winx club roller

Stella er Fairy av Shining Sun (men også var kjent som Fairy av solen og månen i andre versjoner.) Hun har langt blondt hår. . Hun er et år eldre enn de andre Winx Club medlemmer, fordi hun ble holdt tilbake en klasse for henne lovovertredelse. Stella cares a lot about her friends. Stella bryr seg mye om hennes venner. Hun er svært fasjonable. . Stella er ikke alltid gode resultater i skolen, fordi hun foretrekker shopping over leksene. Stella fairy makt angrep ser ut til å stort sett kommer fra Solen og Månen. På hennes hjemplanet, Solaria, er Stella en prinsesse. . Hun blir sendt til Alfea School for Fairies å bli en mer kraftfull fe. Likevel, hun er virkelig ikke alle som er interessert i å øke sine krefter. . Når Stella forvandler, slår hun en positur som grønne blink våren fra bak henne. Hennes angrep er basert på varme og lys av Solen. Stella kan kaste oppvirvling av lysenergi og kan gjøre baller av varme. Hun kan også bruke lys til å gjøre seg lyse i mørket.

Stella er avbildet som vanligvis stolte og selvsentrerte, men hun bryr seg mye om hennes venner. Bortsett fra det, hun elsker mote og sladder, noen ganger gi mote råd til de andre medlemmene av Winx Club. Hun vil heller tabbe av, handle, eller gå ut med gutter enn gjøre sitt skolearbeid, som noen ganger irriterende resten av Winx Club. Stella er et år eldre enn resten av Winx Club, som hun har blitt holdt tilbake et år for uhell blåser opp potions lab, mens du prøver å lage en ny nyanse av rosa, derfor gjør hun 17 år gammel. Men likevel, er Stella fortsatt sett på som den mest umodne ut av alle jentene i sin gruppe.

Stella roms viser gjenspeiler hennes personlighet. Stella har alltid ønsket å være en motedesigner, og er den mest fasjonable fe i sin gruppe venner. Stella elsker å gå shopping, selv om det er på skoletiden. . Stella har også nevnt flere ganger at hun bare bærer couture- hun alltid har ønsket å være annerledes og skille seg ut fra mengden.

.Den mest intuitive av alle medlemmene, liker Stella til matchmake og har ofte hatt problemer med å forstå hvorfor hennes venner ikke alltid liker å få satt opp. D Til tross for hennes intuisjon, kan Stella være ganske uvitende til tider (spesielt når det kommer til kjæresten, Brandon). Stella og hennes venner også ga henne navnet "Fairy of Fashion" og som nevnt i sesong 2 da hun møtte Amore, hennes limt pixie, hun kalte seg "The Most Loved Fairy".

Winx Club Believix Offical Bakgrunn

Selv om hun kan være uenig med sine venner til tider, er Stella veldig støttende og beskyttende, og vil ikke nøle med å hjelpe dem. Hun lærer å akseptere at kjærlighet og vennskap er langt viktigere enn royalty, mote og shopping. . Noen ganger skjuler hun sin sanne personlighet på grunn av hennes oppdragelse, men klarer å avdekke den i fjerde episode av sesong 3. Stella, overraskende, synes også å være en god leder, som hun leder Winx når Bloom er fraværende, noe som beviser at hun er ikke veldig uansvarlig tross alt.

Stella favoritt hobby er shopping. Selv om hun hater å studere, er hennes favoritt emne metamorphology. . Hennes favoritt spell er Moon Ray, en av hennes sjeldne månen krefter, og hun elsker å spise chips.

. Hun har alltid ønsket hennes separerte foreldre, kong Radius og Dronning Luna, å forene, til det punktet at hun var sint at hennes far, kong Radius, kunngjorde sitt ekteskap med en ny kvinne, grevinne Cassandra, mest fordi hennes datter Chimera hadde vært middel til henne.


Stella er vanligvis på god fot med Bloom, og begge anses å være bestevenner. Dette ble også nevnt i sesong 3, men det var en feil i Rai engelske versjonen, for Stella sa: "Jeg mener, Stella er min beste venn!" men det antas og mest sannsynlig at hun mente å si Bloom. Stella var den som først introduserte Bloom til Alfea, og også trøster Bloom når hun sitter fast i en tilsynelatende håpløs situasjon. Etter noen konflikter av vennskap, Stella ble nær Flora. Hun kan ikke være så nær de andre Winx Club feer, og kanskje til og med irritere Musa og Layla på grunn av deres forskjellige personligheter, men uansett Musa, Layla og Stella omsorg for hverandre. Tecna er alltid fortelle henne til å slutte å lure seg rundt, men Stella plager aldri til å lytte. I begynnelsen sa hun at hun ønsket å være en fe å hjelpe folk og bringe sammen fraseparerte elskere muligens fordi foreldrene er skilt .her limt pixie, som vist i den andre sesongen, er Amore, pixie av kjærlighet og hennes Selkie er Lumia, Gatekeeper av Solaria 's havet portal.

I morgen kommer det om Flora og Musa. ♥

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

winx club roller

Nå vil jeg skrive om rollene i Winx Club. Den første er Bloom. ♥

Bloom startet som en usikker jente i begynnelsen av historien på grunn av hennes uvitenhet av hennes sanne opprinnelse og hennes merkelige, men likevel overraskende potente krefter. Senere, da hun fikk vite mer om magi og seg selv, hun vokste stadig nysgjerrig på fortiden hennes og hvem hennes biologiske foreldre er. En eskapisme av natur, har hun en tendens til å stikke av når ting blir for vanskelig eller forvirrende for henne, og kan også være utålmodig og sta, med en kort temperament. . Bloom var også impulsiv til tider, noe som førte til noen veldig dårlige opplevelser for både henne og hennes venner. Hennes største styrke og største svakhet var hennes status som ivaretaker av Dragens Flamme . Mens dragon flamme gjorde henne uten tvil den mektigste fe i den Magiske Dimensjonen , det også konsekvent trakk mange fiender til henne som Trix , Darkar , og Valtor (og Ancestral Witches ). Til tross for å være langt fra perfekt og har svakheter, har Bloom fortsatt et hjerte av gull. Hun bryr seg om alle hennes venner, allierte, og familier (både adopterte og biologiske) dypt, og er alltid villig til å hjelpe og kjempe for en god sak.. Hun har også vist seg å være uselvisk, omsorg, og en sann dyktig leder. . Bloom er tøft når det er behov for å være, og alltid gir en hjelpende hånd til folk.Bloom er den andre datteren til kong Oritel og Queen Marion av Domino, og den yngre søster av Daphne , samt keeper av Dragens Flamme , som hennes eldre søster, Daphne overlevert til henne kort tid etter fødselen.

Da hun fortsatt var en baby, ble hennes rike angrepet av Ancestral hekser , Valtor , og Mandragora som endte Domino ved å slå den inn i en frossen forlatt planet. . Daphne var ikke i stand til å bekjempe hekser, så hun sendte søsteren til jorden for å beskytte henne samt dragon flamme. Ved å gjøre dette, Ancestral hekser var i stand til å forbanne Daphne gjennom Sirenix , hvoretter Oritel og Marion mente at begge døtrene var døde.

På jorden Bloom dukket opp i en bygning som hennes adoptivfar, Mike , en brannmann, ble gjengen. . Mike reddet Bloom og han og hans kone Vanessa , en blomsterhandler, til slutt adoptert henne. Bloom vokste opp til å ha en begivenhetsløs barndom, men fikk hukommelsestap og hadde ingen bevissthet om hennes sanne opprinnelse og tro hun er en vanlig normal tenåring. Hun og Selina var nære venner i oppveksten, og de pleide å spille sammen i Forest of Flowers . . I sin ungdom, fikk hun en gave, hennes kjæledyr kanin, Kiko , og møtte henne nemesis, Mitzi . Hun har også datet en gutt som heter Andy .

Slutten av tenårene, Bloom møtte Stella slåss på en lokal park med Knut , et troll. Akkurat som Stella var i ferd med å bli beseiret, Bloom brukt en magisk angrep som snudde kampen i Stella favør, og begge var i stand til å beseire trollet. Stella var imponert over Bloom makt og oppmuntret henne til å delta Alfea , den prestisjetunge skolen for alver der Stella studert. . Nysgjerrig på å utvikle sine krefter og ivrig etter å finne ut hvor de kom fra, Bloom enig, etter å overbevise foreldrene.


Likes

Comments

Winx club

Sesong 1 «Winx»

Bloom,, en helt vanlig jente fra Jorda, lever et helt normalt liv inntil hun møter feen Stella, prinsessen av Solaria, som er i trøbbel. Da Bloom styrter til for å hjelpe Stella, oppdager hun at også hun har magiske krefter. Stella overtaler Bloom til å bli med henne til Alfea, den beste feskolen i universet. I Alfea møter Bloom og Stella nye venner og romkamerater: Musa, Tecna og Flora, og sammen danner de Winx Club. Senere i serien møter de og blir venner med spesialistene fra Røde Fontene: Sky, Brandon, Riven og Timmy. Spesialistene blir også deres kjærlighetsinteresser. Bloom og Sky, Stella og Brandon, Tecna og Timmy, Musa og Riven. Det er vanskelig mellom Riven og Musa og Flora er litt utafor. Jentene i Winx møter også hekse-trioen Trix, som blir deres fiender: Icy, Darcy og Stormy. De tre er hekser fra Skytårnet, en hekseskole tilsvarende Alfea, og er på jakt etter Dagens Flamme, som visstnok skal være skjult i Stella's magiske ring (septer). Deres hensynsløse forfølgelse av ringen leder til mange møter og kamper med Winx. Bloom begynner også å finne ut av hemmelighetene om hennes planet, foreldre og krefter.

Sesong 2 «Pixies»/ Små alver


Etter sommerferien er Winx Club tilbake i Alfea, klare til å begynne sitt andre år. De møter en ny fe, Layla, som ber om deres hjelp til å redde hennes småalve-venner (pixies) som blir holdt som gisler av Lord Darkar. Lord Darkar ønsker å finne ut hvor Småalvebyen er for å stjele de fire Codex-delene (en del i Småalvebyen, en i Røde Fontene, en i Skytårnet og en i Alfea), som åpner porten til riket Realix, hvor den Ultimate Kraften kan bli funnet. Lord Darkar er faktisk Skyggeføniksen som ønsker å ta kontrollen over den Magiske Dimensjonen. Da han dukker opp i det magiske rekreasjonsfengselet hvor Trix blir holdt fanget i håp om at de kan endre seg, blir heksene med ham. I mellomtiden lærer Winx om transformasjonen Charmix og i løpet av serie møter vi Helia som Flora utvikler følelser for. En ny lærer, Avalon, har dukket opp på Alfea, som etterhvert planter et skyggevirus i Bloom's rene hjerte, forvandler henne til Mørke Bloom og sender henne etterhvert til herren sin, Lord Darkar. I løpet av episode 24 gjør Lord Darkar Bloom til en av sine tjenere, og bruker henne til å åpne portalen til dimensjonen Realix. Småalvene holder porten åpnet med fire ekstra Codex-deler, og lar Winx og Spesialistene passere gjennom den for å redde Bloom. Da det ser ut til at det ikke er noe håp igjen, forteller Sky, Bloom hva han føler for henne, og det bringer den sanne Bloom tilbake. Hun bruker sin helbredende kraft til å helbrede seg selv og sine skadde venner og sammen drar de tilbake til Alfea for å feste.Sesong 3 «Enchantix»

Forvist til Omega dimensjonen, klarer Trix å slippe ut av iskapslene de blir holdt fanget i, og flykter fra isfengselet sammen med Valtor, en trollmann som er delvis ansvarlig for ødeleggelsen av Bloom's planet, Domino. Trix og Valtor slår seg ned på Andros, Prinsesse Laylas planet, gjør mye skade der og samarbeider og planlegger å invadere flere områder i den Magiske Dimensjonen og tar hevn over dem som fengslet dem ved å stjele forskjellige magiske skatter i hvert rike. Winx begynner deres tredje år på Alfea og læerer om de unike Enchantix-transformasjonene, som en kan få ved å ofre seg selv for noen fra sin egen verden. Men Blooms hjemplanet Domino, er ødelagt og Bloom vil da ikke klare å få sine Enchantix-krefter, men det skal ikke stoppe henne i å slå Valtor.


Sesong 4 «Believix»

Winx kommer tilbake til Alfea, denne gangen som lærere. Senere legger de ut på en ferd til Jorden, i håp om å finne Jordens siste fe, og prøve å få mennesker til å tro på magi, slik at de kan få Believix. Believix er den fjerde sesong's nye transformasjon, der vingene er kraftigere og mer nyttige. Forvandlingen har tre par ekstravinger: Speedix (hastighetsvinger), Zoomix (teleportasjonsvinger)og Tracix (visuelle hjelpemidler). Når en fe får Believix, får hun muligheten til å få mennesker til å tro på magi. Fiendene i denne sesongen er Trollmennene av den Sorte Sirkel (fejegerne). Trollmenne trenger Roxy, Jorden siste fe, for å få sin fulle kraft. Men på et tidspunkt blir den Hvite Sirkelen målet deres, og Roxy blir skjøvet mer bakover i serien. Roxy trodde ikke på feer inntil Winx Club inntok Gardenia, og nærmest presset på henne en magisk verden. Etter hvert forvandler hun seg til en fe hun også, under kampen mot Anagan der hunden hennes, Artu, blir skadet. Det er også to nye tilleggstransformasjoner i den fjerde sesongen. Først er det Sophix, en slags Believix-Charmix, slik Charmix var en oppgradering fra vanlig Winx-form. Sophix har kraften til å hjelpe miljøet, og denne forvandlingen ble gitt til Winx av The Eternal Fairies. Så er det Lovix, en oppgradering til som brukes i kaldere klima. og til slutt dødens gave som kan redde et liv fra døden. Nabu dør på slutten av sesongen noe som gjør at Layla/Aisha vil ta revenge på Fejegerne men Winx jentene prøver å forklare Layla at dette er galt, forlater Layla Winx. I den siste episoden i den siste kampen i dimegadimension overvinner Winx, Layla og Nebula fejegerne. Layla gjenforenes i Winx.

Sesong 5 «Sirenix»

Winx får en ny fiende. Tritanius fetteren til Layla og bror til Teresa og Nireus som mann møter i sesong 3. Tritanius blir kastet i undervanns fengselet eller noe sånt etter å ha prøvd å drepe sin bror fordi han er blit valgt til konge av undervannsverdenen på Andros, planeten til Layla, og ikke tritanius. han møter Trix i fengselet og Icy og Tritanius faller for hverandre. Ved hjelp olje forvandler Tritanius seg til et monster og får Trix og seg selv ut av fengsel. Han må ha forurensning ofte for å holde sin nye form og krefter. Winx må slå han, men kreftene er dårlige under vann. De må derfor oppnå Sirenix. De finner Sirenix-boken og begynner oppdraget. Men de har en tidsfrist. Vis de ikke løser alle gåtene og opdragene de må igjennom for å få de nye kreftene og oppnår sirenix, mister de kreftene for alltid. De får hver sin Sirenixbox og vokter og kreftene Harmonix som gjør det enklere for dem å svømme under vann. Så begynner et kappløp mot tiden, der jentene må

oppnå sirenix før de mister kreftene og slå Tritanius og Trix før det er for sent.


Er dere fan av Winx Club, det er jeg. Dere kan nå se sesong 7 på http://www.nickelodeon.no/ og på tv.

Hvem er deres favoritt , mine er Stella, Flora, Icy og Diana.

Det er også filmer , som kommer på bloggen.

Så bare følg med♥


Likes

Comments

pretty little liars (PLL)

Satt til den fiktive byen Rosewood, Pennsylvania, følger serien livene til Spencer Hastings, Hanna Marin, Emily Fields og Aria Montegomery, hvis jentegruppe faller fra hverandre når deres «leder» Alison Dilaurentis forsvinner. Ett år senere begynner jentene å motta mystiske meldinger fra en person som kaller seg «A». «A» truer med å offentliggjøre alle deres dypeste hemmeligheter. Først tror jentene at det er Alison, men når liket hennes blir funnet innser de at noen andre kjenner til hemmelighetene deres, inkludert de bare Alison skulle ha kjent til. «A» forfulgte også Alison, og jentene finner ut mer og mer om både «A» og Alisons forsvinning, alt mens de risikerer sine liv.


Alison DiLaurentis:


Portrettert av Sasha Pieterse. Den mest populære jenta i Rosewood. Selv om Alison brydde seg om vennene sine, var hun heller ikke redd for å utnytte dem på det groveste. Hun lurte deres dypeste hemmeligheter ut av dem for å bruke det mot dem ved senere anledninger. Som sjarmerende og manipulativ hadde hun et stort talent for utpresning, derfor var hun også hatet av mange. Ett år før seriens tidslinje starter, forsvinner Alison, og serien starter med at liket hennes blir gravd frem i hennes egen hage. Hele TV-serien handler om mysteriene rundt hennes død, og den mystiske «A» som tilsynelatende vet alt om de fire hovedpersonene, det samme de har fortalt til Alison.


Aria Montgomery:


Portrettert av Lucy Hale. Kjent som den mest kunstneriske av jentene. Aria kommer tilbake til Rosewood etter å ha bodd ett år på Island med familien sin. I 1. episode av sesong 1 møter hun Ezra Fitz på en bar, og de kysser hverandre. Første skoledag finner hun ut at han er engelsklæreren hennes, og forholdet deres blir en av hemmelighetene «A» truer med å bekjentgjøre.


Spencer Hastings:


Portrettert av Troian Bellisario. Kjent som den smarteste av jentene. Spencer er en ekstrem perfeksjonist som alltid forsøker å leve opp til storesøsteren Melissa Hastings' prestasjoner på alle arenaer, uansett om det er på skolen, hjemme, innen idrett eller i kjærlighetslivet. Spencer er den eneste av jentene som torde å stå opp mot Alison, og er også muligens den siste som så henne før hun forsvant.


Hanna Marin:

Portrettert av Ashley Benson. Hanna er en av rollefigurene som har gjennomgått de største forandringene. Hun slet med et ekstremt dårlig selvbilde og spiseforstyrrelsen bulimi. Mens Alison levde var Hanna kjent som en taper, men etter å ha gått gjennom en ekstrem forvandling med bestevennen Mona Vanderwaal er hun i seriens begynnelse en av skolens mest populære jenter. Hun forelsker seg i Caleb Rivers, en telefon-hacker og ny elev ved Rosewood High. Hanna er ikke den skarpeste kniven i skuffen, men hun er alltid der for beste vennene sine.

Emily Fields:

Portrettert av Shay Mitchell. Kjent som den mest sporty av jentene. Emily stod Alison veldig nær, så nær at hun til og med var forelsket i henne. Emilys legning viste seg i første sesong av serien å være en av hemmelighetene «A» truet henne med å fortelle alle. Senere går hun inn i et offentlig forhold med en annen jente, Maya St. Germain. Hun blir også venn med Toby Cavanaugh, Jenna Marshalls ste-bror, selv om både Emily og de andre jentene sliter med å stole på ham i begynnelsen. I slutten av sesong 1 begynner Emily å date Paige McCullers, en jente på samme svømmelag.

Mona Vanderwaal:

Portrettert av Janel Parrish. Tidligere var Mona en upopulær jente i Rosewood som lengtet etter å bli godtatt av Alison DiLaurentis' gjeng, samtidig som hun også ble plaget mye av Alison. Etter at Alison forsvant ble Mona og Hanna Marin nære venner, og de gjennomgikk en total «makeover» sammen. Resultatet av dette er at de ble noen av skolens mest populære jenter.


Likes

Comments

Jace ble oppdratt av Valentine Morgenstern , men ble ledet til å tro at han var sønn av Michael Wayland, Valentine poserte som i sin barndom-og at hans mor døde da han var baby. . Da han var ti år, Valentine forfalsket sin død, som fører den unge Jace å tro at han ble drept av Valentine og delvis på grunn av sirkelens Uprising .Jace ble deretter tatt av Lightwoods og har siden blitt reist på New York Institute med andre Shadowhunters. Han og Light barn har siden kommet til å behandle hverandre som søsken, og han ble behandlet som en sønn av sine foreldre, spesielt Maryse . Han ble spesielt nær Alec Light , som til slutt ble hans parabatai . Fortsatt tro at hans far, Michael, ble drept, Jace gjort det til sin livsoppgave å søke hevn på de ansvarlige.Clary og Jace.

Sett som narsissistisk, nydelig, bestemt og en ekspert Shadow, er Jace en naturlig født leder og er Alec nestkommanderende når på oppdrag med ham og Isabelle. Jace er sta og ofte foretrekker å handle først og spørre om lov senere. Han er utrolig lojal mot sine allierte og vil stoppe på noe for å hjelpe og redde dem når det er nødvendig.

Som adoptivsønn Maryse og Robert, han har en voldsom kjærlighet til sin adoptivfamilie, spesielt hans adoptivsøsken Alec og Isabelle, som han kan være ganske beskyttende overfor. . Mye som de fleste av hans slag, tilsynelatende, men ser Jace kjærlighet og følelser som en distraksjon fra sin misjon, men han er ikke helt uvillig til det heller.

. Jace er vanligvis sarkastisk og humoristisk, men har også et temperament, sett med hans tilbakevendende argumenter med Alec, og kan også være utålmodig og lett irritert, særlig av Simon som han rett og slett ikke kan komme overens med.


Jace og Alec .

Alec , Isabelle og Jace.

Likes

Comments

Shadowhunters

Født den mellomste barnet og eneste datter av Maryse og Robert Light , er Isabelle søster av tre brødre: den eldste, Alec , den yngste, Max , og er som en søster til Jace Wayland , som ble tatt av familien når de var ung.

Oppvokst i New York Institute , Isabelle trent side-by-side med sine eldre brødre og forfalsket et nært bånd med dem.

Nye venner

En kveld, Jace klart å spore en form-skiftende demon sin aktivitet til Pandemonium Club . Isabelle besluttet å gå i forkledning, med en helt hvit drakt og en platina blond parykk. Når du er inne, Isabelle distrahert de andre demonene mens Jace konfrontert den som var peddling kjedelige blod. Hun klarte å holde dem opptatt før kampen brøt ut.

Når Jace brakt Clary Fray til Institutt, Isabelle var med henne da sistnevnte våknet. Isabelle even lent her some clothes Senere hennes verdslig venn Simon Lewis ble også ønsket velkommen inn i instituttet, og Isabelle frivillig å lete etter ham og kokte ham frokost.

. Utenfor Silent byen , Isabelle, igjen frivillig til å bli med Simon, var flørter med Simon og var alene med ham ved hans van da hun hørte lyder. Hun forlot for å undersøke, og Simon var borte da hun kom tilbake. Hun fortalte de andre, og når alle løp tilbake til van, to vampyrer avslørt seg å være Simons kidnapperne, forhandle for Mortal Cup .

. For å bidra til Simons redning, Isabelle kontaktet Seelie Meliorn , som hun opprettholdt et seksuelt forhold til-en sammenheng hun ofte brukt til sin fordel for å samle etterretning. . I dette tilfellet, Isabelle visste at Meliorn ble også sover med vampyren Camille Belcourt , og at han kanskje snike inn i Hotel Dumort å gjøre det. Etter å ha fått den informasjonen hun trengte, hun umiddelbart fortalte Alec og Jace.

Hun og Alec fungerte som distraksjon, går inn i inngangen hun lærte fra Meliorn, mens Jace og Clary gikk til en mer direkte rute i håp om å finne Simon raskere. Hun og Alec klarte å holde vampyrene okkupert og slå de fleste av dem i kamp, og de til slutt omgruppert med Jace og Clary. Raphael went on to help the group escape. Raphael gikk på å hjelpe gruppen flukt.

Personlighet

Isabelle er medfølende og varm, og er generelt velkommen til nye venner. Til tross for sin skjønnhet og kick-ass kampferdigheter, er Isabelle sett til å være den moralske kompass som holder hennes brødre Alec og Jace i sjakk i spente situasjoner, selv om hun er også sett til å ha en bit av en trassig side. Isabelle er ikke redd for å snakke hennes sinn og er ikke redd for å bryte regler, en egenskap hun deler med sin adoptiv broren Hun er i stand til å stå opp til høyere rangert enkeltpersoner for det hun tror på og kjemper og argumenterer for å få poenget når det er nødvendig.

Hun er en dyktig frister som kan forføre enhver mann, både Shadow og Downworlder, inn enten i samsvar med krav eller opprettholde taushetsbelagt informasjon. i det siste, hadde hun avslørende antrekk uten skrupler-en måte å stå opp til morens strenge regler. I løpet av den tiden, hun ofte fungert som agn eller distraksjon å lokke demoner.

Isabelle er også like dyktig og dødelig i kamp, spesielt når du bruker hennes foretrukne våpen: hennes pisk. Isabelle er talentfull, intelligent og velutdannet.

.Som Maryse og Robert eneste datter, er Isabelle sett på som en pappajente, har en kjærlig og tillitsfullt forhold til sin far, mens hun har en mer anstrengt og anspent forhold til sin mor, som ikke godkjenner Isabelles beslutninger og livsstil. Som et resultat, er Isabelle ofte mors mot andre, å oppfylle en rolle som manglet i livet hennes. Hun er støttende av hennes brødre, oppfordret dem til å gjøre hva som gjør dem lykkelige. Isabelle er en dypt medfølende person, og hun søker ofte å trøste de rundt henne.

Hun er også utrolig lojal mot sin familie og kjære, villig til å gi slipp på sin egen lykke om det vil gjøre ting bedre for dem. Til tross for dette, vil hun kjempe for det hun mener er riktig, selv om oddsene gå mot henne, og ville bare avstå og gjøre de nødvendige offer eller justeringer når hun ser den forstand i det og hvordan det ville bidra til større bra.


Likes

Comments

Clary er det andre barnet av Jocelyn Fairchild og Valentine Morgenstern , to Shadowhunters som var medlemmer av Circle . Hun ble født en gang etter at hennes bror, Jonathan Christopher som de fleste alle trodde omkom i en brann med sin far. Før hun ble født, gikk moren i dekning og flyktet til New York , etterlater sitt liv som en Shadow. . Mens du spiller i en park da hun var ung, ble Clary nesten angrepet av en demon , men ble reddet av sin mor. Etter hendelsen, Jocelyn stormet henne til Magnus Bane , en warlock , og hadde ham tørke minnene fra Shadow verden fra hennes sinn. For år, Jocelyn ledet Clary til å tro at hennes far var en mann ved navn Jonathan Clark .

Om personligheten til Clary :

Clary er sta, sta, og heftig. Hun er også intelligent og kreativ. Hun elsker og bryr seg dypt om hennes mor og hennes venner og er lojale mot dem over alle andre. Har ikke tatt opp med typiske Shadow fordommer og regler, er hun ofte på kant med de mer tradisjonelle Shadowhunters i instituttet, som Alec og Lydia, over spørsmål om mundanes og Downworlders, streng overholdelse av regler og protokollen, og deres generelt selv- sentrert kultur. I motsetning til de fleste Shadowhunters, som forsvarer uskyldige ut av en følelse av plikt, gjør Clary det uten å nøle fordi hun vil.


Fysisk utseende Clary is a beautiful young girl with bright red hair and a slim build. Clary er en vakker ung jente med lyse rødt hår og en slank bygge. Hodge remarked that she looks a lot like her mother, Jocelyn. Hodge bemerket at hun ser mye som hennes mor, Jocelyn. Her clothing style is generally simple and conservative, and she dislikes wearing the revealing outfits that Isabelle had her wear on occasion. Hennes klær stil er vanligvis enkel og konservativ, og hun misliker iført avslørende antrekk som Isabelle hadde henne ha på anledningen. Since meeting the Shadowhunters, Clary now has a number of runes burned into various parts of her body. Siden møte Shadowhunters, Clary har nå en rekke av runer brent inn i ulike deler av kroppen hennes.

  • 13 lesere

Likes

Comments

Vist det er en serie jeg digger mye så er det Shadowhunters. Den er på netflix vist du vi vil se den. ♥ Kommet nå 2 sesonger og jeg tro det sånn 4 eller 5 sesonger til sammen.

Handlingen om serien :

TV-serien følger Clary Fray (Katherine McNamara), som tror hun er en helt vanlig atten år gammel jente, men som får det motbevist når hun får vite at hun egentlig er en født skyggejeger (halvt engel med spesielle krefter). Verden hennes blir snudd opp-ned når moren blir kidnappet, og kampen mot den onde Valentine blir plutselig personlig på opptil flere måter. Hun opplever også sin første kjærlighet når hun møter den kjekke og modige, men selvgode og arrogante skyggejegeren Jace (Dominic Sherwood).


Mine favoritter er Clary, Jace og Isabelle. Jeg skal skrive om rollene etter hvert. Først ville jeg bare komme med handlingen . ♥ Du kan også se trailerene til sesongene vist du vil før du begynne med episodene. ♥

Det er også en film fra denne serien. Som jeg skal også kommer til. ♥


  • 13 lesere

Likes

Comments

Info

Hei , mitt navn er Marita. Digger å blogge . Derfor bestemt meg for å lage denne bloggen om alt mulige serie til filmer. Men mest serier.♥ Alt fra Soy luna og Violetta fra Disney channel. Shadowhunters min favoritt serie. Pretty little liars.

Håper dere liker denne bloggen.


Vist du vil at jeg skal skrive om din favoritt serie, så bare kommenter på bloggen. ♥

Vist noen vil bli med på bloggen så bare spør meg på instagram @soylunanorge .

Håper dere liker bloggen min.


#marita #tvserier

Likes

Comments