Hvorfor skal DU lese bloggen min? Jo, det skal jeg fortelle deg.

Jeg vil normalisere seksualiteten og fordommene rundt kvinner. Nettopp fordi dette er noe jeg opplever fordommer rundt minst én gang per dag på ulike plan, enten det er igjennom SoMe, venner, bekjente eller familie. Jeg sier ikke at vi skal begynne å fortelle en og hver hvem vi pulte i helgen. Jeg vil bare fortelle en "normal" jentes perspektiv på det rundt sex uten at man nødvendigvis har en fast partner eller er i et forhold.

Jeg ønsker at jenter eller kvinner eller hva vi er kjent som skal ha samme muligheter som menn til å pule hvem vi vil, når vi vil uten at det skal gå utover integriteten vår, ryktet vårt. Kvinner har i mange tusen år blitt underkastet mannen på forferdelige måter, er det ikke også nå på tide at vi skal få lov til å gjøre det samme som dem selv om vi ikke har noe hengende og dinglende mellom bena i forskjellige størrelser?

Jeg har et seksuelt behov, jeg trenger seksuell tilfredstillelse. Greit nok, jeg kan få dette gjennom et sexleketøy, men det er liksom ikke det samme hvis du skjønner? Den er ikke først myk, så hard. Den kan ikke forføres, og den kan ikke gi meg tilfredstillende oppmerksomhet på sosiale plan. Heller ikke kan den slikke niplene mine, bite dem forsiktig og kysse meg med de varme munnen sin nedover halsen. Hva trenger jeg da? Et menneske av kjøtt, følelser og blod.

Men må jeg gifte meg først da? Eller kanskje være sammen med en den første jeg har sex med resten av livet? Det var ikke planen min. Jeg ønsker å finne noen som passer min realitet, som passer min personlighet, mine holdninger og mine ønsker om grenser man setter i et forhold. Jeg ønsker ikke forbli kjæresten til han jeg ble sammen med på videregående resten av livet mitt for å slippe stemplet "hore".

Man sier det at det er kvinner som stempler andre kvinner for horer. Det tror jeg på, uten at noen direkte har kalt meg det. For ikke så lenge siden fortalte jeg en av mine nærmeste venninner hvor mange jeg trodde (Stemmer! Jeg er ikke helt sikker, hehe.) jeg hadde hatt sex med. Hun er en person jeg ser på som svært frigjørende og lite fordomsfull, likevel følte jeg et lite stikk av fordom da jeg sa tallet til henne (det var tosifret). Vi lo det bort og latet som ingenting.

Jeg ønsker å ta opp stereotypier av kvinner og menn som er fordomsfulle når det kommer til sex likevel de er en del av miljøet selv.

J

Likes

Comments