Hur mår ni? själv så mår jag bra förutom att jag är lite snuvig och att det kliar i mina ögon men det är bara för att jag är pollenallergiker.

Just nu har jag friskvård och lunchrast nu. Jag hade tänkt att gå en promenad men det var inte så. Det snöar ju ute nu.

Istället så har jag ätit och nu tittar jag på Helen Torsgårdens video. Jag älskar verkligen hennes videos. Jag tycker att ni borde kolla in hennes kanal.

https://www.youtube.com/user/HiiLen

Men jag tror att jag uppdaterar er lite senare

Bye bye


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla mina Sessisar

Jag vet att jag inte har bloggat men har typ haft bloggtorka. Så jag tänkte det var lika bra att undvika att skriva här.

Men den här veckan har jag bara tagit det lugnt och shoppat lite saker. Sen har jag även skaffat mig nya glasögon för att jag måste ta hand om mina ögon.

Hmm vad mer har hänt jag har varit sjuk och sen nu är jag lite små förkyld. Jag har inte nämn att jag har börjat med balsammetoden igen och jag tycker den hårmetoden är helt underbar. Om ni vill så kan jag skriva om den metoden i ett inlägg så kommentera det här inlägget om ni vill ha det.

Ni tror säkert att jag har skola i morgon men nej det har jag inte, Jag har studiedag vilket super skönt.

Men jag tror att jag kommer skriva mer imorgon istället.

Bye bye mina sessisarLikes

Comments

Hej alla mina Sessisar

Jag vet att bloggen inte blev uppdaterad något förra veckan men jag hade fullt uppe i skolan så det var därför jag inte bloggade.

Idag har jag studiedag vilket är super skönt. Så idag har jag målat naglarna ska ha en ansiktsmask senare i kväll. Just nu så tittar jag på bonusfamiljen som finns att titta på SVT play. Det lilla jag har sätt så tycker jag att den är bra.

Men jag ville bara uppdatera er om att jag levde så vi hörs senare.

BYE BYE MINA SESSISAR

Likes

Comments

Godmorgon alla mina sessisar

Hur mår ni? Själv så mår jag ganska bra har ingen söndag ångest men det kan vara för jag har haft 4 dagar ledigt haha😊 men vad står på schemat idag? Jo jag ska göra de sakerna som jag inte hann med eller snarare orkade inte göra igår för jag kollade typ på youtube hela dagen och kollade bland annat på folk med rosa och lila hår är så jäkla sugen på att skaffa mig det men vi får se.

Men nu ska jag fortsätta dricka mitt morgon te så vi hörs senare

BYE BYE MINA SESSISAR

Likes

Comments

som ni vet så har jag en systemkamera men jag har ingen kamera väska och jag vill verkligen ha en kamera väska, jag har ju en Samsung nx3000 som jag vill kunna ta med mig och ta lite bilder till bloggen.


Men ni får kommentera om ni ha några tips på kameraväskor.

Men vi hörs mina Sessisar.

Likes

Comments

i födelsedagspresent, det är en chokladask med massor av olika praliner som är jätte goda. Har ätit några av de. Förresten så är det en underbar solnedgång idag med.

Samt så har jag inte heller gjort något som jag skulle göra tidigare idag. Skulle ju ha målat mina naglar och spelat inte en video till min youtube kanal men får försöka göra det någon annan dag.

Men vi hörs senare

BYE BYE MINA SESSISAR 😊

Likes

Comments

Just nu så sitter jag och tittar på youtube samt att jag dricker mitt morgon kaffe som jag måste ha. på morgon.

Idag ska jag bara ta det lugnt, ska måla mina naglar och kanske spela in en video till min youtube kanal.

Men jag ville bara uppdatera er lite.


Men vi hörs senare

BYE BYE MINA SESSISAR

Likes

Comments

Hej alla mina sessisar

Som ni har märkt så har jag inte bloggat så mycket men det är för att jag har börjat i en ny skola och har inte hunnit blogga. Men jag har tänkt på er och att jag skulle skriva till er. Men jag trivs jätte bra i den där skolan för det är inget skit snack samt så är det bra personal där.

Idag och igår så har jag haft studiedagar. Det var väldigt skönt att vara ledig ett par dagar. Igår så var jag i nacka forum och letade efter ett par byxor samt en väska men jag hittade inget av det. Jag skulle även ha köpt lite nytt smink på kicks men det vart inte så, så jag får köra en beställning via de webbshop. Ska även köpa mina byxor via kappahls webbshop.

Men jag tror att det här får duga för stunden så hörs vi imorgon då ska jag göra lite grejer.

BYE BYE MINA SESSISAR


Likes

Comments

Längtar till imorgon då säsong 3 av skam börjar. Tänkte inte kolla på Skam eftersom alla andra kollade på skam men sen kollade jag på ett avsnitt sen var jag fast.

Just nu dricker jag te och kollar på youtube det brukar jag alltid starta dagarna med.

Jag ville bara kika in här och säga att jag levde.

Men vi hörs senare

Bye Bye

Likes

Comments

Hej alla sessisar

Nu kommer 5 saker som hände under det här året

1. I februari så gick jag på en intervju för att kunna börja plugga på folkhögskola och det var typ det bästa som har hänt mig för nu är jag ju nämnare mitt mål i livet.

2. Jag startade min youtube kanal som ska bli bättre nästa år.

3. Jag färgade mitt hår rosa,lila, brunt och sedan blont igen för jag hade tröttnat på det bruna håret.

4. Den största saken som hände i år var att jag skaffade mig linser och jag gillar att ha det.

5. Jag började på en folkhögskola men efter 3 månader där så ville jag byta och då sökte jag till en annan och kom in. Den skolan verkar mycket bättre än den jag gick i så jag längtar faktiskt tills jag börjar där och ser hur det är där.

Det var några av mina största händelser det här året.
Ni fick några bilder från det här året också.

Men nästa år ska jag blogga mer och göra mer videos. Men vi hörs nästa år

Bye bye mina älskade sessisar 😊

Likes

Comments