​Valde att vara ledig idag från jobbet och jobba imorgon istället. Idag har det varit film och serier som gäller. Har sett 3 filmer och 3 avsnitt av en serie och bäst av allt? det har varit så jäkla skönt att bara koppla av från allting . Men imorgon är det back till verkligheten.  Och nu ska ja kolla en  :)

Likes

Comments

Idag var ångesten inte där helt

Jag vakna tidigt och stack iväg till jobbet för inventering. Tidig morgon vid 06, men ja klev upp tog på mig och gav mig iväg.

En iskall morgon. Ångesten och deppen var inte där. Varför har ja börjat känna som jag gör? Är jag stressad? eller är jag bara trött på mina vardagliga rutiner som jag gör om och om igen? Varför slutar jag inte? Jag trivs med detta. det är någonting med mitt jobb som får mig att fortsätta, kanske att jag är bra på det jag gör, skulle jag sluta nu vad skulle jag då göra? och skulle alla börja hata mig? Min chef och alla som jag jobbar med.. Jag vet inte vad ja vill,. men snart är jag fast här, för dem vill att jag går vidare någon gång. Men idag kände jag ingenting. Har ni känt så ? att ni inte har någon aning vad ni känner, ni känner ingenting. så känner jag just nu.

Likes

Comments

Satt där en söndag och bara valde att börja om, börja blogga igen, men inte för någons skull. Bara för min egna. För att kunna blicka tillbaka och kunna läsa vem jag var. För när jag hittade massa gamla bilder på mig, min gamla blogg så kunde jag ej minnas, det är som allt jag trott om mig själv inte stämt och som att jag är en ny människa. Vem är jag ens? och vad försöker jag bli? eller vad försöker jag nå? Jag väljer att skriva igen, men bara för att skriva av mig. För att minnas. och för att påminna mig själv. Allt kommer inte vara perfekt, det har det aldrig varit. så när du blickar bak och tänker fan vad bra det var förr. nej det är en lögn, det är exakt samma, du såg inte bättre , livet var inte enklare, du har alltid haft bra och dåliga perioder. Men du har alltid fortsatt och det ska du alltid göra

Likes

Comments