Heja Fiffi!, Hoppning

Ja då var min sommarledighet över för denna gång. tyvärr. Hade varit skönt att ha några fler sovmorgnar men jaja snart är det helg. Imorgon ska vi bara leka i Slottsskogen typ och äta glass så det är skönt, men sedan på måndag börjar "allvaret" igen.

Men tänkte berätta lite om vad jag och Fiffi gjort sedan sist.

Måndag: Red jag dressyr med fokus på framåtbjudning och att hitta ett jämt tempo i galoppen o så och det gick väldigt bra, avslutade med att skritta av på hårt underlag.

Tisdag: Hoppning! Vi övade på att hoppa tittiga hinder och cavaletti på böjt spår. Cavalettin gick utmärkt och det gick bra på 2/3 resterande hinder. Men det var ett hinder med en grön madrass/matta isch under som hon inte tyckte om utan som hon stannade på. Men efter några gånger hoppade hon den utan några större problem så då skulle jag hoppa en bana som va så som ett T typ att de va två oxrar som _ på T ett och sedan ett räcke som I på T ett och då gick det lite snabbt till räcket med den gröna mattan från en av oxrarna och hon tvärnittade och sedan svängde förbi hindret så att jag flög in i ena stödet. Men sedan testade jag igen och då gick det jätte bra.

Onsdag: Vilade hon.

Hoppas ni gillade inlägget och inte tyckte de blev allt för rörigt. Har btw skaffat musical.ly så om ni har lust får ni gärna följa mig där också skulle vara snällt. Adelaochotnicki heter jag där.

Ni få ha de så bra så hörs vi snart igen! ((:

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Heja Fiffi!, ridsport

Hejsan!
Idag kunde jag äntligen rida igen. Hon var väldigt pigg men hon var ändå framme för skänklen och flyttade sig bra också men jag joggade bara lite i typ 20 min för kände mig inte helt bra o så satt jag skrittade ut lite efter de, och hon skötte sig bra!

Likes

Comments

my life, skolan

Godmorgon! Nu är det tyvärr endast 5 dagar kvar tills skolan börjar igen. Börjar den 17:de och börjar 8:an. Man är ju alltid lite taggad att börja men sedan när man kommer in i rutinerna blir det tråkigt och man bara vill ha lov igen. Måste köpa lite nya skolgrejer o så har inte gjort det en kom på de i tisdags typ att oj, shit skolan börjar ju snart jag måste köpa anteckningsblock och sånt. Men för att inte bara tänka på allt jobbigt och tråkigt med skolan så har jag lite bilder på inspo skolgrejer.
När börjar ni förresten?

Likes

Comments

Heja Fiffi!, my life, ridsport

Hejsan!
Jag red inte igår och kommer inte rida idag så det blir dessvärre ingen hoppning idag då...
Hon vilade i onsdags så blir tre dagars vila denna veckan men har varit sjuk, spydde i onsdags och sedan har jag haft feber men nu är jag på bättringsvägen så imorgon är jag säkert uppe på hästryggen igen. Känns som en evighet sen. Saknar det, haha! 
Hoppas ni haft det bra har inte orkat blogga ordentligt nu när jag varit sjuk men nu ska jag börja igen. Har iallafall orkat uppdatera den med lite nya bilder och sånt. Har även överfört bilder från datorn till mobilen så nu kommer det komma bilder med bättre kvalité. Hoppas ni haft det bra!<33

Likes

Comments

Heja Fiffi!

Hejsan.
Idag red jag ut och det var jätte mysigt. Det blev mest skritt men även lite trav och galopp så det var roligt. Fiffi skötte sig super bra.
⭐️ till henne⭐️

Likes

Comments

Heja Fiffi!, ridsport

Hej. I detta inlägget tänkte jag skriva min ridplanering denna veckan, vet ej vilken vecka de är men 7/8-13/8 iallafall.

Måndag: Joggas
Tisdag: skritta ut/uteritt
Onsdag: Vila
Torsdag: dressyr/lösgöras
Fredag: Hoppning
Lördag: skritta ut/uteritt
Söndag: Markarbete

Hur ser eran ridvecka ut? Kommentera gärna. :))

Likes

Comments

Heja Fiffi!, ridsport

Hej. Igår red jag markarbete och då hade jag två sockerbitsskutt på varje långsida på en volt och de gick jätte bra och sedan skrittade jag ut. Idag joggades hon bara lite lätt och även de gick bra!👍🏼👍🏼

Likes

Comments

mode, ridsport

Hejsan! I detta inlägget tänkte jag skriva lite vad jag tycker om samsheid hjälmar.
Jag har ingen själv men jag tycker att de är sjukt snygga och stilrena sedan är ju vissa priser lite extrema tillexempel den som kostar ca 10 000, liksom det är en ridhjälm. Men jag vet ju inte riktigt varför de kostar så mycket men endå. De är fint med roséguld o så och roligt att de går att välja färg på metallgrejen själv nu o så.
Vad tycker ni om dessa hjälmar?
Hiss/diss? Jag tycker hiss på utseendet och diss på priset.
Hoppas ni gillade inlägget så hörs vi i nästa.
❤️☺️

Likes

Comments