som ni ser så fick ni två citat eftersom jag var så lat igår och glömde helt bort att skriva ett inlägg igår men ville bara ger er de här inläggen

så vi hörs imorgon mina sessisar

xoxo

Sessis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

för ungefär 2 år sen som handlar om varför man ska dricka kaffe. Ja jag råkade kika in på min gamla blogg.

Hej alla mina Sessisar förresten

1. Får dig att minnas bättre
Två koppar kaffe om dagen räcker för att få ett bättre långtidsminne, visar en ny amerikansk studie. Forskare har också kommit fram till att kaffedrickande kan minska risken att drabbas av Alzheimers. Kvinnor och män som drack tre till fyra koppar om dagen hade 65 procent mindre risk att drabbas. Anledningen är att kaffet förhindrar kolesterol att lagras i hjärnan.

2. Motverkar depressioner
Koffeinet hjälper till att frigöra dopamin, kroppens eget lyckohormon, i hjärnan och hjälper därför till att hålla vårt humör på topp. Kvinnor som dricker fyra koppar om dagen har 20 procent mindre risk att bli deprimerade, och kaffedrickande kan faktiskt vara lika effektivt mot depressioner som de mildaste antidepressiva medicinerna, visar forskning från Harvard.

3. Stärker ditt hjärta
Lite kaffe om dagen kan hjälpa till att hålla hjärtat friskt. Koffeinet får hjärtat att jobba bättre och hjälper till att öka blodtillförseln till hjärtat. Personer som dricker en eller två koppar kaffe om dagen har 11 procent mindre risk att drabbas av hjärtsvikt, jämfört med de som inte dricker kaffe alls, visar en amerikansk studie.

4. Minskar risken för cancer
Att dricka två till tre koppar kaffe varje dag minskar risken för basalcellscancer, som är den vanligaste formen av hudcancer, med hela 20 procent enligt en amerikansk undersökning. Kaffe minskar också risken att utveckla den vanligaste formen av levercancer med hälften, visar en annan studie.

5. Förbättrar dina träningsresultat
Att svepa en kopp kaffe innan träning gör dig inte bara mer pigg och alert – det kan också hjälpa dig uppnå bättre träningsresultat. Koffeinet stimulerar energiproduktionen och förbättrar blodtillförseln till både musklerna och hjärtat, vilket får dig att orka mer.

6. Minskar risken för diabetes
Två koppar om dagen reducerar risken att drabbas av diabetes typ 2 med en tredjedel, enligt en amerikansk studie. Kaffet har en positiv effekt på de insulinproducerande cellerna, och hjälper kroppen att fortsätta producera insulin

Hoppas att ni kaffe drickare kommer gilla det här inlägget.

Nu kommer även dagens citat

vi hörs när vi hörs

xoxo

Sessis


Likes

Comments

1. Jag har migrän.

2. Jag tycker inte om att träna på gym när det är massa folk där.

3. Jag skulle aldrig kunna bli vegan eller vegetarian för jag älskar kött.

4. Jag älskar att lyssna på ljudbok under tiden jag tränar.

5. Mitt mål med livet är att starta en egen webbshop.

Hoppas ni tyckte om min fakta om mig.

vi hörs imorgon mina sessisar


xoxo

Sessis

Likes

Comments

Nu har jag haft sommarlov i tre veckor, vet ni hur skönt det är att ha sommarlov? Jag kan bara säga att det är super skönt och jag vet att jag borde ha bloggat tidigare och jag höll på att skriva ett inlägg dagen efter jag slutade skolan men jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva då. Men nu vet jag vad jag ska skriva, jag kom på det här när jag var på väg hem från att ha shoppat.

Men nu till saken jag stör mig på att vissa killar tror att jag kommer göra som de säger eller att jag kommer vänta på de bara för att de inte kan åka hit för att träffa mig. Nu till saken jag har dejtat en kille och han tror att jag kommer sätta mig på ett tåg till honom och det kommer inte jag göra förrän vi har verkligen klickat. Ja jag har bara träffat honom EN gång och han tror fortfarande att jag ska åka ner till honom, jag är fan ingen man leker med. Och om man inte vill träffa mig så säg det istället men han kan inte ens göra det. Det är därför jag har varit lite off från bloggen men nu ska jag starta upp bloggen på nytt.

Vi hörs lite senare

xoxo

Sessis

PS. kommer börja med citat en gång i veckan nu :)

Likes

Comments

Jag vet att jag har varit borta länge men har haft mycket i skolan och sen har jag haft mycket hemma också.


Men ibland får man ha bloggpauser som jag har haft. För jag har haft blogg torka också.

Ville bara säga att jag levde och att ni inte skulle vara oroliga för mig😊

här är en gammal bild som jag tog när jag var på hajk.

Tog med en bild på min frukost också.

men vi hörs imorgon

bye bye mina sessisar

Likes

Comments

Men jag vill ändå säga glad påsk till er mina sessisar.

Hoppas att ni får en bättre dag än jag.

Var iallafall och träna imorse och det var faktiskt ganska så skönt😊

Vi hörs imorgon

Bye Bye mina sessisar

Likes

Comments

Den här långfredagen fick spenderas med min bror, mor och syster. Vi var tidigt på Ikea för att äta brunch och det var faktiskt ganska så gott. Sen hittade jag lite saker som jag köpte bland annat ljus och förvaring. Efter vi hade varit på ikea så åkte vi till dollarstore för att jag skulle kolla på lite saker där också, det blev lite sängkläder och kontorsmaterial.

Och tyvärr så tog jag inga bilder när jag var på de där ställena.

Ska försöka att ta flera bilder till bloggen men det känns lite pinsamt att ta bilder när folk tittar men ska skita i vad de tycker.

imorgon ska jag försöka att hinna med att träna på morgonen för att jag har inte tränat på två dagar nu och börjar få lite ångest. Så ska försöka ta lite bilder innan jag tränar så det blir lite bilder till bloggen för vill ju inte att den ska eka tom.


Bjuder på lite gamla bilder så länge

Men vi hörs imorgon

Bye bye mina sessisar

Likes

Comments

Hej alla mina söta sessiar

Jag vet att jag har varit off på bloggen men jag har verkligen inte vetat vad jag skulle skriva.


Men något jag kan säga är att jag tränade igår morse. Jag älskar verkligen att träna på morgonen för det är inte så mycket folk då.



men vi hörs i ett annat inlägg

Bye Bye mina sessisar

Likes

Comments

jag har ju glömt att visa min nya väska som jag köpte för ett tag sen. Men bättre sent än aldrig.

Här är min nya underbara väska.

Visst är den här väskan snygg.

Vi hörs senare

Bye bye mina sessisar

Likes

Comments

Det var ju inget nytt inlägg igår men jag hade en så jäkla mensvärk så orkade inte försöka skriva något inlägg då, skulle även ha gått på vernissage men hade för ont så det blev inget. Men jag var iallafall på min bodybalance och det gick väl bra. Kunde inte göra vissa övningar för då skulle det göra för ont i min mage och det kändes lite pinsamt att jag inte kunde göra de övningarna för de var hur lätta som helst egentligen.

Men jag tror att det får räcka för nu för jag måste mata mina hundar och sen gå ut med de.

så vi hörs lite senare

Bye bye

ps. ja jag vet att jag lägger upp en gammal bild men jag tycker den här bilden är fin.

Likes

Comments