Header

Idag äre fredag, sista dagen på jobb veckan, sista jobb dagen och det är mys/fest dagen idag!

Idag ska jag sova hos min nattis och bara mysa jävel och imon så är det 18 års fest wiihoo✌🏽️
Jag är super duper taggad, väldigt över taggad.

Ne men idag så är det praktiken, skulle träffat min psykolog klockan 9 men jag såg fel på klockan och försov mig istället 😂

Så nu blir det praktiken och sen så ska jag köpa en grej men det får ni se senare 😍😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

Go kväll alla finisar

Söndag kväll och om några timmar är det måndag och upp tidigt för praktik och imon är de även möte för mig och min psykolog..

Idag har det varit molnigt och en massa regn 🌧 Nu känner man att hösten/vintern kommer.. kallt som tusan är det med.

Barista kurs check, fy va roligt, en helt ny värld med kaffe har öppnats för mig och jag kommer definitivt börja dricka mycket kaffe😅

Men jag hoppas alla haft en bra dag för det har jag haft och efter kursen så åkte jag hem spela lite kort och har bara degat riktigt mycket idag 😍

Ha det nu så bra och sov gott och ta hand om er!! ❤️

  • 8 readers

Likes

Comments

Jobbet klart.

Nu är jag på bussen på väg hem efter jobbet, full fart va det idag roligt faktiskt.
Ikväll blir det nog ganska lugnt ❤️
Ska mig träffa mina älskade små syskon idag, känner att jag behöver det.. saknaden efter dom är så jävla stor ⭐️


Dom är de bästa och mina ända 2 diamanter i världen, jag vakar över dom med hela mitt liv, ända till jag dör och sen blir jag en av deras skydda änglar ❤️❤️💎

Den kärleken man har till sina syskon bryts aldrig.. den ända Sanna kärleken som finns här i världen är den kärleken du har till dina syskon..

  • 20 readers

Likes

Comments

Fredagen den 14 oktober
Buss, Buss och mera Buss

Bara jag som älskar att åka buss, man får liksom tid att tänka och slappna av liksom.

Iallafall så är jag på väg hem från min praktik nu. Och I veckan så la jag ut ett inlägg om "mördarclownerna", det har varit en attack i lilla tvååker i veckan , en 19 årig kille blev knivskuren. Asså wtf... Clowner överlag är äckliga och fett läskiga.. Min fobi för clowner har blivit större och jag får panik varje gång jag går själv ute och det är mörkt, man kollar liksom över axeln och åt alla håll hela tiden. Så mina kära personer va rädda om er och jag råder er till att inte gå ut själva utan någon form av skydd, peppar spray, tjut larm, stekpanna eller vad som helst..


Denna helgen är det jobb och barista kurs på schemat. Så imon jobbar jag från 8-17 ✌🏽️
Och på söndag är det kurs från 11-15 så det blir nog en ganska lugn helg för min del.
Men hoppas alla får en rolig fredag kväll och att alla är rädda om sig, går du själv ring en vän, familjemedlem eller vad som.❤️

Kram på er så länge 💕

  • 20 readers

Likes

Comments

Hej ville bara flika in med en grej..
Jag tror nog alla har läst om detta på Facebook eller någon annanstans..

Men asså jag vågar typ inte gå själv ute längre för detta med MÖRDARCLOWNER Aa ni läsa rätt MÖRDARCLOWNER det har liksom spårat ut..

Jag hatar clowner och alla i min närvaro vet hur mycket jag hatar clowner och även hur stor min fobi för dom är.. Jag har liksom slutat gå på circus för att det finna clowner där liksom..

Så med detta vill jag bara säga till er att va försiktiga, ha pepparsprej eller en stekpanna i väskan så du kan slå ihjäl dom asen ifall dom kommer..!!!!

Var rädda om er
Puss och kram ❤️
Peace out✌🏽️

  • 33 readers

Likes

Comments

Hej finisar..

Tunga dagar, jag tror nog alla har tunga dagar någon gång ibland.

Jag har haft väldigt många tunga dagar på det sista och det känns som att livet släppte en bomb och sprängde allt i luften.

Innan allt sprängdes hade man liksom grepp om livet och så helt plötsligt gled livet ur handen på en.. Hur ska man nu då få greppet om saker och ting igen?
Alla frågor i livet har ett svar men efter ett svar kommer alltid en ny fråga. Det är det som jag kallar för livets cirkel hos varje individ för alla människor har olika frågor.
Men hur hittar man svaren? Vissa frågor kan du fråga andra personer om ett svar, men dom flesta svaren måste du hitta själv.
Hur hanterar man känslor när man inte kan hantera livet.

Idag har varit en väldigt tung dag faktiskt har burit på många saker som måste komma ut och fick prata ut lite med Bettan och Anders idag, tungt men för att man ska kunna må bättre måste man prata..

Jag som t.ex är väldigt skoltrött och vill hoppa av skolan och jobba istället måste prata om varför och så.. nu kommer jag inte hoppa av eftersom att det bara är typ 1 år kvar av skolan. Jag vet inte hur jag ska orka kämpa men det är bara att dra sig igenom..

Utan utbildning så kommer man ju liksom inte långt i dagens samhälle.

Jag saknar mina små syskon, min hund och min mamma väldigt mycket just nu.

Motivationen har liksom försvunnit och det har den nog gjort på många. Jag är nog inte den ända som har tappat motivation för något.. Men för att man ska lyckas med något på ett bra och snyggt sätt måste man ha motivationen till att klara av det annars går det inte.
Alla säger till mig att det är viktigt att prata om ens känslor men jag som har jätte svårt för att prata med andra om mina känslor och det att jag har väldigt svårt för att visa min känslor och att faktiskt öppna upp mig och våga berätta.
Detta är därför jag har börjat gå till en psykolog och dels att jag har gått igenom väldigt mycket dom senaste 2 åren..

Så mina tips till er blir idag att:
1. Har du svårt för att öppna dig och prata om livet och alla känslor så ta kontakt med psykolog för dom kan faktiskt hjälpa dig och detta säger jag av egen erfarenhet.

2. Har du frågor om livet så stressa inte för att få reda på svaren för svaren kommer till dig när tiden är inne.


3. Ta vara på det du har för inget varar för evigt.


Hoppas att ni får en trevlig kväll alla mina läsare💕

  • 30 readers

Likes

Comments