Hej allihopa jag får be om ursäkt för att jag är kass på att uppdatera här men det har ju blivit lie mycke på senaste.
som jag tror alla vet är jag gravid och är i ungefär v.11 😊
det har gått tusen spektulationer om att barnet inte är mattias men då kan jag ju spräcka era små skitsnacks bubblor och berätta att vi är 110% säkra på att mattias är pappa. Jag blev gravid ungefär 18:e oktober därmed ca 2 veckor efter jag och mattias blev tillsammans.
Folk har frågat mycke om vad vi tror de är för kön, va han/hon ska heta osv. Vi tror de är en pojke och gillar namnet Dylan eftersom de är ganska ovanligt och fint. 😘 Flicknamn har vi inga än faktiskt men de kommer nog.


Eftersom de inte finns så mycke mer att säga om graviditeten just nu så får ja fortsätta mer nån annan dag när vi vet lite mer eller något nytt har hänt. 
Ställ gärna frågor så blir de lättare att blogga när jag väl gör de igen.

PössPåEr 😘❤
 
Dagens låt bara för ja tycker han har så go röst <3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla.

De här blir svårt för just nu sitter ja i Kristinehamn och bloggar via mobilen. Kan ju säga att de är allt annat än lätt så om de blir felstavat så vet ni varför haha.

Sitter hemma hos mitt hjärta och kollar när han klipper gräset. Själv blev man utvisad till altanen då man är gräs allergiker haha!

Så iallafall, super mysig dag med den viktigaste i mitt liv. Måste bara få tillägga att ja har världens finaste och goaste kille. Älskar dig Mattias Du är världens bästa <333

Likes

Comments

Hej alla!
Börjar med att beklaga mig över skolfoto imorgon! fyfan!

Sen Måste jag bara få berätta att idag har varit en av dom bästa dagarna någonsin
haft en heldag med mitt allt. började redan super bra när ja såg honom gå av bussen, trodde hjärtat skulle bulta sönder. lyckan som strömmade igenom kroppen var extrem !
På fredag blir de kristinehamn och ha en hel helg med Mattias, sjukt stor längtan!

Jag Älskar Dig Mattias, Du är Världens Finaste 😘❤


Likes

Comments

Här kommen de en förklaring på varför ja har en privat facebook <3


Likes

Comments

Hej Bloggen
Dagen började skit kasst men de vände ganska fort. fick spendera tid med de människor som betyder mest i mitt liv, fick t.o.m träffa min mamma en snabbis <3
asså min dag har varit så sjukt kass idag så ni får nöja er med bilder, Omröstning och dagens låt! 
PÖSS!MINA FINA <333


Fredrik & Tove <3


INVIGDE MIN MÖSSA <3


SJUKT SNYGG BRUD MED RÖST! Glee <3


Likes

Comments

Känner mig som världens cp men här har ni mitt första inlägg <3


Likes

Comments

känslomässigt rubbad av allt som hänt. känslorna går upp & ner hela tiden. jag är så lycklig att så många goa människor varit här idag och hjälp mig att få tankarna på annat håll. ni har fått mig att skratta. det har betytt riktigt mycket för mig ska ni veta jag är så tacksam. dom som räddat min dag idag, Gustaf, karin, pättah, felipe, madelene, linda, magnus, amanda, jasmin och sandra. ni är underbara. tack för vattenkrig och annat kul ni är underbara. Älskar er puss! heartno

+ Dagens låt! :) <3

 

  


Likes

Comments

Hej underbara!no
Trött som fan och så sjukt sliten. pluggar röven av mig för att få betyg nu! fan inte lätt måste medges. sen blir ju allt mycket lättare om man får sova om nätterna men min lillasyster ville inte de, vid 3 inatt somnade jag och så försova sig. uuh va värdelöst blir inge frustrerad då inte..
Taggar som fan inför sommarlovet, de får nog bli att  tillbringa ganska mycket tid i dalsland och våxnäs med föräldrarna!Lite bilder och dagens låt!

 

 

 

 


Likes

Comments