Idag hade vi tacotorsdag som vanligt. Dock bytte Keino ut köttfärsen till kyckling. Det var något jag inte smakat innan. Gott var det men rackarns vad mätt jag blev! Vanligtvis brukar jag få höra att jag äter upp all mat när vi har tacotorsdag (trots att jag sitter till bords med fullvuxna bykarlar) men idag orkade jag bara äta en pytteliten tortillabåt. Jag blev nästan orolig. Brukar utan problem klara av att äta upp hela kylen, frysen och grannens ungar. Efter det blev det filmkväll i Närvä och nu nattkaffe hos en av Mys favoritpensionärer. Grymt fin torsdag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har suttit och tittat bachelor och drömt mig bort. Jag hade också vela gå på spännande gruppdejter i ett främmande land. I dag gick min dröm i uppfyllelse. Typ. Väntar på thaimat i Finland med två dampiga bypuckon som har lite småäcklig humor. Romantiken lyser med sin frånvaro. Livet. Det blir nog ingen ros ikväll.

Likes

Comments

Idag har jag bakat något som jag inte ätit sedan jag var en liten, vild tös med trassligt hår! Hundbajs - varför blev den kakan så bortglömd? Tre olika socker och massa gelatin, låter inte det som himmelriket i en plåt? Ingen förstod ens vad jag menade när jag föreslog att vi skulle baka hundbajs. Skärp er! Kakan som gjorde succé på lågstadiets klassfester! Förtjänar den inte bättre än så? Kom igen, folket! Ät mer hundbajs!

Likes

Comments

Mina pigor bor ju som sagt hos sina faddrar denna vecka och jag måste säga att det går hur bra som helst! Freja hade inte ens tid att hälsa på mig idag när de kom förbi. Ikväll fick dom dessutom pyssla om My ordentligt som blöder från munnen efter veterinärsbesöket och är lite groggy.. Nu kommer faddrarna dock att bli tvungna att antingen hälsa på oftare eller låna hundarna då och då för nu har vovvsingarna gått och blivit helt tokiga i dem! Jag delar med mig (utan lov) av en bild jag fick skickad åt mig från ikväll när de myser i soffan.

Vilka otroliga hundvakter!

Likes

Comments

Först nattjobb med strömavbrott och sedan sitta och uggla hos veterinären ett par timmar. My ligger nedsövd. Jag var säker på att de tog ihjäl henne den här gången. Hon slocknade på en sekund. Jag var nära på att go bananas på personalen. Nu är de ensamma med min bebis och jag sitter halvskakig i receptionen. Var tvungen att fokusera på grabben med den smällfeta vovven bredvid mig. Han har ett stort inåtväx på skägget. Den ser klämbar ut. Alldeles vit. Nej, nu måste jag gå och spionera lite. Det tar för lång tid. Lever hon? Jag har bett veterinären skrapa tandsten och klippa hennes klor medans hon ligger nedsövd. Hon kommer vara en helt ny hund när hon vaknar. Om hon vaknar.. Fast det gör hon väl? Nu kommer veterinären med ett litet knyte.. Då är det dags för uppvaknande. Tack och lov!

Likes

Comments

Tur att man har världens bästa föräldrar som skjutsar mig till stan när min nacke är som värst. Jag får kramas med vovvarna i baksätet. Fisblek och med vita läppar. Tur att det närmar sig halloween så kanske folk bara tror att jag klätt ut mig till lik.. Kluck you, whiplash!

Likes

Comments

Här är det fortfarande sängläge och bitterhet MEN jag kan ju visa vad jag har haft för mig på mina ledigveckor. Husbilen är så gott som klar! Bara lite belysning, mattor och krimskrams kvar att fixa. Man kan aldrig vara för uppenbar på en blogg så förebilderna är till vänster och efterbilderna till höger. Here we go!

Likes

Comments

Det stormar ute vilket innebär att jag blir helt värdelös. Min otroligt känsliga nacke däckar mig. Nu vill jag bara ligga ifred på soffan med mitt snus och min frustration. Whiplash - you suck!

Likes

Comments

Nästa vecka ska My o Freja hänga med sina faddrar medans matte jobbar natt. Jag litar på dom till 100%! Riktiga hundmänniskor även om dom själva inte (ännu) äger några fyrbenta vänner. Dom är medvetna att dom får låna mina precis när dom vill! Vanligtvis brukar mina hundar bara hålla dem sällskap nattetid och av den anledningen vill Fru och Herr Fadder att det ska följa med instruktioner. Det kan vi enkelt lösa, mina hundar är ju faktiskt otroligt lättskötta!
När det gäller mat är de vana vid att det alltid står framme mat och vatten så de kan äta när suget finns. Freja som ännu är valp gillar att tugga på tår och ting. Av den anledningen skickar jag med tuggben.
När det gäller rastningar är det det första jag gör på morgonen och det sista jag gör på kvällen och ett par gånger där emellan. My som inte gillar kyla springer oftast bara ut och snabbkissar ett par gånger och sen har hon bråttom in. Freja däremot vill gärna spendera hela sitt liv ute i snön. Hon tjurar när man bär in henne. Låt henne tjura. Hon kan inte gå i trappor, för fet och klumpig. Båda är rumsrena, hoppas jag.. Varje gång ni äter kommer de göra er sällskap. Dom tigger inte. Dom tittar bara, krafsar lite på benen, tjuter lite och det kan komma lite dregel.. Och får de inte smaka lite när ni ätit klart kan ni räkna med liv i luckan resten av kvällen, natten och livet efter detta. Sovrutiner: Det spelar ingen roll hur många gånger ni lyfter ner My från sängen. Ni kommer vakna skedande med en 2 kilos chihuahua under täcket. Freja är än en gång för fet och klumpig för att komma upp. Ibland lyckas hon charma sig upp ändå men det är upp till er. Saknar ni saker som strumpor, nycklar, skor o.s.v. Snälla, skyll inte på varandra! Ni är inte senila och ni har inte förlagt. Det är bara Frejas favoritlek. Kolla bakom gardiner, under möbler och i trånga utrymmen. Lycka till!

Ps. Bli inte oroliga om ni plötsligt inte kan hitta My. Gå lugnt och sansat igenom skåpen, kuddarna o.s.v. Småsaker har en tendens att försvinna. Av samma anledning bör ni alltid kolla under filtar och täcken innan ni sätter er så ni inte blir bitna på kroppsdelar man inte gärna visar upp för läkaren. Ds.

Likes

Comments