Yas, andra blogginlägget haha! Leverans! Mitt mål med bloggen är att den ska vara autentisk. Jag är en ganska öppen person och känner att jag inte har något att dölja, men det är ändå lite nervöst att dela sånt här med andra, men nä, nu kör vi. Jag har varit singel hela livet, jag har dock varit kär tre gånger och det var mellan 12-17 år. Jag upplevde något mer efter det, skulle dock inte kalla det kärlek. Mina känslor blev obesvarade dem tre gångerna och alla tre personerna är i relationer som ser hållbara ut så jag antar att jag inte har dålig smak. Jag vände mig aldrig till någon vuxen för tröst i dessa situationer och tog allt väldigt personligt. Hur som helst så hade jag byggt upp den där uppfattningen om att en relation skulle göra mig lycklig. Idén om att den stunden mina känslor blir besvarade skulle ändra allting.. Sanningen är dock att jag aldrig har varit redo för en relation. Jag har aldrig varit mogen nog och idag tycker jag att det är bra att jag har varit singel hela livet. Jag menar inte att en relation behöver vara en dålig sak, det finns helt klart många bra relationer. Men när jag nu ser tillbaka så tror jag att jag hade slappnat av och att vara ihop med någon skulle sakta ner ett driv som jag känner varje dag… Jag ser en betydelse i att personerna i mitt liv är äkta och ärliga, det är det enda jag begär. Känner någon att jag är en fitta så tycker jag att dem kan säga det istället för att hålla det inne eller säga det på ett finare sätt. Jag föredrar smutsiga sanningar före rena lögner helt enkelt. Det handlar om att vara äkta med det man känner.

Hur fint ansikte en person än har så betyder det noll om det inte finns personlighet där. Jag känner mig mogen idag, men jag är fortfarande i en period där jag avsiktligt fokuserar mer på mig själv. Jag är inte redo att investera mina känslor i någon annan. Den där benägenheten av att vara ihop med någon annan har minskat och det av en väldigt klar anledning. Jag är hellre stark ensam än svag med någon annan. Jag vill att personerna i mitt liv ska se mitt värde och gilla mig för den störda personen jag är och jag tycker att alla borde värdera sig själva högt. Personligen försöker jag leva ett liv där källan för lycka till stor del inte kommer från någon annan. Det verkar som att allt för många hakar sig upp i den idén om att ett liv med någon annan ska automatiskt ge lycka. Lev livet, var självständig och ha kul. Se till att bara den som förtjänar får dig när du är som bäst. Jag är väl lite som en slemmig snigel som bär på sitt tunna skal och sakta glider genom livet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

As the first post I've decided to write about the tattoos that I've got and the meaning behind them. Pics are below.

1. The lion is my first tattoo. I honestly don't remember how the idea of doing a lion came up, and why I specifically got it done on my left leg. What I do know is that I've always loved lions. The birthday cake that I traditionally had was with the face of a lion, my favorite football team is called the lions. I like the fact that the lion on the tattoo doesn't roar, it's calm and observant of it's environment. I see it as an animal with a big heart, showing loyalty to people close to itself, and even though he looks tough, he has a week, vulnarable, humble side. It was made by Bruno_CP (https://www.instagram.com/bruno_cp_tattoo/)

2. My last name 'Eken' Means the oak in Swedish, so I consider it to be a family tree, representing my mother, father, sister and brother. The crossed arrows on top of it is native american and symbols friendship, dedicated to my closest friends. It's a geometrical tattoo, made by the talented tattoo artist Okan Uckun (https://www.instagram.com/okanuckun/ ) who has loads of other brilliant geometrical pieces if you'd like inspiration.

3. The third one is an Icelandic Viking symbol called 'Vegvisir' which literally means "Guidepost" and is a bamboo tattoo made in Thailand. It's a symbolic compass which Vikings used to have in their armor. The definition for the symbol is "One should never lose ones way in storms or bad weather, even when the way is not known". I personally connect the tree tattoo with the vegvisir. The vegvisir reminds me of a time I felt lost, a time I remember like it was yesterday. All thanks to my closest friends and my family those circumstances changed and got better, and I'm still going strong. While others disappeared, they stayed. When my parents was about to split, they also stayed together longer just to make sure I could get better. And what does it take to turn a rough situation around? A LION!

Likes

Comments