Hei og god lørdag!
i går var jeg hjemme alene sammen med Vibeke, søsteren min. vi lagde taco og såg Norske Talenter. det er standar på fredagskveldene, like koselig hver gang. etter hvert fikk jeg besøk av besk av bestevenninnen min Sarah. vi lagde brownies og fant fram twilight på tv, og koste oss.

i kveld skal jeg få besøk av noen venner så skal vi på afterski, litt utpå kvelde. det blir veldig gøy. det er veldig gøy å få være med venner og dra ut etterpå å ha det kjekt, og få oppleve nye og spennende ting. jeg gleder meg masse, og håper kvelden blir et bra minne. det tror jeg

jeg kan skrive litt om kvelden i kveld i morge, så kan jeg ta litt bilder.

-Sarah Emilie


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

God første februar!

Nå har det seg slik at det har kommet en konkurranse her på nouw. det vil si at hvis jeg skal ha en mulighet ti lå være med i trekningen så må jeg blogge i 30 dager. #nouw30daychallenge

vinneren vil være den som Nouw mener engasjerer seg mest og utvikler bloggingen underveis i konkurransen.

vinneren vil:

- få en reise på en inspirerende weekend til selveste London sammen med en venn

- får en sjanse til å skrive en egen reportasje til Nouw Magazine med tips fra London

- intervjues i Nouw Magazine som finnes i Norge, Svergie, Danmark og Polen

og vinneren vil bli kåret de 7.mars kl 12.

Jeg er jo ny i blogglivet men jeg trives i det så jeg gleder meg til å blogge hver dag i 30 dager, og prøve å utvikle meg so blogger. i denne konkurransen er det jo selvfølgelig ulike utfordringer som jeg kommer til å jobbe for å få til. og det er å utvikle bloggen samtidig som jeg finner min egen nisje og at jeg skal arbeide med bloggen på en mest strukturert og profesjonell måte.

Jeg har ikke planlagt helt hva jeg kommer til å blogge om de neste 30 dagene, men noen ideer har jeg. resten får egentlig bare komme når jeg finner på noe.

jeg legger med anonsen der dere kan se hva konkurransen går ut på, jeg har fortalt litt men hvis dere vil lese mer om den, så er det bare å trykke på linken.

http://nouw.com/magazine/boosta-din-blogg-och-vinn-resa-till-lond-4235


hvis dere har noen tips til hva jeg kan blogge om, så er det bare å lekgge igen en komentar, eller sende meg en melding. håper dere vil være med på ferden min igjennom dette, og at dere vil være med å gi meg tips og ideer slik at jeg kan forbedre bloggen min.

-Sarah Emilie

contacts

Likes

Comments

Personlig

Hei!!

Jeg må bare komme med en utrolig ubeskrivelig nyhet. Jeg skal til Stockholm på konsert til Celine Dion i juni, sammen med mamma! Å jeg gleder meg sykt, for dette hadde jeg virkelig ikke trodd at skulle skje.

Jeg kan med handa på hjerte si at jeg ikke har vært så stor fan av noen, ikke en gang Justin Bieber. Og jeg har heller ikke vært på et så stort arrangement før, så dette blir utrolig spennende.

Jeg har vært en stor fan av Celine Dion lenge og har seriøst drømt om å få lov til å dra på konsert, men hun holder for det meste til i las Vegas og Canada. Så det blir litt langt unna.

Men så så jeg her om dagen at hun skulle på European toure i sommer og da ble jeg veldig glad, for da tenkere jeg at jeg kanskje hadde muligheten til å dra. Å det vart vertfall flaks at hun skal ha konsert den 16 juni i Stockholm på en lørdag for da blir det lettere å dra dit uten å få fravær fra skolen, siden det er i en helg.

Jeg må bare si at jeg er overlykkelig akkurat nå, og at jeg gleder meg kjempe masse til juni og har nedtellingen klar.dette er seriøst det beste som kunne skjedd i hele 2017!

-Sarah Emilie

Likes

Comments

Personlig

God fredagskveld!

Idag ringte mormor til meg og lurte på om jeg ville være med å overraske lillesøstra mi og mamma på Levanger sykehus. Tomine, lillesøstra mi, som er innlagt der har vært syk så de er der for å finne ut hva det egentlig er. Men de har ikke funnet det ut enda, men hun er på bedringens vei.

Det ble en spontan tur, med spenning og nervøsitet. Jeg har ikke sett henne siden torsdag, og da var hun veldig dårlig. Hun klarte nesten ikke å gå, for hun var så klar. Jeg var litt spenst og nervøs dor å treffe de, siden jeg ikke helt visste helt hvordan formen hennes var i. Men overrasket ble de, og glad ble vi.

Etter hvert som vi ble en stund, ble vi litt sultne æ jeg og mormor dro på pizzabakeren og kjøpte pizza og brus. Det var godt på en fredagskveld ja.

Så nå blir det bare å vente til Tomine blir frisk så hun kan komme hjem igjen.

Håper dere har hatt en fin kveld og får en fortsatt fin helg.

-Sarah Emilie

-Facebook, Snapchat, Instagram= sesn. Nouw
-Instagram-sarahenilsen

Likes

Comments

god kveld

jeg har vært på Steinkjer videregående skole i dag, for å se hvordan hud pleieren og helseservice er der. Det er en veldig fin og stor skole, og mage studenter der. men også en veldig fin plass. etter idag, ble jeg faktisk veldig usikker på hvilket valg jeg skal ta til neste år. Skal jeg være igjen her på Olav Duun eller skal jeg prøve meg på en ny skole? som jeg nevnte i forgje innlegg så hadde jeg lyst til å ta helseservice i Steinkjer til neste år men etter idag ble jeg litt i tvil.

er helsefagarbeid noe for meg eller skal jeg ta helseservice? jeg fikk egentlig ikke så mye mer kunnskap om linja jeg ønsker, en det jeg egentlig viste fra før. så eg får bare grave og lete litt selv og ta avgjørelsen sammen med mamma. så blir dt rette valget sikkert det beste.

men et sprømsål til dere? er det noen dere snker at jeg skal blogge om? så kom gjerne med tips :)

.f.eks: spørsmålsrunde, tips til..., utfordring osv :)

jeg hadde egenltig ikke så mye mer å si idag, men gir en lyd når det kommer noe nytt :)

ha en forsatt fin kveld

-Sarah Emilie

legg meg til:

snapchat/ instagram/facebook: sesn.nuw

instagram: sarahenilsen

Likes

Comments

jeg vil bare si unnskyld for at jeg ikke har blogget på en stund. det har bare vært veldig mye som har skjedd de siste ukene. men nå skal jeg prøve å prioritere bloggen litt også.

Det har vært mye snakk om skole til neste år. hvor skal jeg gå? hvilken retning er best? hvor skal jeg bo? hvem skal jeg bo sammen med? hva er best for meg? det er de spørsmålene jeg har tenkt på en stund nå, og vet egentlig ikke svarene på noen av de, bare tanker og ideer.

Tanken min er å søke på helseservice i Steinkjer, og flytte i en leilighet med en eller flere venninner. jeg tror det hadde vært litt godt å få prøvd å leve litt i voksen livet, og prøve å bo for seg selv og se hvordan det er meg økonomi og hva ting egentlig koster osv.

jeg har en dela med pappa at neste uke jeg skal til han så skal jeg få en sum penger, så skal jeg planlegge hva vi egentlig trenger og betale alt som skal betales for hele uken. så får jeg se hvordan det er. Det tenker jeg er en veldig godt idee, og den ideen vi jeg spre ti dere slik at kanskje dere kan prøve det samme.

det var egentlig det jeg hadde i dag, så skal jeg prøve å bli flinkere med å legge ut innlegg.

-Sarah Emilie

Likes

Comments

​god kveld!

i dag har jeg vært veldig trøtt og sliten. det startet med at jeg våknet ti minutter før bussen kom, og da fikk jeg litt panikk. men jeg kom meg på bussen og kom på skolen til rett tid. Dagen gikk sakte men sikkert, og jeg ble bare verre og verre. da jeg kom hjem lagde jeg middag og gikk på rommet for å slappe av litt og se the vampire diaries. Det ende med at jeg måtte ta vekk pc fra fange og legge meg litt under teppet, og det sovnet jeg med en gang. da jeg våknet to timer etterpå,så gikk jeg for å vaske bort sminken og tok på meg koseklærne, og la meg på senga og spille litt på telefonen. haha. 

Heldigvis er det helg i morgen, så da har jeg litt tid til å få tilbake litt av energien. men det tar ikke mange dager så er det plutselig en ny uke., nye muligheter og valg. tiden går alt for fort. men, men, så er det. 

nei, nå tror jeg at jeg skal legge vekk alt som heter sosiale medier og elektronikk, s skal jeg legge meg. blir tidlig kveld på meg i dag. eller det skulle jeg egentlig ha hatt hele uken, men sån dere alle vet, så er det lettere sagt enn gjort. haha. men nå mener jeg det

så God natt alle sammen, må dere ha en riktig godt natts søvn, og en fin dag i morgen.

-Sarah Emilie 

Likes

Comments

​Hei og god ettermiddag

 I dag sluttet vi tidlig på skolen, og det var veldig godt egentlig.  vi har som regel skoledag til halv to, men vi fikk gå kvart på ett. det er bare tre kvarter, men det utgjør en veldig stor del. 

etter jeg var ferdig så ble jeg jo selvfølgelig strømtørr på mobilen, så jeg fikk ikke tak i mamma. Så da er jeg heldig som har besteforeldre i nærheten. da dro jeg til de, ca 20 min fra skolen, å lånte telefonen til farfar slik at jeg kunne si ifra til mamma hvor jeg var og hvor hun skulle hente meg. 

Da mamma kom å hentet meg dro vi ned til byen der vi fikk gjort en del små ting vi skulle, etter det så dro vi å hentet Tomine i barnehagen, og deretter dro vi hjem.

jeg ble nettopp ferdig med leksene, og sitter nå i sofaen min, men pc`n på fange å skal til å se The vampire diaries, imens mamma lager middag.

håper dere får en fin dag videre


-Sarah Emilie

følg meg gjerne:

Facebook, Snapchat: Sesn.nouw

Instagram : sesn.noue eller Sarahenilsen

Likes

Comments

Personlig

Da er det søndag og siste dagen i uka.

uken her har god veldig fort, men det kan være på grunn av at vi hadde fri på mandag og tirsdag. Det har vert en travel uke egentlig. men fort har den gått og fortere går den når du har fullpakket med planer. jeg håper at det ikke blir så mye ekstra til uken som kommer, slik at jeg kan bare ta det med ro, og slappe av litt.

jeg har bestemt meg for å skrive en liten oppsummering på uken som gikk, her får dere den:

Det beste som skjedde: Jeg dro til min ene bestevenninne, som jeg ikke har vært med på en god stund. Det var utrolig godt å bare sitte i sofaen med henne og bare fortsette prater der vi sluttet sist vi møttes. det er så godt å ha slike venninner som du ikke trenger å møte hver dag, men som du treffer litt sjeldent og bare vite at vennskapet er der uansett hva, og at dere kan snakke videre etter at dere slapp samtalen sist gang. Det er venner dere ikke må slippe, for de holder lengst tenker jeg. for vennskapet blir sterkere og da skal det mye til for at det skal bli "ødelagt"

Det verste som har skjedd: at jeg fikk høre noe jeg aldri hadde forestilt meg.

ukens serie: The vampire diaries. Det er seriøst en de beste seriene jeg har sett. Jeg har sett det mange ganger før, men for ikke så lenge siden startet jeg på sesong 1.og nå er jeg på sesong 7. så til dere som ikke har sett det, så anbefaler jeg den på det sterkeste!

ukens cravings: smoothie, jeg har drukket smoothie nesten hver dag. å da har jeg kjøpt de på coopen, men fire poser i, og da kjøpte jeg en pakke med jordbær,banan og blbær og en men spinat, ananas og mango. Jeg har fått meg en ny favoritt, altså den med spinat, mango og ananas.

Det var ukens oppsummering. jeg tente kanskje at jeg skulle lage en slik oppsummering hver søndag, bare at jeg tar forskjellige ting, som istede for "ukens serie" så kan jeg ta "ukens film" eller "ukens sitat" ja, dere skjønner hva jeg mener. hehe

senere i dag, tenkte jeg å ta ukens siste trening økt og etterpå ligge over til farmor og farfar. det gleder jeg meg masse til.

Jeg gleder meg til å utforske neste uke sammen med dere. og håper at dere har hatt en gin uke, og at neste uke blir mye bedre.


-Sarah Emilie

contacts:

facebook, og snapchat: sesn.nouw

instagram: sesn.nouw eller sarahenilsen

e-mail. sarahemilie1@icloud.com

Likes

Comments

Personlig, Inspirasjon, Mote

hei og god lørdag!

jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg over det jeg liker mest på rommet mitt. Jeg skal snart pusse opp hele rommet, fra gulv til tak, så det gleder jeg meg til. nå har jeg endelig fått litt fine ting i julegave og kjøpt litt selv som jeg er veldig fornøyd med, og som passet veldig godt til hvordan rommet ser ut nå. Når jeg har fått "ny rommet" så skal jeg kjøpte nye møbler og ting , slik at det blir som jeg ønsker.jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg om selve oppussingen og når det er ferdig. jeg gleder meg allerede.

legg meg til på:
instagram: sesn.nouw eller sarahenilsen

facebook siden min: sesn.nouw

snapchat: sesn.nouw

Dere får ha en riktig god lørdag

-Sarah EmilieLikes

Comments