över hans lilla matintag, kan han inte få vara bra ett tag så han kan få äta ikapp lite..

Likes

Comments

Är så ledsen, gråter, det känns så tungt att vara hemma just nu.. Saknaden är så stor.. Trodde ärligt talat inte att det skulle kännas såhär pass jobbigt..
Det går över, till slut, men minnena kommer finnas kvar, alltid!
Jag vet att de har det bättre nu.. ❤

Likes

Comments

Vad jag dragit mig för att skriva om detta, rädslan över vad andra ska tycka och tänka.. Att jag är en dålig människa osv.. Men efter mycket om och men, det är ju ändå min blogg, mina tankar och funderingar och just nu är jag så ledsen och behöver skriva av mig, det hjälper faktiskt lite i sorgearbetet..

Vi har idag tagit bort våra älskade katter, vi kände att tiden inte räckte till längre.. Vi har velat fram och tillbaka, ångrat oss flera gånger under lång tid..
Det är inte snällt mot dom, ingen som bryr sig om dom, de bara "finns där"..
Ska tilläggas också att den ena förmodligen hade samma obotbara njursjukdom som mamman sin, då han kissade överallt förutom i lådan, det kom även blod då och då och den andra katten bajsade utanför lådan, min ork för allt tog bara slut..

Tårarna har rullat hela dagen idag och även på Fredrik nu ikväll.. Det är så sorgligt, jobbigt och tufft.. Även om de bara "fanns där" är det så tomt och de kommer bli saknade.. ❤

Likes

Comments

Följ gärna våran vardag även på Instagram, där bilder läggs ut dagligen ❤
Sexbarnsmorsa heter jag där, välkomna!👍

Likes

Comments

På tisdag åker Hampus in för inskrivning inför operation på onsdagen.. Känns sådär kam jag erkänna, är väldigt nervös och orolig, rädd att han ska ha jätteont, vara rädd..
Min undran är vart gränsen för förkylning går för att få sövas? Vet att är man sjuk kan det sätta sig på lungorna och utvecklas till lunginflammation, vilket hände med Elias när han sövdes när han var liten..

Nån som vet vart gränsen går, "hur sjuk" kan man vara?!

Likes

Comments

Jag kände att en stor förändring behövdes, fram med kökssaxen och hela 25 cm åkte av! Så himla nöjd och så skönt med kortare hår! 👌
Med lite färg också blev det kanon!

Det krävs ju lite hårvård när man har långt och den tiden finns oftast inte när man har småbarn, blir ju allt som oftast bara uppsatt i en tofs varje morgon, så tråkigt!
Nu krävs det lite mindre jobb!

Likes

Comments

Nu känner jag att det är på tiden med en förändring! Är rätt säker på hur jag vill ha det 👌 Kan vara skönt med en uppfräschning just nu också!
Uppdatering kommer!

Likes

Comments

Nu börjar man se ett mönster i bebis vaken-&sovperioder, dock kan man aldrig veta i förtid hur dagen/natten kommer se ut riktigt. Hon vaknar oftast i samband med att de äldsta går upp inför skolan, sen sover hon knappt nånting, fram till middagstid, sover oftast genom träningar och till sent på kvällen, igår kväll fick jag bära henne till sängen sovandes, fortsätter amma i sängen, sen vaknar hon oftast vid fyratiden, typ pigg och kan inte somna om, inatt somnade hon efter en halvtimme, rekord! Annars kan hon ligga vaken till strax innan jag går upp, vid sju.

Inte helt nöjd med de rutiner hon skaffat, min sömn blir störd, får inte sova ordentligt och hinner ingenting om dagarna då hon håller igång eftersom hon då oftast inte är nöjd utan bara vill bli buren eller ligga och amma.. Vet inte riktigt hur man ställer om rutiner på en sån liten?!

Likes

Comments