Hej alla mina sessisar måste bara säga att ni ska aldrig lita på någon för de kan snacka skit om din nära vän och det är inte okej.

Ska försöka uppdatera senare men jag är stressad över mitt tema.


Men vi hörs senare

Bye Bye mina sessisar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har jag tema hela dagen vilket är jätte skönt. Vi ska ha stockholm tema tror det kommer vara intressant. Det ska vars grupp arbete igen och man ska välja grupp och jag vet vilka jag inte ska välja den här gången. Ni kanske undrar varför jag inte skriver ut namn. Det är ju bara för att jag inte vill hänga ut namn i min blogg. Jo jag kan skriva namn i min blogg isåfall Ska det vara någon som jag kan hänga ut så är det min bästis som jag har hängt ut förut.

Men nu till något helt annat

CHROME NAGLAR

Asså jag dör för sånna naglar. Det är ju så inne nu också. Jag vet ju hur man gör men jag har inte det där glittret hemma som man behöver ha.

Men nu börjar min lektion så vi hörs lite senare

Bye Bye

Likes

Comments

Hur mår ni? Jag mår faktiskt ganska bra. Är inte så taggad för engelska men men vill man få bra omdöme så får man kämpa. Efter pausen så har jag matte och det älskar jag faktiskt, min dröm är ju att jag ska kunna starta eget företag det kanske ni inte visste, men nu vet ni.

Jag måste verkligen tipsa om ni ska köpa elektronik prylar På Kjell och Company, så tycker jag ni ska gå till sickla för personalen där är jätte trevliga så jag rekommenderar de jätte mycket. Fick ett nytt skal och skydd för min telefon så är väldigt glad över det.

Btw så fyller min far år idag så grattis till honom:), Så när jag kommer hem så ska vi fira honom och jag måste hitta på en present åt honom men vi får se vad det blir.

Jag tror att jag har sagt mitt nu

Så vi hörs när jag kommer hem.


Bye bye mina sessisar

Ps. Det här är bilder som inte får hamna på bloggen.

Likes

Comments

Men jag behöver inte redovisa för som jag sa tidigare i veckan så var ju alla i min grupp sjuka så jag fick göra min redovisning skriftligt vilket var skönt. Men jag har ju lärt mig något av det att jag ska inte välja den gruppen nästa gång.
Så jag satt och skrev med min uppgift igår. Så jag hann aldrig att visa er mitt nya coola skal.

Men ska försöka att visa er det när jag kommer hem. Ska även fortsätta att skriva med en annan uppgift som jag har till imorgon men den ska inte vara klar förrän kl. 16 och jag slutar klockan 12:30 så jag borde hinna att skriva med den när jag kommer hem.

Men jag ville bara uppdatera er

Vi hörs när jag har lunch

Bye Bye mina sessisar

Likes

Comments

Älskar min iPhone hatar verkligen Samsungs mobiler för de blir sega efter ett år så det var ett helvete att använda den nu i två dagar. Btw så känns min mobil som en helt ny mobil så jag älskar det. Ska visa mitt skal imorgon om jag hinner men det borde jag för jag börjar klockan 10:30 om jag ens ska till skolan så vi får se.

Men jag ville bara uppdatera er lite så vi hörs imorgon

Bye bye

min små sessisar

P.s. Bjuder på en fin bild från förra veckan☺️

Likes

Comments

är inne på service och jag saknar den så mycket. Har varit utan den i två dagar nu och ni som inte fattar så är det min älskade iphone som har varit på service. Ska åka och hämta den efter skolan. påtal om skolan så har jag en en redovisning på torsdag och alla i min grupp är sjuka. Sen har vi en uppsats till på fredag också. Så det är mycket nu.

Btw så är jag förkyld också men det tar vi inget extra för.

Vill bara bli frisk någon gång så jag kan börja träna igen.

Men vi hörs senare när jag har min lilla älskling igen.

Bye bye mina sessisar

Likes

Comments

När ni läser det här så sitter jag och har engelska. Men jag ville bara kika in här och tipsa om lite låtar som jag lyssnar på just nu. 

Det är bland annat 


Mercy- Shawn Mendes 

https://youtu.be/KkGVmN68ByU

Fuck it all- The Lyrical 

https://youtu.be/LVs0_okudqw

Och sist men inte minst 

You & me- Marc E, bassy, G-Eazy 

https://youtu.be/YUYjxf9rHCY

Men vi hörs lite senare

 bye bye 


Likes

Comments

Vill bara skriva att jag uppdaterar mer når jag kommer hem

Bye bye mina bästa SESSISAR 😊

Likes

Comments

Hej igen alla mina Sessisar

Nu kommer en så stor diss asså.

Ni kommer bara säga va är det sant men nu säger jag det

IDOL

Asså den nya idol juryn är så dåliga, tjejen som är med i juryn är värsta bitchen, hon går på utseende och inte på hur folk sjunger. Fredrik Kempe letar efter folk till Melodifestivalen och sist men inte minst så är Quincy Jones lll han har faktiskt något vett i skallen. Han ville ju skicka flera till topp 20 men det gick ju inte.

Men jag tror att jag har dissat det här tillräckligt mycket nu.

Vi hörs senare

Bye bye mina SessisarLikes

Comments

Nu kan jag äntligen dricka mitt kaffe i min takt. Har typ stressat i mig mitt kaffe i veckan för annars skulle jag inte hunnit dricka det.

Just nu tittar jag på Jakobs vloggar som jag inte har hunnit kolla i veckan ska även kolla på antys vloggar från New York.

Är det bara jag som vill åka dit när jag ser på sånna vloggar?

Ska försöka att skriva ett inlägg lite senare om min skolgång.

Förresten så ska jag skriva en uppsats om stenåldern och sen har jag ett grupparbete på gång också. Så nu har jag många bollar i luften.

Men som sagt så ska jag fortsätta kolla på de där vloggarna.

Glömde att jag gick förbi de här underbara affärerna i onsdags och tänkte att en vacker dag ska jag köpa mig en LV väska

Men nog om det vi hörs senare

Bye bye mina små SESSISAR

Likes

Comments