Hello people!
Idag var det min första dag i skolan. Det känns så bra att äntligen komma igång med plugget. Nu gäller det bara att köra all in.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 20 Readers

Likes

Comments

Hello people!
Igår var jag och festade med mina kusiner och en av deras kompisar.
Det var en väldigt lugn kväll! Först var vi på en mysig bar och sen gick vi och åt på kebabhouse( bajsmat hade jätteont i magen efteråt)
Efter det drog vi till en latinofest vid Globen. Festen var helt ok men jag skulle velat ha dansat mer.

  • 18 Readers

Likes

Comments

​Hello people!

Har så jävla mycket plugg just nu, sjukt jobbigt verkligen..  Idag runt 3 tiden var jag och kolla på min älsklings fotbollsmatch. Vinst 2-1.  Han är såå duktig! Nästa inlägg kommer bara handla om honom. Senare vid 5/6 tiden efter matchen gick jag och mötte upp några vänner i Kista Galleria. Vi hade fika mys + skitsnack, älska! Nu sitter jag hemma och pluggar, min hjärna kommer bokstavligen EXPLODERA! Önska min älskling kunde stannat kvar tills imorgon :( men tyvärr inte. 

Igår hade vi Fotografisk bild, skit kul verkligen! Vi har fått ett uppdrag då vi ska fota 10 olika kompositioner. Vi hann ta 7 st, sedan tog det stopp i en väldigt skum butik på drottninggatan.. 

Likes

Comments

I söndags var jag på en baby shower!
Mina vänner hade planerat den över en månad och det blev så lyckat. Nu väntar vi bara på bebisen😍
/ Vanessa

  • 19 Readers

Likes

Comments

Hello people!
Igår, alltså i lördags, va jag och Vanessa på ännu en photoshoot. Den här gången var vi i en studio som ligger i Stureby. Tänkte blogga så fort jag kom hem men jag hann somna med kläderna på😋 Vart så himla trött då jag var där från 16:00 fram till 22:00.

Likes

Comments

Hello people!
Idag körde jag lite zumba och senare blev det lite styrketräning. Det är så skönt när man väl kommer igång!
/ Vanessa

  • 26 Readers

Likes

Comments

Hello people!
Idag lunchade jag med några kollegor för att säga farväl till Natalie som åker iväg imorgon! Det blev en sen lunch på restaurangen Hollywood! Väldigt bra pris dock inte så god sushi.
/ Vanessa

  • 27 Readers

Likes

Comments

Hello people!
Idag jobbade jag stängning på jobbet för andra gången ☺️ Det känns bättre och bättre för varje dag som går. Saknar dock vissa personer från mitt förra jobb...
Well imorgon är jag ledig så nu ärr jag hemma hos Ines och myser lite 🙊
/ Vanessa

  • 27 Readers

Likes

Comments