Hej alla 
Jag e så jävla glad att jag har våran jacuzzi den e ass go. 
Nu är jag med Erik Martin, Andreas S, Feffe, Emilia och Crille. 
Det e ass varmt ute och det har de vart i några dagar nu förutom tror det av igår när det åska och regnade lite. 
mina dagar blir bättre och bättre trots allt som hänt vilket känns bra. Jag tänker inte lika mycket på det. Jag tar varje dag som den kommer och sen tänker jag inte alltid igenom saker jag gör vilket blir att de jag gör blir ass roligt till slut. 
Idag ska jag färja mitt hår mörkbrunt eftersom att det är brunt/blont nu. E trött på denna hårfärgen så nu e det dax att byta igen. 

ska skriva lite om rädslor ikväll tror jag så håll koll idag. 
XoXo sessaprinsessa 💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla jag kommer fortsätta med bloggen fast inte lika ofta❤️
Jag känner att min blogg e trots allt rolig att ha så jag kommer inte lägga av permanent men jag bloggar bara när jag känner för de
❤️
Hoppas ni fortsätter kolla min blogg för ni de så e ni guld
❤️😘

XoXo sessaprinsessa
💕
Likes

Comments

Ibland undrar ja va som skulle hända om ja dog. De e deprimerande att tänka så men just nu kan ja inte tänka på nått annat ja vet inte varför. Jag har inte tänkt på manges död på 2 dagar. Ja vet inte hur ja någonsin kommer kunna smälta detta. Varför just han? Av alla människor på jorden. Men ska inte tänka så som ja gör just nu. Det kunde ju hänt vem som helst. Alla drabbas ju av döden för eller senare.Men ja har förlorat en av dom som stått mig närmast. Den person ja alltid kunnat vända mig till.
Begravningen e 14/8 2014 jag kommer läsa en dikt först sen ska ja fråga om ja kan sjunga en låt.
De som ja skrev först, va skulle hända om ja dog. Ja menar man kan dö när som helt av vad som helst. Jag kommer uppskatta varje dag som nått underbar. För rätt som de kan livet ta slut. Ta aldrig livet för givet. Livet ska ha motgångar. Man måste lära sig att kunna hantera jobbiga situationer.
Livet e till för att leva.
Så mycket som ja här gått igenom i mitt liv jag säga att de e kommer bli bra för de blir de. Jag kan säga de och mena de.
Ja har alltid undrat hur de skulle va om ja dog. Mina vänner saknar mig efter en dag. Undra då hur mycket dom skulle sakna mig om jag är död. Anledningen till att jag går upp på morgonen är mina vänner och mina syskon och framför allt min mamma. Min mamma e min hjälte hon har gått igenom så jävla mycket och jag beundrar hennes styrka. Jag förstår inte hur hon har kunnat orka gå upp på morgonen. Hon går upp varje morgon för våran skull. Hon älskar oss och jag kommer alltid behöva min mamma hur mycket vi än bråkar/bråkat så kommer jag alltid att behöva henne vid min sida. Ja har inte haft orken till att blogga för att min pappa dött och ja har vart med mina vänner. Jag har inte kännt att bloggen e viktig så ja har bestämt mig för att sluta blogga.
kramar sessaprinsessa
❤️
Likes

Comments

Hellå alla

Innan kom ja oh tänka på en sak som mamma eller om de va nån annan en gång sa till mig, jag e ett lam.
Hen sa att mina ögon såg ut som ett lams ögon lika kristall klara som stjärnorna på himlen. Hen sa att ja e lika stark och modig men och också lika öm(ömtålig) och känslig som ett litet lamm.
❤️

Hade glömt de tills Rikard skrev får i nått sammanhang.
Men de e lite poetiskt i de.

Idag ska jag träffa Martin David, Rikard och Chrille inte alstersjö utan en annan. Sen aka jag träffa Alexandra sen ska jag träffa Oscar och feffe
❤️
Så de blir nog en lien lugn dag sen så får vi gäster från Orust och de ligger en bitvfrån Uddevalla
❤️ till er som inte vet veta de ligger så finns de en karta ni kan kolla på ❤️

I have got the eye of the tiger.
You are My sun and moon My one and only love
💕✨
XoXo sessaprinsessa

Likes

Comments

#Sommar #love #bästa

Likes

Comments

Hej alla sorry för dålig uppdatering men ja vet typ inte va ja ska skriva om... 
Igår va jag och bada med mamma carro. Sen på kvällen så kom annie och fabian och så åkte vi och kvällsbada alla i min familj + emilia. 
Jag sov hos crille i natt och nu ligger vi och lyssnar på musik. Matilda och en till sov här med. Jag vill åka till liseberg på fredag eller så funderar ja att gå på fest kanske. Får se.. 
XoXo sessaprinsessa❤Likes

Comments

Hej alla nu har veckan i Kalmar gått och ja och Mikka sitter på tåget på väg mot Lund där vi ska byta tåg. Och när vi bytat tåg åker vi raka vägen till Varberg så himla skönt 💚

Ja har haft en sån grymt rolig vecka träffat en massa roliga människor i Kalmar. Hade velat träffa chelsi vet inte hur hon stavar de men hon värkar fett chill iallafall och hade vart grymt kul att träffa henne. Men ja kommer komma hit många fler gånger.
Martin tappa sina moppe nycklar i havet i föregår. Han halkade på en hal sten och ramla ner i havet och mobilen blev fuktig och moppe nycklarna är än nu borta
😂 stackars liten.
Filip Mikka och ja vi bara skratta åt an men han fattade nog själv att de såg roligt ut
❤️

Jaja undra om ja ska ta och sova lite kanske
❤️
Men denna veckan inget kommer slå den, paddlat kanot, trappat trampe båt och vart inne i Borgholm på Öland träffat Jacob som ja oturligt nog bara träffa 2 gånger
❤️
Skriver nog ikväll puss
❤️💋
XoXo sessaprinsessa
Likes

Comments