Going from casual to classy with one and the same dress, day and night. 

So, I decided to go one year without shopping clothes at all. I will instead have to deal with what I already have. I took this decision in January as a new year ‘s resolution, but did not really take it serious until august 1. Almost 3 mounths have passed and I am doing well. I find myself being creative in a new way and i like it. I want to go for less but sophisticated clothes in the future and I can t wait for the change in this direction. In the meanwhile, I am here documenting my journey throughout this first year. 


Dress:  2ND day  Shoes: Day birger et mikkelsen Purse: vintage  Coat: Selected femme 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denne jakken redder så mange av antrekkene mine. Den er desidert et nøkkelplagg jeg kommer til å bruke på tusen forskjellige måter! Den blir nok «used and abused» men sånn blir det når jeg har et shopping forbud på et helt år.

Dressbukser er et spennende plagg. De brukes av både menn og kvinner. De kan bli «dressed up» eller «casual». Alle burde ha minst en dressbukse i skapet. Denne er vintage, jeg kjøpte den i Oslo for noen år tilbake og den er like fin enda. Her brukte jeg den med blåe pumps og var godt fornøyd.

#nouwfashion #nouwoutfit #nouwinfluencer #nouwinspo

Likes

Comments
Middag i en liten oase 🌴

Hola!

Her om dagen var jeg innom Ostehuset på Storhaug i Stavanger som er en av favoritt restaurantene i byen. Fantastisk plass med god mat spør du meg! Jeg gikk for et detektiv-aktig  antrekk med denne altfor store trenchcoat´en som jeg fant på Fretex for en stund tilbake. Siden den er oversize så pleier jeg å ha en belte rundt livet for å gi den en litt mindre Babushka look.

Frakken, skoene, belten og vesken er alle vintage.

Bloggen min vil nok være litt annerledes da jeg har shoppe-stopp i et helt år. så alt som kommer opp her fremover er bare gammelt nytt som jeg enten styler forskjellig eller gir nytt liv til. Det Blir en slags inspirasjonskilde og en dokumentasjon på alternative løsninger. Ønsker meg selv lykke til 😝


Likes

Comments

Disse dr Martens bootsene har jeg hatt i to år nå og jeg må innrømme at de er ganske grove med litt spesiell platå såle. Men jeg liker de veldig godt selv om de ikke er lette å style. Her syns jeg de passet så godt med svart bukse, svart overdel og denne gule dressjakken 🍋

Likes

Comments

Jeg husker jeg hadde en lærer på barneskole som hadde en fantastisk klesstil og dette antrekket minner meg om henne. Antrekket er gammeldags men klassisk og tidløs spør du meg.

Det er ingen hemmelighet om at jeg er litt hekta på vintage. For noen år tilbake fant jeg den buksedressen her i en vintage butikk i Oslo. Skattejakt finner jeg så mye glede i, du vet liksom aldri hva du finner, om du i det hele tatt finner noe brukbar. Jeg er ganske sikkert på at jeg kommer til å eie den lenge iallfall. Den måte bare styles med rød tilbehør 🔴

Likes

Comments

Har du noen gang hørt om uttrykket "Third culture kid"? hvis ikke så er det kort oppsumert: "...kids and teens who spend many years outside of their home culture... Caught between two cultures, they form their very own.... these children often benefit from their multicultural background." hehe, jeg har altså vært en sånn third culture kid, og selv om jeg ikke er kid lenger, så vil jeg alltid være en third culture individual.

Nå skal ikke jeg gå dypt inn i sosiologi her, men poenget med å starte innlegget med dette er rett og slett det at, det å ha mange kulturer å forholde seg til kan lett gjenspeiles gjennom måten jeg kler meg på, alt etter humøret mitt. Her har jeg på meg en Kaba Ngondo, som er en typisk afrikansk kjole som mange damer går rundt med i store deler av Afrika.

<-------- Til venstre ser du en typisk Kaba Ngondo.


Jeg husker da jeg var yngre så hatet jeg denne kjolen hehe. Men det var bare fordi jeg var en Tomboy da.

Jeg har faktisk aldri hatt helt sans for Kaba Ngondo, men når jeg får mulighet til å designe den selv så går jeg ofte for den her stilen. Med split på sidene og cleavage eller åpen rygg! Cleavage`n ble litt mye her at jeg måtte ha en gjennomsiktig t-skjorte fra Lindex under.

Disse bildene er foresten tatt for litt over en måned siden, dette var under Gladmat festivalen i juli i Stavanger.

Likes

Comments

Coucou!

Jeg liker å la meg inspirere av forskjellige kulturer, kostymer eller drakt når jeg setter sammen antrekkene mine av og til. Denne her for eksempel er inspirert av et typisk karatedrakt, i allefall buksen. denne buksen er jeg veldig glad i, den er uten tvil en av de fineste sommer buksene jeg eier! poseringene mine ble kanskje litt xtra men buksa får skylda, den får de sidene frem i meg haha 👘

Buksa: Acne Sko: Gant Top: Weekday Jakke: Vintage

Likes

Comments


Blogg blogg blogg, du er ikke lett å ha med å gjøre. Men jeg skal ikke gi opp deg, jeg lover. I dag har jeg gått rundt i dette antrekket siden det var fredag og litt sol i Stavanger :) Jeg er forresten ny her på Nouw og håper at jeg klarer å finne ut av hvordan bloggforumet virker. wish me luck, haha!

"Hic et Nunc" er et latinsk uttryk som betyr "her og nå". Jeg liker uttrykket ganske godt siden det minner meg på å huske å sette pris på de viktigste tingene i livet, og det er her og nå de skjer.

Likes

Comments

Super glad i sånne kjempe store kåper man kan gå rundt med og late som det er en dyne eller pledd Hehe. Jeg kaller de som regel "babushka kåper" .  Ønsker dere en god påske btw! 

À bientôt ! 

Likes

Comments


Har du fått med deg Jacquemus klesmerke på instagram du også? Han franske designeren som får deg til å føle at du reiser tilbake i tid med sin særegen klesdesign og livstil. Jeg har hvertfall forelsket meg i Jacquemus-kolleksjonene, men prisen på de plaggene er ikke noe lommeboka mi har råd til. Men så er jeg jo litt flink til å finne ting på Ebay til en rimelig penge, og dette settet fra Jacquemus første kolleksjon var jeg heldig med for litt siden. Skoene er fra Alexander wang og er også et heldig kupp fra noen år siden. Ok, her har jeg brukt en og samme jakke til to forskjellige antrekk. Hvilken stil likte du bedre?

Likes

Comments