serier

Nu har jag kollat in 4 av totalt 6 avsnitt. serien har sina stunder men det är alldeles för få.. Jag har svårt att greppa visa karaktärer och blir mest irriterad, tyvärr!
det är två karaktärer jag gillar och det är Declan Harp och Michael Smyth.
Han som spelar karaktären Michael heter Landon Liboiron. Jag kände igen honom så väl men jag kunde inte placera vad han har varit med i! Men kom tillslut på det, eller ja det tog en jäkla tid kan jag säga! Han spelade Peter i Hemlock Grove!! Han och Bill Skarsgård hade huvudrollerna i den serien. Är en netflix original serie det också, så är bara att kika in där om man vill kolla!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

serier

Hallå! Första inlägget på denna blogg. Excited!

Är riktigt pepp på att börja skriva här. Få skriva av mig om alla serier jag kollar på!

Så vi börjar väl snacka om den serie som jag precis börjat kolla på. Den heter Frontier och jag vet inte riktigt vad jag tycker om den ännu. Har dock bara kollat två avsnitt.. Lite för tidigt att döma känner jag. Så ska ge den en Chans. En utav mina favorit skådespelare har huvudrollen och det är den fantastiska Jason Momoa! Så det är ju en väldigt stor anledning till att man ska ge den en chans, tycker jag! Ska kolla ett par avsnitt ikväll så ska då skriva lite vad jag tycker om karaktärerna och om jag fortfarande är villig att ge den en chans. Den som skulle vara sugen att kolla på Frontier och vill ha ett litet hum om vad den handlar om så får ni det här.

"I 1700-talets Nordamerika kämpar hänsynslösa pälsjägare och entreprenörer för att överta kontrollen över pälshandeln från Hudson Bay-kompaniet. Ett brutalt, snabbt och opretentiöst vildmarksäventyr."Likes

Comments