När ens arbetsskor börjar likna Kiruna är det dags att beställa nya. Sagt och gjort! Nu är det bara att vänta på leverans.. Ni ser ju hur hårt jag jobbar! Lagom bäst.. Hade jag varit chef hade jag anställt mig på fläcken! Synd att inte alla tänker som jag..

Likes

Comments

När man tar med sig ett par hundar och hälsar på i stugorna och dom fullständigt tar över stället och man bara: Så här gör dom aldrig annars! Det måste vara något fel på din stuga..

Likes

Comments

Gomorronyoga på skotern i strålande sol. Life is good!

Likes

Comments

Efter att ha tyckt synd om mig sedan tvåtiden i natt tog jag en tablettfrukost. Bara precis så att jag slipper ännu en dag i sängen med vetekudden. Att göra ingenting är det svåraste jag vet. Så idag var jag ute och körde försiktigt för det hade jag lovat mamma..

Likes

Comments

Det verkar som att det blir dag två i sängs med vetekudden om inte ett mirakel sker. Jag har varit snäll nästan hela veckan så jag tycker att jag förtjänar ett mirakel..

Likes

Comments

Om man googlar ordet sötnos borde det här vara första bilden som dyker upp. Det här är Vera. Hon är äldst i flocken och är alltid lika söt när vi glider bil.

Likes

Comments

Det blev en kass start på ledigheten. Igår var jag till läkaren och det visade sig att alla muskler kring skulderblad och nacke var inflammerade vilket förklarar smärtan jag burit på ett tag nu. Medicinering och framför allt sjukgymnastik står på schemat. Medicinering - visst! Men att tvinga sig upp för sjukgymnastik när man jobbar natt ser jag verkligen inte fram emot. Att sjukskriva sig kommer inte på tal. Det har jag inte råd med. Jag bestämde mig för att göra det bästa av situationen och åkte till byn. Där halkade jag. Det blev en rejäl stöt mot nacke och skulderblad. Så idag har jag varit sängliggande hela dagen med uppvärmd vetekudde. Bölgrinat och hoppats på att en fånge på rymmen ska storma in och göra lidandet kort för mig. Efter att ha intagit ett par värktabletter är jag nu på benen igen. Tar hand om min fina flock och njuter. Jag tänker njuta av varenda minut jag inte känner smärta.

Likes

Comments

Men sluta tjata! Jaja, vi vet att det är alla hjärtans dag och det så himla gulligt med blommor och choklad. So what? Det är en vanlig tisdag. En dålig, tråkig dag precis som många andra dagar. Det är glashalt ute, långa köer på apoteket och en del av oss är faktiskt svintrötta. Och all den där chokladen ni vräker i er - tänk på att den kommer stanna kvar ca. 60 år i låren. Inte för att det nu hade hindrat mig men någon choklad tänker jag ändå inte äta idag. Jag tänker äta en vanlig hederlig kanelbulle och gå och sova för tisdagar suger faktiskt rätt hårt. Färdigtramsat!

Likes

Comments

Ibland vill man bara be världen hålla käften! Fast på ett artigt vis givetvis.. Som idag när jag jobbat hela natten och har längtat hem till sängen och grannen borrar i väggarna och utanför väsnas byggarbetare med sina maskiner. Någon i huset förstår inte hur man slår av väckarklockan och barn skriker i trapphuset. Ni kan säkert förstå att jag just nu bara vill be världen hålla käften! Fast på ett artigt vis givetvis..

Likes

Comments

Helt ivrigt berättar jag för alla att jag köpt hela serien med Katitzi och INGEN vet vem det är! Hur kan ni inte veta vem Katitzi är? Har ni inte sett filmerna när ni var små? Har ni inte läst böckerna i skolan? Katitzi är ju en klassiker, enligt mitt tycke. Jaja, skitsamma.. Jag har i alla fall tre timmar filmtittande att se fram emot. Hoppas att den är lika bra som jag minns den..

Ikväll är det filmkväll hos herr Keino. Hela gänget är samlat. Eftersom de är totalt ointresserade av mina barnfilmer blir det en om Hitler istället. Så olika vi är, jag och mina grabbar..

Likes

Comments