Känner en kille på snart 3 år som inte har sett köttbullar på över 4 veckor. Han blev så lycklig idag när jag gjorde middag 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen är vi i huset sedan 4 dagar. Håller fortfarande på att installera oss och packa upp kläder.

Min mamma åkte hem igår och lugnet som lägger sig över huset och oss som familj igår kväll måste vi nu få känna av. Det är nu det börjar. Känner att min semester kom sent i år. Men väl värd att vänta på 😎 med semester menar jag att kunna njuta i solen en sekund. Barnen tar självklart mkt tid men för mig att kunna sitta i solen och dricka kaffe när lilla sover och stora leker och upptäcker tillhör lyx. Lyx är även att få såhär mkt tid tillsammans med min familj. Gud vad jag älskar mina killar. Vi har hittat denna plats och det känns som ett paradis mellan dessa 4 väggar. Med barn blir man begränsad, ja. Men att upptäcka hela staden kommer ta tid. Vi har liksom allt i huset och på tomten så varför förflytta sig i onödan känner jag just nu. Tid för oss❤️

Morgonkaffe i solen ✔️

Likes

Comments

Nu har min mamma varit här i en vecka redan. Eftersom vi inte bor i huset än så är det svårt för mig och barnen att faktiskt får en vardag. Det går till viss del men det avbryts av ändring i Davids schema, plötslig match eller något annat kul.

Men det är spännande ändå, ingen dag är den andra lik.

Fördelen med att ha besök här är verkligen att det är främst kul för c att ha mormor här. Han tycker det är väldigt roligt. Sen mysigt för allihop. Sällskap, avlastning och att få rå om varandra på ett sätt man annars inte har tid med.

Häromkvällen föreslog mamma att hon kunde natta barnen så jag och David fick en middag ute ensamma vilket var skönt och vi fick en god måltid och njuta av varandras sällskap utan att någon avbröt.Underbara barn och säga vad man vill men ibland behöver man ladda om❤️

Våra dagar ser ut ungefär som så att vi vaknar, myser hemma, plockar och städar en del för det blir stökigt när man bor i väskorna och på trång yta. Sen har vi varit ute kanske 5-7 timmar på dagen innan vi rör oss hem igen. Man liksom passar på att vara ute när vi väl är det för att släpa allting upp och ner i onödan gör man inte i den där trappen😜 tur är ändå att vi flyttar om bara några dagar 😍

Likes

Comments

Häromdagen besökte vi Budapest. Kul! Men såå varmt. Väderprognosen sa något annat och det blev väldigt varmt så det blev ett kortare besök och Ikea☀️ välbehövligt!

Likes

Comments

Nästa vecka får vi finbesök igen! Så härligt.

Idag är D på bortamatch i Budapest🇭🇺
Vi har vart på lekparken och har idag 32 grader. I solen är det för varmt att va nästan. Längtar tills på måndag när D är ledig, hoppas vi kan hitta någonstans att bada då som är barnvänligt.

Inne i stan kan man iaf svalka sig i "duscharna". Det gillade båda barnen (och mamman)

Börjar bli mer och mer vän med staden, vilket känns skönt 😊

Likes

Comments

Här i Ungern kan kan handla mat på Lidl, Interspar eller Tesco som jag känner till iaf.

Brände iväg till interspar idag och tänkte ha grekisk sallad klar tills David kom hem till middag. Jag drog ut på tiden att åka och handla... sen tog jag båda barnen och åkte och handlade. Hungrig. 😊😊😊 plockade lite ost, salladsgrejor; avokado, grön sallad, gurka, tomat osv... lite trötta men duktiga barn. Till saken hör att interspar är den mest röriga butiken som jag försöker bli vän med. Svårt men jag kämpar. Undrar varje gång varför te och pasta är på samma hylla. Det tog tid att plocka på sig allt. Skulle ha nötfärs, men inte helt nödvändigt. Körde Google translate där jag skrev in "nötfärs" och visade för en personal som visade mig nötter. Tills David förklarade att man måste skriva in "nötkreatur" daaaah!💁🏻 handlar det en annan dag 😆😆

Kommer till kassan. Fan de va kö. V börja skruva på sig i selen och c satt i kundvagn. Började flörta med personen bakom i kön som va mindre road 😂 som ni förstår en ganska tuff handling. Men- Jaaa sen e de vår tur! Lägger upp allt på bandet, och får va snabb på detta pga dessa korta kassaband så man fullkomligt får slänga ner varorna i kassar om man ska hinna... packade upp allt på bandet. Sen står jag å väntar för först kommer osten, grönsallden och vattnet.... men sen frågar kassörskan något på ungerska och jag säger: "eee sorry, angol?" För att få prata engelska jaaaa men såklart mitt pucko! Har ju glömt att VÄGA ALLA LÖSVIKTSVAROR, frukt, grönt jaaaa allt. Så irriterande "you want to go back?" Nä tack jag avböjde och åkte hem å åt ost. Riktigt så illa var det inte men ni fattar känslan. Tur det fanns annat att äta hemma


Svettig helt i onödan, man lär sig något varje dag!

Likes

Comments

Vi ska ju tillbringa tiden vi är här i ett hus. Dock har flytten blivit uppskjuten cirka 3 veckor pga personen som bor i husets boende har ej blivit klart i tid. Detta medförde att vi nu får bo i en lgh tills dess. Det är helt okej. Det är en liten lägenhet men fungerar givetvis en kortare tid.

Men...
Häromkvällen när barnen äntligen hade somnat så gick jag och David ut i köket. Det är här som på andra ställen utomlands att en typ hybrid mellan persienn, rullgardin....i trä sitter utanpå fönstret. Den hade jag fipplat med på dagen. Jag ville ha in mera ljus. Iallafall på kvällen satt vi ju där och jag sa till David att "usch de e 2 getingar som kryper på fönstret... " sen blev de en efter en efter en.... sen började de jävlarna flyga IN. Troligtvis genom nån äcklig geting-gång i nån list som släppt i fönstret. Är det något jag ogillar så är det fasiken getingar. Så lömska. Svenne som man är så hade man med sig silvertejp som låg till hands. Hämtade en handduk som trycktes till runt fönstret å börja tejpa.... haha. 12 getingar klättrandes på fönstret som ville in och 4 i köket. Med 2 barn som ändå sov sött i rummet brevid. Det är man ju glad för ändå. Att de sov.

Ändå ett jäkla bra team work mellan mig å David när vi gjorde sk "fällor" haha, och tog kål på getingarna inne även fast vi trodde en flög ut, aja inte stör den längre iaf.

Det tejpade fönstret med en handduk under. Hoppas inte de bygger ett bo där under nu. Hoppas iallafall inte att det är klart för anfall innan vi flyttat till huset. Hämnden är ljuv ...

Likes

Comments

I tisdags träffade vi ÄNTLIGEN pappa. Min sambo och våra barns pappa. Som vi saknat honom. Resan gick bra, men det är ju heller inte en så lång sträcka att flyga.

Väl i Budapest stod han nästan en timme och väntade på oss, för han inte ville vara sen! ❤️

Resan i bil till Györ tog lite längre tid än väntat pga ombyggnation av väg, hitta rätt, stanna å gå på toa, äta... ja. Livet med barn helt enkelt. Det går inte alltid så snabbt vilket har sina för och nackdelar 😆👍🏻

Vi kommer tillbringa dagarna i ett hus här i Györ, men pga att ägaren till huset väntar på att sitt nya hus ska bli klart så tar det lite längre tid. Så vi måste tyvärr bo i en lägenhet 2-3 v nu för att sedan flytta dit. Lite segt men sånt e livet. Tur det är nära till stan... gångavstånd.


Barnen framförallt C har varit lite upp och ner pga allting såklart. Allting behöver lite tid då vi är mitt i en omställning. 3 år är en rolig men samtidigt krävande ålder.


Jag och barnen flög ju hit med min mamma som stöd på resan och första tiden här. Verkligen en bra lösning. Tacksam❤️

Första dagarna cirka 35-39 grader. Varmt för alla, kändes nästan lite kallt idag med 22...haha


Idag har vi firat min mammas födelsedag ute med god mat och en fin promenad.

Det kommer bli en spännande höst

Likes

Comments

Idag är det måndag. Om 8 dagar får vi krama om världens bästa pappa igen, men hemma är det fullt ös medvetslös... Haha.


Samtidigt som området vi ska besöka i Ungern är drabbad av Lucifer vilket stressar lite när vi ska resa med barn så ska annat hinnas med. En dag vaknar jag. Jag lovar. Då tänker jag bara "wtf, hur orkade jag" men nu är det kontroll på läget och annat att fokusera på.


Packning, hinna träffa vänner, hinna sova på natten och ta hand om det mest underbara, våra pojkar. För det mesta går det bra. Lilla V är snäll och är han nöjd så är han nöjd. På så vis är jag blessed. Thank God. Men en snart 3-åring har sina underbara stunder men det är också en bergochdalbana. Inget i världen skulle jag heller byta ut mot det bästa jag har.


Snart kommer vi älskling 😍😍😍

Likes

Comments

Jag trodde att det skulle vara lätt att va ensam hemma med barnen, men jag saknar verkligen avlastningen. Så glad över att jag har mamma och syster i samma kommun som hjälper mig. Även Davids familj hör av sig och frågar om se kan hjälpa mig med något vilket känns enormt skönt.

Ja jag vet nu tänker ni att "ja tänk hur ensamstående klarar sig så hela tiden" ja visst men nu är jag inte ensamstående. Jag har valt att leva tillsammans med David och saknar hans närvaro. Detta är verkligen en tuff tid i livet och man måste lära sig stanna upp och leva i nuet hur klyschigt det än låter.

Igår fick jag beröm av Becka (syster) för att jag är så jävla grym på att ta tillfället i akt och faktiskt fota mycket.

Jag är enormt beroende av foton. Jag älskar att se tillbaka på saker som varit, se hur man förändras, se hur barnen växer... inte för de är 15 år gamla direkt men ändå.

Dagarna går. Idag har det åskat och vi har vart hemma, slappat, myst och städat lite.

Det eviga ammande fortsätter. Snart sushipremiär för Charlie 🍚🍣

Likes

Comments