View tracker

Det är alltid kallt på kyrkogården oavsett årstid och väder. Sov gott Bibbi.

Likes

Comments

Tillåt mig presentera det viktigaste jag vet - morgonkaffe!

Utan morgonkaffe blir det ingen god morgon. Utan morgonkaffe är hela dagen förstörd. Utan morgonkaffe är jag arg och hatisk. Morgonkaffe gör dagen ljusare. Morgonkaffe gör stegen lättare. Morgonkaffe ger mig lycka. I en värld utan morgonkaffe vill jag inte leva. Morgonkaffe är det viktigaste jag vet.

Likes

Comments

Det kändes lite trist att plocka bort julen. Det var ju så mysigt med alla lyktor och pynt. Men för att trösta mig själv har jag försökt få in mer färg i inredningen. Jag blev genast gladare. Det är bara en vacker blombukett som saknas. Helst tulpaner. Finns det någon där ute som kan ta en vink eller? *blink blink*

Så här ser det ut i mitt kök.

Likes

Comments

Jag känner ren och skär lycka den här årstiden när man i princip kan bo på skotern. Att träna min glada flock utan att själv behöva anstränga en muskel, att åka till skogskojan med korv och kaffe i ryggsäcken och att till sist däcka på kvällskvisten för att man överdoserat frisk luft är helt enkelt livet.

Likes

Comments

Igår bokade vi sporthallen i byn för lite hoverboardrally. Två hoverboards, två lag, en vrickad fot, en väldigt öm bakdel, en trasig axel, ca. fem skrapsår och några rygglandningar. Men det var skitkul! Vi var tolv personer som vågade ge det ett försök - med livet som insats. Och till er som bara kollade på - tack för att ni kom! Vad vore väl en cirkus utan åskådare?

Likes

Comments

View tracker

När det börjar bli läggdags för alla andra bestämmer jag mig för att vakna till liv och sluta vara en zombie. Så jag gör som vilken sund människa som helst hade gjort. Ta en Alvedon och fortsätta sova? Nej, nej. Beger mig ut på nattliga äventyr såklart! Skotern går bra, vädret är milt och nattmackan är som godast i skogen. Vi syns till gryningen!

Likes

Comments

Att basta med feber var ingen hit. Jag gjorde det igår och sedan låg jag däckad på soffan resten av dagen, hela kvällen och hela natten. Idag tänkte jag prova det motsatta - kyla ner febern. Så jag hoppade på skotern och drog iväg. Det gick hur fint som helst. Tills jag kom hem. Nu måste jag lägga mig ner och vila en stund. Hoppas jag inte sover bort allt för många dygn. Jag känner mig som törnrosa fast utan kyssen. Nattinatti..

Likes

Comments

Jag är fortfarande sjuk och det är inte alls så där mysigt som på film där man får ligga under filt hela dagarna framför tvn och folk pysslar om en och kommer med soppa åt en. Karlsson på taket hade åtminstone lillebror. Jag får sitta här med en jycke som inte ens tycker synd om mig. Ingen soppa, ingen filt. Det är smutsigt och stökigt och hungrig är jag också.

Likes

Comments

Jag pallar inte att inte palla. Jag är skitdålig på att vara sjuk. Det finns ca. en miljon saker jag hade behövt göra och här sitter jag helt värdelös och rastlös. Hur sysselsätter man sig ens som sjuk? Först försökte jag lura mig själv att jag var frisk och gjorde allt som friska människor gör - dessutom höll jag bra tempo med mina sysslor så att jag inte skulle bli misstänksam. Det var en dålig idé. Gör aldrig så. Jag behöver en barnvakt som tar hand om mig men allt jag har är en liten oduglig hund som inte vet vad "hämta tårta" betyder. Jag. blir. tokig.

Likes

Comments

Nu har jag vakat ut och har bestämt mig för att enbart fokusera på att kurera mig mot monsterförkylningen som knockat mig med full kraft. Att ta helg på en tisdag känns rätt ballt faktiskt.

Jag har fått en gammal kerorygga. Den är tydligen skön. Fin också.

Likes

Comments