Header

gör i ordning en skål gröt från K- Special. Den är nyttig, sjukt god och tar bara 3 minuter att göra! Vilket är perfekt om man har bråttom på morgonen eller om man vill äta nåt lite snabbt på kvällen. Eftersom att gröten innrhållee torkade hallon o jorgubbar och sånt så har jag bara lite mjölk och frysta hallon till! MUMS!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har äntligen suttit på en häst igen! shiit vad jag har saknat dedär asså! Sitter just nu i stugan här i arboga ska straxt ut o röka måste bara få orken till de😂😂 Känner mig så jävla lat hela tiden haha. Imorgon åker jag äntligen hem! längtar som fan efter att vara i stockholm efter som att de inte finns ett skit att göra i en lite håla nånstans jag inte ens vet vart dr ligger😂 Efter som att är avstängd från skolan tillsvidare så blir de inte nån skola för mig! Funderar på om jag ska hälsa på i min gammla skola men är inte 100% säker på de så vi får se! Tänkte skriva ett inlägg om varför jag är avstängd, dock så vet jag inte än om de kommer upp idag eller imorgon men de märker ni ju!Likes

Comments

De är där jag har beställt mina kläder som jag fick hem igår! Hade beställt en sjukt fin klänning som var benvid hade beatällt den i str 36 men fick den i str 42!!De e ju sjuukt mycke förstort för mig! Jag har ju 34/36 beroende på hur tight den är vid brösten efter som att jag har ganska stora bröst. Beställde dessa kläder nedan och sen tre kjolar till har dock ingen bild på dem men de får komma lite senare. Klänningen i korallfärgen beställde jag i str 36 men den var förstor så måste byta den till str 34.. är de bara jag eller är det jätte jobbigt med storlekar? skit samma detta var ialafall de jag beställde!


Likes

Comments

Gomorgon ni som läser! Vaknade för ca 40 minuter sen men gick upp nyss. Jag ska straxt göra i ordning kaffe eller the har inte bestämt mig men sen ska jag ut o ta morgon ciggen så här på förmiddan liksom!😂 Lite serare idag åker hag iväg nånstans kommer dock inte igåg vart med de får ni reda på när jag e framme isf😂 Men måste packa och göra mig i ordning så kommer ett inlägg när jag sitter i bilen efter som att igår så kom lite kläder jag har beställt!

Likes

Comments

Snart är jag i farsta och funderar på att käka nånting. Vet inte vad men d blir väll donken antar jag de vanliga liksom😂😂 Vad tyckte ni om bilderna? tänkte försöka lägga upp minst två foton i varje inlägg, va tycks om de? när jag har käkat blir de väll att fixa cider på nåt sätt så sätta sig i solen o bli kanske lite dmå full. Jag har ju nästan typ lov eller? aja ska dra o käka och lite sånt kanske kolla afärer oså.Likes

Comments

Hej! Nu när jag inte bloggat på flera månader så funderara jag på att börja lite smått igen, vad sägs om de? har säkert inga läsare kvar men tänkte börja iallafall! Så vad händer idag? Just nu sitter jag på tunnelbanan på väg till thorildsplan för att träffa min kusin. Jag är avstängd från skolan i ca en vecka men de kan ju förlängas också men aa jag har sjukt tråkigt på dagarna så om nån vill träffas och bjuda på en Cola och kanske en cigg så träffas jag vart som bara de ligger i sthlm👍
Ja dom senaste månaderna har jag ärligt talat blivit cola beroende! dricker kanske mellan 4-6 liter per dag! Jag kan inte fatta hur mycke de egentligen är, de e gan helt sjukt😂😂 Men ska straxt gå av så måste avrunda lite nu mer jag ska försöka att blogga lite varje dag så att om någon läser detta så blir du/ni uppdaterade!👍


Likes

Comments

sen till skolan.. Är i sumpan just nu och väntar på bussen så är inte så jätte sen, och de e väll ganska bra.. Idag är det en chill dag har bara musik, matte ämneskoll och idrott och där gör jag typ inget förutom att hoppa runt typ haha. Men aa vet inte vad jag ska skriva just nu men ska uppdatera lite bättre idag tänkte jag!

Likes

Comments

Jag vill ha dig fast ändå inte, meat så vill jag ha dig men jag tvekar! Jag vet inte vad jag ska göra och hur jag ska hantera situationen längre.. Jag tänker kämpa men inte för något som aldrig kommer hända utan för det som kommer häna sen struntar jag i vad som kommer att hända om jag kämpar.. Jag vet inte vad du känner eller tänker men vill gärna veta det. Jag vill veta allt om dig! Jag vill lära känna dig på ett helt annat sätt som någon annan har fått göra och jag vill säga att du e min och jag tänker inte dela med mig! Vill att det skq bli du och jag även om jag vet att det inte skulle kunna hända.. Men jag kan alltid tänka och hoppas att det kommer bli något! Alla jag vill ha har du!

  • 33 Readers

Likes

Comments

Jag vet inte hur jag känner längre.. Jag har sett dig två gånger i hela mitt liv men jag älskar att skriva med dig.. vet inte hur jag ska göra längre!
  • 35 Readers

Likes

Comments

Det är ingen nyhet att jag hatar SL.. Jag har hatat dom sen förra vintern! och nu så var d fel på penden och bussen va sen vilket den alltid är.. Inte nån dag utav typ 1 månad har den kommit i tid.. Blir fett lack efter som att de e svin kallt ute nu!! Sitter på bussen just nu och e framme i skolan om typ 8 minuter.. Juste en annan ska jag e as sne över är att jag glömde min jävla tändare hemma så jag har ingen tändare!! Jag kommer typ att dö! ska gå av bussen nu men det kommer nog upp ett litet inlägg runt lunch!

Likes

Comments