Tittel

Nye innlegg

Header

Mal i Descendants 1

Maleficent Bertha "Mal" er hovedpersonen fra Disney Channel-filmen etterkommere og etterkommere 2 også etterkommere: Wicked World . She is the daughter of Maleficent . Hun er datter av Maleficent .

En naturlig født leder tar Mal ansvaret for å utføre sin mors onde plan for å stjele Fairy Godmother 's magic wand og nyter tegning og avstøpning (men bare om nødvendig ).

Etter hvert som serien utvikler seg, lar Mal gå av mye av sine tidligere frykter og mål, og blir i tråd med sitt sanne selvtillit; thus she abandons the hollow life of evil, for a life of good. Dermed forlater hun det onde hule liv, for et godt liv. Med vennskap og kjærlighet, avsluttet Mal å fylle hullet i henne som ikke kunne tilfredsstilles gjennom hva moren hadde lært henne.

Mal er en sneaky, smart og hensynsløs jente som er en naturlig leder og ganske god på tegning. Selv om hun er medfølende i en grad, er hun også hengiven og tillater ikke andre enkelt. Hun er kunstnerisk og har en evne til å stave, men bare om nødvendig. Som datter av Maleficent ønsker hun å være som sin mor: ren ondskap. Men når hun forsøker å bevise seg for sin mor, skuffer hun ofte henne i stedet. . Men hun liker å komme opp med onde planer og er mest fryktet på sin tidligere skole på grunn av hennes rykte. Hun er ikke glad i vakre omgivelser eller noe rosa, og finner dem å være horre, men hun lurer noen ganger om hvordan livet ville være utenfor øya. Despite this, she is not necessarily immoral; Til tross for dette er hun ikke nødvendigvis umoralsk; Hun er bare misforstått. Hennes "middelpike" -fasade er en handling fordi hun ikke vil bli sett som svak i morens øyne Å være en er den eneste måten hun respekteres av Maleficent, som aldri bryr seg om Mal. Ben er den eneste personen som så gjennom Mals handling (inkludert seg selv), og så henne for hvem hun var, en god person, og han er den eneste som kjenner Mals mellomnavn. Hun har også en tendens til å være altfor sarkastisk og, ifølge Wicked World, har en merkelig kjærlighet til gjørme.


Mal er beskrevet som en jente med mørkt lilla hår med høydepunkter av lettere nyanser av lilla som er krøllete og når litt over skuldrene. Hun har grønne øyne med "flekker av gull" og er av middels høyde. Hun bærer for det meste lilla og nyanser av grønt og rosa under filmen. . Ved Ben er kronen, har hun en lavendel kjole som er kort på forsiden, men lang og kongelig ser på ryggen. Mal hadde håret bundet opp i en topp knute. Ifølge har hun en drageformet markering på armen, symbolet på Maleficent.


Evie og Mal , bff ♥


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Gossip girl

Gossip Girl er en amerikansk dramaserie for ungdom som gikk på The CW fra 2007 til 2012. Serien handlet om de to bestevenninnene Blair Waldorf og Serena van der Woodsen. I begynnelsen av serien gikk de to på privatskole sammen med andre de andre rollefigurene i serien. Deretter gikk de videre til universitetet. Serien var basert på romanserien med samme navn, skrevet av Cecily von Ziegesar.

Serien er laget av Josh Schwartz (skaperen av The O.C.) og Stephanie Savage, produsert av Warner Bros Television, College Hill Productions og Alloy Entertainment ved Bob Levy og Leslie Morgenstein.

I Norge gikk serien på TVNorge og FEM.


 • Serena van der Woodsen: Datter av Lily Van der Woodsen og William Van der Woodsen, søster til Eric Van der Woodsen. Serien starter i det hun vender tilbake etter ett år på kostskole. Det er mye rykter rundt og går og ingen vet riktig hvor hun har vært eller hvorfor hun dro. I det hun vender tilbake til oveklassen, på Upper East Side i New York, forandrer alt seg. Hennes tidligere bestevennine Blair vil ikke ha noe med henne å gjøre, hun blir sammen med en gutt fra Brooklyn ved navn Dan. I de første sesongene følger man en forandret Serena, vi vet egentlig ikke mye om hennes fortid fra tiden før, men det blir stadig referert til hvor forandret hun er og hvor ute av kontroll hun var. I sesongavsutningen i sesong 1 får vi vite grunnen til at hun forlot New York. Hun bærer anger etter å ha gitt en mann den stripen med kokain som tok livet hans. Sesongen slutter med at hun og Dan slår opp. Videre i sesong 2 er forholdet deres av og på.
 • Dan Humphrey: Tilhører underklassen fra Brooklyn. Han har hatt et av-og-på-forhold til Serena, og har også datet blant annet Vanessa. Han bor i Brooklyn med faren Rufus og søsteren Jenny, etterhvert alene da Rufus og Jenny flytter inn med Lily van der Woodsen. Hans største drøm er å bli forfatter.
 • Blair Waldorf: Utspekulert og kontrollerende med store mindreverdighetskomplekser, særlig overfor Serena. Han bor sammen med moren etter at faren kom ut av skapet som homofil, senere med Serena alene. Hun dater kun menn med penger eller kongelig tittel, og har en komplisert historie med Chuck. Blair viser etter hvert i serien andre sider ved seg selv, som gjør at selv Dan vil bli bedre kjent med henne.
 • Jenny Humphrey: Søster til Dan. Hun har vekslende humør og har et ønske om å bli designer.
 • Chuck Bass: Arrogant, elegant, utspekulert og ustabil, og planlegger ofte ting med Blair, som han har et til-og-fra-forhold til.
 • Eric Van der Woodsen: Serenas homofile bror som sliter psykisk i begynnelsen av serien, og har vært innlagt for blant annet depressivitet.
 • Nate Archibald: Fremstår ofte som anonym når det kommer til meninger eller handlinger, og er noe innesluttet, men som også er en god venn av de fleste karakterene i serien.
 • Vanessa Abrams: Dans beste venn fra barndommen av, som er forelsket i ham. Hun hater av prinsipp alle som betrakter seg selv som 'overklasse', men trår av og til over den linjen selv også.
 • Rufus Humphrey: Avdanket rockestjerne, som nå bor hjemme sammen med barna Dan og Jenny. Gifter seg etter hvert med Lily van der Woodsen og flytter inn dit.
 • Lily van der Woodsen: Serenas mor, som stort sett er overbærende overfor datteren, men som forandrer seg noe da Rufus kommer inn i livet hennes igjen.
 • Likes

  Comments

  Shadowhunters

  Clarissa Adele Morgenstern ble født til Valentine og Jocelyn Morgenstern 23. august 1991, omtrent et år etter sin eldre bror Jonathan . Jocelyn ga henne mellomnavnet "Adele" for å hedre sin egen mor .

  Clary møtte først Jace på Pandemonium klubben . I utgangspunktet syntes de å finne hverandres nærvær en plage, om enn trukket til hverandre. . I sine måneder sammen ble de uunngåelig falt i kjærlighet. . De to deler sitt første kyss ved instituttets drivhus.

  Simon er Clarys barndoms beste og eldste venn. Beste venner siden de var seks, mens Clary så Simon som ingenting annet enn en god venn og en brorfigur, utviklet Simon følelser for Clary og kunne aldri innrømme disse til henne før ti år senere, spurte av sjalusi av hennes spirende romantikk med Jace. Til slutt lærte Simon å akseptere at Clary ikke følte seg på samme måte om ham og fortsatte. De forblev beste venner og fortsatte å bry seg om hverandre.

  Isabelle Lightwood mislikte i utgangspunktet Clary intenst fordi hun følte at Clary slo opp dynamikken mellom den opprinnelige trioen, Alec, Jace og Izzy. Gradvis skjønt, deres forhold forbedret som de satt bort deres forskjeller og valgte å danne en slags amity og kameratskap. De ble til slutt gode venner som er der for hverandre og har åpnet opp til hverandre ved flere anledninger.

  Alec Lightwood pleide å være fiendtlig mot Clary. . Han tenkte ikke mye på hennes personlighet og fokuserte hovedsakelig på hvordan fiksert på hennes Jace syntes å være. Han hevdet å tro at Clary kunne påvirke Jace på en negativ måte, men Clary så gjennom dette og skjønte at Alec var faktisk sjalu fordi han var forelsket i Jace. . Hans holdning til henne forverret etter at Clary bestemte seg for å kjempe tilbake. Ting begynte å bli bedre da alle, kort, trodde at Jace og Clary var søsken. . Selv etter at dette ble avslørt for å være falskt, var Clary og Alec allerede amicable ettersom Alec hadde flyttet fra Jace. Uten å måtte erkjenne deres argument, satte de to fortidene bak seg og ble gode venner og allierte.


  Likes

  Comments

  Shadowhunters

  Liker dere Shadowhunters serien. Den går på netflix. Jeg skal forsette å skrive om rollene. ♥

  Vil bare informere at serien kommer med nye episoder den 6. juni ♥ på netflix


  Har også laget en konto. ♥ på instagram.

  Bare følg den . ♥


  Likes

  Comments

  Descendants 2

  Ben, nå konge av Auradon, forsøker å hjelpe Mal, Evie, Carlos og Jay videre tilpasse seg livet på Auradon. Men når Mal sprekker under press for å være kongelig perfekt og vender tilbake til Isle of the Lost, må Evie, Carlos og Jay hjelpe forklare Ben, så de kan komme tilbake til Isle og finne henne. Mal er også sjokkert over å finne Uma ( China Anne McClain ), Ursulas datter, og hennes venner, Harry (Thomas Doherty), Captain Hooks sønn, og Gil (Dylan Playfair), Gastons sønn, som har tatt Hennes sted som hersker på øya.


  Etterkommere 2 er en kommende Disney Channel Original Movie, som er satt til premiere 21. juli 2017 på fem forskjellige TV-nettverk samtidig: ABC , Freeform , Lifetime , Disney XD og Disney Channel . Det er oppfølgeren til 2015-film etterkommere . Filmstjernene Dove Cameron , Cameron Boyce , Booboo Stewart , Sofia Carson , Mitchell Hope og Kina Anne McClain .


  Likes

  Comments

  Famous in love

  Alexis Glenn er en hovedperson på berømte i kjærlighet, og den viktigste LGBT-karakteren i serien, er biseksuell. Etter at hun er slått ned for rollen som August , blir hun utrolig sjalu av Paige, som ble gitt rollen. Hun lander snart rollen som August søster i filmen, Maggie, og konkurrerer med henne. Hun er portrettert av Niki Koss .

  Alexis gjemte seg vanligvis bak en fasade av en tilbaketrukket, deadpan-pike med vittige og sarkastiske kommentarer. . Men da hun skjønte at hennes skuespillerkarriere var i uro, ble fasaden forsvunnet, og hun begynte å vise sin rå, sårbare side. Hun er redd for å miste karrieren, så Alexis, som forsøker å fortsette og redde den, tar på seg nye roller, for eksempel å spille søster og hovedrollen i en mulig funksjon basert på Jake Salts manuskript. Når Alexis innser at hun har sjansen til å bli produsent i manuskriptet, viser hun en mer lykkeligere, optimistisk persona. Men når hun skjønner at Jake ikke lenger er en del av produksjonsprosessen, viser hun en skyldig side og kjemper for ham ufullstendig. . Alexis er også ganske opptatt av åpne relasjoner, da både Dakota Nichols og Rachel Davis ba henne om å gjøre deres relasjoner offentlige, men Alexis nektet å og dodged spørsmålet.


  Rachel Davis:

  Rachel var opprørt med Alexis fordi hun prøvde å skjule sitt forhold fra offentligheten, og Rachel ville ikke snike seg. Hun trodde Alexis ville være "bare venner" på det offentlige, så hun ble sint. Senere, da hun ble sparket fra den låste filmen for å få plass til Tangey, skyldte hun straks Alexis og søpplet henne hjem. I « Los Angeles » brukte Alexis senere Rachel til å øke sin karriere og få hevn på henne ved å late som å være "offeret" for å bytte på Rachels skyld. Dette førte til at de hadde sex igjen mens Alexis hemmelig registrerte et sexbånd, og deretter rammet Rachel for å spille inn og publisere det på live-tv.

  Alexis og Rainer har kjent hverandre siden de var 12 år.


  Likes

  Comments

  Nå kommer det om en av rollene.

  Paige Townsen er hovedpersonen og kvinnelige heltinnen i Famous In Love . Når hun blir kastet inn i filmanpassingen av en blockbuster-bokserie Locked , endres hennes liv praktisk over natten. Innen en måned har Paige handlet de stille gatene i hjembyen for et overfylt filmsett på produksjonspartiet av Hollywood, og må lære å navigere i sitt nye, stjernede liv. Hun er portrettert av Bella Thorne .

  Paige er en søt, lojal og omsorgsfull person. T Dette blir utforsket av det faktum at hun er snill mot folkene hun kjenner og møter, så vel som hun nekter å ta på seg sitt nye liv som en stjerne uten støtte og selskap av hennes to venner, Jake og Cassandra. Paige hilser alle sine kjære, sammen med deres velvære og følelser, med høy verdi.. Hun er også kjent for å være en veldig nervøs person som hun sliter med å uttrykke sine indre tanker, ofte ty til stottere og babbler. Paige, på grunn av hennes rolle i filmen, er også ganske stresset, på grunn av at hun prøver å sjonglere både hennes akademiske prioriteringer og hennes nyskapende skuespillerkarriere.

  Forhold

  Rainer Devon Rainer Devon


  Rainer så Paige ut av studioets vindu etter auditionen, knyttneveen, og smilte og viste en åpenbar forelskelse. Rainer has feelings for Paige, and Paige feels the same. Rainer har følelser for Paige, og Paige føler det samme. . Han er rask til å forsvare henne når han ser at hun er ubehagelig. . De kysset nesten i A Star er revet , men ble avbrutt av Paiges far, men viste sine sanne dype følelser for hverandre.

  Jake Salt Jake Salt

  Jake og Paige har vært venner i lang tid, og begge har følelser for hverandre. In Pilot , I Pilot bestemte Paige seg for å få henne til å bevege seg og kysse ham, men han fortalte henne at de ønsket å være "bare venner", selv om han ikke virkelig følte den måten. Han er sjalu når Paige nevner Rainer eller henger ut med ham.

  . I " Ikke så enkelt A " blir Jake opprørt at Paige ikke fortalte ham at hun var grunnen til at han aldri hørte fra Alexis , og han forlater.

  Hun er min favoritt. ♥

  Likes

  Comments

  Famous in love

  Berømt i kjærlighet er en amerikansk drama- tv-serie som premiere på Freeform den 18. april 2017, og er basert på romanen med samme navn av Rebecca Serle. Seriene stjerner Bella Thorne , Charlie DePew, Georgie Flores, Carter Jenkins , Niki Koss, Keith Powers , Pepi Sonuga og Perrey Reeves .

  Paige Townsen, en vanlig universitetsstudent, får sin store pause etter å ha auditionert for den fremtredende rollen i en Hollywood-blockbuster, og må nå navigere i hennes nye, stjernefylte liv og ubestridelig kjemi med hennes medkandidat og hennes beste venn.

  Freeform, så kjent som ABC Family, hadde hentet piloten for rask utvikling den 19. mars 2015. Piloten ble skutt i november 2015; Freeform greenlit piloten den 7. april 2016, og skyting startet 13. juli 2016, og pakket inn 18. oktober 2016. Den 18. november 2016 annonserte Freeform at serien skulle premiere 18. april 2017. Freeform lanserte også hele sesongen for å se på nettet den 18. april 2017. Serien er basert på romanen med samme navn, skrevet av Rebecca Serle. Serle worked with I. Marlene King to develop the novel into a television series. Serle jobbet med I. Marlene King for å utvikle romanen til en tv-serie.


  Bella Thorne som Paige Townsen: En ung høyskolestudent som blir kastet inn i filmanpassingen av en blockbuster-bokserie kalt Locked, noe som får livet til å skifte seg over natten.

 • . Charlie DePew som Jake Salt: En underjordisk fyr fra Midtvesten med en kant som ønsker å være en skribent og en indie-filmskaperen. Han er Paiges beste venn. . Charlie DePew erstattet Jesse Henderson i rollen fra den opprinnelige piloten.
 • Georgie Flores som Cassandra "Cassie" Perkins: Paiges romkamerat og nær venn.
 • Carter Jenkins som Rainer Devon: Paiges co-lead som har følelser for Paige, og han er Tangeys ex-kjæreste og Ninas sønn.
 • . Niki Koss som Alexis Glenn: Rainers gamle venn som konkurrerer om samme rolle som Paige og også har en hemmelighet, avslørt på slutten av piloten for å være at hun er biseksuell.
 • Keith Powers som Jordan Wilder: En urolig stjerne som lander rollen som det andre poenget i filmens berømte kjærlighetstriangel. . Han og Rainer har en komplisert historie som ytterligere økes av det faktum at begge deler en fortid med Tangey.
 • . Pepi Sonuga som Tangey Turner: En vakker popstjerne som mysterielt forsvinner fra det offentlige øye og tidligere var romantisk forbundet med både Rainer og Jordan.
 • Perrey Reeves som Nina Devon: Rainers smarte og listige mor. Trygg og manipulativ, hun vil gjøre alt som trengs for å sikre at ting går henne.

 • Dette er en helt ny serie som ble anbefalt av en venn . ♥ Gjerne se den . ♥

  Jeg kommer også til å skrive om skuespillerene og vist jeg finner , litt mer om rollene i serien.

  Beklager for dårlig blogging den siste tiden. Mye prøver og eksamen den neste måned.

  Likes

  Comments

  winx club roller

  Stella er Fairy av Shining Sun (men også var kjent som Fairy av solen og månen i andre versjoner.) Hun har langt blondt hår. . Hun er et år eldre enn de andre Winx Club medlemmer, fordi hun ble holdt tilbake en klasse for henne lovovertredelse. Stella cares a lot about her friends. Stella bryr seg mye om hennes venner. Hun er svært fasjonable. . Stella er ikke alltid gode resultater i skolen, fordi hun foretrekker shopping over leksene. Stella fairy makt angrep ser ut til å stort sett kommer fra Solen og Månen. På hennes hjemplanet, Solaria, er Stella en prinsesse. . Hun blir sendt til Alfea School for Fairies å bli en mer kraftfull fe. Likevel, hun er virkelig ikke alle som er interessert i å øke sine krefter. . Når Stella forvandler, slår hun en positur som grønne blink våren fra bak henne. Hennes angrep er basert på varme og lys av Solen. Stella kan kaste oppvirvling av lysenergi og kan gjøre baller av varme. Hun kan også bruke lys til å gjøre seg lyse i mørket.

  Stella er avbildet som vanligvis stolte og selvsentrerte, men hun bryr seg mye om hennes venner. Bortsett fra det, hun elsker mote og sladder, noen ganger gi mote råd til de andre medlemmene av Winx Club. Hun vil heller tabbe av, handle, eller gå ut med gutter enn gjøre sitt skolearbeid, som noen ganger irriterende resten av Winx Club. Stella er et år eldre enn resten av Winx Club, som hun har blitt holdt tilbake et år for uhell blåser opp potions lab, mens du prøver å lage en ny nyanse av rosa, derfor gjør hun 17 år gammel. Men likevel, er Stella fortsatt sett på som den mest umodne ut av alle jentene i sin gruppe.

  Stella roms viser gjenspeiler hennes personlighet. Stella har alltid ønsket å være en motedesigner, og er den mest fasjonable fe i sin gruppe venner. Stella elsker å gå shopping, selv om det er på skoletiden. . Stella har også nevnt flere ganger at hun bare bærer couture- hun alltid har ønsket å være annerledes og skille seg ut fra mengden.

  .Den mest intuitive av alle medlemmene, liker Stella til matchmake og har ofte hatt problemer med å forstå hvorfor hennes venner ikke alltid liker å få satt opp. D Til tross for hennes intuisjon, kan Stella være ganske uvitende til tider (spesielt når det kommer til kjæresten, Brandon). Stella og hennes venner også ga henne navnet "Fairy of Fashion" og som nevnt i sesong 2 da hun møtte Amore, hennes limt pixie, hun kalte seg "The Most Loved Fairy".

  Winx Club Believix Offical Bakgrunn

  Selv om hun kan være uenig med sine venner til tider, er Stella veldig støttende og beskyttende, og vil ikke nøle med å hjelpe dem. Hun lærer å akseptere at kjærlighet og vennskap er langt viktigere enn royalty, mote og shopping. . Noen ganger skjuler hun sin sanne personlighet på grunn av hennes oppdragelse, men klarer å avdekke den i fjerde episode av sesong 3. Stella, overraskende, synes også å være en god leder, som hun leder Winx når Bloom er fraværende, noe som beviser at hun er ikke veldig uansvarlig tross alt.

  Stella favoritt hobby er shopping. Selv om hun hater å studere, er hennes favoritt emne metamorphology. . Hennes favoritt spell er Moon Ray, en av hennes sjeldne månen krefter, og hun elsker å spise chips.

  . Hun har alltid ønsket hennes separerte foreldre, kong Radius og Dronning Luna, å forene, til det punktet at hun var sint at hennes far, kong Radius, kunngjorde sitt ekteskap med en ny kvinne, grevinne Cassandra, mest fordi hennes datter Chimera hadde vært middel til henne.


  Stella er vanligvis på god fot med Bloom, og begge anses å være bestevenner. Dette ble også nevnt i sesong 3, men det var en feil i Rai engelske versjonen, for Stella sa: "Jeg mener, Stella er min beste venn!" men det antas og mest sannsynlig at hun mente å si Bloom. Stella var den som først introduserte Bloom til Alfea, og også trøster Bloom når hun sitter fast i en tilsynelatende håpløs situasjon. Etter noen konflikter av vennskap, Stella ble nær Flora. Hun kan ikke være så nær de andre Winx Club feer, og kanskje til og med irritere Musa og Layla på grunn av deres forskjellige personligheter, men uansett Musa, Layla og Stella omsorg for hverandre. Tecna er alltid fortelle henne til å slutte å lure seg rundt, men Stella plager aldri til å lytte. I begynnelsen sa hun at hun ønsket å være en fe å hjelpe folk og bringe sammen fraseparerte elskere muligens fordi foreldrene er skilt .her limt pixie, som vist i den andre sesongen, er Amore, pixie av kjærlighet og hennes Selkie er Lumia, Gatekeeper av Solaria 's havet portal.

  I morgen kommer det om Flora og Musa. ♥

  Likes

  Comments

  Instagram@soylunanorge