Yoga er tydeligvis mere end bare "stræk sådan" og "bøj her" Yoga er en indisk øvelse  der indeholder forskellige åndedræts teknikker og kropsstillinger. Målet med yoga er at opnå samâdhi, der er den højeste tilstand. Yoga er at skabe kontrol over tankebølgerne i sindet, som den indiske mystiker, Patanjali, definerer det.

Længe har jeg hørt meget om yoga og om dets effekt. I tirsdags blev så dagen, hvor jeg prøvede det. Jeg vil sige, at det var mere en yoga, hvor man koncentrerede sig om åndedrættet og om at give de små og svage muskler i kroppen styrke. Her tre dage efter, kan jeg absolut garantere for en effekt eftersom jeg stadig er øm, og har problemer med at gå og og ned af trapperne. -Det kan bestemt anbefales. Ved at de små muskler også bliver brugt, er det dybere set, som at give de små mennesker en chance, og ved selv at være i 60'erne, har jeg det ganske godt med det. Næste gang vil målet være, at få styr på tankebølgerne. 

Paula. 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

​Denne log er blevet født efter min amies konstante snak om et mennekse ved navn Elizabeth Gilbert. Elizabeth er en forfatter og (hvad jeg vil tro) en rejse journalist. Hun har efterhånden skrevet et par bøger og i blandt dem er "Eat, pray. love" hvilket er kernen for begyndelsen af denne log. (Og et skub fra min moders kusine.) I "eat, pray, love" berettes der om en kvindes rejse væk fra sin skilsmisse og tættere på sig selv. Pointen, blandt mange, er, at lære italiensk (det smukkeste og kærligste sprog) samtidigt med at spise så smagsløgene falder af. Dernæst skulle hun be i Indien for at få skabt balance i hendes sind og finde ro, sindsro om man vil (også serenitá) Tilsidst kommer hun til Bali (Indonesien) og finder tilfældigt kärligheden. -> jeg har tænkt mig at følge samme procedure, men med retten til at redigere efter hvad der findes passende og realistisk for mig. 

Likes

Comments