Vädret har inte varit det bästa sedan jag hoppade på min semester. Regn, regn och åter regn.. Det gäller att passa på när det är uppehåll. Idag blev det en båttur till badstranden mellan regnskurarna. Som jag känner nu har jag ingen brådska med att lämna tillbaka Isak. Han passar bra in i gänget.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Två hundar kändes alldeles för enkelt så nu har jag hämtat en till. Det här är Isak och han ska tillhöra min flock fram till söndag. En glad liten valpfinne. Nu har Freja att göra!

Likes

Comments

Lyllos mig som har en granne som har en valp. Nyttigt för de små att busa av sig lite. Fyra vovvar var på plats. My, Freja, Ture och Bella. Det hela avslutades med fika hos grannen. Grymt bra start på semestern!

Likes

Comments

Nu har fröken Serita äntligen vakat ut och gått på semester! Det firades med ett påkostat besök på Björkis. Vet ni hur roligt det är att shoppa till hundar? Freja fick en bricka till halsbandet som hon vägrar använda och en ny matskål som bara står där eftersom Mys precis samma foder är mycket intressantare. Det är så där.. Utöver det köpte jag en godispåse; kyckling och torsk - mums! Och tuggben gjord på anka för det här kollegan rekommenderat. Hundfoder inhandlades också. Kom på när jag kom hem att jag glömde köpa ett koppel vilket var anledningen till mitt besök. Nu ska jag på valpträff med grannen! Tjilivippen!

Likes

Comments

Om tre timmar får jag gå hem och då är det plötsligt bara en natt kvar! Fattar ni? Jag har snart semester och inte en enda semesterplan! Det är som vanligt med andra ord. Aldrig någon koll på något. Hur planerar man ens när man inte vet om det ska vara sommar eller vinter i år? Det är därför det alltid blir så mycket packning på semestern. Man måste få med sig både långkalsonger och shorts, Yllesockar och bikini, mössa och foppatofflor. Vi bor ju inte i Grekland. Och det slutar ändå med att man går klädd som en psykpatient för att man aldrig kan vara riktigt säker. Vad gör alla andra? Det låter som att de flesta har fullspäckade schemor. En del vet inte hur de ska hinna med allt. Varför gör ni så här mot er själva? Ser ni inte de vackra i att aldrig veta? Ingen stress och inga förväntningar. Bara andas och äta mat precis hela tiden. Jag längtar.

Likes

Comments

Jag har seriösa sömnproblem numera. Det är inte klokt! Tack och lov har jag bara 6 nätter kvar innan jag får gå på semester. En välbehövlig semester. Det har hänt så mycket på senaste som inte är bra. Dessutom har jag en valp att fokusera på. Det går inte att träna en valp att bli rumsren o.s.v. om man jobbar natt. På tal om det så har Freja vuxit om My nu. Det tog typ tre sekunder. Hur stor hon tänker bli återstår att se..

Likes

Comments

Hoppas att ni inte är lika sömnlösa som jag i natt men allvarligt talat.. Hur sött är inte det här?

Likes

Comments

Jag hade så mycket planer till helgen, så många platser att åka till. Det slutade med att jag inte alls kunde bestämma mig och blev kvar och sura i Kiruna. Men det blev ändå hur kul som helst! Jag hann rocka till kung Uggla tillsammans med Närväs skönaste invånare, åkt karusell som inte alls var whiplashvänlig, ätit langos och umgåtts med fina människor. Grannen kom förbi med världens godaste bullar och en busig valp som Freja fick härja av sig lite med och Leffe bjöd på grillat. Tänka sig att något som började i total beslutångest kunde bli så kanoners till slut!

Nu har jag dragit vidare norrut. Äntligen har mina fina hjälpredor hittat hit. Så otroligt duktiga med hundarna! Jag ska passa på att njuta ansvarslöst i två dagar sedan går jag på mina sista 6 nätter innan semestern.

Likes

Comments

Det här var en tung natt och ännu tyngre morgon. Istället för att lägga mig under täcket som jag vanligtvis gör efter nattjobb hade jag en del måsten att ta tag i. Besikta Freja och vaccinera bilen. Freja blev godkänd och bilen fick ett tuggben. Jag är så trött att jag lyckades tappa bort bilnycklarna från det att jag låste upp bilen tills det att jag skulle starta bilen. Nycklarna hittade jag efter många mindre vackra ord hängandes på utsidan av dörren. Nu får jag äntligen stänga mina slemfärgade ögon och nåde den som väcker mig. Jag tar inte ansvar för mina handlingar. God natt världen!

En tjejsur Freja. All förståelse, jag hatar också sprutor..

Likes

Comments