Igår lyckades jag rädda några bilder från min gamla dator innan den typ.. brann upp.. Jag dog nästan när jag kollade igenom bilderna. Har man varit så knäpp? Antagligen, det finns ju bildbevis. Jag förstår nu att jag måste rensa bland mina mappar, in case of emergency, för jag vet inte om jag vill erkänna alla gånger man gått in på statoil som en helt ny människa, alla vattenkrig på platser där man lovat vara skötsam, bilarna som man lovat att köra försiktigt med men en stund senare har man lärt sig hur viktigt det är att alltid packa med en spade och alla resor man gjort när man sagt att man är någon helt annanstans.. Nu när livet mest består av netflix, kaffe och nattjobb kan man inte göra annat än att skratta..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ibland blir jag bara så arg. Just idag så otroligt arg på Sveriges lagar som säger att jag INTE KAN köra skoter utan hjälm. Hörselkåpor har alltid funkat finfint för mig. Men jag är inte den som är den så jag beställde en hjälm. En riktigt fin sådan. Mattsvart. Passar perfekt till min batmobile. Fick ett grymt bra pris också. Rabattkod + rea. Jag kände mig faktiskt rätt nöjd. Tills Bruschan sa att jag INTE KAN ha en sådan hjälm för att den är för tung och min nacke är skräp. Jag blev genast arg igen för det blir jag automatiskt när någon säger att jag INTE KAN. Jag åkte och kände och klämde på hans hjälm och insåg att han bara menade väl. Trotsigt tänkte jag ändå i smyg "kan visst!". Jag får skicka tillbaka min skitsnygga hjälm och fortsätta leta. Då ringde min telefon. En mager, liten typ hade äntligen nappat på mitt förslag om att äta pizza. Den magra, lilla typen frågade vad jag skulle beställa eftersom att han trodde att han skulle få hälften av min pizza ändå. Du KAN INTE äta en hel pizza själv, påstod typen. Där och då brann mina proppar. Jag kan visst! Jag tänker äta varenda bit och det blir inte över en enda smula till dig! Beställ din egen pizza! Jag åt en halv Kapten Ali Baba. Fick inte ner en enda bit till.
Om alla bara slutar prata så fult och säga att jag INTE KAN när jag FAKTISKT KAN VISST så kommer jag bli bra mycket lättare att ha att göra med. Det är ni som INTE KAN! Ni kan inte sätta upp vettiga lagar, tillverka billiga, wiplashvänliga hjälmar eller sälja halva pizzor fast alla vet att man vanligtvis bara äter en halv. Ni suger.

Likes

Comments

Fredagsmys med desperate housewives och red bull i min lilla stuga. Det blir inte mycket bättre än så här.

Likes

Comments

Nu har jag barrikerat mig mot clownerna. Må bästa pajas vinna!

Likes

Comments

Nu är det bara en natt kvar att knega på för denna gång. Kroppen är lika slut som knoppen. Nattarbete - helt annat!

Likes

Comments

Nu är goda råd dyra. Hur får man bort brandlukt? Jag höll på att koka frukt men sen skulle jag bara.. och bara.. och vips! Hela min arbetsplats var plötsligt rökfylld. Jag har vädrat, jag har skurat, jag har torkat av med rengöringsspray och jag har gjort mig av med beviset men ack, inget hjälpte. Det stinker brand av värsta sort. Det här kommer bli så pinsamt när gänget kommer.

Likes

Comments

Idag tyckte farsan att det var dags att utöka flocken and so we did. Här är My med sin nya lillebror, Fargo heter han.

Likes

Comments

Tre rätters hos Serita ikväll. Visar min tacksamhet till någon som verkligen ställt upp för mig. Jag hann aldrig fota huvudrätten innan den försvann. Som att slänga kött till vargarna. Borta på tre sekunder. Förrätt: Toast med rensteksröra. Huvudrätt: Lasagne med vitkål- och krossad ananassallad. Efterrätt: Jordgubbsmilkshake. Jag kan minsann om jag vill.

Likes

Comments

Snart är helgen slut och hur skönt är inte det för en som inte tycker att det svinkul att jobba helg?

Likes

Comments

Nu är vintern på väg! Skrapa rutorna, elda i pannan, fram med skotern, på med vinterdäcken, hit med dunjackan, köp mig en spark, dra mig baklänges, snart kommer tomten!

Likes

Comments