Vi ska ju tillbringa tiden vi är här i ett hus. Dock har flytten blivit uppskjuten cirka 3 veckor pga personen som bor i husets boende har ej blivit klart i tid. Detta medförde att vi nu får bo i en lgh tills dess. Det är helt okej. Det är en liten lägenhet men fungerar givetvis en kortare tid.

Men...
Häromkvällen när barnen äntligen hade somnat så gick jag och David ut i köket. Det är här som på andra ställen utomlands att en typ hybrid mellan persienn, rullgardin....i trä sitter utanpå fönstret. Den hade jag fipplat med på dagen. Jag ville ha in mera ljus. Iallafall på kvällen satt vi ju där och jag sa till David att "usch de e 2 getingar som kryper på fönstret... " sen blev de en efter en efter en.... sen började de jävlarna flyga IN. Troligtvis genom nån äcklig geting-gång i nån list som släppt i fönstret. Är det något jag ogillar så är det fasiken getingar. Så lömska. Svenne som man är så hade man med sig silvertejp som låg till hands. Hämtade en handduk som trycktes till runt fönstret å börja tejpa.... haha. 12 getingar klättrandes på fönstret som ville in och 4 i köket. Med 2 barn som ändå sov sött i rummet brevid. Det är man ju glad för ändå. Att de sov.

Ändå ett jäkla bra team work mellan mig å David när vi gjorde sk "fällor" haha, och tog kål på getingarna inne även fast vi trodde en flög ut, aja inte stör den längre iaf.

Det tejpade fönstret med en handduk under. Hoppas inte de bygger ett bo där under nu. Hoppas iallafall inte att det är klart för anfall innan vi flyttat till huset. Hämnden är ljuv ...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I tisdags träffade vi ÄNTLIGEN pappa. Min sambo och våra barns pappa. Som vi saknat honom. Resan gick bra, men det är ju heller inte en så lång sträcka att flyga.

Väl i Budapest stod han nästan en timme och väntade på oss, för han inte ville vara sen! ❤️

Resan i bil till Györ tog lite längre tid än väntat pga ombyggnation av väg, hitta rätt, stanna å gå på toa, äta... ja. Livet med barn helt enkelt. Det går inte alltid så snabbt vilket har sina för och nackdelar 😆👍🏻

Vi kommer tillbringa dagarna i ett hus här i Györ, men pga att ägaren till huset väntar på att sitt nya hus ska bli klart så tar det lite längre tid. Så vi måste tyvärr bo i en lägenhet 2-3 v nu för att sedan flytta dit. Lite segt men sånt e livet. Tur det är nära till stan... gångavstånd.


Barnen framförallt C har varit lite upp och ner pga allting såklart. Allting behöver lite tid då vi är mitt i en omställning. 3 år är en rolig men samtidigt krävande ålder.


Jag och barnen flög ju hit med min mamma som stöd på resan och första tiden här. Verkligen en bra lösning. Tacksam❤️

Första dagarna cirka 35-39 grader. Varmt för alla, kändes nästan lite kallt idag med 22...haha


Idag har vi firat min mammas födelsedag ute med god mat och en fin promenad.

Det kommer bli en spännande höst

Likes

Comments

Idag är det måndag. Om 8 dagar får vi krama om världens bästa pappa igen, men hemma är det fullt ös medvetslös... Haha.


Samtidigt som området vi ska besöka i Ungern är drabbad av Lucifer vilket stressar lite när vi ska resa med barn så ska annat hinnas med. En dag vaknar jag. Jag lovar. Då tänker jag bara "wtf, hur orkade jag" men nu är det kontroll på läget och annat att fokusera på.


Packning, hinna träffa vänner, hinna sova på natten och ta hand om det mest underbara, våra pojkar. För det mesta går det bra. Lilla V är snäll och är han nöjd så är han nöjd. På så vis är jag blessed. Thank God. Men en snart 3-åring har sina underbara stunder men det är också en bergochdalbana. Inget i världen skulle jag heller byta ut mot det bästa jag har.


Snart kommer vi älskling 😍😍😍

Likes

Comments

Jag trodde att det skulle vara lätt att va ensam hemma med barnen, men jag saknar verkligen avlastningen. Så glad över att jag har mamma och syster i samma kommun som hjälper mig. Även Davids familj hör av sig och frågar om se kan hjälpa mig med något vilket känns enormt skönt.

Ja jag vet nu tänker ni att "ja tänk hur ensamstående klarar sig så hela tiden" ja visst men nu är jag inte ensamstående. Jag har valt att leva tillsammans med David och saknar hans närvaro. Detta är verkligen en tuff tid i livet och man måste lära sig stanna upp och leva i nuet hur klyschigt det än låter.

Igår fick jag beröm av Becka (syster) för att jag är så jävla grym på att ta tillfället i akt och faktiskt fota mycket.

Jag är enormt beroende av foton. Jag älskar att se tillbaka på saker som varit, se hur man förändras, se hur barnen växer... inte för de är 15 år gamla direkt men ändå.

Dagarna går. Idag har det åskat och vi har vart hemma, slappat, myst och städat lite.

Det eviga ammande fortsätter. Snart sushipremiär för Charlie 🍚🍣

Likes

Comments

1 vecka har gått sedan David, min sambo och våra barns pappa lämnade Sverige för Ungern och Györ. För ett jobb som ishockeytränare. Vi bokade igår biljetter och kommer åka efter nu i augusti 👌🏻 allting känns spännande, kul, läskigt och skumt som fan. Men jag längtar, ser fram emot det även fast det är en utmaning och jag har svårt att se allt ljus emellanåt hemma med 2 barn. Jag får helt enkelt tänka positivt. Hela den här resan kommer bli ett äventyr för hela familjen


I den här bloggen kommer ni få följa med på vår resa. David har som sagt ett jobb utomlands. Vi har tillsammans 2 barn. Charlie snart 2 år (snart 3) och Vincent som är drygt 3 månader gammal.

David kommer alltså jobba utomlands men jag och barnen kommer åka lite fram och tillbaka men spendera mest tid i Györ. Vi har kvar vårt hem och lägenhet hemma i Sverige där vi kommer vara ibland.Här kramades David och Charlie hejdå inför bilresan till Ungern ❤️

Sist, men inte minst välkomna att följa med oss och SE VAD VI GYÖR!

Likes

Comments