Det sägs ju att tiden ska läka alla sår. Men jag vet inte riktigt om det är helt sant. Inte i alla lägen iallafall. För jag sitter här nu, snart 3 år senare och det gör fortfarande lika ont. Man lär sig kanske att hantera situationen och leva med känslorna. Men ärligt talat det är precis lika tomt nu som då. Och jag blir fortfarande lika förbannad över hur orättvist livet kan vara. Alla mina tusentals frågor är fortfarande obesvarade och kommer förmodligen alltid att vara. Hur accepterar man att aldrig få veta, hur accepterar man att någon är borta för alltid?

Det kommer alltid att göra ont. Man kommer aldrig att glömma. Det tär på mig varje dag. Även fast jag vet. Jag vet att du inte finns kvar här. Men varje morgon när man inser det, gång på gång är det som en stor smäll rakt i magen. Känslan av att vara så maktlös. Jag vill inte. Det var inte så här det skulle bli.

Du var min fasta punkt. Någon att håla sig fast vid när allt var som värst, du var min sköld mot allt som skrämmer mig. Med dig vid min sida kände jag mig alltid trygg. Men nu? Nu står jag här helt blottad för allt. Utelämnad och liv rädd.

Ingen kommer någonsin att kunna fylla det hål du lämnat. Ingen kommer någonsin att kunna ta din plats eller förstå mig på samma sätt som du. Det finns ingen som kan ersätta just denna tomhet.

Innerst inne så vet jag att jag måste acceptera. Jag måste gå vidare. Men jag vill inte. Jag vill inte göra det här utan dig.

När jag tänker tillbaka på alla våra stunden kan jag glädjas en kort stund för att sedan sitta där med tårarna rinnandes ner för kinderna. Det är svårt att se det fina i något som samtidigt gör så fruktansvärt ont.

Men en dag så kanske. Kanske kan jag glädjas helhjärtat åt livet och acceptera. Acceptera att det är okej. Att det inte går att göra något åt det nu. Att det är för sent. Kanske kan jag en dag istället leva livet fullt ut för både dig och mig.

Jag saknar dig pappa <3


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sitter just nu på jobbet efter en ganska lugn helg med massa hemma mys. Jobbat nästan hela denna veckan så ska bli så skönt med tre dagar ledigt efter detta pass. Inte nog med det så kommer mammi imorgon så de blir några dagar med massa mys och kvalitets tid med henne. Något som alltid får mig på bättre humör.

Annars så händer det inte så mycket i livet just nu. Mest fokus på jobb för tillfället. Måste ju spara ihop lite till semester kassan, hehe.

Likes

Comments

Likes

Comments


God morgon!

I morse blev det en promenad med Diesel och sen lägga i färg i håret som jag precis duschat ur nu. Aldrig använt detta märket förut så lite nervös över resultatet är jag hehe. Men har jag tur så har det blivit den färgen som jag vill ha och hade innan. Nu ska jag fixa mig lite och äta vattenmelon innan jag ska iväg för att göra naglarna. Yeey!

Likes

Comments

Blev en sväng till stan förut. Va inne på den nya affären som öppnat nu, riktigt trevlig personal och roliga grejer. Fick bland annat med mig en choklad där ifrån som jag hört gott om och tänkte testa. Har även bokat tid för naglar imorgon. Taggad! Hade ju alltid det förr men nu har jag varit utan ett tag och har varit sugen på att göra det så länge.

Nu ikväll har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Riktig mys helg det här.

Likes

Comments

Blev en riktigt lugn kväll idag. Välbehövligt efter denna stressiga vecka.

 Ikväll har vi bara myst med god mat och fotboll. Slängde ihop en liten pastarätt förut. Ser kanske inte jätte fancy ut men. Så gott och så enkelt!


Likes

Comments

Hej på er!

Denna fredag har bara bestått av städning och plugg i mängder. Har inte hunnit få upp något skrivbord eller något ställe att plugga på ännu, så köksbordet var allt annat än städat förut. Haha.

Har i alla fall fått in alla uppgifter som skulle göras denna veckan så nu ska jag äntligen ta helg på riktigt. Vet dock inte vad vi ska hitta på ännu. Blir kanske bara en lugn helg utan massa måsten.
Likes

Comments