Så här ser jag alltid ut när jag ska leka handyman. Jag önskar att jag haft nån köttig historia som innehåller betong och yxor men icke. Jag skadade mig när jag MÅLADE om ett bord och andra gången när jag skulle slakta tyg. Jag kan tydligen inte ens hantera mjuka saker. Kan man bli mer pinsam?

Jag lyckades i alla fall rädda en mycket ful lampskärm som var på väg att hamna på tippen. Tyget har jag slaktat och nu hänger denna underbara skapelse i mitt sovrum.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag fick frågan om jag firat min fasta tjänst och svaret jag gav var: Jag åt rätt många kakor..
Kollegan tyckte att jag skulle gå och unna mig något när jag vakat ut och det rådet tog jag. Jag unnade mig mörkläggningsgardiner, en pläd och tre kuddar. Sånt är så roligt att köpa! Sen är det ju bra att jag känner rätt folk. Idag sa jag till min snickarkompis: Tänk om man hade kunnat kapa mitt bord lite.. Han tog bordet på ryggen, gick ut en sväng och kom tillbaka med precis rätt mått! Nu har jag målat det med färg jag hade hemma och det ska bara torka lite så är det klart. Nu ska jag unna mig en god smoothie, det tar på krafterna att hålla på och unna sig en hel dag..

Likes

Comments

Från och till har jag sömnproblem och det har jag haft ända sedan jag var en liten oskyldig tonårstjej med rufsigt hår. Nu är jag där igen. Jag riktigt längtar hem till sängen men när jag når mitt mål studsar ögonlocken upp och jag funderar på att möblera om i köket. Jag tänker att jag kanske borde  laga någon riktigt god mat idag. Sedan funderar jag på när jag köpte kläder senast och hur svårt är det egentligen att kapa ett bord så jag får till min möblering? Samtidigt är jag så trött i kroppen att jag inte orkar göra någonting men i mitt sinne målar jag om taket och syr dynor till utemöbler. Jag kommer fram till att jag inte passar i jeans och tackar och bockar för leggins. Jag googlar lite på inredning för inget jag äger duger plötsligt och ska det verkligen vara så svårt att hitta just en sån tavla som jag ser framför mig i min fantasi? Jag klämmer lite på mitt fläsk och tänker att jag borde börja träna men jag vet samtidigt som jag tänker den tanken att jag aldrig någonsin kommer röra på mig i onödan. Funderar istället på muffins. Det var längesedan jag bakade. Det var längesedan jag åt smet.. And so on.. Om ni har något kjempegreit sömntips åt mig vore jag väldigt tacksam.

"Ett får, två får, en ko, en gris, Old  MacDonald had a farm. Hey Macarena!"

Likes

Comments

Jag är nog ingen riktig norrlänning. Jag tror inte det är meningen att jag ska vara här. Jag är visserligen född och uppvuxen så långt norrut man kan komma i landet men det har nog bara råkat bli så. Ett misstag. Storken kanske läste fel på adressen eller tappade mig på vägen.Jag kan omöjligt tillhöra detta folkslag. För jag HATAR alla dessa norrländska delikatesser som tunga, märgben och allt annat snusk som dom säger är så gott. Här uppe äter man sånt som björnen lämnar! Öga, tarm, säkert roadkills också fast ingen hade väl erkänt det.. Nej, kanske inte roadkills.. Och nu är det väl inte så att dom petar ner ett sugrör i en älghjärna och slurpar i sig som om det vore en helt vanlig vaniljmilkshake.. Men anyway. Jag älskar älgkött, till och med ren går ner MEN det ska vara i fint skurna bitar, utan senor och fett. Och jag vet att ni tycker att det är fettet som är det bästa men nej, ni har fel! Och jag är ingen bebis fast jag får höra det varje gång jag ser ner i en gryta där det ska föreställa köttsoppa men det enda jag ser är stora fettiga benpipor som tittar upp. Ibland innehåller benpiporna snor som man ska suga i sig. Fint folk petar ut det med en pinne men de flesta drar "halsbloss". Jag spyr lite inombords när jag tänker på det. Renfärs äter jag inte för det är faktiskt inte bara dyrt, det är äckligt också. Julbordet klarar sig galant utan tunga och vanligtvis äter jag ändå inte sånt som andra haft i munnen. Varför, varför, varför tappade storken mig till en plats där det ingen annan vill ha anses vara det bästa som finns? Jag är så trött på att varje gång jag artigt men bestämt tackar nej till alla dessa delikata gosaker nästan känner mig tvungen att ringa efter ambulans p.g.a. att mitt svar är strokeframkallande för the typical norrlänning. Och så fryser jag nästan jämt.. Det finns dock ingenting ont som inte för något gott med sig. Om storken ändå skulle tappa mig här uppe var det väl ändå tur att han tappade mig i ett bageri.

Trots min klagovisa så flyttar jag inte. Skotern går faktiskt bra..

Likes

Comments

Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det är när det äntligen börjar bli morgon. Nu är det inte långt till sängen.

Likes

Comments

Det har varit ett par RIKTIGT jobbiga dagar men du börjar jag studsa tillbaka. Inatt är jag en färgklick på jobbet, det ska man vara när man just fått en egen schemarad. I natt är prio 1 att tippexmåla alla schemor och liknande och snart står det mitt namn överallt med stora bokstäver. Det tycker jag man ska göra när man är nyanställd. Det här firas på korrekt vis med sockerchock och påssnus. Trevlig helg på er! Mvh. bossen.

Likes

Comments

Idag är man bra cool.. Fastanställd och så där..

Likes

Comments

Den här veckan tänkte jag 1. Städa lägenheten 2. Hälsa på folk jag aldrig hinner hälsa på p.g.a. nattjobb. Lägenheten är städad men vars är orken? Jag vill bara ligga i sängen och spela död. Något hände och vips fanns ingen energi kvar. Skit, skit, skit.. Det här tar tid.. Ingenting är kul idag!

Det verkar vara fint väder ute. Kul för dom som bryr sig..

Likes

Comments

Det här kom som en knytnäve i magen.

Sov gott min älskade vän..

Likes

Comments

Eftersom att min älskling bestämt att hon har ensamrätt på min senast inköpta väska tänkte jag att hon lika gärna kan få det varmt och skönt. Som den återbrukare jag är sydde jag genast ihop en "åkpåse" till väskan av en förbrukad teddypläd. Jo, så att.. Vad gör ni när inte kan sova? Syr ni också åkpåsar till era husdjur?

Likes

Comments