Jag vet att jag har varit borta länge men har haft mycket i skolan och sen har jag haft mycket hemma också.


Men ibland får man ha bloggpauser som jag har haft. För jag har haft blogg torka också.

Ville bara säga att jag levde och att ni inte skulle vara oroliga för mig😊

här är en gammal bild som jag tog när jag var på hajk.

Tog med en bild på min frukost också.

men vi hörs imorgon

bye bye mina sessisar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Men jag vill ändå säga glad påsk till er mina sessisar.

Hoppas att ni får en bättre dag än jag.

Var iallafall och träna imorse och det var faktiskt ganska så skönt😊

Vi hörs imorgon

Bye Bye mina sessisar

Likes

Comments

Den här långfredagen fick spenderas med min bror, mor och syster. Vi var tidigt på Ikea för att äta brunch och det var faktiskt ganska så gott. Sen hittade jag lite saker som jag köpte bland annat ljus och förvaring. Efter vi hade varit på ikea så åkte vi till dollarstore för att jag skulle kolla på lite saker där också, det blev lite sängkläder och kontorsmaterial.

Och tyvärr så tog jag inga bilder när jag var på de där ställena.

Ska försöka att ta flera bilder till bloggen men det känns lite pinsamt att ta bilder när folk tittar men ska skita i vad de tycker.

imorgon ska jag försöka att hinna med att träna på morgonen för att jag har inte tränat på två dagar nu och börjar få lite ångest. Så ska försöka ta lite bilder innan jag tränar så det blir lite bilder till bloggen för vill ju inte att den ska eka tom.


Bjuder på lite gamla bilder så länge

Men vi hörs imorgon

Bye bye mina sessisar

Likes

Comments

Hej alla mina söta sessiar

Jag vet att jag har varit off på bloggen men jag har verkligen inte vetat vad jag skulle skriva.


Men något jag kan säga är att jag tränade igår morse. Jag älskar verkligen att träna på morgonen för det är inte så mycket folk då.men vi hörs i ett annat inlägg

Bye Bye mina sessisar

Likes

Comments

jag har ju glömt att visa min nya väska som jag köpte för ett tag sen. Men bättre sent än aldrig.

Här är min nya underbara väska.

Visst är den här väskan snygg.

Vi hörs senare

Bye bye mina sessisar

Likes

Comments

Det var ju inget nytt inlägg igår men jag hade en så jäkla mensvärk så orkade inte försöka skriva något inlägg då, skulle även ha gått på vernissage men hade för ont så det blev inget. Men jag var iallafall på min bodybalance och det gick väl bra. Kunde inte göra vissa övningar för då skulle det göra för ont i min mage och det kändes lite pinsamt att jag inte kunde göra de övningarna för de var hur lätta som helst egentligen.

Men jag tror att det får räcka för nu för jag måste mata mina hundar och sen gå ut med de.

så vi hörs lite senare

Bye bye

ps. ja jag vet att jag lägger upp en gammal bild men jag tycker den här bilden är fin.

Likes

Comments

Hej alla mina sessisar

Asså vad ska jag säga om den här veckan egentligen. Kan bara säga att jag har haft några redovisningar och inlämningar den här veckan. Hela den här veckan har jag jobbat med uppsatsskrivande. Min uppsats handlade om flickors skolgång i Malawi och som huvudämne i vårt skrivande var skolan. Asså ni måste verkligen kolla hur mycket flickor det går i skolan i Malawi det var faktiskt jätte intressant att läsa om. Men nog om det så har jag börjat träna också vilket är bra samt så har jag slutat med att äta sötsaker som också är bra. Förresten så har jag varit sminkfri i en vecka nu och det känns väldigt skönt. En till sak så kommer jag inte be om ursäkt för att jag inte bloggar så mycket. Men det är ju så att jag har så mycket i skolan nu. Ska göra en redovisning på engelska nästa vecka och jag är ju urusel på engelska fatta att jag är stressad över den redovisningen men jag vet att jag måste redovisa för att få engelska 5 kursen som inte jag har. Vet ni vad jag ska göra mer jag ska starta mitt egna företag när jag är klar med min utbildning och nej jag tänker inte säga vad jag ska sälja för då kommer säkert någon ta min idé och jag känner inte för att någon ska sno mina saker så jag håller min plan i min skalle. Oj kolla vad mycket jag har skrivit måste nog börja avrunda det här inlägget för jag måste plocka av bordet och sen ska jag äta middag. Om inte vi hörs något mer idag så hörs vi imorgon.

ska på bodybalance imorgon så ska försöka skriva om det när jag kommer hem imorgon.

Men nu ska jag gå så

Bye bye mina sessisar

Likes

Comments

Hur mår ni? själv så mår jag bra förutom att jag är lite snuvig och att det kliar i mina ögon men det är bara för att jag är pollenallergiker.

Just nu har jag friskvård och lunchrast nu. Jag hade tänkt att gå en promenad men det var inte så. Det snöar ju ute nu.

Istället så har jag ätit och nu tittar jag på Helen Torsgårdens video. Jag älskar verkligen hennes videos. Jag tycker att ni borde kolla in hennes kanal.

https://www.youtube.com/user/HiiLen

Men jag tror att jag uppdaterar er lite senare

Bye bye


Likes

Comments

Hej alla mina Sessisar

Jag vet att jag inte har bloggat men har typ haft bloggtorka. Så jag tänkte det var lika bra att undvika att skriva här.

Men den här veckan har jag bara tagit det lugnt och shoppat lite saker. Sen har jag även skaffat mig nya glasögon för att jag måste ta hand om mina ögon.

Hmm vad mer har hänt jag har varit sjuk och sen nu är jag lite små förkyld. Jag har inte nämn att jag har börjat med balsammetoden igen och jag tycker den hårmetoden är helt underbar. Om ni vill så kan jag skriva om den metoden i ett inlägg så kommentera det här inlägget om ni vill ha det.

Ni tror säkert att jag har skola i morgon men nej det har jag inte, Jag har studiedag vilket super skönt.

Men jag tror att jag kommer skriva mer imorgon istället.

Bye bye mina sessisarLikes

Comments

Hej alla mina Sessisar

Jag vet att bloggen inte blev uppdaterad något förra veckan men jag hade fullt uppe i skolan så det var därför jag inte bloggade.

Idag har jag studiedag vilket är super skönt. Så idag har jag målat naglarna ska ha en ansiktsmask senare i kväll. Just nu så tittar jag på bonusfamiljen som finns att titta på SVT play. Det lilla jag har sätt så tycker jag att den är bra.

Men jag ville bara uppdatera er om att jag levde så vi hörs senare.

BYE BYE MINA SESSISAR

Likes

Comments