View tracker

Det råder riktig julstämning på jobbet nu sista natten med julmusik och tomtar ca. överallt. Min kollega berättar julsagor för mig och jag blir helt fängslad. Ibland misstänker jag att hon har tomtar på loftet men det gör ingenting för det har säkert jag också. Tänka sig att man kan trivas så här bra på arbetstid..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Denna gamla flaska som en gång innehållit svagdricka pryder nu så vackert mitt vardagsrum med hjälp av en batteridriven ljusslinga. Stort tack till herr Maunu som letade fram denna inredningsdetalj från sina gömmor.

Likes

Comments

View tracker

Duktiga jag har hållt igång hela dagen. Jag har bakat både snuffransbullar och frallor och det blev helt klart godkänt av sockerbagaren i byn. Så idag har jag delat ut fika och spridit julstämning. Saint Serita. Det borde tillverkas en staty efter mig.

Likes

Comments

Likes

Comments

Att promenera i Kiruna borde räknas till extremsport eller åtminstone fjällsvandring för vars jag än befinner mig kan jag ALLTID räkna med motvind och uppförsbacke på vägen hem. Jag klagar inte, jag gnäller lite bara..

Likes

Comments

Jag kan få så dumma idéer ibland. Som att plumsa i snö efter ett nattskift ända fram till statoil för en macka. Nu har dom plogat och det är halt som snor och jag har uppförsbacke hela vägen hem. Heja mig. Hoppas mackan är god.

Likes

Comments

-Och du då? Hur många barn har du?
Det är en fråga jag får väldigt ofta. För det är ju så att folk liksom förväntar sig att en kvinna i min ålder ska ha minst 13 ungar, en flott villa och ett sommarställe i Piteå. Min status är fortfarande oförändrad. "Alltså, nä.. Jag bor kvar i min studentlägenhet.. Men jag har en hund!" Och jag känner att jag liksom måste försvara min ansvarslösa livsstil. För jag vet ju vad de tänker. De tänker att det är synd om mig för nu är det bråttom. Snart torkar äggstockarna ut. Och vad gör hon? Kör skoter, äter snask och glor på netflix. Men egentligen.. Är inte det drömmen? Eller måste jag drömma om skrikiga ungar, att kämpa med graviditetskilon bara för att bli gravid igen och renoveringsprojekt som aldrig blir färdiga? När det kan vara så här enkelt? Är det så det ska vara? För i så fall är det kört för mig.

Och nej, jag har inte träffat någon. Inte på det sättet jag hör på byn från och till. För att förtydliga: Jag är fortfarande singel! Inte för att mitt förtydligande spelar någon roll för jag är en såpass intressant karaktär att det ändå kommer att snackas. Men jag har alltså inte fastnat på någons krok även om det låter väldigt roligt.

Jag är lat för att jag kan. Jag är singel för att ingen fångat mitt intresse på bra länge. Jag har inga barn för jag tycker att valpar är sötare. Kan jag få leva så här? Jag tycker det är en helt okej livsstil. Sommarstället får vänta och byta blöjor kan jag göra på jobbet. Nu ska jag dricka kaffe och glo på Johan Falk. Jag gillar Seth Rydell. Han är söt. Kram på er alla!

Likes

Comments

Idag fick han äntligen lämna sjuksängen med stränga order om vila. Det firade vi på bästa sätt - med skrovmål från Annis. Nu hoppas vi bara på att han ska tillfriskna snabbt.

Likes

Comments

Idag flögs farsan från Umeå till Kiruna i ett skumpig plan. Vi var ett helt gäng där och hälsade honom välkommen. Humöret var åtminstone lika friskt som vanligt. Så är han faktiskt ganska stilig också trots plåster och blåmärken. Jag passade på att smuggla in lite smått och gott också på syrrans begäran. Livet blir lite lättare med färska wienerbröd, tänkte jag.

Likes

Comments

Ihelg fick jag äran att fira världens yngsta 50åring på hennes födelsedag i vita huset och det var precis lika fancy som det låter. Makalöst var ordet! Tusen tack för inbjudan.

Likes

Comments