Det blev ingen relax-kväll med pool och bastu och gotteligott. Jag hann doppa tårna men det var typ allt. Sen var det plötsligt något som inte stämde och vi fick avsluta kvällen på sunderbys akutavdelning. Nu håller vi tummarna för min resekompis och hoppas på goda besked.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ifall ni undrar var jag håller hus kan jag meddela att jag befinner mig i en annan stad på ett fint hotell och unnar mig lite lyx så här mitt på veckan. Egentligen är jag inte här för att unna mig själv lyx utan för att unna någon annan det. Någon som har haft en mycket tyngre vecka än vad jag haft och som kanske behövde lite uppmuntran. Idag har vi börjat dagen med lite storhetsvansinne vid frukostbuffén, strosat i några affärer, ätit trerätters på en flådig restaurang och varit på bio.

Likes

Comments

Idag fick jag en chokladleverans! Jag har så fina, starkt lysande stjärnor runt omkring mig så ni anar inte. Tusen tack! Detta anlände när jag behövde det som mest! Det här är kärlek!

Likes

Comments

Idag var jag ut och rastade själen lite. Det kändes välbehövligt med en paus.

Likes

Comments

Natten mot söndag försvann en livsviktig person framför mina ögon en stund och hela min värld höll på att gå under men han kom tillbaka! Stort tack till all räddnings- och ambulanspersonal för all hjälp! Älskade idiot, dig ska jag vakta som en hök!

(Förvänta er inte mer information kring det här. Not my story to tell..)

Likes

Comments

Igår bjöd jag Kroppan på försenat födelsedagsfika. Det blev rena rama barnkalaset. Missa aldrig ett tillfälle att äta godsaker. Fira allt som firas kan. Det är vägen till lycka!

Likes

Comments

Första natten gick bra för fröken Serita. Skulderbladet höll! Det gick bra för hundarna också som fick spendera natten med Bruschan, hans regering och tillhörande avkommor. Äldsta grabben Smilwe skötte om pigorna extra bra! Efter att jag åkte mot jobbet började mina små pigor gnälla vid dörren men Smilwe satte sig ner bredvid dem och tröstade.. och tröstade.. och tröstade! Till slut var de inte ledsna längre och natten gick mycket bra. Den ungen alltså! När han lägger den sidan till är han helt otrolig och utklassar varenda kotte i hela tuolla (sorry Bruschan) på hundvaktning! Det var lyckliga hundar jag hämtade i morse och det smälter ju såklart ner mattehjärtat till en enda äcklig sörja. Tusen tack och godnatt!

Likes

Comments

Här sittligger jag och chillar och får lite behandling innan första arbetspasset på länge. Nu håller vi alla tummar och tår att skulderbladet ska hålla och att jag inte tar sönder några fler kroppsdelar på ett tag.

Likes

Comments

Något nyårslöfte blev det inte men jag hoppas att 2018 bjuder på mindre smärtor och mer ork!

Bilden är från nyårsafton när mor fick bestämma efterrätt.

Likes

Comments

2017 var ett tungt år! Kroppen har inte hållt lika bra som jag hade velat och det kändes som att man råkade ut för lite väl många krokben. Samtidigt var 2017 både vacker och lärorik! Året då det blev tillökning i min lilla flock, året då jag blev fastanställd på ett trivsamt jobb, året jag inredde en husbil, året då jag rensade lite i min umgängeskrets, och året som bjöd på riktigt fina skoterdagar. Nu tackar jag för mig. Det ska bli spännande att se vad 2018 har att bjuda på. Värre har det vart och värre kommer det bli. Gott nytt år!!

Likes

Comments