Header

Ja nu tänkte jag faktiskt hoppa på tåget jag med. Vet inte hur många gånger jag försökt med dessa men lyckas alltid hamna efter och sen skita i det :D Men nu testar jag i alla fall så får vi se hur det går.

Dag 1 - En bild på mig + 5 fakta om mig själv

1. Jag är en spelnörd och rätt töntig.
2. Mina djur är mina bebisar. Punkt slut.
3. Jag är bästa vän med min mamma och jag älskar henne.
4. Jag är hockey-intresserad och hejjar såklart på bästa Frölunda. <3
5. Jag är 1.65 cm lång och skulle egentligen vilja vara kortare.

Glöm inte att kika in imorgon för att se nästa dags challenge. <3 Puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er underbara.
Nu har jag äntligen slängt upp min vlogg från i måndags när jag var med älsklingen i garaget. Glöm inte att subscriba så ni inte missar med tossigheter.

Samt ni som vloggar, vad använder ni för program för editing? Jag har en halvdan bärbar pc, så skulle behöva något som inte kräver mycket men som man ändå kan göra snygga effekter i. (Ej movie maker) Just nu editar älsklingen mina filmer haha. <3

Likes

Comments

Hej på er!
Jag satt häromdagen och tittade igenom min facebook-mapp av alla synkade foton som jag hade där sen typ.. 2011?
Helt sjukt vad mycket man förändras genom åren. Här har ni några av mina stilar genom åren. Vet inte riktigt vilka årtal det är förutom bilden längst ner till höger som är 2015 :) Tror den längst upp till höger också är därifrån :D

Likes

Comments

Hej mina kära bloggläsare.

Redan söndag, helt sjukt vad fort det går. Påsken har farit iväg och jobbveckan har varit riktigt lång haha. Jobbat sen i tisdags. Igår var det extra lunchbuffe och jag fick hoppa in några timmar för att det blev väldigt mycket folk. Och idag hade vi söndagsbrunch vilket även var premiär :) och imorgon är det dags för jobb igen haha.

Igår var jag även hos moster och tog en fika efter jobbet och fick en massa handdukar, påslakan o gardiner :D så gulligt av henne.

Annars i veckan har jag och älsklingen mest tagit det chill när jag slutat. Kollat massa bra skräckfilm och även börjat se om Gotham då vi slutade titta av någon anledning i mitten av säsong 2 haha.

Nu är det dags att sova :) puss på er!

Likes

Comments

Har våren börjat som du tänkt dig?

- ja det tror jag i alla fall, eller våren har väl knappt börjat haha :D

Hur såg ditt liv ut förra våren?

- Oj, jag jobbade på Pressbyrån, Dogge hade blivit ett år redan och inte mycket annat var annorlunda :)

Hur hoppas du att våren blir i år?

- Varm och mysig med lite äventyr :D

Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår?

- Att vi alla mår bra och att jag jobbar kvar på samma ställe och att bloggen är större :D

Vad är ditt vårplagg nummer ett?

- Skinnjackan! ❤️

Har du några särskilda vårprojekt på g?

- Vi har tänkt att börja renovera hemma, men blir nog inte fören sommar. Annars en tripp till Ullared hade varit awesome (aldrig varit där!)

Vad önskar du dig i vår?

- Mycket sol och mysigheter med min älskling och mina vänner och familj :)

Föredrar du våren eller hösten?

- Våren tror jag :)

Vem/vad är din vårförälskelse?

- Min pojkvän! ❤️

Tre saker som stoppar vårkänslorna?

- Snö, spindlar och fästningar. Usha!

Har du några sommarplaner?

- Hänga med så många vänner som möjligt, en kompis från USA kommer hit och spenderar en vecka, hitta på massa knasigheter o måla om hemma :)

Listan kommer ifrån Blogglistor.nouw.se

Likes

Comments

Nu blir det snart skräckiskväll part 2 med älsklingen. Igår såg vi Oculus och Jessabelle. Jag har kollat upp Blumhouse productions (aka dom som ligger bakom Paranormal Activity, Sinister, Insidious m.m) och hittade massa filmer som vi missat! Så får se vilka det blir. Till filmen blir det i alla fall Kassler o ananas i ugn med hemmagjort potatismos. Mums! ❤️

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag blev jag utmanad av @jennarask till ännu en "five things" challenge. :D Så sjukt roligt. Denna gången ska jag skriva om fem saker som gör mitt liv komplett. <3

1 - Min familj och mina vänner.

Självklart är de dem viktigaste som gör mitt liv komplett. Från min kille till mina djur och mina föräldrar till mina underbara vänner som gör livet lättare och mer komplett :)

2 - Spel

Att få smita iväg in i en helt annan värld ett par timmar är underbart. Livet hade inte varit komplett utan spel :D Skyrim, Resident evil eller till och med Forza.

3 - Musik

Musik är något som är en stor del i mitt liv. Jag lyssnar på musik dagligen och hade aldrig kunnat tänka mig att vara utan det :)

4 - Smink och styling.

Det är verkligen något jag skulle vilja bli bättre på, men hur tråkigt hade inte livet varit utan detta :D

5 - Kaffe och cigaretter.

Tråkigt men sant så är även dessa laster något som gör mitt liv komplett. Bästa starten på dagen är en kopp kaffe och en Lucky strike ❤️

Och som sist så väljer jag att inte tagga någon, utan känner ni för att göra denna så är ni fria till det :D puss på er! ❤️

Likes

Comments

Hej mina finisar! ❤️

Hoppas ni känner er riktigt mätta och belåtna :D och ätit massa påskgodis! Själv har jag jobbat och bara gått runt och druckit kaffe mest. Var så lite att göra haha :)

Blir inget påskfirande fören imorgon dock när mamma o pappa kommer då det blir påskmat :D idag blir det mest bara chill!

Puss på er o glad påsk! ❤️

Likes

Comments

Instagram@sessiiemisfit