Jag har blivit beroende av gröna växter. Tycker det är det vackraste som finns. Nästan. Så innan jag gick på mina nattskift köpte jag en blombukett åt mig själv. Jag verkar inte behöva en man för jag kan köpa mina egna blommor. I alla fall så köpte jag den enda buketten som inte blommorna har slagit ut på. Det här är orientaliska liljor men det syns inte. En som inte vet bättre hade kunnat tro att det bara är vanligt ogräs men de har ett väldigt fint namn. Till mig från mig - Tack och varsågod!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag flyttar Kiruna. Eller ja, en pytteliten del av Kiruna. Typ nåt hus. Folk står gapande och ser på när första huset rullar sakta.. sakta.. sakta.. Det är tydligen en big deal. Historiskt till och med. Det är nu det omtalade, uttjatade stadsflytten tar form. Malmen måste fram och stan är i vägen. Det förstår väl vilken knäppgök som helst? Min lägenhet är iallafall safe. Jag får stå här på kullen och vinka av resten av Kiruna. Kanske blir jag ensam kvar i en spökstad. Det hade varit skönt för mitt ego att bre ut sig lite. Just nu är det lite trångt. Jag tycker egentligen att allt det här är så himla ointressant. Som att se på när målarfärg torkar. Jag orkar inte. Jag tänker laga mat istället. Hejdå Kiruna!

Likes

Comments

När blev livet så här jobbigt? I natt får ångesten äta lite på mig men i morgon ska jag leta fram min "kluck you" attityd och stänga ner lite känslor. Jag har aldrig varit särskilt förtjust i känslor, dom är mest i vägen för logiskt tänkande.

På tal om annat går jag sista natten nu och återkommer inte till jobbet förrän på onsdag. Fem lediga nätter att ta igen mig på. Åh, vad jag ska mysa med min lilla gris! Min stora kärlek. Så länge jag har hunden, kaffe och snus mår jag bra!

Likes

Comments

Jag var upp till fjälls en vända och skaffade mig en bränna. Fisken var slut. Det var tur för mig att solen mestadels gömde sig bakom molnen. Jag tror det är första gången jag inte bränt sönder ansiktet efter fjällstur. Nu blev det bara så där lagom rött..

Likes

Comments

Hola! Det är jag som är sommaren.

Ute är det nysnö och småkallt. Vad bra, tänker jag, som inte är redo att lämna den bästa årstiden i världen. Jag klär så mycket bättre i skoteroverall än i en blommig bikini. Vill man ha sommar får man väl flytta till Grekland. En natt till efter denna har jag kvar att arbeta sen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på eller vars jag ska vara. Spännande att aldrig veta.

Likes

Comments

Nu är det väl ändå typ sommar?

Likes

Comments

Först majbrasa och sen kalas med smörgåstårta. Låter inte det som en hyfsat fin söndag?

Likes

Comments

Igår spenderades hela dagen på pimpeltävlingar i toppenväder. Först i Mertajärvi där jag inte hade ett enda napp. Men hamburgaren var god! Sedan stressade vi vidare till Kuttainen. Där drog jag upp fisk efter fisk men det var bara en som blev godkänd. Helt plötsligt såg jag en otroligt snygg skoter komma körandes in på tävlingen. Det var min skoter men det var definitivt inte jag som körde. Det var våra vänner från stockholm som kört lång väg bara för att säga hej. Vilken trevlig överasking! Vädret var fortfarande toppen men prisutdelningen tog ca. 100 år och jag fick inte ens något pris p.g.a. att de hann ta slut. Det var redan kväll och alla affärer var stängda innan vi kom därifrån så det blev att slockna plötsligt mitt i en spännande film med ett rödbränt ansikte.

Här ser ni mitt ansikte. Den till vänster är fotad igår och till höger idag.

Likes

Comments

Idag fick My en ny tröja. Min hund har mycket fräschare garderob än vad jag har. Tack ska ni ha era shopaholics, ni vet vilka ni är! (Så läcker tröja, alltså!)

Likes

Comments

Alltså snapchat. Appen som kan göra vilken kossa som helst till en läckerbit. Appen som kan göra vilken läckerbit som helst till en kossa. Appen som svarade på min fråga jag länge burit på. Dvs. hade jag passat i skägg? Svar ja. Hade jag i verkligheten sett ut som jag gör i snapchat hade jag stött på mig själv. Jag hade lagt en stor spegel i köket så att jag alltid hade kunna bjuda mig själv på middag. Jag hade skaffat två vänsterhänder så att jag hade kunna fria till mig själv. Men nu var det inte det jag skulle skriva om. Det var bara ett sidospår som tog över litegrann. Så vad var det jag skulle skriva? Jo, det har jag glömt. Ska fota lite mer selfies innan jag går till jobbet. Två nätter kvar. Heja heja!

Likes

Comments