Header

Ursäkta för dålig uppdatering... Det har varit mycket nu de senaste dagarna med både skolan och vänner/familj. Men idag har jag iallafall en välförtjänt studiedag och vädret är toppen. Sommaren har närmat stig med stormsteg och senast jag kollade var det 26 grader och sol ute. Planerna för dagen var att träffa vänner nere i stan men en riktigt tung huvudvärk hindrade de planerna. Så nu sitter jag istället här hemma och tror att jag ska gå ut och sola lite så att man får någon färg till sommaren. Börjar bli riktigt taggad på sommaren med sol och bad samt alla underbara sommarkvällar med de bästa människorna. Nä nu ska jag ta tag i livet och gå ut och sola så vi hörs senare!

Likes

Comments

Idag har varit en sååå dryg skoldag och allt har gått så långsamt. Idag hade vi idrott på morgonen vilket jag faktiskt var riktigt otaggad på. Har varit så trött idag och denna fredagen har varit den längsta på länge. Jag har haft riktiga humörsvängningar och har gått från skitglad till att vara riktigt depp. Hatar när man bara tycker att livet är sämst och är irriterad på allt och alla, men så är livet och alla har vi dessa dagar. Jaja nu har jag iallafall njutit av några underbara bananpannkakor med blåbär och kokos såhär efter skolan. Men ikväll så ska jag och några kompisar ner och kolla på massa ungdomar som sjunger och spelar tillsammans. Väl behövt efter en intensiv skolvecka med mycket känslor. Men hoppas att er fredag har varit bra så hörs vi senare!


Här är min skitgoda mellis med bananpannkakor, blåbär och kokos med lite agavesirap på toppen. Vill ni ha receptet?

Likes

Comments

Detta är mitt först blogginlägg och jag är riktigt taggad att dra igång denna blogg! Jag läser ganska många bloggar och blir väldigt inspirerad och motiverad att börja blogga själv. Jag har valt att blogga om saker som jag är intresserad av och saker som är viktiga för mig. Min blogg kommer då att innehålla bland annat träning, mat, vardag, mode och lite smått och gott. Något som jag brinner för och tror starkt på är god hälsa, både psykiskt och fysik. Så ni kommer att få läsa mycket om min träning och kost. Men även lite uppdatering i vardagen hur jag mår och vad som har hänt på sistonde. Hoppas att detta låter intressent och att min blogg är något ni skulle vilja läsa och följa så hörs vi snart!

Likes

Comments