Hur mår ni? själv så mår man faktiskt väldigt bra. Det är ju måndag och det betyder ju att jag har 2 timmars lunch.. Sen efter skolan så blir det jobb igen.

Jobbade igår lite fick se hur det var att stå på en marknad och jag kommer också få stå i vår vilket jag är lite stressad. över men jag vet att jag kommer klara det.

Men jag börjar nu så jag tänkte bara kasta in två låtar.

Så vi hörs på lunch rasten.

Bye bye


Likes

Comments

Så nu har man spelat in och redigerat en video till er mina underbara.

Fick liksom energi av att vara på julmarknaden idag. Fick veta lite vad jag får skriva och inte skriva vilket är bra för jag vill ju tipsa er om forevers produkter.

Men nu ska jag njuta av lite youtube tittande så hörs vi mer imorgon

Bye bye

Likes

Comments

Hej alla mina underbara


Förlåt att det inte blev så mycket uppdatering igår, men jag hade fullt upp. Var ju på debatt och sen hade jag min lansering på kvällen. Det gick super bra. 

och ni ska få dagens låtar nu men jag har inte hittat något bra citat så ni får det någon annan dag.

Likes

Comments

Hur mår ni? själv så mår man väl helt okej

Idag blir det skola och vi har matte och engelska. Efter det blir det att jobba, vet ni hur skönt det är att jag kan säga att jag ska jobba. Känns så bra och imorgon har jag min lansering är fett taggad för det. Någon dag ska jag förklara vad skillnaden mellan pyramidspel och MLM. För många kopplar Forever living med att det är pyramidspel men det är det inte.

Men nu babblar jag bara ni ska få dagens citat och låtar. Så vi hörs senare

Kram så länge

Likes

Comments