View tracker


God morgon!

I morse blev det en promenad med Diesel och sen lägga i färg i håret som jag precis duschat ur nu. Aldrig använt detta märket förut så lite nervös över resultatet är jag hehe. Men har jag tur så har det blivit den färgen som jag vill ha och hade innan. Nu ska jag fixa mig lite och äta vattenmelon innan jag ska iväg för att göra naglarna. Yeey!

Likes

Comments

Blev en sväng till stan förut. Va inne på den nya affären som öppnat nu, riktigt trevlig personal och roliga grejer. Fick bland annat med mig en choklad där ifrån som jag hört gott om och tänkte testa. Har även bokat tid för naglar imorgon. Taggad! Hade ju alltid det förr men nu har jag varit utan ett tag och har varit sugen på att göra det så länge.

Nu ikväll har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Riktig mys helg det här.

Likes

Comments

Blev en riktigt lugn kväll idag. Välbehövligt efter denna stressiga vecka.

 Ikväll har vi bara myst med god mat och fotboll. Slängde ihop en liten pastarätt förut. Ser kanske inte jätte fancy ut men. Så gott och så enkelt!


Likes

Comments

Hej på er!

Denna fredag har bara bestått av städning och plugg i mängder. Har inte hunnit få upp något skrivbord eller något ställe att plugga på ännu, så köksbordet var allt annat än städat förut. Haha.

Har i alla fall fått in alla uppgifter som skulle göras denna veckan så nu ska jag äntligen ta helg på riktigt. Vet dock inte vad vi ska hitta på ännu. Blir kanske bara en lugn helg utan massa måsten.
Likes

Comments

Dagarna rullar på och hjärnan hänger nog inte riktigt med. Jobba, sova, plugga, jobba osv.
Cash is king.. Eller ? Haha längtar så till helgen nu och bara få ligga kvar i sängen hur länge jag vill.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

Idag har det varit full rulle sedan jag vaknade i morse. Flängt runt i stan, varit på Ikea, Rusta & Willys, för att köpa in lite nödvändigheter. Och självklart blev det så att en liten godis påse fick följa med hem också. Det är ju trotts allt lördag. Hehe..

Vi har kommit i ordning ganska bra med det vi fått hit än så länge. Men i morgon kommer nya lass med saker, så då är det bara att börja packa upp igen. Puuh! Lite jobbigt fast tycker egentligen att det är ganska kul.

Nu ska jag sätta på någon bra film tror jag och försöka sova strax. För imorgon väntar jobb, så det blir uppstigning klockan 7..

Likes

Comments