När jag sitter på bussen påväg hem så kom jag och tänka på vad sociala medier har för funktion i vårat liv.

I en värld då alla tittar ner i sina mobiler istället för att se varandra. Man vill bli sedd för man behöver uppmärksamheten. Sociala medier ger en chans till att bli sedd. För nu när man kan vara med sina vänner på snapchat så gör det inget om man inte ses. sorligt men sant.

Det är inget fel att vilja bli sedd, vi är en art som lever tillsammans och beroende utac varandra. Om man inte kan bli sedd i verkligheten får man väl vidta andra åtgärder och bli sedd på instagram eller snapchat.

Men glöm inte att leva också. ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ensam, det är så jag känner mig just nu. Det är egentligen inte så konstigt med tanke på att jag har fått göra ett stort utbyte av vänner. Men jag har även tagit upp kontakten med gamla vänner och min bästa tjejkompis har jag kvar. Ibland känns det som om man vill ha något mer, en pojkvän eller någon att bara mysa med och att ha en person i sitt liv som man kan lita på.

Jag överlever som singel men kommer ändå inte ifrån tanken om varför jag alltid lyckas ha sån otur och att de flesta av mina påbörjade förhållanden förstörs och rinner ut i sanden.

Likes

Comments

Som rubriken lyder så händer mycket i mitt liv just nu. En utav mina föräldrar har flyttat till en annan stad där jag bor delvis, men jag bor även fortfarande kvar i Göteborg.

Jag har börjat på en skola här i den nya staden. Det är mycket nytt men även lite samma personer och stuk som det finns på alla skolor. Det finns alltid de tysta som är med i gänget men inte riktigt är det ändå. De som desperat söker populäritet, de sköna människorna som håller sig utanför grupperna och bildar sin egna "grupp" m.m. För min del så är jag inte helt säker vem jag är i klassen, skulle nog beskriva mig som den trevliga, roliga och lite mer mogna tjejen som inte riktigt bryr sig om vad dina ovänner gjorde i helgen eller hur fula dem är. Jag tycker om att få min egna uppfattning om saker och ting och inte dömma för snabbt.

Om det är något jag vet så är det att man ofta får lära sig personers riktiga personligheter under jobbiga tider. Vad jag även har lärt mig är att det alltid kommer finnas personer som helt enkelt bara vill andra folk illa. Det kommer uppstå svek och besvikelser i livet men man kan minimera riskerna och be de man redan vet är dåliga personer att dra åt helvete.

Likes

Comments

Frågan: hur mår du? Är en väldigt svår fråga ibland att bli frågad. Man måste tänka på hur man egentligen mår och gå igenom alla känslor och händelser, för att sen svara sin kompis/bekanta hur man nu mår. Ingen vill ju höra deppiga och tråkiga saker så man sätter på sig ett fake leende och säger att allt är bara bra. Är det värt att säga sanningen och kanske få sin kompis att bli bekymrad över än? Eller ska man bara låtsas som om allt är okej och va en rolig person som alla vill vara med på utsidan. För fler personer vill ju vara med en glad person än en ledsen. 

Mitt svar är att man ska berätta för sin kompis hur man mår och försöka ta hand om problemen, ens kompis kanske kan hjälpa till att lösa problemen. Att gå och hålla inne saker är aldrig bra! Så låt dig själv vara ledsen och ta tag i problemen så att du sen kan visa en riktigt glad och stark tjej. Man ska inte vara rädd för att visa att man är svag ibland, man kan inte alltid vara stark. Gå ut och sprid glädje!


Likes

Comments

Att ta en kille eller tjej före sina kompisar tycker inte jag är okej!
Min killkompis skulle iväg på en fest igår och kunde verkligen inte ta med fler personer sa han. Så jag tog en lugn kväll hemma med min lilla syster istället. Men när jag senare ser på snapchat att min kompis är där med sin tjej han har på g och några av hennes kompisar blev jag fett besviken!

Jag tycker inte att man gör så mot sina kompisar och det mest underliga var att det har hänt förut och han förstår inte vad problemet är. Det ända jag kan säga åt honom är Avgå!

Likes

Comments

Jag ligger i sängen och tänker över helgen, har vart i stan, vart med kompisar och vad hände i lördags?
Igår så var jag ute på nattklubben Excet och och firade en kompis till mig som fyllde år, det va ganska mycket folk och roligt var det!
När jag står i baren så kommer det fram en kille och frågar om han får bjuda på en drink, jag svarar att jag hellre vill betala min egna drink! Men han insisterar och köper mig en drink. Han va trevlig, snäll och otroligt snygg! Vi pratade hela kvällen och han gav mig en kyss, det var en intensiv och het kyss som fick mig att vilja ha honom. När det var dags att gå hem så sa jag hejdå och gav honom en sista kyss, han tog mitt nummer och vem vet vad som kan hända i framtiden?
Söndagen har spenderats i stan med min killkompis och min nyårklänning är inköpt, nu längtar man.

Likes

Comments

Som varje lördag morgon börjar för mig så kommer jag knappt ur sängen förens klockan 12. Gårdagen spenderades i skolan och efter det hängde jag med mina kompisar på ett krök. En tjej där mådde dåligt och fick gå ut för att spy, jag känner inte denna tjejen men jag hängde efter för att hjälpa henne. Jag stod där ute i kylan med henne i 20 minuter och fanns där som hjälp. Först sa hon att hon inte ville att någon skulle hänga med ut men jag vet att hon uppskattade det sen. Hon va tacksam för att jag följ med henne ut och sa tack och bad om ursäkt ungefär 10 gånger. Det jag svarade var att sånt här händer, ibland så mår man dåligt och behöver spy och då är det bra om det finns någon som kan hjälpa än! Jag blev glad över att hon va så tacksam för hjälpen och jag är stolt över mig själv som hjälpte till. 
Glöm inte att bry sig lite extra även om det är någon som man precis har träffat för det är inte alltid personen kanske har bra vänner själv. Sprid bara kärlek.

Senare på dagen så ska jag träffa min bästa vän som jag inte har träffat på ett tag och det ska bli roligt! Vi kanske drar med några andra kompisar på en fest eller har en mys kväll, det får vi se senare hur vi gör. Uppdaterar senare om dagen/kvällen och tills dess ha det bra!

Ps, tagen bild! ^^

Likes

Comments

Idag så diskuterade jag och några kompisar om det är okej med hemsläp eller att vara någons hemsläp? Förvånad blev jag när några börja prata om hur slampigt det är att hänga med någon hem för natten. De andra såg kluvna ut men nickade åt det de andra sa.
Varför är det slampigt att vara hemsläp eller ta med ett hemsläp hem? Man får väl göra vad man vill utan att behöva bli kallad slampa? Eller säger man bara så och tycker sen att saker och ting inte är okej.
Visst att gå hem med någon helt okänd person kan medföra risker, men det har ju inget med hur "okej" det är.
Jag är livlig av mig och tycker om att göra galna saker (som inte är farliga för mig då). Och varför ska jag inte få göra som jag vill utan att bli dömd?
Det är väl onödigt att kalla någon för slampa och vara taskig mot en person för att personen vill ha sex? Det är ju helt upp till personen och ingen annan vad för saker som är okej för än själv!

Likes

Comments

Jag har haft väldigt svårt att kunna känna känslor som till exempel lycka, glädje och sorg på grund utav att jag på ett sätt "stängde av mina känslor" när jag gjorde slut med mitt ex för ett tagsen. Men sen så träffade den här speciella killen genom min kill kompis som fick mig att le av bara tanken av honom och jag blev lycklig, mycket mer lycklig än jag vart på väldigt länge. Han tog mig med storm, jag blev förvånad själv över hur jag kär blev på så kort tid! För första gången på 1,5 år kände jag något litet inom mig som började växa inom mig. 

Efter några veckor med lycka så kom en bitter verklighet tillbaka till mig, utan någon speciell anledning så hade han beslutat att vi inte skulle hålla på mer. Han sa att det var för att han skulle resa iväg snart och att han inte är bra på att ha förhållanden för att han har blivit sårad av sina förra tjej.
Jag är en bra person kännare och märkte att det är något mer som är jobbigt för honom än bara ett förhållande. Bakom det snygga utseendet så finns där en kille som inte är så säker på sig själv och det är något som inte är rätt, det visste jag inombords men ville inte vara störande så tog avstånd istället.

Jag försöker att glömma bort vad som började växa inom mig när jag träffade honom. Jag försöker att dölja hur besviken och ledsen jag blev och jag vill inte skämma ut mig så jag kan inte berätta för någon hur mycket jag fortfarande vill ha honom. Det kan vara för att han inte är så klar mot mig och inte har en bra anledning till att det inte ska vara vi som fortfarande gör att jag inte kan strunta i det. Eller så är det hans vackra blåa ögon och svarta hår som får mig att tappa andan och glömma hur verkligheten är. 

Nu veckor efter att vi slutat snacka så var jag ute på krogen och när jag glatt kom in med mina vänner och satte mig ned vid ett bord så ser jag honom där framför mig med några av våra gemensamma tjej kompisar. Jag sätter på mitt pokerface och ställer mig upp igen och går fram och hälsar på de andra och honom. Under kvällen kan jag se hur han kollar på mig, med en speciell blick som får mig att längta efter våra nätter ihop. Det är svårt att andas så jag går ut för att ta luft. Ett kort tag efter kommer han också ut och tar en cigarett, jag ställer mig närmre honom och ser att han verkar vilja ha mig med. Så händer det otippade vi dras mot varandra och delar en intensiv kyss som nästan ger mig en hjärtattack. 
Sen är vi hemma hos mig i min tomma villa och vi kan inte sluta kyssas och ta på varandra, väl inne i mitt rum så tar han av mig mina kläder och lägger sig övanför mig. Efter sexet så fortsätter han kyssa mig och han håller om mig hela natten, när vi vaknar upp under natten så ger han mig småkyssar som får mig att somna om. När vi vaknar på morgonen så är gårdagen som borta för honom han har tagit på sig en stel och konstig mask. Han påminner mig om mr. Gray i boken 50 nyanser av honom. 

Efter händelserna i helgen så är allt tillbaka till det normala, jag är lika förvirrad som jag var innan men nu är jag även helt kluven eftersom att de gamla förhoppningar av att jag och han skulle kunna ha en framtid väcks. Frågar jag honom så vet han inte vad han vill. Kärlek är underbart och hemskt samtidigt, men detta är nog bara en liten crush? fortsätter jag att intala mig själv men jag vet att det är lite mer än så.
Men finns det en så finns det flera, vem vet det kanske kommer någon ny som tar mig med storm.


Likes

Comments

Hej blogg läsare! 

Jag har tänkt att jag ska förklara för er vad jag menar med den här bloggen och vad jag vill få ut ur den. 
Det känns som om det inte finns så många bloggar som anonymt vill berätta för andra hur det kan vara i verkliga livet, för det jag tycker det är bra att man inte vet om det är en bimbo bakom skärmen eller en flicka som vanligtvis är ganska skygg. Jag vill berätta historier om mitt liv, mina relationer, vad som jag och andra tycker är rätt eller fel? Att stärka tjejers självförtroende när det gäller sex är något som jag vill få ut ur denna bloggen! Jag tar upp saker som jag tacklas med varje dag och jag vill att detta ska vara en blogg för alla. Blogg inlägg kommer skrivas dagligen så det är bara att kolla in när du känner att du behöver råd/peppande tankar. Jag hoppas att jag kan göra livet bra för folk med hjälp utav denna bloggen.

Likes

Comments