Vem behöver vänner när man har en underbar syster att umgås med om dagarna? Och prata med och ha askul med?

Och två andra underbara syskon såklart men som man dessvärre inte träffar så ofta tyvärr.

Men jodå, mitt liv är på topp kan man väl säga. Om man räknar på en skala med tiotal upp till 100, där mitt liv just nu ligger på första 10an.

Great.

Det är det positiva med att jobba så mycket nästan varje dag, man får tankarna på annat och slipper komma hem o känna sig ensam för man somnar näst intill direkt efter ett pass.
Har ju alltid mina katter, eller ja ena katten o prata med också.

Hurra för livet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här om dagen så hade jag en riktigt kass dag på jobbet.. Så efter jag slutat så ringde jag till min mamma och syster och sa åt dom att göra sig färdiga för vi ska dra ut och äta på restaurang (mat gör en alltid glad).

Efter maten kollade vi upp om det gick en speciell film på bio som vi ville se, men som inte gick dagen innan då syrran o jag var på bio.
Dock gick den denna gången så efter vi var färdiga med maten (missade efterrätten) hade vi ungefär 20 minuter på oss att beställa tre biljetter och ta oss till platsen innan filmen började. Vi hann!

Filmen hette The Room och handlar om en mamma och hennes pojke på 5 år som är fast i ett rum och gör allt de kan för att komma ut.
Låter kanske inte så bra men jag vill inte avslöja för mycket och sen var faktiskt bra! Både sorglig och lite glad. Inget öga torrt!

Likes

Comments

Jag drog med syrran, Emelie och ungarna till en strutsfarm här om dagen. Blev först helt choklad när jag hörde att det fanns en i Sverige, dessutom nära mig och blev i liknelse som ett barn med dess tusen frågor; Vad gör man där? Har vi bokat tid? Ska man rida på dom? Luktar det starkt? Hur, vad, när, varför?? Haha!

Jag vågade inte mata dom riktigt fastän man kunde. Såg ut att vara mycket kraft i de där näbbarna och långa halsar som kommer åt överallt.
Men när jag väl bestämde mig för att jag visst vågade så blev jag istället biten av en när jag kollade bort i 2 sekunder :(
Emelie fick till och med blåmärke efter deras näbbar..

Likes

Comments

Godmorgon!

Här ligger jag som en zombie fast jag egentligen borde gjort mig i ordning till jobbet.
Tror jag blivit magsjuk för första gången i hela mitt liv.. Har aldrig blivit smittad av det även om jag umgåtts med personer som varit magsjuka, bara för att se om jag nån gång smittas av det.. Men icke!

Kanske bara är något tillfälligt som jag ätit.. Ska försöka äta om en stund så får vi se hur det går.

Likes

Comments

Denna helgen har spenderats hos min syster och co. och lite andra trevliga människor.

Myst med ungarna också som är precis som barn ska vara; mycket energi, livliga och högljudda men samtidigt så underbart härliga, mysiga, roliga, söta och såklart lite klantiga och då är det ju tur att syrran gick teater när hon var liten och vet precis hur man spelar Askungen, kolla här!;

Föresten så påskpysslade vi också och fikade med äppelpaj och lite vispgrädde, eller som jag föredrog; fikade med vispgrädde och lite äppelpaj då jag inte är så värst mycket för äpplen, så mitt sätt är att föredra!

Och nu ska jag lägga mig och sova för imorgon är det dags att jobba! Hörde det skulle bli lite struligt.. standard a la måndagar!

Likes

Comments

Tomhet. Lite så är mitt allmänna tillstånd. Just nu i alla fall.

Och nu har jag varit hemma från jobbet i två dagar men imorgon är det dags igen. Jobb två dagar men sen ledig helgen igen. Och jag SKA fylla ut den med något, så det så.

Likes

Comments

Såhär kan det gå när man kör "Stockholm" med tre kortlekar... Jag fick plocka upp det sen.

Likes

Comments

Halloj!

I helgen var jag ju ledig som sagt. Hade inte mycket att göra så när syrran ringde o frågade om jag skulle följa med dom (Syrran+hennes familj) och grilla vid en park så sa jag såklart ja!
Så drog ner dit, det var askallt (surprise!..) men ändå kul. Ungarna var glada och högljudda och vi vuxna satt mest och frös.
Så vi gick efter vi hade ätit, gjorde ett stopp vid plockgodiset, hem och fikade och tillslut lite mellomys. Härlig dag minst sagt! 😁

Här är lite bilder från helgen

Likes

Comments