Tittel
Header
Descendants 2

Evie er en stor karakter i Disney-film, etterkommere , portrettert av Sofia Carson . Evies frodige, mørke hår faller fra pannen i en slående enke topp, og hun går aldri hjem uten krone. Leter etter den perfekte prinsen var vanskeligere enn hun trodde, men gjennom sine eventyr i Auradon lærte Evie den sanne betydningen av skjønnhet, og at en perfekt prins ikke er alt.

Evie er hemmelig begeistret for å gå til Auradon Prep i håp om å finne en perfekt prins. Hun innser snart at hun er mye mer enn et pent ansikt, og det er mer til liv enn å være den faireste av dem alle. Bevæpnet med sin mors Magic Mirror , bruker hun den til å hjelpe sine skurkefulle jevnaldrende å utføre foreldrenes onde plan. På slutten av etterkommere 2, bruker Evie også noen politiske gjennom hennes nylige nominering som kongelig rådgiver av King Ben. "


Evie er en jente som er smart, flørtende og veldig snill i det lange løp. . I motsetning til de fleste skurkbarnene er hun veldig hyggelig, til det punktet at hun var i stand til å gjøre de mest sure skurene smilte med latteren på hennes sjette bursdagsfest. But don't let her charm fool you, Evie is loyal and authoritative when she wants to be. Men ikke la sjarmen lure deg, Evie er lojal og autoritativ når hun vil være. På grunn av hennes mors insistering på at det er vakkert, er alt som betyr noe, Evie har problemer med sin egen forfengelighet og er følsom overfor hvordan andre ser på henne. hennes største frykt var at hun ikke ender opp med å være den skikkeste av alle. Mens hun ønsker å finne en perfekt prins for seg selv, er hun ikke tåpelig å falle for en prins som ser fin ut, men har en stygg personlighet, da hun avviste Chad Charming når hun fant ut hvor arrogant han er. . Hun er ganske intelligent, spesielt innen kjemi. . I løpet av filmen får hun mer selvtillit over seg selv og lærer at det er mer til livet enn å være den skikkeste av dem alle.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Gossip girl

Daniel "Dan" Randolph Humphrey er en hovedperson i Gossip Girl- romanene, og det er tv-tilpasning . Han er skildret av Penn Badgley .

Dan har et igjen og igjen forhold til Serena van der Woodsen, og de to har det lengste løpende forholdet på showet. Dan er gode venner med Nate Archibald , Blair Waldorf og Chuck Bass . . I den sjette sesongen avslører han seg for å være den anonyme bloggeren kjent som Gossip Girl .

Han, Blair og Serena er de eneste tegnene som vises i hver episode av TV-serien.

Dan Humphrey er sønn av rockmusikeren Rufus Humphrey og artist Alison Humphrey , og er den eldre broren til Jenny Humphrey . Dan er forfatter / dikter og pleide å delta på St. Jude's School for Boys med eventuelle venner Chuck Bass og Nate Archibald . Selv om han ble akseptert til Yale, ender han opp med å delta på NYU. . Han var forelsket i Serena van der Woodsen som til slutt utviklet seg til et forhold som ble den lengste på showet. . Men ble venner med henne og har siden datert. Dan er smart, da han i utgangspunktet var den smarteste i sin klasse, og også vittig og tålmodig; . Han jobber hardt for det han ønsker og oppnår normalt sine mål. Selv om han er uerfaren med å plotte og manipulere, demonstrerer han løfte når han skiller med Blair. Dan avslører i slutten av serien at han var Gossip Girl fra begynnelsen, slik at han kunne vinne Serena ved å skrive seg inn i Upper East Side, en oppgave han lyktes i ved slutten av serien. I finalen blir Dan og Serena gift , omgitt av venner og familie.

Dan Humphrey er sønn av Rufus Humphrey og har en yngre søster, Jenny Humphrey . Hans fraværende mor Jeanette løp av med en europeisk aristokrat, men returnerer for å støtte Dan når hun hører om sin seksuelle forvirring. Dan og hans familie bor på den liberal-kultiverte og kunstneriske Upper West Side , alternativet til den gamle pengerede og konservative Upper East Side . Han deltar Riverside Preparatory School for Boys, hvor velstående playboy Chuck Bass deltar, som stipendstudent.

På slutten av serien matriculerer han til Evergreen State College i Washington. Han er beskrevet som attraktiv og sensitiv, elsker å skrive poesi, og et av hans dikt, Sluts , ble omtalt i New Yorker . Han avslørte at hans favorittord er "død" og drikker store mengder mørk kaffe og kjede røyker sigaretter. . Han overanalyserer og er lett frustrert. Dan er veldig nær og beskyttet av lille søster Jenny som deltar på en eksklusiv privatskole, kalt Constance Billard School for Girls , en liten elit , all-girls skole. Dan havner opprinnelig på Serena, og de to kort dato, men bryter opp etter at de har funnet ut at de ikke har noe til felles. Han skjønner at han har følelser for Vanessa Abrams, og de går inn i et forhold, til tross for å bryte opp og komme sammen flere ganger.

Likes

Comments

Gossip girl

Serena Celia Humphrey (née van der Woodsen ) er hovedperson i Gossip Girl- serien romaner og sin TV- tilpasning , der hun er portrettert av Blake Lively .

Throughout the series, Serena has an on-again, off-again relationship with Dan Humphrey , the two have the longest running relationship on the show. Gjennom hele serien har Serena et igjen, igjen forhold til Dan Humphrey , de to har det lengste løpende forholdet på showet. Dan and Serena finally get married in the series finale. Dan og Serena blir endelig gift i seriens finale.

Serena regnes som "den jenta" på Upper East Side . Hun er beste venner med Blair Waldorf, og har også et nært vennskap med Nate Archibald og Chuck Bass .

Hun, Dan og Blair er de eneste tegnene som vises i hver episode av TV-serien.

Serena van der Woodsen er datter av William og Lily van der Woodsen . Historien begynner med å komme tilbake til New York fra kostskolen. Kort tid etter at hun kom tilbake, innså hun at mye har endret seg siden hun dro. Hennes venner er ikke så glade for å komme tilbake, inkludert hennes beste venn Blair Waldorf .

Hun møter da Dan Humphrey og de to begynner et romantisk forhold og blir snart forelsket . Serenas historier omgir ofte hennes katastrofale forholdsvalg og hennes kamp for å finne hvor hun passer i verden utenfor Upper East Side. I finalen blir Dan og Serena gift, omgitt av venner og familie.

Hun ser ut til å være 16 til 21 år i serien.I roman serien ble Serena født i Manhattans elite samfunn. Hennes mor er Lily van der Woodsen , er en veldig velstående arvinger, og hennes far William van der Woodsen er en milliardær lege. Serena har også en eldre bror som heter Erik, som deltar Brown. Serena kommer tilbake fra kostskolen for tilsynelatende ukjente grunner som senere vises i en prequel. Når hun kommer hjem, innser hun plutselig hvor mye det har endret seg. Ofte valser hun seg lett gjennom livet, noe som gjør hennes beste venn Blair rasende; Spesielt når hun må jobbe for de tingene Serena oppnår via sin sjarm. Serena går til Yale på slutten av serien. I likhet med tv-tilpasningen , daterer hun en rekke forskjellige gutter, inkludert Nate, som hun mistet sin jomfruelighet til. Gjennom bøkene innser hun at hun virkelig elsker Nate, men han er fortsatt Blairs kjæreste. I den trettende roman bestemmer hun seg for å være i New York for å være med Nate, men til slutt går han ikke for å komme inn mellom henne og Blair.

Likes

Comments

Gossip girl

Nathaniel "Nate" Archibald ble født til Howard "The Captain" Archibald , en vellykket forretningsmagnat og tidligere marine kaptein, og Anne Archibald , medlem av familien Vanderbilt, 5. april 1991. Nate regnes som den "gyldne gutten Av Upper East Side. . Nate er beste venner med Chuck Bass , med hvem han deltar eliten St. Jude's School for Boys og deler et dypt vennskap med.

Gjennom showet har Nate vært involvert i mange romantiske forhold, hvorav ingen viste seg vellykket. At hele livet han har jaget etter jenter som har vært galt for ham. . I finalen er han den eneste hovedpersonen som fortsatt er singel.

Nate har ambisjoner for en fremtid i politikken, det var derfor han tok en interesse i å løpe The Spectator. I finalen, Nate på vei til Dan og Serenas bryllup , forteller en reporter at han har tenkt å løpe for borgmester i New York; Som han ville være den yngste borgmesteren i byens historie.

Nathaniel "Nate" Archibald, en "Waspoid", er en lacrosse spiller på eliten St. Jude's School for Boys . . Hans mor, fru Archibald , er en fransk sosialt, og hans far, kaptein Archibald , er en tidligere marine kaptein og en velstående bankfører . Han røyker store mengder marihuana og ble engang fanget og sendt til rusmiddelrehabilitering for å kjøpe en dime-veske i parken, hvor han møtte og kort daterte Georgina Sparks . . Nates beste venner er Blair Waldorf og Serena van der Woodsen .


Nate og Serena ♥


Nates familie bor i et nådig byhus rett utenfor Park Avenue på den eksklusive Upper East Side av Manhattan i New York City, og hans mors franske sosialt familie har et sommerthotell i Nice. Han er en fan av seiling som sin far, og ønsket å gjøre det i stedet for å delta på Yale med kjæresten Blair, selv om han uttrykte interesse for å delta på Brown University. . Ved slutten av serien har Nate innsett at han elsker både Blair - hans on / off kjæreste og hennes beste venn Serena. På slutten av den tolvte boken seiler han rundt i verden med en venn av sin far for å unngå å komme seg inn mellom Blair og Serena.Likes

Comments

Gossip girl

Blair Cornelia Bass (née Waldorf , tidligere Grimaldi ) er hovedperson i Gossip Girl- serien romaner og sin TV- tilpasning , der hun er portrettert av Leighton Meester .

Blair has an ongoing up and down relationship with Chuck Bass , and after Serena van der Woodsen and Dan Humphrey , they have the second longest relationship in the series. Blair har et kontinuerlig opp og ned forhold med Chuck Bass , og etter Serena van der Woodsen og Dan Humphrey har de det nest lengste forholdet i serien.

Blair betraktes som "Queen Bee" på Upper East Side. Hun er beste venner med Serena og gode venner med Nate Archibald og Dan Humphrey .

Sammen med Dan og Serena vises Blair i hver episode av serien.

Blair er datter av Harold og Eleanor Waldorf , henholdsvis en vellykket advokat og mote designer. Hennes foreldre skilsmisse, og hennes stiftere inkluderer Roman Garrel og Cyrus Rose . En del av hennes historie er en konstant maktkamp med Serena, og hun prøver å skinne i sitt eget lys. Etter å ha unnlatt å bygge en fremtid med Nate, begynner Blair et forhold med Chuck. De fleste alle i showet vet at Chuck er kjærligheten til livet hennes, og det er klart at hun vet det også. Gjennom hele serien er Blair i alderen 16 til 21-22.


I roman serien er Blair datter av Harold Waldorf , en rik advokat og Eleanor Waldorf , en velstående arving fra en Upper East Side-familie. B Blairs far ble fanget fusk på Eleanor med en annen mann ved navn Giles, som forårsaket Eleanor å skille seg fra. Harold soons moves to France with Giles, leaving Eleanor and Blair on the Upper East Side. Blair vokste opp som beste venner med Serena Van der Woodsen og Nate Archibald . Snart møter Blairs mor Cyrus Rose , en rik arkitekt. Blair kan ikke stå Cyrus og ønsker at han og hans sønn Aaron Rose bare ville forsvinne fra deres liv. Men dessverre for Blair blir Cyrus og Eleanor gift og snart blir de gravid med en liten jente som heter Yale (Blairs valg). Blair er dating Nate Archibald i den første boken til hun finner ut at Serena sov med seg og gjør henne sint på begge. Hun soons lar sinne gå av bok to og de tre er alle venner igjen. Mens hun er på college, går hun kort til Chuck Bass, men den slutter raskt. . På slutten av serien er hun og Serena i strid når de begge daterer Nate til de begge bestemmer seg for å la ham gå og fortsette med sine liv. Blair loves shopping at Barney's, Bendel's, and Bergdorf's. Blair elsker å handle på Barney, Bendel og Bergdorf. She and her father both love shoes, their favorite designer is Christian Louboutin. Hun og hennes far elsker begge sko, deres favorittdesigner er Christian Louboutin.

Likes

Comments

Mal i Descendants 1

Maleficent Bertha "Mal" er hovedpersonen fra Disney Channel-filmen etterkommere og etterkommere 2 også etterkommere: Wicked World . She is the daughter of Maleficent . Hun er datter av Maleficent .

En naturlig født leder tar Mal ansvaret for å utføre sin mors onde plan for å stjele Fairy Godmother 's magic wand og nyter tegning og avstøpning (men bare om nødvendig ).

Etter hvert som serien utvikler seg, lar Mal gå av mye av sine tidligere frykter og mål, og blir i tråd med sitt sanne selvtillit; thus she abandons the hollow life of evil, for a life of good. Dermed forlater hun det onde hule liv, for et godt liv. Med vennskap og kjærlighet, avsluttet Mal å fylle hullet i henne som ikke kunne tilfredsstilles gjennom hva moren hadde lært henne.

Mal er en sneaky, smart og hensynsløs jente som er en naturlig leder og ganske god på tegning. Selv om hun er medfølende i en grad, er hun også hengiven og tillater ikke andre enkelt. Hun er kunstnerisk og har en evne til å stave, men bare om nødvendig. Som datter av Maleficent ønsker hun å være som sin mor: ren ondskap. Men når hun forsøker å bevise seg for sin mor, skuffer hun ofte henne i stedet. . Men hun liker å komme opp med onde planer og er mest fryktet på sin tidligere skole på grunn av hennes rykte. Hun er ikke glad i vakre omgivelser eller noe rosa, og finner dem å være horre, men hun lurer noen ganger om hvordan livet ville være utenfor øya. Despite this, she is not necessarily immoral; Til tross for dette er hun ikke nødvendigvis umoralsk; Hun er bare misforstått. Hennes "middelpike" -fasade er en handling fordi hun ikke vil bli sett som svak i morens øyne Å være en er den eneste måten hun respekteres av Maleficent, som aldri bryr seg om Mal. Ben er den eneste personen som så gjennom Mals handling (inkludert seg selv), og så henne for hvem hun var, en god person, og han er den eneste som kjenner Mals mellomnavn. Hun har også en tendens til å være altfor sarkastisk og, ifølge Wicked World, har en merkelig kjærlighet til gjørme.


Mal er beskrevet som en jente med mørkt lilla hår med høydepunkter av lettere nyanser av lilla som er krøllete og når litt over skuldrene. Hun har grønne øyne med "flekker av gull" og er av middels høyde. Hun bærer for det meste lilla og nyanser av grønt og rosa under filmen. . Ved Ben er kronen, har hun en lavendel kjole som er kort på forsiden, men lang og kongelig ser på ryggen. Mal hadde håret bundet opp i en topp knute. Ifølge har hun en drageformet markering på armen, symbolet på Maleficent.


Evie og Mal , bff ♥


 • 37 Lesere

Likes

Comments

Gossip girl

Gossip Girl er en amerikansk dramaserie for ungdom som gikk på The CW fra 2007 til 2012. Serien handlet om de to bestevenninnene Blair Waldorf og Serena van der Woodsen. I begynnelsen av serien gikk de to på privatskole sammen med andre de andre rollefigurene i serien. Deretter gikk de videre til universitetet. Serien var basert på romanserien med samme navn, skrevet av Cecily von Ziegesar.

Serien er laget av Josh Schwartz (skaperen av The O.C.) og Stephanie Savage, produsert av Warner Bros Television, College Hill Productions og Alloy Entertainment ved Bob Levy og Leslie Morgenstein.

I Norge gikk serien på TVNorge og FEM.


 • Serena van der Woodsen: Datter av Lily Van der Woodsen og William Van der Woodsen, søster til Eric Van der Woodsen. Serien starter i det hun vender tilbake etter ett år på kostskole. Det er mye rykter rundt og går og ingen vet riktig hvor hun har vært eller hvorfor hun dro. I det hun vender tilbake til oveklassen, på Upper East Side i New York, forandrer alt seg. Hennes tidligere bestevennine Blair vil ikke ha noe med henne å gjøre, hun blir sammen med en gutt fra Brooklyn ved navn Dan. I de første sesongene følger man en forandret Serena, vi vet egentlig ikke mye om hennes fortid fra tiden før, men det blir stadig referert til hvor forandret hun er og hvor ute av kontroll hun var. I sesongavsutningen i sesong 1 får vi vite grunnen til at hun forlot New York. Hun bærer anger etter å ha gitt en mann den stripen med kokain som tok livet hans. Sesongen slutter med at hun og Dan slår opp. Videre i sesong 2 er forholdet deres av og på.
 • Dan Humphrey: Tilhører underklassen fra Brooklyn. Han har hatt et av-og-på-forhold til Serena, og har også datet blant annet Vanessa. Han bor i Brooklyn med faren Rufus og søsteren Jenny, etterhvert alene da Rufus og Jenny flytter inn med Lily van der Woodsen. Hans største drøm er å bli forfatter.
 • Blair Waldorf: Utspekulert og kontrollerende med store mindreverdighetskomplekser, særlig overfor Serena. Han bor sammen med moren etter at faren kom ut av skapet som homofil, senere med Serena alene. Hun dater kun menn med penger eller kongelig tittel, og har en komplisert historie med Chuck. Blair viser etter hvert i serien andre sider ved seg selv, som gjør at selv Dan vil bli bedre kjent med henne.
 • Jenny Humphrey: Søster til Dan. Hun har vekslende humør og har et ønske om å bli designer.
 • Chuck Bass: Arrogant, elegant, utspekulert og ustabil, og planlegger ofte ting med Blair, som han har et til-og-fra-forhold til.
 • Eric Van der Woodsen: Serenas homofile bror som sliter psykisk i begynnelsen av serien, og har vært innlagt for blant annet depressivitet.
 • Nate Archibald: Fremstår ofte som anonym når det kommer til meninger eller handlinger, og er noe innesluttet, men som også er en god venn av de fleste karakterene i serien.
 • Vanessa Abrams: Dans beste venn fra barndommen av, som er forelsket i ham. Hun hater av prinsipp alle som betrakter seg selv som 'overklasse', men trår av og til over den linjen selv også.
 • Rufus Humphrey: Avdanket rockestjerne, som nå bor hjemme sammen med barna Dan og Jenny. Gifter seg etter hvert med Lily van der Woodsen og flytter inn dit.
 • Lily van der Woodsen: Serenas mor, som stort sett er overbærende overfor datteren, men som forandrer seg noe da Rufus kommer inn i livet hennes igjen.
 • Likes

  Comments

  Shadowhunters

  Clarissa Adele Morgenstern ble født til Valentine og Jocelyn Morgenstern 23. august 1991, omtrent et år etter sin eldre bror Jonathan . Jocelyn ga henne mellomnavnet "Adele" for å hedre sin egen mor .

  Clary møtte først Jace på Pandemonium klubben . I utgangspunktet syntes de å finne hverandres nærvær en plage, om enn trukket til hverandre. . I sine måneder sammen ble de uunngåelig falt i kjærlighet. . De to deler sitt første kyss ved instituttets drivhus.

  Simon er Clarys barndoms beste og eldste venn. Beste venner siden de var seks, mens Clary så Simon som ingenting annet enn en god venn og en brorfigur, utviklet Simon følelser for Clary og kunne aldri innrømme disse til henne før ti år senere, spurte av sjalusi av hennes spirende romantikk med Jace. Til slutt lærte Simon å akseptere at Clary ikke følte seg på samme måte om ham og fortsatte. De forblev beste venner og fortsatte å bry seg om hverandre.

  Isabelle Lightwood mislikte i utgangspunktet Clary intenst fordi hun følte at Clary slo opp dynamikken mellom den opprinnelige trioen, Alec, Jace og Izzy. Gradvis skjønt, deres forhold forbedret som de satt bort deres forskjeller og valgte å danne en slags amity og kameratskap. De ble til slutt gode venner som er der for hverandre og har åpnet opp til hverandre ved flere anledninger.

  Alec Lightwood pleide å være fiendtlig mot Clary. . Han tenkte ikke mye på hennes personlighet og fokuserte hovedsakelig på hvordan fiksert på hennes Jace syntes å være. Han hevdet å tro at Clary kunne påvirke Jace på en negativ måte, men Clary så gjennom dette og skjønte at Alec var faktisk sjalu fordi han var forelsket i Jace. . Hans holdning til henne forverret etter at Clary bestemte seg for å kjempe tilbake. Ting begynte å bli bedre da alle, kort, trodde at Jace og Clary var søsken. . Selv etter at dette ble avslørt for å være falskt, var Clary og Alec allerede amicable ettersom Alec hadde flyttet fra Jace. Uten å måtte erkjenne deres argument, satte de to fortidene bak seg og ble gode venner og allierte.


  Likes

  Comments

  Shadowhunters

  Liker dere Shadowhunters serien. Den går på netflix. Jeg skal forsette å skrive om rollene. ♥

  Vil bare informere at serien kommer med nye episoder den 6. juni ♥ på netflix


  Har også laget en konto. ♥ på instagram.

  Bare følg den . ♥


  Likes

  Comments

  Instagram@soylunanorge