View tracker

Hej! Vet att bloggen ekat tomt väldigt länge. Jag håller på och funderar ut vad jag vill göra med bloggen egentligen. Jag la ner otroligt mycket tid på att fixa med bilder och recensioner och just nu är jag inne i en period då jag inte alls läser så mycket böcker som jag skulle vilja göra. Just nu kommer jag inte återuppta mitt bloggande på denna blogg men kanske inom snar framtid då jag känner att jag verkligen vill.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Längd: 60 min
Antal säsonger: 1 - pågående
Antal avsnitt: 10 - pågående
Genre: fantasy, drama, skräck
Visning: 2016 - pågående

Handling: Sommaren har precis börjat. 1980 är året och ett gäng ungdomar är redo att starta sommaren som camp- leaders på ett kollo. Ganska snart inser dem att det är något som inte står rätt till och sommaren blir allt annat än vad dem planerat. 

Likes

Comments

View tracker

Längd: ca 50 min
​Antal säsonger: 1 - pågående
​Antal avsnitt: 8 - pågående
​Genre: Drama, skräck, science-fiction
​Visning: 2016 - pågående

 Handling: När Will spårlöst försvinner börjar konstiga saker att hända. Wills vänner, familj och polis måste möta onda krafter för att kunna hitta honom igen.

Kommentar: Jag har nyligen börjat kolla på den här serien och jag fastnade direkt för den. Kan varmt rekommendera den till er som vill se en spännande serie som inte är som alla andra serier. Älskar också att den är lite bakåt i tiden och inte modern. Det gör det hela lite bättre.


Likes

Comments

​Längd: ca 50 min
​Antal säsonger: 6 - pågående
​Antal avsnitt: 60 - pågående
​Genre: drama, fantasy
​Visning: ​​​​​2011 - pågående

Handling: Vi får följa ett gäng karaktärer och familjer som alla har mål och drömmar om att försvara sitt rike. Vilket ibland kan leda till krig emellan dem och samtidigt vaknar en ondska.

Kommentar: Jag tycker att serien är helt okej. Den första säsongen är rätt tråkig men det blir bättre i de nyare säsongerna. 


Likes

Comments


​ Längd: Ca 40min
Antal säsonger: 1 - pågående
​​Antal avsnitt: 3 - pågående
​Genre: reality
​Visning: 2016 - pågående

Handling: Vi får följa Rob och Chyna genom resan till att bli föräldrar, allt drama mellan familjerna och det senaste som händer i innekretsarna.

Kommentar: Jag som tycker om Kardashian familjen tycker att detta programmet är värt att se. Man hör en hel del om detta paret och det är mycket bråk mellan familjerna och därför är det lite extra intressant att se hur det egentligen ligger till. 

Likes

Comments

​Titel: Hellcats - ENDED

​Längd: 60 min
​Antal säsonger: 1
​Antal avsnitt: 22
​Genre: komedi, drama
​Visning: 2010- 2011

Handling: Marti vill gå i advokatskola och sedan lämna livet hon levt bakom sig. När hennes mamma glömmer att berätta att hennes stipendium avslutats måste Marti ta till andra knep för att klara sig. Hon försöker göra allt hon kan för att komma med i cheerleaderlaget Hellcats. Samtidigt behöver Hellcats en ny medlem då en medlem blivit skadad. En serie om vänskap, kärlek och DRAMA

Likes

Comments

Titel: Since you've been gone
Författare: Morgan Matson
Antal sidor: 449
​​​
Betyg: 5/5
Handling: (bokens baksida) Emily's best friend Sloane disappears, almost without a trace- the only thing left behind is a to-do-list. On it, thirteen Sloane-inspired tasks that wallflower Emily wouldn't normally do, and definitely not without her best friend. But what if completing the list could bring Sloane back? Dance until dawn? Sure. why not? Kiss a stranger? Um..... Go skinny-dipping? Wait... what? Emily only has the summer to check everything off Sloane's list. The question is, what will she find at the end of it?

Kommentar: Jag tycker att den här boken är suverän. Älskar att det är så många sidor för då känns det som att boken aldrig tar slut. Jag älskar också relationerna i boken och hur boken först är väldigt insatt på listan som ska göras men sedan fokuserar mer och mer på olika relationer i boken. Sen tycker jag att det är bra att man får läsa lite tillbakablickar för då får man en ganska bra bild hur Sloane är som person innan hon försvinner. 

Likes

Comments

Titel: Happyland
Längd: 20-21 min
Antal säsonger: 1
Antal avsnitt: 8
Genre: komedi
Visning: 2014

Handling: Vi får följa medarbetare som jobbar på den populära temaparken Happyland.

En passande miniserie om du har en dag då du inte vet vad du ska göra. Jag tycker att det är synd att serien slutar precis när det blev som mest spännande men jag antar att serien lades ner och det är därför det inte kommit nya avsnitt.

Likes

Comments